8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Rampage93 #7243 Üdv!
Van egy kis problémám a Redneck Rampage Builderrel.
Megcsinálom a szektort, de a 3D módba nem látni semmit (nagy feketeség). Miért van ez? :F
Előre is kösz a segítséget! -
xxxpaulxxx #7242 Szerintem is ez:) -
#7241 Uh, az nagyon jó játék volt. -
#7240 Nem ez volt ? ( Flashback ) -
Gary #7239 Én is gondoltam erre, de elvetettem (erdő, bemenni épületbe, dínók(?)), amúgy mókás lenne, ha mégis erre gondolt volna! :D -
#7238 Huh. Impossible Mission esetleg? -
#7237 sokat segítene még 1-2 info
mikori játék?(mikor játszottál vele) milyen gépen futott? hogy nézett ki?(EGA, VGA, SVGA, vagy csak úgy simán.. mennyire volt ronda??XD)
-
Kikoki #7236 Hali mindenkinek!Egy olyan játékot keresek amivel még anno nagyon sokat játszottam.Ami volt a játékban: Oldalrol néztük egy kis faszival keleltt benne mászkálni.Akkor volt benne egy épületes pálya ott belehetett menni az épületekben asszem...akkor egy erdős pálya ott ugrálni kelett a fákon...volt robotos pálya...stb...Kelett assze mmajdnem minden pályán ilyen kis kártyákat keresni ajtokhoz...akkor lehet de az enm biztos hogy dinok is voltak benne mint ellenfelek ...robtok tuti voltak de abbol is többfajta:)...Ennyi maradt meg bennem asszem:)...Köszi előre is -
#7235 Tudsz adni meghívót? :D -
hol9672 #7234 No, akkor mutatok én is egy jó kis oldalt... -
#7233 A JJFFE megoldott mindent, ráadásul még bugfixek is vannak benne, legalábbis az oldal leírása alapján. Roppant kényelmes. :) -
#7232 Fel kell tenni virtualbox-ra DOS-t azt mar mehet is a moka, azzal tuti megy. -
#7231 Hátha valaki még nem látta:
-
#7230 Sorban:
Elite
Elite 2 - Frontier
Frontier - First Encounters -
#7229 A Frontier az Elite 2 volt, nem? -
#7228 Pedig régebbi verzióval tökéletesen futott, különben nem szórakoznék a dologgal. És pont a hivatalos oldalon néztem és a 0.58-0.71 linkre azért nem mentem rá, mert forráskódokként voltak feltüntetve, ami engem személy szerint nem nagyon hat meg. :-)
SZERK: bár most látom, hogy van valami jjffe dolog, megnézem magamnak. -
HaaS #7227 ...szóval nem csak hogy az előző program verziók vannak a DOSBox honlapján szépen feltüntetve, de az is, hogy a többezer játék közül melyik mennyire kompatibilis, és melyik verzión fut a legjobban.
Ezt azért is írom, mert:
Elite III: Frontier: First Encounter (1995) - 0.65 - 10% (runable)
Azaz még v0.65-el sem vagy a sztrádán. -
HaaS #7226 Tessék...
-
#7225 Tud valaki lelőhelyet régebbi dosbox verzióhoz? Sajnos a legújabb nem tudja kezelni az Elite3-at. -
HaaS #7224 Amondó vagyok, menjünk innét a Játékmagyarítások fórumába, mert előbb-utóbb kapunk majd:)! -
#7223 Most nekiálltam. Szenvedtem vele egy sort, de legalább újra belejöttem, hogy mi hol is van, melyik fileban stb. Mostantól írom a szószedetet is, mert jól fog az még jönni. A tesztelés miatt némi időt azért biztos igénybe fog venni, de majd meglátjuk. A tesztelés talán a legfontosabb része, mivel karakterlimites, így minden lefordított rész után tesztelgetnem kell, hogy nem csesztem-e el a játékot. :S -
#7222 Most sem a grafika a lényeg. Csak ugye van ez a réteg a társadalomban, aki dacból mondja. -
HaaS #7221 Azért tessék csak szépen befejezni azt a fordítást, utána majd jöhet a sörözés:)! Frissítem folyamatosan a készültségi állapotot a honlapomon, egyelőre ennyit igérhetek:) Meg valami jóó barna belga sört, ha kész vagy:)!
Nekem is van még melóm vele bőven... -
#7220 Á, köszi! Sok sikert a készítőnek! :) -
#7219 Csak egy kis apróság, de hátha tetszik. :) -
Zóanagyvarázsló #7218 Pedgi a korai Test Drive-ok nagyon korrektül néztek ki a saját idejükben. Ez pedig EGA-s kép, VGA módban, de még inkább Amigán sokkal szebb volt. -
#7217 Hát igen, akkoriban nem a grafika számított. Szerencsére. -
#7216 ó jeee...és az a zene!
Mennyit hallottam ezt én annó:
-
pervajakróv #7215 Letöltöttem a régi nagy kedvencemet a C 64- es WIZARD OF WOR játékot.
Ketten is tudunk vele játszani egy monitoron. Elég nehéz, állítólag nyilvántartják a világon a pályacsúcs döntögetőket. -
Zóanagyvarázsló #7214 (Win98) DOS alatt pláne régen próbáltam. -
#7213 DosBox, kapásból induláskor (setsound-dal beállítottam SB 100% kompatibilitást).
proci alapon, 16 mega ram van engedélyezve. -
Zóanagyvarázsló #7212 Ez mikor jön elő? Én már régen próbáltam, de nálam XP alatt játszhatatlanul lassú volt. -
#7211 "heap allocation failure
Reason code: 2"
ez mi lehet? Theme Hospital. -
#7210 Télleg...
no, akkor ezzel elleszek... :D
EDIT: csúnya grafikai hibák vannak és elfagy 5 perc játék után (4-5-ik autónál) -
MrTressy #7209 Nekem win98 módba kapcsolva simán elindult -
HaaS #7208 Gearhead jó, tényleg!
Robot Arena jut eszembe róla, na ott voltak nagy építgetések nálam:)!
Most épp a Neuromancert játszom megint végig, nagyon elfelejtettem már, mi hogy volt. Kezdtem idegbajt kapni, de nagy nehezen rájöttem, hogy hiába van szájberszpészes dekk, Comlink v5.0 _után_ lehet csak vele cyberspace-be logolni... a szívem, a tüdők meg a szemeim bánták a befektetést, ezek már implantok, egyelőre nincs kedvem (lóvém) visszaültetgetni az eredeti szerveket.
Ha valakinek úgy gondolja, csatlakozzon, nem tartok nagyon elől, épp a Ninja 4000-es dekket töltögetem felfele szoftverekkel, meg fejlesztem a skilleket. Slow v1.0 már van, icebreakerek, meg néhány vírus.
A haasfalon lévő verzió egész jó, bár a hang nem a legjobb, ha jól emlékszem, de DOSBox-szal egyébként oké... egy régi vincsin találtam, néhány száz társával;). Alighanem az idén sem lesz gépfejlesztés... -
#7207 Találtam egy-két érdekes oldalt.
http://www.486games.net/ itt teljes verziójú régi játékok is vannak, pl Duke3D, Doom, stb.
http://www.plopbox.net/ itt pedig ilyen trackeres zenék vannak talán régi játékokból is raktak fel, de még nem néztem meg közelebbről. -
#7206 Szólj ha sikerül szóra birni xp alatt... :D -
#7205 Úúúúúú... ezzel mennyit játszottam! Istenkirály játék! -
Gary #7204 Háát, a libabőrkabát most is fölugrott, mint mindig ha ezt a zenét hallom!