Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nekem meg KÓDOT KÉR ejnye :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JetiRulez
A jó öreg RAC Rally. Én is pár napja kezdtem el újra, de az egyik szakasznál máris elakadtam Arcade5 fokozatban. Képtelen vagyok beérni idõre. Trawscoed pálya.

JetiRulez

kemszi2
ezekkel játszottam még rengeteget:

de a legtöbbet az NFS3-4-5 részébe öltem,mármint idõt.fõleg az 5-be
dronkZero
Nekem anno is túlságosan szimplának tûnt, ráadásul nagyon arcade játékmenete és fizikája van, úgyhogy ez nekem mindig is az "aha, jó, uninstalldel" kategóriában volt...

Ezzel szemben a Screamer 4x4 is magyar terepjárós játék, és az viszont nagyon profi, szimulátor jellegû. (Huhh, most nézem, hogy van torrent, van kemény 8 seeder is, asszem este elkezdem lehúzni.)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kemszi2
semmi lényege nincs a játéknak,mégis órákat tudtam vele eltölteni anno😄 az insane nekem kimaradt kb akkor találkoztam vele mikor már volt crc is
Aquir
a régijó terep2😊 1nsannel is játszottam, mostanra túlságosan szimplának tûnik 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de.
kemszi2
akkor viszont könnyen lehet<#nyes>
kemszi2
bár a készitõ egyezik 😄 m,ármint egy név
kemszi2
nem tudom,de szerintem nem
ollie
Nem ebbõl lett kifejlesztve az 1nsane?

kemszi2
😄
dronkZero
Ja értem. Fura is volt, hogy a 3-at említed, az már erõsen rókabõr fíling volt, és olyan elbaszott logikátlan hülyeségek voltak a megoldandó feladatok, hogy az valami borzalmas. Amire most így konkrétan emlékszem (egyébként nem hagyott bennem sem mély nyomot) az az volt, hogy egy kakukkos faliórának kellett egy szelet húst adni, ami erre kiadott egy zsetont. WTF?

Jano
Sryka, 2 az a 3, a 3 kimaradt az életembõl.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

kemszi2
ohóó mit találtam.egyszer nagyon régen megvolt ez a játék.akkor félelmetes volt
<#nyes><#nyes>
dronkZero
Alone in the Dark 2 miért nem, és a 3 miért?

tutituti
dettó.Igen jó volt.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tényleg 1nsane!!!! Mennyit lanoztunk vele anno infóórán😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Jano

PC-re:

Severance: Blade of Darkness
No One Lives Forever, fõleg az 1, de a 2 sem volt rossz
Star Wars: Rogue Squadron
Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Warcraft 2
Postal 2
Alien vs. Predator 2
Silent Hill 2, de sok itt a kettes
1NSANE
Alone in the Dark 1, 3
Carmageddon + Splat Pack, és a 2 is, néhány rettenet idegesítõ küldetést kivéve
Outlaws

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Load"*",8,1

Ha a lemezen lévõ elsõ progit akarjuk inditani 😉

Montanosz
igaz közben meg néztem én is de megy xp alatt))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ollie
Ez nem remake-nek néz ki, hanem szerintem az eredeti King's Bounty. Annó PC-re is ugyanúgy megjelent.

Montanosz
tessék windoz alá,remake
http://takegame.com/others/htm/kingsbounty.htm

Aquir
nekem a szegedi retrokiállításon #7803 kellett feleleveníteni kicsit az alapokat 😊 load "*" / "$" ,8(,1) - list - run
én már régebben végignéztem egyhuzamban AVGN-t, de látom vannak újak máig, úgyhogy majd megnézem😊

Voltan
Te jó ég, ezt így kell bemutatni it??
Az AVGN alap nálam évek óta.
Mellesleg most került vissza a házba a régi C-64 em. A gép tökéletesen mûködik, a kb. 600 lemez is, és még az alap régi C64 joystick is.Persze hasznalhatnam a C64 emulatort. De NEEEEMM. Kivárom a régi töltési idõt, és játszok a régi hardveren.
A fenébe is, ezen nõttem fel!

U.I. Ki emlékszik a régi C-64es futtatási parancsokra? Mert én igen!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dronkZero
#7830..? Onnan indult az ajánlgatás.

gandrus
"azok a játékok, amit egy gémernek mindenképp látnia kell" <- Ezt sosem állítottam. 😉

Csupán hangulatos kis játékok voltak, és elõjött a nosztalgia. Mondjuk a Ghostbusters a legkevésbé tetszett ezek közül, de azért jópofa gém volt az is.

dronkZero
Ja, nincs mit. Most nézem, hogy nem a saját oldalát linkeltem, hanem a gametrailerst.
Cinemassacre Productions
Itt fenn van az összes, idõrendben.

Két dologgal foglalkozik az arc, filmezéssel és játékokkal. Én is a Nerd videók alapján találtam meg, de a filmes cuccai is kurvajók. Bírom a csókát, nagyon képben van filmes témában, meg nagyon barom Nerdként.
Fõleg horrorral foglalkozik, de vannak egyéb rivjúi is. Nagyon jól bemutatja a filmeket, és rengeteg részlettel képben van.
Van még egy Board James sorozata is, ott meg régi társasjátékokat mutat be. Ezek közül a Mr. Bucket videót ajánlanám, az nagyon kész van.

Most épp Monster Madness van, minden nap nyomat egy új videót. B-kategóriás horror a téma, de még ezekrõl a szarfos filmekrõl is érdekes dolgokat tud mondani.

Jakuza001
Hat ez a Nerd videok halaliak, kosz a linket, mert nem is tudtam ezek letezeserol, viszont ennyit en mar nagyon regen nem rohogtem.
Youtouben fent vannak a reszek.

amugy ez is nagyon nagy: Silver Surfer - NES Review - Angry Video Game Nerd AVGN

Jakuza001
Ugy tunik az alkesz soforok tobb problemat okoznak a varosban, mint maguk a szellemek.
Ez kesz. 😄DDDD

Jakuza001
Hat en szet rohogtem magam a video alatt, ahogy nyomta a sodert a mokus. 😄DDDD

dronkZero
Hát nem tudom, ha az a kérdés, hogy mik azok a játékok, amit egy gémernek mindenképp látnia kell, akkor ezen játékok nagy része azért erõs túlzás.

Ghostbusterst pl objektíve szemlélve... hát játéknak is kicsit túlzás, nemhogy jónak...
http://www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/17324

Én is sokat játszottam vele, de gyakorlatilag SEMMIT nem lehet vele kezdeni. Amikor ez a videó aktuális volt, újra nekiestem emulátorral, minden mozdulat elõtt mentve.
Gyakorlatilag lehetetlen profitot termelni.

ollie
King's Bounty the best!

gandrus
Ha már c64, akkor Spy vs Spy 2, Bruce Lee, Commando és Wizard of Wor is nagyon jók voltak. 😉

Na meg a Ghost Busters.

Én is ajánlanék pár játékot, ami így pár perc alatt eszembe ötlik-ezek voltak a legmaradandóbb élmények. Én csak C64-et és PC-t (286-ossal kezdve) használtam, ezekbõl válogatok:
C64: az elõbb említett Beach Head, Giana Sisters (legelsõ ilyen stílusú játék, amit örökélet nélkül végigvittem <#vigyor3> ), Archon, Supremacy (elsõ három faj megvolt),
PC: Prince of Persia, Panzer General, UFO sorozat, Goblins, Newerhood (mennyit szívtam a kicsinyítõgép kódján és hogy röhögtem, amikor több napos szenvedés után elolvastam a megoldást a végigjátszásban <#nevetes1> ), Diablo, Heroes of Might and magic II.
Hirtelenjében ennyi.

dronkZero
Nem akartad te annyira azt a gémbojt, a jelek szerint... 😛
Vehettél volna másikat, vagy kitaposhattad volna a leszerelt arcból - civilben már nincs olyan, hogy "kopasz", sõt, ha ellenáll, akkor "hivatalos személy elleni erõszak" címén feljelented... 😊

Vettem én olyat is, de annak az a története, hogy honvédséghez vittem be, hogy ne a GB-t kunyerálják... <#eplus2> De azzal meg valamelyik öreg "leszerelt", így nem maradt más alternatíva az édes szülémnek.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

half-life: blue shift 😊

How much can you take,before you snap?

ollie
Jó, ha már itt tartunk:

Sacrifice
Homeworld
Homeworld: Cataclysm
Ground Control
Half-Life

Nah még😄
Dos:
Rayman 1
Earthworm jim 1,2
Jazz Jackrabbit
Lemmings

Windows:
Cave story

Nos akkor régebbi játékok, amik most úgy eszembe jutnak és imádtam õket😄
Dos:
Fury of the furries
Duke nukem 3d
Prince
Another world

Windows:
Rayman 2
Oddworld
Psychonauts (mondjuk ez nem annyira régi)
Amnézia

Snes:
Donkey kong country 1,2,3
Super metroid
Super Mario 3
Chrono trigger

PSX:
Castlevania: Sypmhony of the night (több éjszakán át fenn voltam, csak, hogy végigvigyem😄)

Nos... bennem talán ezek hagyták a legmélyebb nyomokat...

Montanosz
nálam abszolúte minden wargame a spectrumos arnhem óta a mostanában megjelentekeig))

dronkZero
Én a második résszel csak rip formájában találkoztam, ami bugos volt, úgyhogy az kimaradt. De az elsõ rész az egyik kedvencem. A világa jól ki van találva és aranyos, a grafikai megoldásai teljesen egyediek(rabbibunny kommandók, relatíve nagy és lassú golyókat köpködõ géppisztolyokkal, lulz), a sztorija sokáig fenn tudja tartani az érdeklõdést és hosszú, nagy bejárható terület van, a logikai és ügyességi részek meg jók. Tényleg az egyik legmaradandóbb élmény volt.

Oh, a másik meg az Ecstatica, ami még ilyen, nagyjából ugyanezeket mondhatni el arról is. 😊

Aquir
a Little Big Adventure 2... kétszer játszottam vele, egyszer gyerekkoromban (itt nem mentem túl sokáig), másodszor pár éve, idõhiány miatt nem "sikerült" a végére érni. Azóta nincs fenn, néha több játék végigjátszása nem valósult meg így, most meg már nem vagyok olyan fiatal, hogy hosszabban kijátsszak ilyen régi klasszikusokat. sigh

a Little Big Adventurnek meg csak a demóját ismertem 😊

lol, nekem is volt olyan tetrisem amin volt autós játék 😄
holnap elõ is keresem

How much can you take,before you snap?

kemszi2
Apámat sose érdekelte a virtuális világ 😄 Anyámnál inkább,a Mahjong vitt mindent😄
dronkZero
Anyám kettõt nyûtt el belõle. Mostanában Zuma-t tolja fanatikusan.

(Apám meg Vice City - Max Payne 2 vonalon mozog, néha egy kis Pirates vagy Freespace 2. Kéne neki egy bikább gép... 😛)

dronkZero
Another World
System Shock 1-2
Little Big Adventure
Sid Meier's Pirates

kemszi2
a jó öreg tetris gép
sajnos nekem csak olyan volt ami ezt az egy játékot tudta.havernak volt olyan amin autós játék is volt<#csodalk><#sir>
dronkZero
Vettél volna neki kínai piacon egy 999in1 tetrismasinát fillérekért, akkor kiszabadíthattad volna a gémboyt... 😊