8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Rip
    Jajj, az nem hack'n' slash, sorry.
  • Rip
    Hajjaj.
    Akkor esetleg a Rages of Mages (2)?
  • Desiderata #8041
    ha valaki szeretne nosztalgiázni
    Busodore 2011 - Busójáráskori 8 bit party Mohácson Március 5-6
  • tutituti
    Nem sajna.de az is nagyon jó volt.valamelyik újsághoz adták anno
  • Rip
    Talán a Hexplore?
  • JetiRulez
    Helló!
    A jelenlegi gépemben van egy SB16 hangkártya, de DOS játékoknál valahogy nem igazán működik. Ha hangot adok a játékokban, elkezdenek szaggatni és általában zene sincs. Kompatibilitási mód se segített. Lehet, hogy az XP és a kártya nem fér össze? Egyébként DOS játékokon kívül mindenhol van rendes hang.

xxxpaulxxx:
    Látom még a dosbox.abkant3000 is megszűnt, pedig jó oldal volt.
  • xxxpaulxxx
    Most szortíroztam a könyvjelzőket Firefoxban és azt vettem észre, hogy a legtöbb retrojátékos linkem már halott volt... azok a linkek vannak itt is a bannerban... szóval nem kellene lecserélni őket valami frissebbre?:)
  • tutituti
    Fix izometrikus nézet volt felülnézet.Grafikai is dio2.
    Lehet orosz vonalon nézegetek akkor.Meg szétkutatom a lakást a cd-ért hátha.Ha megvan beírom azért.
  • Montanosz
    ööö volt a ruszkiknak két hasonló játékuk, talán ha ezen írányba keresnél
  • Zóanagyvarázsló
    Nem mondom, hogy tökéletesen ráillik a leírás, meg sokat nem is játszottam a demóval sem, mert annyira nem volt jó, de valamiért a Dungeon Lordsra asszociáltam. Ha eltaláltam, akkor ideje el kezdenem lottózni is.
  • tutituti
    Sajna nem.Én is úgy hittem.De nem az.CSak egy szereplőt irányíthattunk benne.
    De végignéztem az összes dragon szavas rpg-t és hack'n'slash-t.
    sajna valszeg nem ez az.De hátha valakinek beugrik,vagy megvan és egyszer rátalál.
  • ollie
    Divine Divinity? Vagy Beyond Divinity?
  • Desiderata #8031
    van most róla egy cikk a januári pc guruban
    illetve a magyarok 10 legsikeresebb játékáról egy kevéske írás
  • tutituti
    Nekem olyan kérdésem lenne,hogy anno volt a pcguruban vagy a gamestarban,nem tudom pontosan mert elveszett az a cd-m,egy rpg,hack'n'slash játék.Erősen diablo clone-nak tűnt akkor is.Ezt keresem.
    Annyira emlékszem hogy egy csatornában kezdünk a demóban,8x8as volt talán az inventory.És talán dragon volt a címben vagy a történetben.valahol 2000 és 2006-7 között volt ez.sokáig azt hittem drakensaang de nem az,mert úgy rémlik hogy lengyel vagy hasonló nemzetiségű csapat volt aki készítette.Remélem emlékszik valaki rá.Előre is köszi.
  • xxxpaulxxx
    énisakarokolyatszülinapomraaaa!:D
  • AnarchoiD

BUEK kartarsak

np : [03:56] Stéphane Picq - Lost Eden Theme
  • Aquir
    #7971 :)
  • precision
    az micsoda? :)
  • Rip
    Én is megkaptam karácsonyra :) Jeee.
  • Aquir
    nekem is, belelapozgattam, majd olvasom ha időm lesz :)
  • Desiderata #8023
    nekem is, alig tudom lerakni, de persze azért néha fórumozni is kell :DDD
  • kemszi2
    hahááá megvan már nekem is a pixelhősök :D
  • Simaji
    Az igaz, hogy PC-vel nem foglalkozik de szerintem volt valamelyik részben említés róla bár nem biztos.

De amúgy © whitehead ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=950543129&no=8019]#8019[/URL])-nek szerintem igaza van, legalábbis én is erre a játékra gondoltam: kép hotud.org
  • dronkZero
    Elég valószínűtlen, a Nerd PC-vel nem foglalkozik. Én már akkor meglepődtem, amikor előkotort egy C64-est egy játékhoz. Mondjuk vágta is a pofákat a lO"*",8,1 beírása közben...
    Amcsiknak ez túl magas, nekik konzol való.
  • whitehead
    Nem a Metal Mutant-ra gondolsz?
  • Simaji
    Tudom, hogy miről van szó de a neve nem jut eszembe. :S AVGN is tesztelte már egyszer vagy legalábbis megemlítette.
  • CarajoEsp
    Sziasztok. Egy játékot kerenék, oldalnézetes lövölde volt még annó Pc-re, három különbező forma között lehetett váltani, tank,dioszaurusz,katona között. Nem tudja valaki esetleg a nevét? Köszönm.
  • Mr Doboz
    Van egy ROTT nevű játékom és nem működik benne a multiplayer mert vagy IPX, vagy modemes, de nem lan és így élvezhetetlen.
    Segítsééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mr Doboz
    Mi van a lan hálózattal dosboxon?
  • Montanosz
    megjelent a Star Sentinel Tactics - Laser Squad utód, csináltam neki topikot,ugorjatok át a letöltési linkért ha kell))
  • BBird
    Micsoda gondok... tehát ha ezt is jól értem:
    Az a baj, hogy egy gyűjtői kiadás, amit idén adtak ki, miért 2010-nek írnak? Talán, mert idén adták ki? ;-) Most, hogy konkrétan vmi gyűjtői csomagban szerepel valami régi cucc, na bumm. :-) Attól még ha önmagát a játékot nézzük, az nagy eséllyel a megfelelő dátumhoz van szúrva.

Meg aztán semmi (és senki) sem hibátlan, de tudsz jobb oldalt, ahol ilyen részletes adatbázis van?
    Az a lengyel txt jobb választás lenne annak, aki RPG -t keres? ;-)
  • Jakuza001
    Azert a mobygamesen sajnos jo nagy keveredes van.
    A szuro listaja eleg gagyi, peldaul 2010es jatekok koze bekerulnek a gyujtoi csomagok amiben vagy 10 eves jatekok vannak stb.
  • BBird
    Tehát ha jól értem, vki txt-be összegyűjtötte az RPG játékokat?

Hát a mobygames adatbázisa már smafu? :-) Abban RPG alatt még newcomer is van.

És aki nem hiszi, járjon utána: mobygames - RPG lista év szerint rendezve
  • Montanosz
    talán a lengyeleknél nem hódítot((
  • Gary
    Hmm... C64 - Newcomer kimaradt!
  • Montanosz
    egy lista az rpg-ről minden géptípusra
    http://www.jrkrpg.pl/re/to_do.txt
  • Desiderata #8007
    köszi, akkor holnap megveszem én is
  • Aquir
    ty
  • Gary
    Az oldalukon lévő infó alapján a Klauzál 13-ban még 30%-os akció van a könyvre.
  • Desiderata #8004
    Pixelhősök meddig és hol lesz még akciós?