8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
bigbigle #7323 senki nem tudja? -
bigbigle #7322 nem ez eszembe jutott még 1 infó az hogy szürkés-kékes volt a háttér -
bigbigle #7321 tudom hogy kevés az adat de hát mégis jó régen játszottam vele -
twi452 #7320 közben megtaláltam a pc-s kiadásról egy kis bemutatót
http://kmk.blog.hu/2007/09/03/az_ellehetetlenitett_kuldetes
de amúgy ennyi infóból amit megadtál nehéz segíteni :D így hogy még te sem nagyon emlékszel, hogy mik voltak benne :D
nekem csak ez az egy játék jutott eszembe ami kis emberes és liftes :D
hátha másoknak még eszükbe jut pár és megtalálod :) -
bigbigle #7319 mondom sokra nem emlékszem csak annyira hogy egy emberkével voltunk liftes volt (nevét nem tudom mert mindig csak úgy hívtuk hogy liftes játék) és talán mintha a grafikája olyan kockás (netalántán pixele) volt -
bigbigle #7318 ja ilyesmi -
twi452 #7317 impossible mission? :D bár én ezen c64-en játszottam anno xD de emberes és lift is van benne :D
-
bigbigle #7316 nem
amire én az egy liftes egy kis emberkével kellet benne mászkálni
-
Nuki #7315 UGH! -ra gondolsz? -
bigbigle #7314 hy all!
nem tudom hogy jó helyre írom-e de már mindegy
az lenne a kérdésem hogy régen még amikor a 95 és a 98 volt és DOS akkor volt egy liftes játékom (mászkálós) többre nememlékszem belőle és megszeretném kérdezni hogy ha valaki tud valami infót (megyarul) róla és akár még egy letöltést is ami fut xp-n azt megköszönném -
#7313 Ez nagyszerű hír! Köszi! -
#7312 domainnel kapcsolatban volt valami herce-hurca, nem nagyon volt elerheto, csak valami backup oldal, avgy ilyesmi. En is lekaptam mindent ami kellett anno, nem is nagyon neztem mostansag. -
#7311 OK, kössz... -
#7310 vetek majd rá egy pillantást, de nem most..
talán estefelé. -
#7309 "Van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete, hogy az Ecco The Dolphin PC! verziójába hogy lehetne becsempészni a zenét. Hang az van, de gondolom a cd-ről olvasná szerencsétlen a zenéket. Jó lenne, ugyanis elég hangulatos zenék vannak benne. Akit esetleg érdekelne a játék: http://web8.orcaserver.de/ecco/"
Helló mindenki!
Érdekelne, hogy vkinek ez az ECCO elindult-e, mert nálam valamilyen CDt kér. Esetleg nincs meg véletlen egy telepített és rippelt verzióban valakinek?
Üdv... -
#7308 miért? volt, h megszűnt?
meglátszik, én már ezer éve leszedtem onnét mindent:) -
#7307 Hello mindenki!
Nagyon jó hírem van!! :D
Újra élesztették a The Underdogs-ot! :D Vagyis még folyamatban van de szerinte már elég jól haladnak. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Home_of_the_Underdogs
Bye! -
#7306 Hat a szandek megvolt. Mindenesetre annyira jo volt az esetemben a dolog, hogy megnezem en is a jatekot, ha mar eddig kimaradt az eletembol. Emiatt thx :) -
Nuki #7305 Kicsit favágó módszer, de minden játékhoz csinálsz külön dosboxot külön auto-indításos dosbox configgal. -
#7304 és ha így csinálod?
dosbox játéknév -
#7303 ja az jött csak helyes válasz nem:) -
#7302 Hat valasz jott, csak nem volt jo :) a Terminator 2029re nem is emlekszem, sztem nalam kimaradt. -
xxxpaulxxx #7301 Igen eddig is így csináltam... csak most az az ötletem támadt, hogy az összes létező játékomat beraknám steambe, hogy onnan tudjam indítani, és ehhez kéne valami paraméter, ami elindítaná rögtön a dosboxot is... de ha nincs ilyen, akkor nincs:D -
#7300 Szerintem ha az asztalra kirakott DOS-os játék parancsikonját húzod a DOSBOX ikonra, akkor is jó lesz. -
#7299 Ennél egyszerűbb, ha pl. a Windows intézőt, vagy a Total Commandert úgy rakod kisebb ablakba, hogy látszódjon mellette a DOSBOX asztalra kitett ikonja.
Abba az ikonba húzd be egérrel a DOS-os játék indító exéjét. Teljesen mindegy, milyen mappába teszed a DOS-os játékot, menni fog. -
#7298 közben megtaláltam a játékot amire nem jött válasz
-
xxxpaulxxx #7297 Azt szerintetek meg lehet oldani, hogy csinálok egy parancsikont egy dosos játékhoz, de ez a parancsikon a dosbox segítségével nyitja meg a játékot? -
#7296 de, elírtam. -
Nuki #7295 Sajnálom, hogy nem kaptam vaskosabb ösztöndíjat, az az IG2 is nagyon finoman hangzik.
Kár hogy mostanában kevés a szép dobozos játékok aránya :( -
Zóanagyvarázsló #7294 Én múltkor használtan láttam annyiért, de egy napig rágódtam rajta (de hogy mégis min?!), így más vitte el annyiért. Ezt a ballépésem sosem fogom elfelejteni. -
Nuki #7293 Egyszer 'csináltam' már én is jó üzletet ott: végre rászántam magam, hogy vegyek saját Haegemoniát, mert a szomszédén élősködni már kicsit soknak tartottam, 2000 forint nagyon megfelel, bemegyek. A pultos srác azt mondja, jé itt van egy collector's edition, odaadom ezt jó?!
Majdnem megkértem a kezét... -
xxxpaulxxx #7292 nem ut3?:) -
#7291 nekem csak Haegemonia Gold-om van.
de azt 790-ért vettem cdgalaxisban:) (most is kapni 890-ért)
előző hónapban amúgy már 2 játékot is vettem(UT2 az újságból, meg Neverwinter Diamond kiadás 1800-ért cdgalaxis), így most nem tudom újítok-e valamit a közeljövőben. kevés a zsé:( -
#7290 Úhh bammeg. Férrement az első válasz erre!!!
Bocsi!!! -
Zóanagyvarázsló #7289 Nézd már meg, hogy ki írta azt a hozzászólást! Na jó, lelövöm a poént: nem én, hanem kisAKOSH ;) -
#7288 - Imperium Galactica 2 teljesen magyar 99-es kiadás** 8000FT
Akkor hogy is van ez? -
Zóanagyvarázsló #7287 Én? Én nem akarok itt eladni semmit. Bár tény, hogy a dobozos IG2-m mellett van egy fölös, dobozt és kézikönyvet nélkülő példány. -
#7286 Esetleg képekkel megolajozhatnád az ügymenetet! -
xxxpaulxxx #7285 azért ezek is szépek:P -
Zóanagyvarázsló #7284 Egy hiánytalan papírdobozos IG2 azért ennél többet ér, és jóval ritkább. Ezeket az ócska kiadásokat belinkelni jelen esetben pedig sértő a "gyűjtőtársadalomra" nézve! ;)