8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6883 Elder Scrolls chapter one : Arena, Might & Magic 6, Arx Fatalis ezek a legjobbak közt vannak a régiek közül szerintem. Nagyon jók még : Might & Magic 7,8. Hirtelen ennyi jut eszembe a régiek közül amik nekem nagyon tetszettek. -
#6882 Arcanum meg az Anarchronox vilaga nem tetszik, Avalont kiprobalom.
koszi -
#6881 Arcanum, Planescape Torment, Siege of Avalon, Gothic 1-2, Ultima sorozat, Summoner, Anachronox..... -
#6880 ezeket mar vegigjatszottam, daggerfallt toltottem le de iranyithatatlan :/
-
#6879 Dungeon Siege valaki? :) -
#6878 Betrayal at Krondor, alapmű és ráadásul már pár éve freeware. -
#6877 Baldur's Gate 1-2
Fallout 1-2
ezekkel érdemes kezdeni, ha még nem voltak meg. -
#6876 Hello, mondanatok nekem par regi rpgt? -
Zóanagyvarázsló #6875 Ez a játék már ehhez a topikhoz is túl öreg... :)
Amúgy nem kötözködöm, mert tényleg midnenkinek meg kell vennie és végig kell játszania. Kötelező. -
#6874 Közben, akit érdekel, a Gamestar decemberi számában a teljes játék a Psychonauts.
Aki ismeri azért vegye meg, aki nem, az meg azért!
(nekem már megvan díszdobozos változatban persze:D) -
#6873 Hát gyerekek, szoktam olvasgatni más fórumokat is itt az sg-n, de messze ide járnak a legnormálisabb emberek. Igaz nem is sokan írnak ide, de azt legalább kulturáltan, normális hangnemben, értelmesen teszik.
Bocs az off-ért. :) -
#6872 Nem tudom, hogy erre gondolsz e bár nem hiszem. :)
Én egy Liero nevű játékot ismerek aminek a 2. verziójába már van 4 játékos mód is és gép ellen is lehet játszani.
Ebbe kukacokkal kell menni. :) -
veloscsont #6871 egy régi dos-os játékot keresek:
Sulikukac néven ismertem, de nem hiszem, h ez a rendes neve :D
1-4 játékos játszhatta a pálya négy oldaláról indított 1-1 kígyóval, a kígyók 360 fokban tudtak fordulni, lehetett állítani a fordulás mértékét.
ha valaki akár csak a játék nevét is meg tudnál mondani rengeteget segítene
ha ismered pls írjj egy emailt: [email protected] -
Szcske #6870 Köszi szépen, tökéletes lett! :)
Nem is tudtam, hogy vannak ilyen oldalak. -
#6869 próbáld meg:
http://www.webforditas.hu/
-
Szcske #6868 Angol végigjátszásom van, ha lenne egy kis időd és lefordítanád, akkor nagyon hálás lennék :) -
Steve Q #6867 Nekem megvan, anno játszottam vele sokat, de szerintem még messze nem ott tartok benne... mindenesetre, ha kell, tudok angol végigjátszásból fordítani. -
#6866 bocs, nem volt meg nekem. -
Szcske #6865 Sziasztok!
Bocsi, ha zavarok, de egy nagyon fontos dologban kellene nekem egy kis segítség.
A Septerra Core c. játékról van szó.
Nem mai gyerek, 1999-es a játék.
Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud segíteni a végigjátszásában, az jelezzen, mert kicsit idegesít, hogy (angol tudás hiányában) 8 éve nem tudom végigvinni a játékot. A Shell 7-en akadtam el.
Van itt olyan, aki játszott vele régen?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.: Szcske -
Fasiszta #6864 Anachronox-szal játszom -
#6863 Legújabb DX fent van? Amúgy melyik játékról van szó? -
#6862 valószínű épp hogy régebbi driver kell,mondjuk viokarihoz -
#6861 találtam egy jó oldalt
van egy két ritkaság ami máshol nem található:
http://www.juegoviejo.com/
spanyol nyelvű de nagyon egyértelmű a kezelése -
Bandy11 #6860 Off:Sziasztok lenne egy problémám tom nem ide való volna előre is elnézést kérek de nem tudom hova írjam. Szóval a lényeg van egy FS amilo li 1705-ös gépem 2 giga rammal 1,6-os celeron M procival és természetesen integrált videókarival. Tudom és nem lehet és nem is az a fő célja a épnek hogy játékra használjam de multkor unatkoztam és felraktam egy játékot rá hogy elüssem az időt a játék gépigénye: 1000Mhz 256mgbyte ram 64 mgbyte videókari ennyi a lényeg . Mivel integrált avideókarim nem voltam benne biztos hogy fut de egypróbát megért gondoltam. be is jött futott rajt szépen. Ám tegnap egy rendszerújrarakáson vagyok túl és temészetesen a legujjab driverek feltétele után ugy szaggat a játék minden low-ra huzás után hogy az szörnyű ennek mi lehet az oka nem tudjátok vagy csak annó szerencsém volt mer ezt egyátalán nem értem ha valami egyszer működik akkor amikor káosz vlt a gépemen most makulátlan tiszta és akad valami ötlet esetleg köszi előre is! -
#6859 underdogsal mi van?
eddig egy játékot sem találtam fenn amit kerestem,azt írja nem elérhető.
törölték őket? -
#6858 Próbáld meg proxy-val: www.sureproxy.com.
Hátha segít valamit. :)
Ha mégse menne akkor szerintem majd próbáld meg egy későbbi időpontban. :) -
#6857 Erről az old-games.ru oldalról nekem nem szedi le egyik játékot se. Nem tud valaki erre valami megoldást? -
#6856 azt úgy hívják, hogy Catch-Up mode. (kecsap(ketchup) mód nekünk csak:D)
bár nem nő meg a sebességed(te úgy látod), de valójában gyorsabban mész, mert a hátrébb levő játékosokat segíti a játék egy kis plusz sebességgel, hogy izgalmasabb legyen.
Gyengébbeknek jól jön, hogy jobban élvezzék... Aki már a versenyre megy, az kikapcsolja általában. Mai játékokban is szokott lenni ilyen néha. -
#6855 Hogy micsoda? Én rengeteget játszottam haverokkal azzal a játékkal, de olyanokat csinált, hogy 240nel mentem, haver meg 200-zal állva hagyott. Osztott képernyőn néztük a sebességeket, és a 200 gyorsabb volt, mint a 240.
Ezek után nem hiszem, hogy egyáltalán van olyan a játékban, hogy leszorító erő... :P -
SASI #6854 Üdv.
Nem tudja valamelyikőtök hogyan lehet a Need For Speed 2 SE-ben a kocsikat tuningolni/állítgatni (leszorító erő, stb.) mert elméletileg lehet csak én még nem jöttem rá hogy hogyan, aki tudja legyen szíves írja le, köszi. -
#6853 Bannerkorabeliek :)
(Na jó, egy picit újabb is jöhet :) )
-
Fasiszta #6852 Milyen régi játékokról van szó -
#6851 Ottvalla. Mondom én. Jó dolog. -
#6850 Tényleg, eszembe sem jutott kivinni a képet a TV-re! Hétvégén kipróbálom! -
#6849 Helyesen CoVboy :) Nekem ő volt gyerekkorom sztárja! :D
Mennyit röhögtünk a levelezéseken! -
#6848 Hát nekem az istennek sem sikerül, viszont a Sega emulátorral bármit le lehet játszani, ha pedig rákötöm a tévére a gépet akkor majd ugyanaz, kontrollerem is van. -
#6847 Köszi köszi:)
Bár a CovBoyhoz csak egyszer-kétszer volt szerencsém, de volt stílusa. Nekem a Pc Guruk, Guruk voltak meg, és még mellé s Pc-X-ek, csak sajna tesóm kidobta az összeset (hiába, kinek mi az érték).
Gurus levrovat isteni volt mindig is:D -
#6846 Oh, de kár!
Nekünk sem volt könnyű a TV-n behozni :) Emlékszem, miközben hangoltuk a TV-t, egyfolytában reseteltem a Segát, hogy nehogy valamiről lemaradjak :) -
#6845 Feltettem volna én, de már rég nincsenek meg sajnos a kazetták. Nekem is van Megadrive II de sajnos az istennek sem bírtam ráállítani a tv-t. -
#6844 Nem akarod bedigizni és feltenni mondjuk a youtube-ra? :D
Milyen öröm lenne viszontlátni, mikor a karácsonyi kiadásban kihúzzák a nevemet, mint a Sega Megadrive nyertesét! Áááááá! :)