Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
akkor lehet én emlékszem rosszul? nemtom, elég régen játszottam már vele

jó lenne tudni a nevét... 😊

Bazinga!

Aquir
Köszi, na ez érdekes, ugyanilyen tankok voltak a pálmafás játékban, mégsem ez a játék volt az.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
link

ha megnézed, ugyanúgy néz ki a tank, csak a lentebb linkelt képen a tankok be vannak temetve és azért pixeles mert fotó és nem screenshot

a fás/villámos játékban nem ilyen alakjuk volt a tankoknak

Bazinga!

Aquir
akkor próbáld bemutatni egy linkkel, mert szerintem nem fog menni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

precision
a képen én szerintem a tank wars van 😊

Bazinga!

Aquir
de én a képen látható játékot nem találom, ezt nem lehet megtalálni "tank wars"-ként, de ez volt ahol lecsapott a mérges felhõ ha sokszor eltaláltad a fát

precision
hát ez tényleg a tank wars
amit én keresek az asszem nem is dos -os volt már, hanem talán win95 -ös

Bazinga!

Aquir

ezt szerettem régen 😄

How much can you take,before you snap?

Aquir
nem találom :|

Aquir

precision
ha eszedbe jut vagy megtalálod légyszi szólj 😊
köszi! 😊

Bazinga!

Aquir
én is kerestem, még nem tudom hol van

precision
huhh arra nem emlékszem, lehetséges amúgy 😊
melyik ez?

Bazinga!

Aquir
és ha venni akartál pénz nélkül, mindig azt mondta "where is the money?!" 😊

precision
sziasztok!

keresek egy olyan régi tankos játékot, ami hasonló a tank wars -hoz és a scorched earth -höz, de mégse az 😊
arra emlékszem, hogy ugyanolyan 2d -s volt, "oldalnézetes", lehetett vásárolni fegyvereket, és volt néha egy fa a pályán, amit ha eltaláltál, akkor "mérges" lett és belédcsapott egy villám

nem tudjátok melyik ez? vagy tudtok még mondani a tankwarson és a scorch -on kívül ilyen régi játékokat?

Bazinga!

kemszi2
akkor nem csak nekem voltak ilyen a "perverzióim" 😄
dronkZero
Ja, az jó volt, csináltam olyat, hogy a célegyenesben elkaptam a mezõny elsõ autóját, aztán mikor visszanyertem az irányítást, akkor sikerült megzúznom még egyet. Kettõ autónak sikerült túlélnie a karambolt a harmincból... 😊

Ami viszont nem tetszett a játékban, hogy a három autóból kettõ még a 10 körös versenyt sem bírta végig, még ha baromira vigyáztam is, legkésõbb a 7.-8. körben felforrt a hûtõvíz (vagy felrobbant a motor, vagy tökömtudjami, a piros lámpa, ami idõvel elkezd villogni)...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Desiderata
Indy 500-al mennyit nyomtam 😊 imádtam szembe menni a forgalommal és telibe találni a többieket, aztán a "hullájukat" kitoltam az út közepére, kész tömegkarabolokat csináltam 😊))
dronkZero
Az elsõ résszel is rengeteget játszottam, de a sprite gyalogosokat loccsantani szét messze nem olyan kielégítõ, mint 3Dseket trancsírozni.

A TDR2000 nekem nem jött be, mert zombik voltak benne. Leszedtem hozzá egy emberesítõ peccset, de attól még a mozgásuk zombi maradt, és béna volt így nagyon. Meg az idétlen járgányok, pl az a nagy kerék, amit alig lehetett szétzúzni, az is idegesítõ volt.

kemszi2
nekem is az a kedvenc.az egy mikor új volt kimaradt,így csak a kettõvel játszottam sokat,utána pár éve az egyet is végig toltam azért 😊.három már nem igazán tudott maradandót alkotni nekem
dronkZero
A 2 volt a legjobb szvsz...

Újabban a GTA4-gyel zúzok, ha gyalogost gyalázni támad kedvem... 😛

kemszi2
kemszi2

Kemények😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir

Aquir
hát én amikor elindítottam a remaket, nem hittem el hogy nem jutok tovább a föld alatti részbõl. A pontatlanságai miatt estem bele mindenbe😊 A földalatti központi résznél a kettõs mozgó létrákból ha nem a legszélérõl urgasz el jobbra, beleszáll a felsõ tüskébe és meghal, hát röhej😊

dronkZero
És tényleg bõg! 😄 (hajnali háromkor ez baromi fontos dolog! 😄)

Meg tényleg rengeteg "pontatlanság" van benne. Nem marad nyitva a "telefon" a föld alá. A remake-ben mentem még egy kört lent (amikor még nem tudtam, hogy verekedni kell az aranyszobrokért), az zavart is, hogy lehet olyat. Meg közvetlenül azelõtt, hogy feljönnénk a föld alól, a remake-ben fel kell szedni a két lampiont, hogy kinyíljon a fal balra plusz a feljárat, az eredetiben meg nem... Meg aztán azok a mozgó létrák is máshogy mûködtek, a szélükön volt egy szakasz, ami nem mozgott, a remakeben nincs ilyen, meg az irányuk sem remakesen szivatósan hirtelen változott, hanem fokozatosan. A ninja is sokkal lassabban ereszti el az ütést, mint az eredeti, viszont a szumós meg sokkal gecibb.
Na meg persze azok a kis megakadások... Pont amiatt "nehéz" a játék, így, hogy a remake-ben azok nincsenek benne, teljesen sétagalopp az egész. Miután azt végigtoltam vagy 15ször, az eredetivel 0 életre sikerült redukálnom magam, mire elértem a bõgõ bikához... 😛

Tényleg sokkal jobb C64-en. 😄

Aquir
Itt van nálam az eredeti ROM, igenis bõg az elsõ szobor 😊 Ez az igazi, az eredeti, itt úgy mászik és fut és ott akad meg kicsiket ahogy régen megszoktam, és a hangok is. Most jöttem rá mennyivel értékesebb ha az eredetivel játszik az ember 😊 Akkor megnézem azokat a figurákat 😊
Igen az életnél le szokott fagyni néha, az is hiányzik, régen azt se tudtam mi az csak megszereztem😊

meg mint a szörny elõtti képernyõn: hiányzott a ciripelés. igenis számít minden nüansz a gyerekkorból 😊

Sõt az eredeti még változtatta is a színét screensaver módban ha lepausoltad:
😊

dronkZero
Én közben rájöttem, ütni kell az ellenfeleket, ha egy képernyõn leversz 3-5-öt, akkor a hullák után keletkeznek.

Szerintem az elsõ bika nem bõgöt eredetileg sem.

A C64 változat hajlamos volt lefagyni, amikor az extra életért zúztam, az jó, hogy nincs. Ellenben hasalva nem lehet megfordulni, az viszont hiányzik. Meg az idétlenül ugrálva felmászós részen az extra élet képernyõin sikerült már többször is beragadnom úgy, hogy csak a kilépés segített. Ellenfelek oda nem jönnek fel, és se elõre, se hátra, öngyilkosság meg nincs...

Aquir
Én ott hagytam késõbbre a játékot, hogy mik ezek a szobrok, azt írja treasure room, azt hittem ott kell kattintani a végén valahol, aztán gondolom hogy csak a menüpontnak ez a "neve", szóval egyelõre menjenek a búsba, most rohangáljak visszafelé a képernyõkön? Szóval nem találtam egyet sem, még megnéztem olyat is megszokásból hogy az elsõ szobor is tátog -e, de látom azt is elrontották😊

dronkZero
Ha már itt tartunk, nem vágod véletlenül, hogy milyen "arany Bruce Lee-szobrokat" kellene gyûjtögetni a Gold Lee játékmód unlockolásához? Elvileg egyet a Tron Lee-ben már találtam, de fel sem tûnt, egyébként meg hiába meresztem a szemem, sehol nem találok ilyesmit... Help?

dronkZero
A vicc az, hogy én is a múlt héten találtam ezt meg.

Végignyálaztam ezt, leszedtem vagy 60 játékot, köztük ezt is.

Ami még nagyon tetszett: The Vacuum, Home, Passage, Autocannibalism, Darkfate, Pathways, Rom Check Fail, Execution, Blind, The Devils Tunin Fork, Gravitybone, és a remakek közül a Head Over Heels, a Wizball, és persze a Bruce Lee.

Csak azt töltöttem le, ami képrõl vagy leírás alapján érdekelt, és nem is néztem meg még mindet. Van, ami csak pár perces kis kikapcsolódás, meg van ami hosszabb lélegzetû. Néhány igencsak elborult filozofálós... Jók ezek a kis freeware cuccok.

Aquir
Senki még csak be sem tett ilyet eddig 😊

Jano
Tényleg, Deformers, Terep.
Terep 2-höz egy rakat kocsit gyártottam anno. Optimalizáltam õket mind a 2 kasztnira. -.-

<ÜGYES>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Alap.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Aquir

Szabi84
Vass Gábor

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Aztaqrva... ez aztán a kérdés😄😄😄
Supaplex... a 111 pályányi gyötrelem... hát sztem a készítõk se vitték végig😄😄😄

Nálunk anyum próbálkozott vele anno... olyan 70-80 környékéig asszem sikerült is neki😊

kemszi2
úgy lesz 😄
következõ kérdésem lenne:
Ki az aki végig vitte a supaplex összes pályáját ? 😄
akkor javaslom,hogy minél hamarabb pótold be!
nálam is nagy kedvenc volt

kemszi2
ez sajnos kimaradt 😊
ok köszi 😄
csak úgy elkezdtem nézni a bannert, hirtelen kiszúrtam és kíváncsivá tett. pedig eddig fel sem tûnt

Rip
Ecco the Dolphin szerintem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Aramir
Ecco?
http://www.mobygames.com/game/ecco-the-dolphin
Egyébként magyarok készítették.

Jakuza001
Ez volt a csaszarsag! 😄

a bannerban a dosbox bal felsõ sarkánál lévõ delfin melyik játékból van? 😄

Az insane lanon volt jó... nekem a screamer 4x4 hangulata totál nem jött át anno