8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#6923 nah sikerült, mount a, oszt cső:D -
#6922 de laptop, nincs floppy:D -
Zóanagyvarázsló #6921 Na ja, ez nálam sem opció, a DOSBox nem szereti, ha tálcára rakja az ember, amíg a Virtual Floppy-ban bemountolja az ember a következő lemezt. Megoldás jelenthet viszont fizikailag létező floppy-t használni. Én is a minap találtam párat tizenvalahány éves mentett allásokkal (?) :) -
#6920 torrentről szedtem, ez a neve:
Prince_Of_Persia_2-UNT
Akkor is kéri, godnolom be kéne állítani, vagy nemtudom.
Lehet be kell moundolni a könyvtárat monjduk A:ba, de ha cserélni kell, nemtudok kilépni, és újat betenni.
-
#6919 Hello!
Telepítős? És DosBox alatt ha futtatod a setup.exe-t vagy az install.exe-t úgy nem menne? :)
Ha esetleg van egy linked akkor megnézhetem neked. :)
Bye! -
#6918 help
megszereztem a prince 2-őt, de telepítős, dosboxba nemtudom hogy kéne telepíteni, vistán meg kéri a kettes floppyt, csak az a baj, hogy laptop -
#6917 Üdv! Egyszer már írtam a Titus the fox című játék ügyében.(Tudjátok, ez az a játék amit nagyon nehéz kijátszani és van benne egy idegesítő róka). Elsikerült jutnom a 9. pályáig, ez az a pálya ahol egy piramisban kell rohangálni. A pálya vége mindig betesz nekem. Pálya kódra lenne most szükségem, de nekem egy olyan titus the fox verzió van meg, ahol ezek a kódok működnek:
level 1: 1739
level 2: ce76
level 3: 92dc
level 4: 3fa3
level 5: 2480
Level 6: 8897
Level 7: 7bef
level 8: dc8b
level 14:feee
Ezeket magamtól szereztem meg, mert nincsenek fenn neten, csak más fajta kódok. Nekem egy olyan titus the fox verzió kéne, ahol ezek működnek pl:
07E0
01F8
03F0
07E0
0FC0
1F80
3F00
7E00
stb..
Azthiszem ez a DOSBOX verziónak a kódjai, szóval ha tud nekem valaki olyan linket adni ahonnan ezt a verziót letölthetném, vagy egy olyan titus the fox verziót ahol működik bármilyen más kód, az szóljon! Köszönöm! -
#6916 Amit minden péntek és/vagy szombat este iszol. -
#6915 Milyen vodka-narancsról beszélsz?
Egyébként fent van az oldalon, csak valami miatt nem lehet letölteni. -
#6914 Egyébként teljesen véletlen nincs fenn a keresett játékod a bannerben található old-games.ru oldalon??? -
#6913 És gondolom olyan megfizethetetlen áron adjak, mi? :-D Bezzeg a vodkanarancsra telik, meg a tutti frutti magazinra... ;-) -
#6912 Nem tudjátok honnan lehetne leszedni a Sim Coptert? Egyszerűen nem találok egy oldalt se ahonnan le tudnám tölteni. Bezzeg olyan több is van, ahol pénzért árulják... -
#6911 Bocsi, azt hiszem, beugrott... Airfix Dogfighter -
#6910 Sziasztok meg tudja nekem mondani valaki annak a játéknak a nevét, amikor repülővel kellett háborúzni egy ház nappalijában, gyerekszobájában, fürdőszobában, szóval egy ház belsejében? Köszi. -
#6909 Asszem a másik irányba kell menni, ahol látszólag szakadék van, de ahogy odalépsz, mindig megjelenik alattad a híd egy darabja és így átjutsz. A tükörképedet nem szabad megölni. -
#6908 Nigger prince! :D -
#6907 na váégigvittem jeah:D -
#6906 miért érdekes? első pálya.
mindig meghaltam valahol, aztán ha nagyon fogyott az idő, akkor ujrainditottam.
nah de most végre csalásokkal eljutottam a 12-ik pályára, de ott a tetején megjelenik egy nigger prince, amit ha kinyirok, én is meghalok, vagy beleszalad magától a szakadékba. ott mi a fenét kell csinálni? -
#6905 Az azért is érdekes, mert 60 perc áll rendelkezésre, hogy az egész játékot végigjátszad... Vagy örökidővel játszottál?
Ha DOSBoxbaN(!) játszol, akkor is lehet így indítani, nem simán prince.exe-vel indítod, hanem ezt írod be:
prince megahit
-
#6904 Gondolom a commandline-ba ezt kell írni. -
#6903 hogy érted azt hogy úgy inditsam a játékot? én dosboxba játszok:( -
#6902 jah kb déltől 2ig nem tudtam megcsinálni az első pályát, mert mindig leestem:( -
#6901 Pedig nem olyan nehéz játék az, egyébként mire eljtusz erre a pályára már legalább 5 életerődnek kellene, hogy legyen (a nagy korsók adnak +életpontot). Amúgy tartalmaz beépített cheat-et: PRINCE MEGAHIT-vel indítsd a játékot és Shift + különböző billentyűkkel lehet csalni (+életpont 12-ig, feltámadás, lebegés, őrök azonnali megölése, stb.). -
ezt a játékot keresem, tudom hogy prince of persia, de olyanba kéne, ahol használhaó valami cheat, mert kicsit nehéz ezzel a 3 élettel, és renteget csapdával.
valami örök élet, vagy végtelen élet:)
esetleg mentési lehetőség. -
#6899 Ez jó hír:) Végre nagyobb terület látható be:) -
#6898 De van, de van! :) -
#6897 Dungeon Keeper? -
#6896 ördögös? talán a Litil Divil? -
JackMeadow #6895 ÉDesapám mesélte h régen játszottak egyetemen vmi dosok játékkal. Taláűb egy ördöggel kellet kijutnia a pokolból csak nem emléxik a nevére. Vkinek nem ismerős? -
#6894 Én a Falloutokat 1024*768-as felbontásban toltam 17"-os monitoron, azon élvezhető volt patch nélkül:)
A patch nem teszi pixelessé a játékot. Próbáld ki esetleg a Planescape Tormentet, az se semmi, pedig ahhoz nincs patch:)
cserpak: Valószínűleg nem fogod tudni őket nagyobb felbontásban használni.
Marad az ablakban futtatás, ami sztem nem vészes, így nem pixelesedik a kép. -
#6893 Jé. :)
És ettől a patchtől nem lesz pixeles-csúnya? -
cserpak #6892 Nincs igazad pont a Fallout 1-2 is játszható nagy felbontásban, keress rá a neten a High resolution patch-re. Tehát valakinek ötlete, hogy a Might and Magic 6-8 hogy mehetne 1024*768-ban? -
#6891 hát, megpróbáltam, sokáig zuhanzam magasról, de semmi :/
cserpak: szerintem nem tudod megnövelni. Én a Fallout 1-2 vel szoktam játaszni 640*480-ban, azt is csak ablakban. -
cserpak #6890 Segítségeteket kérném, a Might and Magic VI, VII, VIII-cal szeretnék játszani, de sehogy nem tudom a 640*480 felbontást megnövelni. Feltettem Mok mm6 1.3 patchet, kerestem több honlapon widescreenforum, stb, próbáltam dosboxot, de már nem megy dosban, tehát megakadtam. Tudtok valamilyen programot, vagy beállítást amivel 1024*768-ban lehetne ezeket a nagyszerű játékokat tolni? -
#6889 Talán elkezdesz jó magasról lefelé zuhanni. asszem... -
#6888 Helló, ismeri itt valaki a "Dogfight: 80 years of aerial warfare" c játékot?
Emlékszem mikor bazi régen játszottam vele, volt valami mód arra, hogy el lehessen oltani a lángot ha találatot kapott a gép, csak most nem sikerül sehogy. Valaki esetleg? -
#6887 Planescape Torment-et ne hagyd ki! -
gruber trans #6886 mert egy pályán nem tudok tovább menni egy sárkány miatt!!
-
gruber trans #6885 valaki játszott már a monster bashal?? -
#6884 meg a Ravenloft játékok