8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • gandrus
    Elder Scrolls chapter one : Arena, Might & Magic 6, Arx Fatalis ezek a legjobbak közt vannak a régiek közül szerintem. Nagyon jók még : Might & Magic 7,8. Hirtelen ennyi jut eszembe a régiek közül amik nekem nagyon tetszettek.
  • DarkHorSe
    Arcanum meg az Anarchronox vilaga nem tetszik, Avalont kiprobalom.

koszi
  • Randal
    Arcanum, Planescape Torment, Siege of Avalon, Gothic 1-2, Ultima sorozat, Summoner, Anachronox.....
  • DarkHorSe
    ezeket mar vegigjatszottam, daggerfallt toltottem le de iranyithatatlan :/

• Simaji
    Dungeon Siege valaki? :)
  • Lord Myn
    Betrayal at Krondor, alapmű és ráadásul már pár éve freeware.
  • takysoft
    Baldur's Gate 1-2
    Fallout 1-2

ezekkel érdemes kezdeni, ha még nem voltak meg.
  • DarkHorSe
    Hello, mondanatok nekem par regi rpgt?
  • Zóanagyvarázsló
    Ez a játék már ehhez a topikhoz is túl öreg... :)

Amúgy nem kötözködöm, mert tényleg midnenkinek meg kell vennie és végig kell játszania. Kötelező.
  • takysoft
    Közben, akit érdekel, a Gamestar decemberi számában a teljes játék a Psychonauts.
    Aki ismeri azért vegye meg, aki nem, az meg azért!
    (nekem már megvan díszdobozos változatban persze:D)
  • blackcalibra
    Hát gyerekek, szoktam olvasgatni más fórumokat is itt az sg-n, de messze ide járnak a legnormálisabb emberek. Igaz nem is sokan írnak ide, de azt legalább kulturáltan, normális hangnemben, értelmesen teszik.
    Bocs az off-ért. :)
  • Simaji
    Nem tudom, hogy erre gondolsz e bár nem hiszem. :)

Én egy Liero nevű játékot ismerek aminek a 2. verziójába már van 4 játékos mód is és gép ellen is lehet játszani.

Ebbe kukacokkal kell menni. :)
  • veloscsont
    egy régi dos-os játékot keresek:
    Sulikukac néven ismertem, de nem hiszem, h ez a rendes neve :D
    1-4 játékos játszhatta a pálya négy oldaláról indított 1-1 kígyóval, a kígyók 360 fokban tudtak fordulni, lehetett állítani a fordulás mértékét.
    ha valaki akár csak a játék nevét is meg tudnál mondani rengeteget segítene
    ha ismered pls írjj egy emailt: [email protected]
  • Szcske
    Köszi szépen, tökéletes lett! :)
    Nem is tudtam, hogy vannak ilyen oldalak.
  • Montanosz
    próbáld meg:
    http://www.webforditas.hu/
  • Szcske
    Angol végigjátszásom van, ha lenne egy kis időd és lefordítanád, akkor nagyon hálás lennék :)
  • Steve Q
    Nekem megvan, anno játszottam vele sokat, de szerintem még messze nem ott tartok benne... mindenesetre, ha kell, tudok angol végigjátszásból fordítani.
  • takysoft
    bocs, nem volt meg nekem.
  • Szcske
    Sziasztok!

Bocsi, ha zavarok, de egy nagyon fontos dologban kellene nekem egy kis segítség.
    A Septerra Core c. játékról van szó.
    Nem mai gyerek, 1999-es a játék.
    Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud segíteni a végigjátszásában, az jelezzen, mert kicsit idegesít, hogy (angol tudás hiányában) 8 éve nem tudom végigvinni a játékot. A Shell 7-en akadtam el.
    Van itt olyan, aki játszott vele régen?

Előre is köszi a segítséget!

Üdv.: Szcske
  • Fasiszta
    Anachronox-szal játszom
  • ollie
    Legújabb DX fent van? Amúgy melyik játékról van szó?
  • Montanosz
    valószínű épp hogy régebbi driver kell,mondjuk viokarihoz
  • Montanosz
    találtam egy jó oldalt
    van egy két ritkaság ami máshol nem található:
    http://www.juegoviejo.com/
    spanyol nyelvű de nagyon egyértelmű a kezelése
  • Bandy11
    Off:Sziasztok lenne egy problémám tom nem ide való volna előre is elnézést kérek de nem tudom hova írjam. Szóval a lényeg van egy FS amilo li 1705-ös gépem 2 giga rammal 1,6-os celeron M procival és természetesen integrált videókarival. Tudom és nem lehet és nem is az a fő célja a épnek hogy játékra használjam de multkor unatkoztam és felraktam egy játékot rá hogy elüssem az időt a játék gépigénye: 1000Mhz 256mgbyte ram 64 mgbyte videókari ennyi a lényeg . Mivel integrált avideókarim nem voltam benne biztos hogy fut de egypróbát megért gondoltam. be is jött futott rajt szépen. Ám tegnap egy rendszerújrarakáson vagyok túl és temészetesen a legujjab driverek feltétele után ugy szaggat a játék minden low-ra huzás után hogy az szörnyű ennek mi lehet az oka nem tudjátok vagy csak annó szerencsém volt mer ezt egyátalán nem értem ha valami egyszer működik akkor amikor káosz vlt a gépemen most makulátlan tiszta és akad valami ötlet esetleg köszi előre is!
  • Montanosz
    underdogsal mi van?
    eddig egy játékot sem találtam fenn amit kerestem,azt írja nem elérhető.
    törölték őket?
  • Simaji
    Próbáld meg proxy-val: www.sureproxy.com.

Hátha segít valamit. :)

Ha mégse menne akkor szerintem majd próbáld meg egy későbbi időpontban. :)
  • gandrus
    Erről az old-games.ru oldalról nekem nem szedi le egyik játékot se. Nem tud valaki erre valami megoldást?
  • takysoft
    azt úgy hívják, hogy Catch-Up mode. (kecsap(ketchup) mód nekünk csak:D)
    bár nem nő meg a sebességed(te úgy látod), de valójában gyorsabban mész, mert a hátrébb levő játékosokat segíti a játék egy kis plusz sebességgel, hogy izgalmasabb legyen.

Gyengébbeknek jól jön, hogy jobban élvezzék... Aki már a versenyre megy, az kikapcsolja általában. Mai játékokban is szokott lenni ilyen néha.
  • dronkZero
    Hogy micsoda? Én rengeteget játszottam haverokkal azzal a játékkal, de olyanokat csinált, hogy 240nel mentem, haver meg 200-zal állva hagyott. Osztott képernyőn néztük a sebességeket, és a 200 gyorsabb volt, mint a 240.
    Ezek után nem hiszem, hogy egyáltalán van olyan a játékban, hogy leszorító erő... :P
  • SASI
    Üdv.

Nem tudja valamelyikőtök hogyan lehet a Need For Speed 2 SE-ben a kocsikat tuningolni/állítgatni (leszorító erő, stb.) mert elméletileg lehet csak én még nem jöttem rá hogy hogyan, aki tudja legyen szíves írja le, köszi.
  • Rip
    Bannerkorabeliek :)
    (Na jó, egy picit újabb is jöhet :) )
  • Fasiszta
    Milyen régi játékokról van szó
  • blackcalibra
    Ottvalla. Mondom én. Jó dolog.
  • Rip
    Tényleg, eszembe sem jutott kivinni a képet a TV-re! Hétvégén kipróbálom!
  • Rip
    Helyesen CoVboy :) Nekem ő volt gyerekkorom sztárja! :D
    Mennyit röhögtünk a levelezéseken!
  • blackcalibra
    Hát nekem az istennek sem sikerül, viszont a Sega emulátorral bármit le lehet játszani, ha pedig rákötöm a tévére a gépet akkor majd ugyanaz, kontrollerem is van.
  • Randal
    Köszi köszi:)
    Bár a CovBoyhoz csak egyszer-kétszer volt szerencsém, de volt stílusa. Nekem a Pc Guruk, Guruk voltak meg, és még mellé s Pc-X-ek, csak sajna tesóm kidobta az összeset (hiába, kinek mi az érték).
    Gurus levrovat isteni volt mindig is:D
  • Rip
    Oh, de kár!

Nekünk sem volt könnyű a TV-n behozni :) Emlékszem, miközben hangoltuk a TV-t, egyfolytában reseteltem a Segát, hogy nehogy valamiről lemaradjak :)
  • blackcalibra
    Feltettem volna én, de már rég nincsenek meg sajnos a kazetták. Nekem is van Megadrive II de sajnos az istennek sem bírtam ráállítani a tv-t.
  • Rip
    Nem akarod bedigizni és feltenni mondjuk a youtube-ra? :D
    Milyen öröm lenne viszontlátni, mikor a karácsonyi kiadásban kihúzzák a nevemet, mint a Sega Megadrive nyertesét! Áááááá! :)