8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • xxxpaulxxx
    De ő valami nagy dobozos IGről beszélt:)

Én még 4 rongyért vettem a dvdtokos 4 cds cuccot... mostmár ha jól tudom 2 a boltokban
  • takysoft
    tényleg túl áraztad
    C&C 1-et valai piacon láttam múltkor 99Ft-ért:D
    amúgy ingyenes, ha nem gyűjtőnek kell.

imperium meg 1000-2000 Ft körül mozog.

C&C is olcsó
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem kissé túláraztad mindkettőt, így nehéz lesz eladni/elcserélni, de ugye kinek mennyit ér.

A DK2 német kiadását nem ismerem, de az angol fagyogat XP-n, tehát ha újabb Windowson akarsz vele játszani, akkor a Sold-out kiadás ajánlott. Az újféle (amin Vista-kompatibilitást jelző "plecsni" is van) viszont nem tartalmazza am ásodik lemezt, melyen a német nyelv megtalálható lenen, tehát régebbit kell keresned, ha fontos neked a német nyelv.

Ha csak játzsani akarsz akár angolul is velük, az EA inygenessé tette az első C&C-t és az első RedAlertet. Ha németül akarsz játszani, akkor pedig célszerű lehet megtartani, és DOSBoxot használni. Már ha nem találsz általad keresett verzióból példányt.
  • kisAKOSH
    Drága hölgyek-urak!

Kifejezetten gyűjtők számára eladó / csere!!!

- Command and Conquer 1: ms-dos német kiadás* 3000Ft
    - Imperium Galactica 2 teljesen magyar 99-es kiadás** 8000FT

*mivel windows-on már nem fut nem sokra megyek vele de kidobni bűn lenne

**aki ismeri a játékot tudja mennyi minden járt hozzá annak idején az mind-mind megvan nekem. Kézikönyv, tipp gyűjtemény hatalmas doboz :D

csere: német csere alap a következő német verziós játékok lehetnek:

- c&c: die ersten 10 Jahre
    - fable: the lost chapters auf pc
    - dungeon keeper 2: classic (a német verzió neve a classic kiadás)
    - jade empire
    - age of mythology

érdeklődni és aludni is lehet a következő címen: [email protected]
  • takysoft
    LOL:

Dear Laszlo Kereszteny (takysoft),

A while ago hackers messed up DOSBox.com/info.
    As precaution all passwords have been reset. You are receiving this email
    as you have an account on dosbox.com which is active.
    Your username is takysoft and your new password is (nem mondom meg)
    We advice you to consider your old username and password combination as compromised. (so update your password if you used the same combination on other sites).

We also like to inform you of the fact DOSBox 0.73 has been released.

Kind regards
    DOSBOX team.
  • Szabi84
    nem, azért írtam az ishart mer a mozgás négyzetrács alapú
  • PiszkosFred
    Nem a Future Shock-ra gondolsz? Bar isharhoz nem tudom mi koze van, azon kivul hogy fps nezet ugy-ahogy mindketto. Lehet nem masik game lesz... :)
  • xxxpaulxxx
    Köszi szépen:)
  • Szabi84
    Szevasztok volt régen egy Terminatoros játék, úgy kellett benne menni mint pl. az Isharban, mi lehet a címe?
  • Lord Myn
    Miért ne menne?

Arra értettem, hogy a 0.72-esnek sok betegsége volt Vista alatt, ezek nagyrésze javítva lett. De van benne egy rakás újítás is.
  • takysoft
    miért, windows7-el nem megy?
    vagy linuxal, macOS-el?
  • Lord Myn
    Kijött végre a DOSBox 0.73 sok javítással, főleg Vista tualjoknak ajánlott.
  • ollie
    Mindenesetre ajánlok néhány Ultima Ultima remake-et.
  • xxxpaulxxx
    uhhh hát nekem ezek semmit nem mondanak:D Én diablo-kal játszottam, meg forgotten realms gammákkal:D
  • ollie
    Csak hardcore RPG fanoknak fog tetszeni. Ha régebben játszottál a Pool of Radiance és/vagy Champions of Krynn sorozattal, és nagyon tetszett, akkor jó eséllyel az Ultima is fog.
  • xxxpaulxxx
    Másodszor... Ultima játékok... találtam róluk valamit és megtetszett... Jók ezek? Melyiket érdemes kipróbálnom... persze ami már pcre jelent meg és nem az ilyen ezer éves c64es verziókra gondolok (azt azért nem tudnám élvezni)
    Valaki mesélne róluk egy picit? Nagyon összetett játékok?:D (sok időt kell beleölni?)
  • xxxpaulxxx
    Nos először is... ajánlok egy általam most megismert játékot
    a neve: Cave story
    Egy japán fejlesztésű játék, nem mondható sem túl réginek, sem túl újnak... olyan 2000 körüli... de a hangulata eléggé a 90es évek elejét idézi:D
    Keressetek rá, ha érdekel benneteket egy jó hangulatú sidescroller-kalandjáték, aki ide jár az úgy sem a minél brutálabb grafikára törekszik:D
    Link a játékhoz, kell hozzá english translation is, különben nem érted:D
  • L Viper #7266
    Anno több DM pályát csináltam Bloodhoz, Duke Nukemhez, Shadow Warriorhoz.
    Kis különbségek voltak ugyan a szerkesztők, közt, de a séma hasonló volt.
  • JetiRulez
    Mostanra már sikerült ki silabizálni, hogy az ajtókat és a liftet hogyan kell felépíteni. Nem lesz különösebb gond. És sokkal könnyebbnek látszik, mint a DoomBuilder. Azt hiszem majd én is próbálkozom vele.
  • JetiRulez
    Már rájöttünk mi volt a baj a szerkesztővel. Ki kellett csomagolni a redneck.grp file-t. Az tartalmaz mindent (textúrák, hangok, ellenfelek, stb.). Öcsém jelenleg az ajtó készítéssel meg egyéb akciókkal kísérletezik egyelőre kevés sikerrel.
  • HaaS
    DOSBox, FreeDOS, Scumm VM, Q-Basic... de hát látod te is... minden egy helyen. Jól paraméterezett, igen.
  • L Viper #7262
    Ezt nem is ismertem. Érdemes ezzel használni a DosBoxot?
    Tényleg olyan jó?
  • HaaS
    Ha esetleg nem volt még, akkor ide is: van újabb D-Fend. Natyon-natyon jó.
  • xxxpaulxxx
    és... akkor most mi lesz a DNF-el:O:(
    Ha azt kiadják úgy, amilyen trailert láttam róla úgy 2000 körül, akkor örültem volna:D
  • [Jakuza]
    Milyen rokak ? :D
  • Carlos
    Tyű télleg. És itt én vagyok a fiatal... :D
    LoL.
  • L Viper #7257
    Ez jóóóóóó

Néztem a regisztrációkat, valóban sok C64-en nevelkedett, majd Doson beérett ember van itt :-)

Megzavart a HSz száma: Válasz: #7234, alatta #7243. Öregszem, a számok sorrendje is fontos, nem csak az egyezése.
  • PiszkosFred
    Megesik. Ide ven rokak jarnak, kiknek a latasuk mar bizony nem tokeletes :)
  • L Viper #7255
    Hát én totál vak vagyok, most látom, melyik HSZ-re válaszoltál lentebb.
    Bocs
  • L Viper #7254
    A szerkesztőre irtad, láttam akkor is.
    Ha a topik neve Old Game hívek, egy igazi hívő pályát is szerkeszt :-)
    Ennyiben kapcsolódik a játékhoz a szerkesztő is. próbálok neki segíteni, ha tudok.
  • ollie
    Nem a Redneck-re írtam, nézd meg, hogy mire válaszoltam.
  • Carlos
    igen. ehhez voltam lusta... :)
  • L Viper #7251
    Tess :-)
  • Carlos
    Nocsak...
    Tudsz valami linket ehhez a high resolution cucchoz? Esetleg pár screenshot?
  • L Viper #7249
    Jaja. Tegnap több helyen "főhír" volt.
    Azért jó lett volna egy folytatás, de a régi feelinget szerintem nem adta volna vissza.
    Arra a legjobb a High Rezolution Pack. :-)
  • takysoft
    Nem épp oldgame hír, de szerintem azért sokakat érdekelhet
    Olvassátok el
    no comment
  • L Viper #7247
    Sajnos a DosBox-al vannak bizonyos bibik néha, akármit is csinálsz.

Most nincs sok időm, de kíváncsiságból felrakom majd a Rednecket. Nálam a játék szépen futott 0.72-es DosBox alatt. Igaz, az alap dosbox.conf-ba bele kellett piszkálni, mert alapból döcögött SVGA-ban. Most jól megy. A pályaszerkesztést nem próbáltam.

Nekem egyik szívfájdalmam az 1942 Pacific Air War. Az alpjáték hibátlan, de a patch után, ami a digis beszédhangokaz is felrakná, az nem szól.

A DosBox oldalán 0.61-es verzióval van írva kompatibilitás, de azzal sem ment. A Setupban lejátssza a hangot viszont. Szintén a DosBox oldalon más is panaszkodott erre a hibára.

Lehet fel kéne tenni Virtual PC-t és arra egy normális Dos-t. A pályaszerkesztő bibi is lehet megoldódna. ( Sajnos még nem próbáltam ezt így. )

• Rampage93
    Igen DosBox alatt használom.
    Egyszerűen megnyitom a pályaszerkesztőt, megcsinálom a szektort és amikor bekapcsolom a 3D módot csak nagy feketeség jön be.
    De ugyan ez van, amikor más pályákat nyitok meg.
  • L Viper #7245
    Old Game a redneck, megy DosBox alatt, van hozzá pályaszerkesztő.
    Ha esetleg egy másik topikban tudnának segíteni az melyik?

Rampage93: Anno még dos alatt csináltam pályákat én is, Duke Nukemhez, Shadow Warriorhoz, meg a Bloodhoz is.
    A 3D Realms motorját használták ezek a játékok, hasonló elven működő pályaszerkesztővel.
    DosBox alatt használod a szerkesztőt?
    Elvileg a 2D-ből át kéne állni a 3D-s nézetre.
  • ollie
    És mi a franc köze van ennek az old games-hez?