Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JetiRulez
Most a 0.72 van fönt. Azelõtt 0.71-et használtam, de azzal nem voltak ilyen gondok. Majd visszarakom.
Thx mindent.

JetiRulez

takysoft
config az mindig más.
a fullscreen meg csak widnows-os bug. nemtom mi baja van. 0.7-es verzió óta ilyen. de ablakba tökéletes.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

JetiRulez
Van hang! Nem szabad hozzányúlni a config-hoz és nem szabad teljes képernyõvel indítani/használni. Ezt viszont nem értem.

JetiRulez

takysoft
megnéztem, nekem han van, zene nincs, adlibbal se, de nem tudom, amúgy van-e az én verziómban

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

JetiRulez
Még alapbeállításoknál sincs zene. És észrevettem, ha a cycles mellé max-ot írok még hang sincs.

JetiRulez

JetiRulez
A DOSBox SB16-ot emulál. És a hanggal semmi baj nincs, de a zene nem mûködik valamiért, pedíg a játékban azt is beállítottam már mindenhogy.

JetiRulez

takysoft
bõvebben?
milyen hangemulációt használsz?

JetiRulez
Újabban az a problémám, hogy nem tudom rendesen belõni a hangot DOSBox-ban az Alone In The Dark-nál. Vagy zene vagy hang nincs. Egyszerre a 2 valahogy nem akar mûködni.
Kösz.

JetiRulez

BBird
Biztos nem ezek a tippjeim lesznek, amiket felsorolok, de ez a bomba kivivõs engem a Desccent -re emlékeztet.
Nem abban volt egy idõre menõ küldetés, ahol bombát kellett kivinni egy épületbõl?
Vagy már én is keverem és az a Forsaken volt?
takysoft
szerintem gui csak annak kell, aki nem ért a doshoz. ha értesz hozzá, akkor minen beállítást megtalálsz a config fileban. (az kompatibilis, az tuti, a kezelõfelületek... néha lemaradnak vigyázz, hogy mindig az új verzióhoz készültet tölts.)

ha nem értesz a doshoz.... hát akkor is érdemesebb inkább azt megtanulni szeritem, de ez már nem az én dolgom.

JetiRulez
Már nem fontos.

JetiRulez

JetiRulez
Helló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik a legjobb kezelõfelület a DOSbox-hoz.
Thx.

JetiRulez

takysoft
no 1: readme elolvas....

Monkey island 1et letöltöd innét: innét
Monkey 2-t meg a retrogames-rõl
(MI1-et ne onnét töltsd, mert az nem cd-audio-s, meg azzal asszem nem megy a magyarítás.

Mindkettõt magyarítod, AZTÁN berakod ScummVm-be(ahogy a readme is írja a magyarításban.....)

Ha nincs hang, az azért van, mert kikapcsoltad a hangfalat, vagy lehalkítottad a windows-t....

Kellemes játékot és boldog új évet!

SD456
Hy all!

Nemtudja valaki, hogyan lehetne elidítani a Monkey Island 1 és a 2-õt ? Ezt a ScummVM-et probálgatom de nincs hang. Ha berakom a magyaritást akkor meg be sem indul. Valaki segítene?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Simaji
Cewa all!

Bocsi ha esetleg vol már ez a kérdés. 😄

Na szóval egy régi játékot keresek ha jól emlékszem még windows 95 alatt játszottam vele valamikor 199X-ben. 😄

Valami olyasmi volt a lényege, hogy egy kis ûrhajóval be kelett repülni egy épületbe és annak az alján felszedni egy atombomba féle cuccot és kivinni a szabadba.

Kb. ennyi rémlik. 😄 Csak gondoltam megkérdezem hátha valakinek eszébe jut. A nevére sajnos nem emlékszem. 😛 😄

Elére is köszönöm mindenkinek!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Nekem XP sp1 alatt simán elindul a gene wars. Mondjuk megvan eredetibe.
akyyy
kéne nekem valami nes emulátor. amit leltem, nem rossz, de sajna ha elmentek valamit, majd késõbb visszatoltom, totál le van fagyva az egész, igy értelmét veszti.😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
sztme mert mind japán meg kinai játék😞

Aquli
ja egy kicsit mangás az a szabadság-szobor 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ollie
Csodálkoztam volna, ha ez C64-es kép lett volna. 😊

akyyy
jahnem, Superman (NES)

akyyy

ez volt az ne😄DDDDDDDDD

Superman: Man of Steel (Commodore 64)

akyyy
nagyon kezdetleges volt nagyon ronda graffal.

akyyy
nah most egy újabb gyerekkori traumára keresnék megoldást:

szintén nintendora volt egy szupermenes játék. 2d-s volt, etropolisba lehettt mászkálni jobbra meg balra, néha ha egy telefonfülkébe mentünk akkor átváltoztunk, és balra a pálya végén, volt a szabadságszobr(?) az épületben elõtte meg lex lutor😄

Aquli
Ja jó megtaláltam DOSra is van.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
EZZ AZ! köszi.
Nem tudod, nem jelent meg más platformra (pc, vagy vmilyen konzol)?

justin
Ha még aktuális a kérdé akkor szrintem a Doofus volt az
(Doofus)

A Gene Wars Bullfrog RTS-e, szintén különbözõ játék. Próbálni viszont nem próbáltam, elsõsorban a Bullfrog (egyik kedvenc fejlesztõcsapatom, RIP) kapcsán olvastam róla.
takysoft
a Gene Machine (ami detto jól fut dosbox alatt) szintén másik játék, mi?

Amúgy a Felhasználói tapasztalatok alapján fut dosbox alatt, valahol te rontottad el...

takysoft
ja nem, és s Gender Wars-ra gondoltam.
ezt nem ismerem.

takysoft
nekem ment dosbox-al, mikor utoljára néztem.
ha jó játékra gondolok.

Aquli
Próbált innen vki a Gene Wars nevû játékkal játszani? XP alatt meg sem szólal, DosBox-szal pedig a képernyõ elfeketedik és nem történik semmi.

takysoft
elnézést a vacakért nem úgy gondoltam.
a gúglit skilleddel semmi baj, a DLH-t régrõl ismerem, azért néztem meg ott(szinte minden patch fent van szint emindne régi játékhoz. meg persze cheatek trainerek.., walktrough-k... ami kell😄)

Ok. 3 órát szántam rá tegnap és semmi, neked megybõl ment.
Azt hiszem még 7 év után is van mit fejleszteni a "Google it!" skillemen.

Amúgy nem vacak, kéremszépen. Bár tegnap hangos qrvaanyázás közepette kapcsoltam ki, a régi koncepcióm nem mûködött... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Aquli
Ezek nem azok.

Aquli
A két game-et amit linkeltél mindjárt megnézem.

Aquli
Köszi az ötleteket, a heart of darknesst végigtoltam, ill. az Another Worlddel és a Flashbackkel is játszottam régebben. Amit én keresek, az régebbi (még Amigán volt), és más a stílusa, mint az Another Worldnek, sokkal rajzfilmszerûbb, kb. Super Mario szintû grafikára kell gondolni.

takysoft

Hmuda
Még demóval játszottam régen, de azzal hetekig, mindegy mennyire korlátozott volt. Nagoyn hangulatos alkotás. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ímhol:
http://pc.gamezone.com/gamesell/p9520.htm

Röviden: Szigetek repkednek és lövik egymást. Szabadon építkezel rajta, a taktikai lehetõségek igen számosak. Kvázi csatahajós a levegõben.

Lammaer kolléga linkje még mûködik, ide tette be még régen, egyszerû kereséssel megoldható. (Mindjéárt rohanok tova, de este megkeresem ha érdekel.)

A patch sajnos nem ilyen egyszerû. Mind a fejlesztõ mind a kiadó megszûnt már, a mirrorok halottak. (egy apró bug miatt a 23. mapon nem lehet tovább jutni. sebaj, max cheatel az ember, de tisztán jobb.)

Win95 kellett neki, és a munkahelyi hardveren ment is.
Viszont cserébe software renderrel fel lehet tolni 1024*768-ban a felbontást, ez kárpótol picit.

Egyik régi nagy kedvencem. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Szerintem is tetszene, engem speciel mindkettõ megfogott, fõleg a történetük 😊, és ráadásul nem is nehéz kezelni õket (köszönet érte a Delphine Software-nek, ami a két játékot fejlesztette 😉).

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

takysoft
amúgy ha tetszik ez a játék, akkor érdemes megnézned a Flashback illetve az Another World c. játékokat. tetszenének szerintem.

takysoft
bár, ha a kutya kíséri az embert, akkor még a Heart of Darkness is eszembe juthat. meg az inkább platform

esetleg ezek a képes ísmerõsek?

takysoft
Kedves Márk(rekem az avatárod, MI rulz)

Sajnos attól tartok, nem ismerem a játékot.
Kutyamegmentõset csak kettõt ismerek, a Rescue Rover-t és a Dognapped-et. (Hogy valamelyik koppintása a másiknak, az hótziher, de hát ki vagyok én, hogy ítélkezzem)

Használat: letölt, kicsomagol, és dosbox.

takysoft
Kedves Lemming!
Sajnos nem ismerem a játékot, így jó volna, ha megosztanál róla pár morzsát. Ez Dos-os, vagy windows-os? walszed win, mert dos alatt max glide volt... de sajnos nem tudok segíteni ebben.

A patch ügyben Google nem tudott segíteni? Az elsõ 2-3 találat egész meggyõzõen néz ki.

Aquli
Sziasztok!
Egy platform játékot keresek, nem tudom pontosan milyen gépekre jelent meg, de Amigára biztos, mert én azon láttam régen. Egy sráccal kellett menni, akit egy kutya kísért, akit irányítani nem lehetett, de a kutyára is vigyázni kellett. És talán a vízszint is emelkedett a pályán, amibe nem volt szabad a kutyának belefulladnia, de ebben nem vagyok biztos. Ha vki meg tudná mondani a játék címét, azt nagyon megköszönném.
Márk

Jó estét!

Sikerült megszereznem a Stratosphere címû zsenialitást.
Viszont Ha Primary 3d-re van állítva a játék, akkor szétesik a kép, épp úgy húzva ki a végtelenbe a textúrákat mintha mem hibás lenne szegény kártya. 😊

Tud-e valaki erre megoldást? (Nem, nem a kártya halt el. 😄)

Softwareben is megy, de amúgy se túl szép szegény, legalább azt a pii 3d-t megtartanám. 😊

Na meg ha meg tudja szerezni hozzá valaki a patchet... az se lenne rossz.

Rip
Jó kis válogatás! És a zenék is jók! 😊 Egyik kedvencem a Comic Bakery!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

PiszkosFred
100 amiga jatek 10 percben

Oke, hogy a jatekok Amiga verzioja lathato a kepsorokon, de szinte egytol egyig megtalalhato volt c64en es/vagy PCn. Egy kis nosztalgia igy ev vegere 😊 Nem merem megkerdezni hogy ki hany jatekot ismer fel, mert nagyon nehez lenne lejegyzetelni 3-4 masodperces vagokep alapjan, de biztos vagyok benne, hogy nemely kepkocka nosztalgikus mosolyt csal egyes forumlakok arcara 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fókameister
vielen danke schön😄😄