Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
kb 2d-s játék!
Civilization 1 Win 3.1 verzió. Minden machina nélkül fut XP-n (Vista-n nem próbáltam)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó kis "háromfeles" floppykat világ életemben gyûlöltem. Letûnt technológia, és örülök, h kidölgöttek végre.
Komolyan mondom, remélem pár év múlva végre a vinyókra is ezt mondhatom majd. Az meg a másik technológia, amit gyûlöltem, amióta csak az eszemet tudom. Persze az SSD-k se túl rózsásak, vagy hibátlanok, de végre nem mechanikusak...
Egyszer még a ventillátorok is eltûnnek a gépekbõl, és akkor végre nyugodtabban alszom majd😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Borgi: bár már nálam is csak a kisebbik asztali gépben van floppy, azért nekem is vannak 17-18 éves lemezeim, amiknek a tartalmát most is simán olvassa a gép.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
porki fagyok fállalon
Prince_Of_Persia_2-UNT
Akkor is kéri, godnolom be kéne állítani, vagy nemtudom.
Lehet be kell moundolni a könyvtárat monjduk A:ba, de ha cserélni kell, nemtudok kilépni, és újat betenni.
Telepítõs? És DosBox alatt ha futtatod a setup.exe-t vagy az install.exe-t úgy nem menne? 😊
Ha esetleg van egy linked akkor megnézhetem neked. 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
megszereztem a prince 2-õt, de telepítõs, dosboxba nemtudom hogy kéne telepíteni, vistán meg kéri a kettes floppyt, csak az a baj, hogy laptop<#banplz>#banplz>
level 1: 1739
level 2: ce76
level 3: 92dc
level 4: 3fa3
level 5: 2480
Level 6: 8897
Level 7: 7bef
level 8: dc8b
level 14:feee
Ezeket magamtól szereztem meg, mert nincsenek fenn neten, csak más fajta kódok. Nekem egy olyan titus the fox verzió kéne, ahol ezek mûködnek pl:
07E0
01F8
03F0
07E0
0FC0
1F80
3F00
7E00
stb..
Azthiszem ez a DOSBOX verziónak a kódjai, szóval ha tud nekem valaki olyan linket adni ahonnan ezt a verziót letölthetném, vagy egy olyan titus the fox verziót ahol mûködik bármilyen más kód, az szóljon! Köszönöm!<#wow1>#wow1>
De k*rvajó géped van istenem....
Egyébként fent van az oldalon, csak valami miatt nem lehet letölteni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
mindig meghaltam valahol, aztán ha nagyon fogyott az idõ, akkor ujrainditottam.
nah de most végre csalásokkal eljutottam a 12-ik pályára, de ott a tetején megjelenik egy nigger prince, amit ha kinyirok, én is meghalok, vagy beleszalad magától a szakadékba. ott mi a fenét kell csinálni?
Ha DOSBoxbaN(!) játszol, akkor is lehet így indítani, nem simán prince.exe-vel indítod, hanem ezt írod be:
prince megahit
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ezt a játékot keresem, tudom hogy prince of persia, de olyanba kéne, ahol használhaó valami cheat, mert kicsit nehéz ezzel a 3 élettel, és renteget csapdával.
valami örök élet, vagy végtelen élet😊
esetleg mentési lehetõség.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
A patch nem teszi pixelessé a játékot. Próbáld ki esetleg a Planescape Tormentet, az se semmi, pedig ahhoz nincs patch😊
cserpak: Valószínûleg nem fogod tudni õket nagyobb felbontásban használni.
Marad az ablakban futtatás, ami sztem nem vészes, így nem pixelesedik a kép.
cserpak: szerintem nem tudod megnövelni. Én a Fallout 1-2 vel szoktam játaszni 640*480-ban, azt is csak ablakban.
Emlékszem mikor bazi régen játszottam vele, volt valami mód arra, hogy el lehessen oltani a lángot ha találatot kapott a gép, csak most nem sikerül sehogy. Valaki esetleg?