8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#8043 Jajj, az nem hack'n' slash, sorry. -
#8042 Hajjaj.
Akkor esetleg a Rages of Mages (2)? -
#8041 ha valaki szeretne nosztalgiázni
Busodore 2011 - Busójáráskori 8 bit party Mohácson Március 5-6 -
#8040 Nem sajna.de az is nagyon jó volt.valamelyik újsághoz adták anno -
#8039 Talán a Hexplore? -
#8038 Helló!
A jelenlegi gépemben van egy SB16 hangkártya, de DOS játékoknál valahogy nem igazán működik. Ha hangot adok a játékokban, elkezdenek szaggatni és általában zene sincs. Kompatibilitási mód se segített. Lehet, hogy az XP és a kártya nem fér össze? Egyébként DOS játékokon kívül mindenhol van rendes hang.
xxxpaulxxx:
Látom még a dosbox.abkant3000 is megszűnt, pedig jó oldal volt. -
xxxpaulxxx #8037 Most szortíroztam a könyvjelzőket Firefoxban és azt vettem észre, hogy a legtöbb retrojátékos linkem már halott volt... azok a linkek vannak itt is a bannerban... szóval nem kellene lecserélni őket valami frissebbre?:) -
#8036 Fix izometrikus nézet volt felülnézet.Grafikai is dio2.
Lehet orosz vonalon nézegetek akkor.Meg szétkutatom a lakást a cd-ért hátha.Ha megvan beírom azért. -
#8035 ööö volt a ruszkiknak két hasonló játékuk, talán ha ezen írányba keresnél -
Zóanagyvarázsló #8034 Nem mondom, hogy tökéletesen ráillik a leírás, meg sokat nem is játszottam a demóval sem, mert annyira nem volt jó, de valamiért a Dungeon Lordsra asszociáltam. Ha eltaláltam, akkor ideje el kezdenem lottózni is. -
#8033 Sajna nem.Én is úgy hittem.De nem az.CSak egy szereplőt irányíthattunk benne.
De végignéztem az összes dragon szavas rpg-t és hack'n'slash-t.
sajna valszeg nem ez az.De hátha valakinek beugrik,vagy megvan és egyszer rátalál. -
#8032 Divine Divinity? Vagy Beyond Divinity? -
#8031 van most róla egy cikk a januári pc guruban
illetve a magyarok 10 legsikeresebb játékáról egy kevéske írás -
#8030 Nekem olyan kérdésem lenne,hogy anno volt a pcguruban vagy a gamestarban,nem tudom pontosan mert elveszett az a cd-m,egy rpg,hack'n'slash játék.Erősen diablo clone-nak tűnt akkor is.Ezt keresem.
Annyira emlékszem hogy egy csatornában kezdünk a demóban,8x8as volt talán az inventory.És talán dragon volt a címben vagy a történetben.valahol 2000 és 2006-7 között volt ez.sokáig azt hittem drakensaang de nem az,mert úgy rémlik hogy lengyel vagy hasonló nemzetiségű csapat volt aki készítette.Remélem emlékszik valaki rá.Előre is köszi. -
xxxpaulxxx #8029 énisakarokolyatszülinapomraaaa!:D -
np : [03:56] Stéphane Picq - Lost Eden Theme
-
#8027 #7971 :) -
#8026 az micsoda? :) -
#8025 Én is megkaptam karácsonyra :) Jeee. -
#8024 nekem is, belelapozgattam, majd olvasom ha időm lesz :) -
#8023 nekem is, alig tudom lerakni, de persze azért néha fórumozni is kell :DDD -
#8022 hahááá megvan már nekem is a pixelhősök :D -
#8021 Az igaz, hogy PC-vel nem foglalkozik de szerintem volt valamelyik részben említés róla bár nem biztos.
De amúgy © whitehead ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=950543129&no=8019]#8019[/URL])-nek szerintem igaza van, legalábbis én is erre a játékra gondoltam: kép hotud.org -
#8020 Elég valószínűtlen, a Nerd PC-vel nem foglalkozik. Én már akkor meglepődtem, amikor előkotort egy C64-est egy játékhoz. Mondjuk vágta is a pofákat a lO"*",8,1 beírása közben...
Amcsiknak ez túl magas, nekik konzol való. -
whitehead #8019 Nem a Metal Mutant-ra gondolsz? -
#8018 Tudom, hogy miről van szó de a neve nem jut eszembe. :S AVGN is tesztelte már egyszer vagy legalábbis megemlítette. -
#8017 Sziasztok. Egy játékot kerenék, oldalnézetes lövölde volt még annó Pc-re, három különbező forma között lehetett váltani, tank,dioszaurusz,katona között. Nem tudja valaki esetleg a nevét? Köszönm. -
Mr Doboz #8016 Van egy ROTT nevű játékom és nem működik benne a multiplayer mert vagy IPX, vagy modemes, de nem lan és így élvezhetetlen.
Segítsééég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mr Doboz #8015 Mi van a lan hálózattal dosboxon? -
#8014 megjelent a Star Sentinel Tactics - Laser Squad utód, csináltam neki topikot,ugorjatok át a letöltési linkért ha kell)) -
#8013 Micsoda gondok... tehát ha ezt is jól értem:
Az a baj, hogy egy gyűjtői kiadás, amit idén adtak ki, miért 2010-nek írnak? Talán, mert idén adták ki? ;-) Most, hogy konkrétan vmi gyűjtői csomagban szerepel valami régi cucc, na bumm. :-) Attól még ha önmagát a játékot nézzük, az nagy eséllyel a megfelelő dátumhoz van szúrva.
Meg aztán semmi (és senki) sem hibátlan, de tudsz jobb oldalt, ahol ilyen részletes adatbázis van?
Az a lengyel txt jobb választás lenne annak, aki RPG -t keres? ;-) -
#8012 Azert a mobygamesen sajnos jo nagy keveredes van.
A szuro listaja eleg gagyi, peldaul 2010es jatekok koze bekerulnek a gyujtoi csomagok amiben vagy 10 eves jatekok vannak stb. -
#8011 Tehát ha jól értem, vki txt-be összegyűjtötte az RPG játékokat?
Hát a mobygames adatbázisa már smafu? :-) Abban RPG alatt még newcomer is van.
És aki nem hiszi, járjon utána: mobygames - RPG lista év szerint rendezve -
#8010 talán a lengyeleknél nem hódítot(( -
Gary #8009 Hmm... C64 - Newcomer kimaradt! -
#8008 egy lista az rpg-ről minden géptípusra
http://www.jrkrpg.pl/re/to_do.txt
-
#8007 köszi, akkor holnap megveszem én is -
#8006 ty -
Gary #8005 Az oldalukon lévő infó alapján a Klauzál 13-ban még 30%-os akció van a könyvre. -
#8004 Pixelhősök meddig és hol lesz még akciós?