Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
bizonyára a CD amit "elõvettél" serült. "vedd elõ" újra, esetleg valami más helyrõl.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nemrég szereztem meg újra egy platformjátékot, aminek a neve Heart of Darkness. Nem tudom, hogy volt-e már bárkinek ilyen jellegû problémája XP-n, de azért rákérdezek: Igazából csak annyi, hogy a telepítõ még a legeslegelején kidob "Corrupt installation detected." üzenettel 😄D
Valami tipp?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
na nagyon érdekel, és nagyon nem megy, akkor tegyél fel egy Win98-at😄
(vmware😄)
Ezért két fekete pont is jár:
1. Nem figyeltél.
2. Nem ismered az Incubation?!
Mindenképpe a DosBox nevû emulátort ajánlom. Bannerban megtalálsz minden szükséges infót.
barnazsolt: Feltételezem szoftveres módban próbálsz játszani, hardvergyorsításhoz ugyanis 3Dfx kellene. Tudtommal a kompatibilitás állítása Win 95-re (vagy Win 98-ra) megold minden problémát, bár emlékeim szerint nálam erre sem volt szükség. Patchek szintén nem ártanak, illetve a legvégsõ verziót a Wilderness Missions kiegészítõ tartalmazza.
Itt is foglalkoznak a témával.
egy nagyon régi játékkal kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
nagy kedvencem volt az Incubation, de a telepítés után iszonyúan belassul a játék felülete, és így teljesen élvezhetetlen. ATI Raedon kártyát használok 2GB RAM-ot és 3GHz-es processzort. mit kellene tennem? a válaszokat a [email protected] cimre küldjétek, ha lehetséges.
elõre is köszönöm
Zsolt
ez meg úgy tûnik sima litil divil. ha többet akarsz használd a google-t 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert ha nem, akkor szerintem csinálok egyet 😄
How much can you take,before you snap?
ezt a kedves kis állatot(láma) pedig azért ajndékozta neked akyyy, mert:
-egyrészt kissé nehézkes onnét tölteni. megszakadozik, download manager kell hozzá, de kicsit azt is nehéz beállítani.(kisebb dolgok azért legtöbbször lejönnek)
-meg ugye azért mert a weblap benne van a bannerben(fõleg ezért kaptad a kisállatot)
Akyyy:
ettõl még nem volt szép dolog. teljesen segítõkészen írta az üzenetet. Jószándékú kedves embereket meg ne "lámázzunk" ki a topicból, mert magunk maradunk😄
Ott már benyomták a választ, de íme képekkel is:
Thunderscape - Mobygames
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Emberek, tudja valaki, hogy ez melyik RPG?
A HUD iszonyú ismerõs, de az istennek nem jövök rá, mi ez.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ezekhez a régi játékok indításához nem értek.Valaki tud segíteni?Próbáltam a dos-box al de nem megy.Amikort elindul kijön egy oldal ahol le van írva hogy ki csinálta és a többi de a game nem indul el.
Lenne még 1 kérdésem. A .nes kiterjesztésû játékokat mivel lehet indítani?Próbáltam a zsnew al de nem megy.És ha lehet linket is hozzá.
Elõre is kösz
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Keresem a következõ játékokat:
Contra 1 és 2
Rock n roll racing 1
Megnéztem a bannerban lévõ linekenél de nem találtam.
Valaki tud segíteni hogy honnan lehet letölteni ezeket?
Kösz a segítséget.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Azt a játékot hogy hívják, amiben egy kör alakú fejjel kellett menni egy labirintusban, rajta volt egy száj, mint egy tortából kivágott szelet, és kis gyümölcsöket, és apró pontokat kellett megszerezni úgy, hogy közben követtek ellenségek is?
Nagyon híres játék, csak nem ugrik be a neve.
Köszi a segítséget.
Swedish people are albino monkeys
Kb 10 percig bírtam vele 😛
Na arról annyit, hogy ha felrakom, akkor Vistán is megy faszányosan.
DarkHorse: sajnos nem tudom
tegnap szedtem énis mindkét CD-t
Pc guru vagy EA oldalról letölthetõ GDI és NOD lemez is.
Álat naon 😊