Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DIVIL BAT
SETUP DOC
SETUP EXE
Namost ami itt van "DIVIL BAT", ezzel indulna, de beírom hogy divil, és ezt kapom: Provide full path of where installed on HD.
Installáltam! Tököm televan vele, már vagy 20 szor próbáltam.
az életemet mentetted meg! KÖSZ
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
mount b c:\dosbox\floppy -t floppy (létezõ könyvtárra kell!)
ezután a dosbox\floppy könyvtárba bemásolod/kicsomagolod a litil divil játékot, majd DOSBox-on belül elindítod a B:\INSTALL\INSTALL.EXE-t, innen már értelemszerû.
Az Abandonware Paradise-ról szedtem le.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ugyanis eddig én is azt hittem, hogy lépésrõl lépésre jól csinálok mindent.
Létre kell hozni egy virtuális meghajtót és onnan az INSTALL könyvtárból installálni a játékot.
kéne segitség! van egy áték amiben állatok által vezetett "gokart vagy auto" (vagy kinek mi tetszik) és nem jut sazembe a címe egy rokonomnak kéne!
(kis segitsék!
van egy Rénszarvas melynek neve Boris és van egy panda annak a neve UNo a köröket egy ördög mutatja!) remélem meg tudjátok majd mondani a játék címét!
Elõre is köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Kérdés, aki ismeri az MDK, MDK2 c. játékokat közületek, nem-e tud véletlenül valamilyen remakerõl újabb grafikával, létezik-e már, esetleg csinálnak-e vagy hasonlók...Vagy pár év múlva elképzelhetõ-e hogy lesz MDK3?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valaki tud valami belsõ infót, nyomhatja.
Martint sem csipáztam régen, de tény, hogy a régiek közül õ maradt "fenn" a legtovább, így a userek felé. 1-2 év és rákérdezünk: Mit tudtok róla!? :-)
ON.
gamertag: kenobita
Egy esélyt adtam nekik, többet nem fogok. Hol vannak a régi jó cikkírók? Hol van az, amikor "hozzánk szóltak" a cikkek? Megyek, telesírom a kispárnám... ;-)
jah azt nem találtam még sehol aza baj nem tom hogy mi a cime<#szomoru1>#szomoru1>
valaki nem tudja mi volt a neve annak a játéknak amiben egy kissráccal kellett menni ilyen temetöfélékben???
Nagyon örülök hogy tudtam segíteni, és ezáltal örömet okozni!
Jó szórakozást!
Bár a magyarítás kapcsán mindenképp olvasd el:
"Megjegyzés(ek):
Sajnos az eredeti játékban (így a fordításban is elõjön) van egy hiba, ami Windows 2000/XP alatt jelentkezik (Windows 98 alatt nem!). Amikor az állatkertben a Szfinx-es helyszínre akarunk menni, akkor a program kilép. Jelent meg patch a programhoz, de úgy látszik, hogy ezt nem orvosolja. Köszönet Trishtannak (AdventureGames), akinek sikerült orvosolnia a fenti problémát a következõképpen: jobb klikk a "nightlong.exe"-n, majd tulajdonságok/kompatibilitás, a felbontást 640x480-ra, a színmélységet 256 színre, az operációs rendszert pedig Win95-re vagy Win98-ra állítsuk.
A telepítõt ne valamelyik gyökérkönyvtárból (pl.: C:\) indítsuk, mert akkor hibaüzenettel ki fog lépni!!!. Javítás lesz valamikor... "
Mint ahogy ott is írta valaki a legfelsõ kommentben:
Egy álmom vált valóra. 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
elöre is kössz