8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6803 Olvastam az 576 fórumon, hogy pl. az új nfs rész 4 oldalt kapott, és a végén 7 pontos értékelést. 7 pont???? Mire fel??? Ultragagyi borító, stb... Na, mindegy.
ON. -
#6802 Nem ajánlom... köze nincs a régi 576-hoz. A mostani Guru -tól átment 2 arc, ők lettek a "janik". Az 576 konzol feeling teljesen elveszett, reklámokkal pumpálták fel, átláthatatlan, Guru feeling, stb.
Egy esélyt adtam nekik, többet nem fogok. Hol vannak a régi jó cikkírók? Hol van az, amikor "hozzánk szóltak" a cikkek? Megyek, telesírom a kispárnám... ;-) -
blackgamer #6801 akik régen vették azoknak érdekes lehet a hír: több éves kihagyás után megújult formában tér vissza az 576 KByte újság -
gruber trans #6800 jah de ha nagyobb fájlt akartam letölteni mindig megszakadt(mint pl. a hitman vagy a nightfire)-mert ezek kellenének még.
jah azt nem találtam még sehol aza baj nem tom hogy mi a cime -
#6799 Egyébként megtaláltad amit kerestél? Mi a címe? -
#6798 Rákattintok a játék nevére---->beadja a játék ismertetőjét, bal oldalon a játék dobozképe alatt ott a "download" menüpont, rákatt----->aztán a következő oldalon ismét a "download" gomb. Én nem használok külön letöltésvezérlőt, simán a vinfosos letöltésvezérlővel töltöm. -
gruber trans #6797 erröl az oldalrol mivel töltesz mert én probáltam fleshgettel de nem ment
-
#6796 Hat az orok klasszikus ghost'n'goblins ugrott be, mint "temeto, zombik, csontik", de ott nem kissrac a foszereplo. -
#6795 Hát én sajnos nem tudom, de itt megnézheted. Minden játékhoz vannak képek, talán megtalálod. -
gruber trans #6794 nem annyira emlékszek már csak annyira h az elsö pályán egy temetöben volt meg ilyen csontvázak meg zombik voltak az ellen felek ilyen totál 2d-s oldscool játék -
#6793 Kicsit bővebben. -
gruber trans #6792 üdv
valaki nem tudja mi volt a neve annak a játéknak amiben egy kissráccal kellett menni ilyen temetöfélékben??? -
Zóanagyvarázsló #6791 Egyébként ha szívesen feltennéd a polcra is, szokott lenni az eBayen 3000 Ft-ból beszerezhető. -
#6790 Kis kedvcsináló hozzá míg elkezdheted -
#6789 Nagyon szivesen!
Nagyon örülök hogy tudtam segíteni, és ezáltal örömet okozni!
Jó szórakozást!
Bár a magyarítás kapcsán mindenképp olvasd el:
"Megjegyzés(ek):
Sajnos az eredeti játékban (így a fordításban is előjön) van egy hiba, ami Windows 2000/XP alatt jelentkezik (Windows 98 alatt nem!). Amikor az állatkertben a Szfinx-es helyszínre akarunk menni, akkor a program kilép. Jelent meg patch a programhoz, de úgy látszik, hogy ezt nem orvosolja. Köszönet Trishtannak (AdventureGames), akinek sikerült orvosolnia a fenti problémát a következőképpen: jobb klikk a "nightlong.exe"-n, majd tulajdonságok/kompatibilitás, a felbontást 640x480-ra, a színmélységet 256 színre, az operációs rendszert pedig Win95-re vagy Win98-ra állítsuk.
A telepítőt ne valamelyik gyökérkönyvtárból (pl.: C:\) indítsuk, mert akkor hibaüzenettel ki fog lépni!!!. Javítás lesz valamikor... " -
#6788 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! :D
Mint ahogy ott is írta valaki a legfelső kommentben:
Egy álmom vált valóra. :D -
#6787 :D Nos hát ha az eredeti lemez képfájlját meg tudod valahonnan szerezni akkor abból rá lehet jönni szerintem de ha már megvan a lemez akkor meg minek szenvedi? :P -
gruber trans #6786 csak az lenne a kérdésem hogy a 4 pályán a fát hogyan kell eltakaritani mert én már nem emlékszem
elöre is kössz
-
gruber trans #6785 Üdv
valaki ismeri a guldkorn nevü játékot??csak egy kérdésem lenne! -
#6784 Pont ezek azok a dolgok amiket nem tudok. De azért köszi. -
Magyarítás
Nightlong- Union City Conspiracy -
#6782 Bocsi a dupláért csak éppen így jött ki. :)
Szóval lenne nekem egy olyan problémám, hogy már régóta keresek egy játékot csak nem találtam meg eddig sehol. :S
Szerencsére ennek a játéknak a nevét is tudom. :D
Nightlong. Egy kalandjáték féleség. Régebben játszottam a Demo-val és már akkor nagyon megtetszett az egész de sajnos még nem tudtam megszerezni a teljes játékot.
Ha valakinek van ötlete, hogy merre találom meg vagy esetleg még linket is tud küldeni annak nagyon megköszönném. :) -
#6781 Nos hát ha tudod, hogy milyen formátumba lévő zenéket tud játszani és, hogy a CD-n merre keresi azokat akkor használhatod a subst parancsot.
Ez annyit csinál, hogy egy megadott mappát egy meghajtó betűjelhez rendel.
Mondjuk megcsinálod a c:\zenék\ mappát, hogy g: meghajtó legyen ezután pedig valahogy megadod a játéknak, hogy ez a CD meghajtó. :) -
#6780 Van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete, hogy az Ecco The Dolphin PC! verziójába hogy lehetne becsempészni a zenét. Hang az van, de gondolom a cd-ről olvasná szerencsétlen a zenéket. Jó lenne, ugyanis elég hangulatos zenék vannak benne. Akit esetleg érdekelne a játék: http://web8.orcaserver.de/ecco/ -
#6779 ha kérdésed van, akkor virtualbox topic van... talán van a másik kettőhöz is.
de konkrét magyar leírásról nem nagyon tudok...
virtualboxhoz nem is lesz szerintem, mert nagyon gyorsan változik, fejlődik. -
#6778 Köszi a segítséget.
Valahol lehet magyar nyelvű leírást találni az általatok említett programokhoz: VirtualBox, VmWare és VirtualPC? -
#6777 ha gond van, javaslom a
cycles=max
-ot -
#6776 A dosbox.conf fileban a következőt nézd meg, hogy mire van állítva:
cycles=auto
Ezt a változót állítani is tudod, ha auto-n nem lenne megfelelő. -
#6775 Megvan az a gomb ott a tüzelési és a mozgási sebesség maxon idegenek 1-esen.
A gond az hogy továbbra is ugy lőnek az embereim és scrollozok a mapon mintha egyesre lenne állítva.
Valami nem fasza :-)
Ha tudsz megoldást kérlek nézz rá.
Vasárnap délután leszek legközelebb
Köszi -
Neton #6774 Próbáld meg a küldetéseknél beállítani a sebességeket. Amivel abortolod a küldetést, amellett van egy gomb valahol, ami az opció. Ott tudsz hangolni mindenen. :) De ha dobsz egy privát üzit, majd megnézem otthon melyik gomb és megondom ponotsan, ha nem találod. A cucc még nálam is konstans fent van a gépen. :) -
Zóanagyvarázsló #6773 Hivatalos oldal -
#6772 A 2009 elejét honnan vetted? A video végén 2007 van. Ez nem valami be nem fejezett project? -
#6771 Sziasztok
Nagy kedvencem volt az UFO 1 és 2
Feltettem a DosBox-ot és be tudtam annyira állítani hogy játzsható legyen a mostani gépemen.
De:
Ha kimegyek küldetésre és elkezdődik a scrollozás iszonyatosan belassul és nem tudom miért.
Ha valaki tudja a megoldást kérem ossza meg velem.
Köszönöm -
blackgamer #6770 készül a Gobliiins 4, megjelenés 2009 eleje
sajnos grafikahangulatilag semmit nem hoz --> video -
Zóanagyvarázsló #6769 64 bit, multiprocesszoros rendszerek támogatása.
Őszintén szólva nem tudom, hogy ezeket tudja-e a VirtualPC, de Win98 SE-hez nem is kellenek. Egyébként éppen azért szeretem, amiért te a VirtualBoxot :) 6.0.192.0 verziót használok, ez jóval újabb a 2004-esnél. -
#6768 64 bit, multiprocesszoros rendszerek támogatása. effélék.
én VirtualBox-ot az egyszerűsége miatt szeretem. kicsi a telepítő, kis memóriát eszik, gyors, és(nevessetek ki, de) nálam megbízhatóbban futott, mint a VmWare vagy a VirtualPC. (bár bevallom, hogy VirtualPC-ből én csak a 2004-eset tesztelgettem anno.. az újat még nem próbáltam, bár olvasgattam róla.)
VirtualBox nálam egyértelműen nyert azzal, hogy ingyenes. (meg persze használható....).
VmWare meg... egyesek szerint "betegesen stabil".. hát nálam fagyott 1-2-szer..(bár azért ritkán) meg az a 3D támogatás se volt tökéletes...
-
Zóanagyvarázsló #6767 Talán nem telepítettem anno a Guest Additionst? :)
És miben jobb? Hátha érdemes lenne váltanom. -
#6766 nem sok. nem rossz progi alapból, csak a vmware jobb. sőt még a Virtualbox is.
16 színt? tud... meg 32 bitest is mondjuk.... nem tudom honnét szedted ezt...
Én Virtualbox-ot használok amúgy... tettem rá egy XP-t, mert 1-2 dolognak még kell az ősi windows is.
Meg van egy WinMe rendszer régi játékokhoz, meg egy Win 3.11... mert király:D -
Zóanagyvarázsló #6765 VirtualBox? 16 színt tud, játékra alkalmatlan.
VMware-rel nekem csak két bajom, az egyik, hogy fizetős (pontosabban az ingyenes verzió nem tud létrehozni virtuális gépet, azt készen kell kapnia), a másik, hogy még bugos - de hiba volt nem említenem.
Nekem a VirtualPC-re nincs okom panaszkodni, viszi, amit kell. Elmondhatnád, hogy mi a problémád vele. -
#6764 a VirtualPC egy halom sz*r.
Ha profi rendszer kell, akkor VmWare workstation, ha meg ingyenes, akkor VirtualBox.(Sun)
VmWare tud 3D gyorsítást DirectX 9.0c-ig.
Amúgy:
Kompatibilitási opciókkal lehet játszani, meg persze telepítsd a játék legfrissebb patch-ét.
Ha fullscreen gondod van (16:10-en monitoron pl) akkor egy DxWnd nevű tool segítségével ablakban is tudod futtatni a játékokat