Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki ismeri a guldkorn nevü játékot??csak egy kérdésem lenne!
Szóval lenne nekem egy olyan problémám, hogy már régóta keresek egy játékot csak nem találtam meg eddig sehol. :S
Szerencsére ennek a játéknak a nevét is tudom. 😄
Nightlong. Egy kalandjáték féleség. Régebben játszottam a Demo-val és már akkor nagyon megtetszett az egész de sajnos még nem tudtam megszerezni a teljes játékot.
Ha valakinek van ötlete, hogy merre találom meg vagy esetleg még linket is tud küldeni annak nagyon megköszönném. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Ez annyit csinál, hogy egy megadott mappát egy meghajtó betûjelhez rendel.
Mondjuk megcsinálod a c:\zenék\ mappát, hogy g: meghajtó legyen ezután pedig valahogy megadod a játéknak, hogy ez a CD meghajtó. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
de konkrét magyar leírásról nem nagyon tudok...
virtualboxhoz nem is lesz szerintem, mert nagyon gyorsan változik, fejlõdik.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Valahol lehet magyar nyelvû leírást találni az általatok említett programokhoz: VirtualBox, VmWare és VirtualPC?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
cycles=max
-ot
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
cycles=auto
Ezt a változót állítani is tudod, ha auto-n nem lenne megfelelõ.
A gond az hogy továbbra is ugy lõnek az embereim és scrollozok a mapon mintha egyesre lenne állítva.
Valami nem fasza :-)
Ha tudsz megoldást kérlek nézz rá.
Vasárnap délután leszek legközelebb
Köszi
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Nagy kedvencem volt az UFO 1 és 2
Feltettem a DosBox-ot és be tudtam annyira állítani hogy játzsható legyen a mostani gépemen.
De:
Ha kimegyek küldetésre és elkezdõdik a scrollozás iszonyatosan belassul és nem tudom miért.
Ha valaki tudja a megoldást kérem ossza meg velem.
Köszönöm
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Õszintén szólva nem tudom, hogy ezeket tudja-e a VirtualPC, de Win98 SE-hez nem is kellenek. Egyébként éppen azért szeretem, amiért te a VirtualBoxot 😊 6.0.192.0 verziót használok, ez jóval újabb a 2004-esnél.
én VirtualBox-ot az egyszerûsége miatt szeretem. kicsi a telepítõ, kis memóriát eszik, gyors, és(nevessetek ki, de) nálam megbízhatóbban futott, mint a VmWare vagy a VirtualPC. (bár bevallom, hogy VirtualPC-bõl én csak a 2004-eset tesztelgettem anno.. az újat még nem próbáltam, bár olvasgattam róla.)
VirtualBox nálam egyértelmûen nyert azzal, hogy ingyenes. (meg persze használható....).
VmWare meg... egyesek szerint "betegesen stabil".. hát nálam fagyott 1-2-szer..(bár azért ritkán) meg az a 3D támogatás se volt tökéletes...
És miben jobb? Hátha érdemes lenne váltanom.
16 színt? tud... meg 32 bitest is mondjuk.... nem tudom honnét szedted ezt...
Én Virtualbox-ot használok amúgy... tettem rá egy XP-t, mert 1-2 dolognak még kell az õsi windows is.
Meg van egy WinMe rendszer régi játékokhoz, meg egy Win 3.11... mert király😄
VMware-rel nekem csak két bajom, az egyik, hogy fizetõs (pontosabban az ingyenes verzió nem tud létrehozni virtuális gépet, azt készen kell kapnia), a másik, hogy még bugos - de hiba volt nem említenem.
Nekem a VirtualPC-re nincs okom panaszkodni, viszi, amit kell. Elmondhatnád, hogy mi a problémád vele.
Ha profi rendszer kell, akkor VmWare workstation, ha meg ingyenes, akkor VirtualBox.(Sun)
VmWare tud 3D gyorsítást DirectX 9.0c-ig.
Amúgy:
Kompatibilitási opciókkal lehet játszani, meg persze telepítsd a játék legfrissebb patch-ét.
Ha fullscreen gondod van (16:10-en monitoron pl) akkor egy DxWnd nevû tool segítségével ablakban is tudod futtatni a játékokat
Idõvel biztos lesznek jobb emulációs lehetõségek, addig ehhez lehet, hogy tényleg Voodoo 2 kellene...
Windows Op. rendszerre írt viszonylag régi (~10 éves) játékok normális futattása hogyan lehetséges?
Gondolok itt a Commandos 1-re, vagy a Shadow Company-ra.
Az elõbbi egy 1.6-s gépen is lekövethetetlenül futott, az utóbbinak meg Voodoo II-s kártya kellene...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
CTRL-ALT-F5 Start/Stop creating a movie of the screen. (avi video capturing)
CTRL-F5 Save a screenshot. (png)
azt használja, ha elindítasz egy DOS-os programot.
õk "natív" támogatásnak hívják, de valójában emulátor. és nem is túl jó...
egérrel, meg a képpel is gondok vannak.... de fõleg a hanggal. elvileg egy SoundBlastert emulálna a Windows, de igen gyengén teszi.
Egy "VDMsound" nevû patchel mondjuk lehet rajta javítani, de de még így se tökéletes.
Vistában inkább kihagyták az egészet. minimális DOS támogatás van, de grafikus módot nem támogat. meg a 64 bites rendszer 16 bitet se(ez XP esetén is igaz)
Én régen csináltam ge külön boot CD-t a régi DOS-os játékokhoz. 😛 😄
Miért a Windows-ba van beépített emulátor? 😄😮
szinte minden emulátor tud képet videót kimenteni játékokból(kivéve az amit a XP-be beleépítettek MS-ék)
hogyan lehet régebbi játékokból képet menteni, videót felvenni? Fraps-el nem megy. HyCam-al sem. HyCam esetében a felvétel megy, de a játék alatt nagy feketeség van a videóban :S magyarul semmit nem vesz fel belõle. NFS elsõ részérõl lenne szó.
elöre is köszönöm!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Born to win
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Bár nekem régen jó volt teljesen... olyan verzióm volt kb 10 éve, amiben ugyen 99 vagy 9 (nem tudom pontosan) életem (folytatási lehetõség) volt és az sose fogyott el csak ha már nagyon sokszor meghaltál... nah és az a verzió nem volt bugos... többször is végigvittem és mindig csalódtam a végében hogy mekkora egy fos😄
Semmi videó semmi pláne csak egy nagy szöveg (amit akkor ugyan nem tudtam lefordítani😊)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
porki fagyok fállalon
De Prehistorik 2-bõl még nem láttam olyan verziót, amit végig lehetett volna vinni.
3. vagy 4. pálya mindegyikbe bugos. mert tök lila. utána következõk még még jobban asszem, de majd megnézem...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
mire eBay-rõl meghozzák... meg hát ritka játék néha aranyáron is van...
Ti vagytok az utolsó reményem😊 Valakinek nincs meg véletlenül a Lords of Magic full CD-s(a filmek, de legfõképpen az audio miatt, mert ripet találtam de úgy nem az igazi) verziója? A válaszokat elõre is köszönöm!