8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
xxxpaulxxx #8083 Jaja! Olyan nekünk is volt! Imádtam... volt rajta vagy 100 játék:D:D
Jah és végre én is beszereztem egy Pixelhősöket! Imádom! Qrvajó! Minden benne van! Ez egy játék enciklopédia:D Mindenkinek csak ajánlani tudom!:) -
#8082 ez benne volt a south park egyik részében XD -
#8081 CPU 1.19 MHz
Memory 128 bytes RAM, 4 KB ROM
LOL -
#8080 Úgy tűnik atari 2600asom volt
-
#8079 köcce nagyon nagy volt -
sirdond #8078 szerintem nem sok mindenkinek volt eredeti atarija itthon :D -
#8077 Ááá, ezzel vagy 20 éve játszottam egy piacon vett kínai masinán, amin nyilván nem jogtiszta atari játékok voltak dögivel, és egy kallantyúval lehetett váltani közöttük :) -
#8076 Azt nem tudom, de ez a kép az Airplane!-ből van :D
Beszteszt Leslie Nielsen film! Isten nyugosztalja az öreget. -
sirdond #8075 szerintem ez lesz
-
#8074 Ennek a kosaras játéknak nem tudjátok mi a neve meg hogy milyen játékgépen ment?
-
NovaTerra #8073 Ha valaki játszott a Street Wars-al, meg tudná mondani, hogy kell ablak módban futatni? Köszönöm.
-
#8072 Hozzátéve, hogy a C64 elsődleges* beviteli eszköze nem is a billentyűzet volt, hanem a joystick.
*játékra legalábbis -
#8071 Én több, mint tíz éven át használtam C64-et, és a mai napig tolom emulátoron a játékokat, de eszembe nem jutna egy ilyen szart venni. Totál felesleges, kényelmetlen, és az alakján kívül totál semmi köze a C64-hez. Szerintem akinek ilyen kell, az nem nagy rajongó, hanem szimplán hülye.
(Bocs.) -
#8070 Commodore külső, modern PC belső, mit gondoltok horror ára lesz? tesóm megveszik majd egy ilyenért az tuti :)
nekem az a véleményem hogy ésszerűbb egy asztali PC + a Commodore 64 váz ami csak billentyű funkciót látna el, ilyen átépítést már csináltak mások korábban, persze a billentyűzetkiosztás kényelmetlenséget szül, de egy fannak ez nem lehet akadály :)
-
#8069 a bannert BBird készítette, meg kéne kérni hogy a gombokat szedje le róla és kerüljön fel azok nélkül, alá meg a hasznos linkek -
Zóanagyvarázsló #8068 Amúgy a Syndicate Win 98-on valóban százszor gyorsabb (már egy P100-on is, azon néztema múltkor), mint DOSBoxon, de az irányíthatatlanság szerintem nem erény :) -
Zóanagyvarázsló #8067 Miért, virtuális gépek alatt van már egyáltalán DOS? Amikor én utoljára néztem, akkor sem elméletben, sem gyakorlatban nem működött, szóval ezt tisztán DOS-os játékokkal nem lehetett megoldani. Ráadásul a réges-régi Win 98-as (előtte Win 95-ös) konfigomon is állandó problémázás ment az EMS memóriával, a DOSBox kompatibilisebb a régi játékokkal, mint az a gépem :)
Egyébként a cycle maxra állításával nálam eddig csak két játék szaggatott: a Redneck Rampage, valamint a Carmageddon high resben. -
#8066 Dosbox nem elég gyorsaságára próbáltad már feljebb tenni a CPU cycle-t? Ctrl+F12 feljebb rakja, Ctrl+F11 lejjebb veszi. -
#8065 Nincs mit. :) Hasznos progik. :D
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem jobban működnek ezekkel a cuccokkal a DOS-os progik is bár az is igaz, hogy a DosBox is nagyon jó de nekem néha úgy tűnt, hogy nem elég gyors.
---
Egy előző kérdésre válaszolva (#8059):
Ezt én is támogatnám nagyon! A logó szerintem jó úgy ahogy van de a linkeket frissíteni kéne. :S Vagy ami még jobb, egy külső oldalt kéne létre hozni ahol tárolhatnánk a linkeket, sőt olyan oldalt ahová lehetne beküldeni linkeket regisztráció után és azokat később értékelni.
Én vállalom ennek az elkészítését ha többen kérik és szerintetek is jó ötlet! -
Zóanagyvarázsló #8064 Igen, éppen ezt tanácsoltam Voltannak, de köszönöm a megerősítést :) -
#8063 VirtualBox, VMWare vagy a Microsoft-os Virtual PC-vel emulálj begy egyet inkább szerintem. -
sirdond #8062 ah, eszembe jutott mi hiányzott eddig, a jó öreg simfarm :)
kár,hogy a dosdose oldalán nem volt fent,úgyhogy le is töltöttem gyorsan -
Zóanagyvarázsló #8061 Natív Win 98-at modern gépre nem ajánlanék - a "sok" RAM-tól már eleve fagyna össze-vissza, ráadásul a driverproblémákról nem is beszélve. (Már egy 2002-es konfigon is meggyűlt vele a bajom.) Inkább Virtual PC (én ezt használom), VMware vagy VirtualBox jöhet szóba. Ezekkel lehet virtuális gépet létrehozni (persze szükséges a kívánt oprendszer CD-je is), én így szoktam játszani néhány régi, problémás Windowsos játékkal.
Ugyanúgy néz ki, mint egy megszokott Win 98 install, csak ugye akár böngészés közben a háttérben megoldja, és természetesen gyorsabban, mint régen egy P200-on. Persze lehet így 32 bites XP-t is "emulálni", ha minden igaz, a VirtualBox már hardveres gyorsítást is tud alá. Én még XP-n élek, szóval nem érint. Win 98-hoz sajnos nem megoldható a hardveres gyorsítás. -
#8060 Mármint úgy érted, hogy külön partícióra pakoljak fel egy régebbi win-t?
Vagy hogy? -
sirdond #8059 amúgy ezeket be lehetne majd rakni a bannerba? régebbi gépemben bent volt könyvjelzőben a dosdose, de azóta elfeljetettem -
sirdond #8058 helló, köszönöm :) -
#8057 Hello!
NES: http://www.virtualnes.com/
DOS: http://dosdose.com/
:) -
sirdond #8056 tudtok mondani olyan oldalt, ahol lehet online (flash vagy java alapon) játszani régi játékokkal? dos,vagy snes gamek pl -
Zóanagyvarázsló #8055 Virtuális géppel (Win 98) sem próbáltad? Nem használ hardveres gyorsítást a játék, szóval úgy illene simán mennie. Régi játékokhoz amúgy is érdemes lehet fenntartani egyet. -
#8054 Nem, próbáltam én is... -
Zóanagyvarázsló #8053 Ez sem segít? -
#8052 Köszi, most már elindul, csak a színek vannak elb*szva. Úgy néz ki a játék, mint valami LSD trip. OK, hogy tele van halluval a játék, de a készítők ezt szerintem nem így gondolták :)
Asszem feladom, mert a színekre nem találtam jó megoldást úgy 1 óra alatt :( -
Majesty #8051 Sziasztok!
A legend of the burning fighterst hol lehet letölteni?
-
xxxpaulxxx #8050 Jaja a kép az mindenféleképpen maradjon:) -
#8049 támogatom! banner linkeket frissíteni kéne
a kép viszont maradjon, az annyira poén :)
régi játékok videó végigjátszását is fel lehetne rakni, én mostanában olyanokat nézek mert lusta vagyok játszani :) de nosztalgiának jó
esetleg egy házigazda választás? -
xxxpaulxxx #8048 Lol... most újrajátszom a Duke nukem 3d-t és teljesen más ez a játék felnőtt fejjel:D
Régen örökélet+összes fegyver kóddal játszottam, most nem... és most veszem észre, hogy milyen "logikai" megoldások vannak benne:D
Ráadásul most megtaláltam az 1. fejezetben a "launch facility" nevű "bónuszpályát":O Kiskoromban nem is találkoztam ilyenennel... több ilyen bónuszpálya is van a játékban?:O -
Zóanagyvarázsló #8047 Talán az itteni megoldás segít rajtad.
Mellesleg ha frissítve lesz a banner, a GOG.com simán beférne, egyrészt finoman szólva is ontopik, másrészt az ő fórumokon találhat az ember akkor is érdemi infót, ha nem tőlük vásárolt. Ugyanakkor elvileg bele szoktak piszkálnia játékokba, így némelyikből elvben az ő verziójuk gond nélkül vagy legalábbis könnyebben működésre bírható. -
#8046 Urak s Hölgyek!
Én is segítséget kérnék.
Win 7 64 Ultimate a kenőanyag, amit használok, de sajna nem nagyon mennek rajta a régebbi cuccok. A Sanitarium-ot próbáltam elindítani a minap, és nem ment, vagy csak nagyon gázosan.
Kompatibilitás állítgatás, meg regedit, meg minden volt már, nem alapjáraton kérdem...
Volna valakinek tippje ezen felül is? Van univerzális mód arra, hogy a régebbi cuccok elinduljanak Win 7 alatt? -
#8045 Talán a Nox?
Vagy a Rage of Mages, de azt már említette Rip.
Én a Nox-ra tippelnék. -
#8044 Nem adom fel! :)
Dragon Fire?
Spells of Gold?