Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Játszott már valaki ezekkel?

Paradise Cracked

Randal
Pm ment

Esrohnoil
Nem tudjátok a Nox c. játékot honnan lehetne megszerezni, v. az átvezetõ videóit letölteni vhonnan? sajna úgy néz ki megsérült a cd-je.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Laky
Köszi szépen 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

takysoft
"szereztem meg újra"
bizonyára a CD amit "elõvettél" serült. "vedd elõ" újra, esetleg valami más helyrõl.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Laky
Hali!
Nemrég szereztem meg újra egy platformjátékot, aminek a neve Heart of Darkness. Nem tudom, hogy volt-e már bárkinek ilyen jellegû problémája XP-n, de azért rákérdezek: Igazából csak annyi, hogy a telepítõ még a legeslegelején kidob "Corrupt installation detected." üzenettel 😄D
Valami tipp?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

takysoft
van ilyeje😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Hát, ha jól emlékszem a másik topikban sem rendelkezett senki annyi tapasztalattal, hogy megmondja, miért nem fogadta el a kérdéses drivert a hangkártyához.
takysoft
ahhoz a cucchoz tapasztalat kell.

Egyébként megy simán XP alatt is, a múltkori VMware-kálváriám után pedig én senkinek nem ajánlanám azt az ördögi programot, bár másnak bizonyára több szerencséje van vele. (Mivel mindent a "nagykönyv" szerint csináltam, ha akarnám sem tudnám saját bénázásomra fogni a kudarcot.)
takysoft
megérdemelt a két pont, el vagyok havazva.
na nagyon érdekel, és nagyon nem megy, akkor tegyél fel egy Win98-at😄
(vmware😄)

Taky, egy hozzászólással alattad írtam, hogy nem is DOS-os játékról van szó.

Ezért két fekete pont is jár:

1. Nem figyeltél.
2. Nem ismered az Incubation?!
takysoft
a többieknek igaza van. Windowsban nincs dos emuláció(Vistában már nincs grafkus legalábbis.... de az XP-é is szar)
Mindenképpe a DosBox nevû emulátort ajánlom. Bannerban megtalálsz minden szükséges infót.

Ezzel sokra megy, lévén nem DOS-ra készült a játék 😉

barnazsolt: Feltételezem szoftveres módban próbálsz játszani, hardvergyorsításhoz ugyanis 3Dfx kellene. Tudtommal a kompatibilitás állítása Win 95-re (vagy Win 98-ra) megold minden problémát, bár emlékeim szerint nálam erre sem volt szükség. Patchek szintén nem ártanak, illetve a legvégsõ verziót a Wilderness Missions kiegészítõ tartalmazza.

Itt is foglalkoznak a témával.
Ombika
Levan irva mikkel tudsz kinlodni Dosbox alatt,raadasul magyarul!!

Sziasztok!

egy nagyon régi játékkal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
nagy kedvencem volt az Incubation, de a telepítés után iszonyúan belassul a játék felülete, és így teljesen élvezhetetlen. ATI Raedon kártyát használok 2GB RAM-ot és 3GHz-es processzort. mit kellene tennem? a válaszokat a [email protected] cimre küldjétek, ha lehetséges.

elõre is köszönöm

Zsolt
blackcalibra
Köszönöm szépen!
Kicsit késõn vettem észre, de mindenképpen megnézem.
Aquir
Litil Divil Deluxe letöltés, nemtom hogy ez az -e. (innen egyidõben csak 1 játékot tölts különben egy jó idõre kidob)
ez meg úgy tûnik sima litil divil. ha többet akarsz használd a google-t 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

blackcalibra
A Litil Divil honnan tölthetõ le normális, mûködõ formában? Próbálkozott már valaki ezzel a játékkal. Már elég rég keresem.
akyyy
hát jah😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Létezik magyarítás a SimFarm-hoz? 😄
Mert ha nem, akkor szerintem csinálok egyet 😄

How much can you take,before you snap?

takysoft
Royce:
ezt a kedves kis állatot(láma) pedig azért ajndékozta neked akyyy, mert:
-egyrészt kissé nehézkes onnét tölteni. megszakadozik, download manager kell hozzá, de kicsit azt is nehéz beállítani.(kisebb dolgok azért legtöbbször lejönnek)
-meg ugye azért mert a weblap benne van a bannerben(fõleg ezért kaptad a kisállatot)

Akyyy:
ettõl még nem volt szép dolog. teljesen segítõkészen írta az üzenetet. Jószándékú kedves embereket meg ne "lámázzunk" ki a topicból, mert magunk maradunk😄

akyyy
<#lama>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Royce
Errõl a ruszki oldalról elég sok játék beszerezhetõ, csak ajánlani tudom

Old Games

BBird
Bár annyira már nem "résztvevõje" -e témának sbob, mégis Sok Boldogságot Kívánok neki ezúton is innen, a régi (játék)motorosok topikjából! :-)
BBird
Ez mostanában volt az "Ismerd fel a képet..." témában.
Ott már benyomták a választ, de íme képekkel is:
Thunderscape - Mobygames
Kösz<#nyes>

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Voltan

Emberek, tudja valaki, hogy ez melyik RPG?
A HUD iszonyú ismerõs, de az istennek nem jövök rá, mi ez.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Igaz.Az underdogs on megvan a contra.
Ezekhez a régi játékok indításához nem értek.Valaki tud segíteni?Próbáltam a dos-box al de nem megy.Amikort elindul kijön egy oldal ahol le van írva hogy ki csinálta és a többi de a game nem indul el.

Lenne még 1 kérdésem. A .nes kiterjesztésû játékokat mivel lehet indítani?Próbáltam a zsnew al de nem megy.És ha lehet linket is hozzá.

Elõre is kösz

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Mellesleg javaslom, hogy az Underdogson nézz szét jobban! 😉
A bannerban lévõ linkeken fõként DOS, esetleg régebbi Windowsok alá írt játékok találhatóak, de az általad keresettek inkább régi konzolokról ismertek, de a régi Contrák valóban megjelentek DOS-ra is. Ettõl függetlenül a NES verzió a legfejlettebb belõlük, bár az elsõ részbõl készült XBLA-s remake is.
Üdv mindenkinek.
Keresem a következõ játékokat:
Contra 1 és 2
Rock n roll racing 1

Megnéztem a bannerban lévõ linekenél de nem találtam.
Valaki tud segíteni hogy honnan lehet letölteni ezeket?

Kösz a segítséget.

Rip
Amúgy a képe ott a logoban is 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

BBird
Ezért bünti jár, azt ugye tudod? Tessék felsorolni minden kalandjáték címet, ami 1986 -ban került a piacra. ABC sorrendben. :-)
ollie
<#idiota>

Csak a neve nem ugrott be, de köszi szépen! <#smile>

BBird
Mindenkit meglepett a kérdés... hihetetlen, hogy valaki nem emlékezett Pac-Man -re. :-)
Meglepõ kérdés, nyilván a Pac-Manre gondolsz.
Hy,

Azt a játékot hogy hívják, amiben egy kör alakú fejjel kellett menni egy labirintusban, rajta volt egy száj, mint egy tortából kivágott szelet, és kis gyümölcsöket, és apró pontokat kellett megszerezni úgy, hogy közben követtek ellenségek is?

Nagyon híres játék, csak nem ugrik be a neve.

Köszi a segítséget.

DarkHorSe
Nekem nagyon bejott regebben, csak fizetos es a torrentes verzio mindig kilepett 10 nap utan 😞

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Ez a játék nagyon kemény 😊
Kb 10 percig bírtam vele 😛

DarkHorSe
Megtalaltam 😛 Unrealworld

PiszkosFred
Robinson requiem?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

takysoft
Van egy kis patch a readme-ben. fejlesztõ FTP-jérõl egy 41k-s kis cucc, ami "elvileg" XP kompatibilitásért felelõs.
Na arról annyit, hogy ha felrakom, akkor Vistán is megy faszányosan.

DarkHorse: sajnos nem tudom

DarkHorSe
Regebben talaltam egy dosos jatekot aminek az volt a celja hogy eleben maradjunk.Mindenfele maszkalhattunk a vilagban, fat gyujthettunk, tuzet csinaltunk stb. Azt hiszem meg ide is linkeltem, de hiaba keresgeltem nem talaltam semmit rola.Nem emlekszik valaki a jatek nevere? Azt hiszem valami skandinav srac fejlesztette.

Jah és a lényeg hogy fut XP alatt box nélkülis. Jó játékot stratégák.
pcguru.hu letõtések, ingyenes játékok/teljes játékok 😊
tegnap szedtem énis mindkét CD-t
takysoft
ha igaz, akko thx, utánanézek majd

Ugye már mindenki tudja hogy ingyenes lett a CnC!
Pc guru vagy EA oldalról letölthetõ GDI és NOD lemez is.
Álat naon 😊