8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#1922 Itt megtalalod: VC2
Csak regisztralni kell az oldalra. -
sbob #1921 felrakom! nem élek ilyenekkel mint DC++
B-Bird:
most már tudom merre laksz... :) -
sbob #1920 rohanok boss!
bár a peace and love mellé nem nagyon fér be a chasm... mind1!
jövök vissza majd VC2 ügyben... ha kéne valakinek... -
#1919 Na és most le lehet zizzenni a sérómról, mert megyek lurdyba gumicucuért, ha már sbob nem vett!!! Brühühü ;-) -
HoTDoG #1918 DC++, vagy esetleg feltudod tölteni valahova? -
#1917 Amúgy tudtommal nem a rajongóm, s nem gyilkoltuk le egymást, nincs harag meg ilyesmi. Itt csak peace and love and chasm van. :-D -
#1916 sbob: Te inkább a cipőd vedd, hol a gumicucum? :-D -
#1915 És ne velem kötekedjetek, nem én okoskodtam a vita elején... Én csak a tényeket mondtam, amit a mobygames is mutat és az akkori 576 is írt. :-))
-
sbob #1914 B-Birdnek van egy IGAZI rajongója! Hoppá! -
#1913 Azt nem mondtam, hogy 98-ban jelent meg... azt mondtam, hogy '98 januári számban írtak róla 576-ban. HOPPÁ!!! A részletekre figyelj! ;-) -
#1912 En meg megsugom neked hogy Quake 2 mar 1997ben megjelent.
HOPPA' -
sbob #1911 bocsi... kicsit el voltam foglalva... :)
VC2-vel rendelkezem... sajna az oldal amiről lekaptam már megszűnt... most néztem... de megoldható! -
#1910 Az erdekes mert 99 elejen mar Quake 3 teszt palyakkal lehetett, nyomulni. :P
Amugy se ertem hogy lehet osszehasonlitani egy full jatekot, egy demoval hogy melyik jott ki hamarabb.
Amugy csak hogy mondjam, a Tomb Raider is mar 1996 -ban megjelent, ja es nem demo. :P -
HoTDoG #1909 Na valakinek erre nincs 5lete? :) -
#1908 sbob: Én nem veled vitatkoztam vaze! :-) Amit írtál, hogy szaggatható szörnyellák, az ok volt a demóban is. :-)
rorr: És neked már akkor márciusban megvolt a játék? Mert spec. én csak 98 környékén tudtam megszerezni.
Kreed is megjelent korábban persze, csak éppen aki nem tudott olyan szép nyelven, és nem állította be a monitort 1600x1200-ra, az el is felejthette. :-)
Téma lezárva részemről, mert akkor is nálunk csak '97 végén jelent meg PONT! :-) -
sbob #1907 heh... jó kérdés... állítólag marha könnyű végigverni... -
#1906 Ki tudott a Mario 5. pályájára eljutni? -
sbob #1905 -
sbob #1904 Chasman? -
#1903 Mi a francért veszekedtek?? Nem mindegy melyik volt előbb?? Különben is az Elite korábban jelent meg és 3D-s volt. -
sbob #1902 ez igaz... Igoréktól lassan csörgedezik az anyag, de meggéri várni rá... -
#1901 En csak arra emlexem, hogy azon a PCUltra CDn, amelyen az osszes CoV cikk rajtavolt, azon volt ha jol emlexem a Chasman demoja is. -
sbob #1900 hehehehe...
szívás! PC ultra 97 május - Chasm -
#1899 1996 nyár vége .ősze quake1
1997 márciusa!!!chasm! tudod hány orosz játékot adnak ki 1 évvel késöbb pl midnight nowhere,kreed!stb a buka nevű orosz cég már jóval elöbb kiadja a játékait mint az megjelenik euróbában ilyen volt a chasm is!!! -
sbob #1898 oké ezek tuán azt súgd meg mi volt a különbség a Chasm demója és a full verzió közt? az első pályáról beszélünk ugyebár? Hoppá! -
#1897 És ezek után megsúgom, hogy a '98 januári számában írtak a Quake 2-ről. :-) Hoppáá :-P -
#1896 HAZUGSÁG!! :-D
Már csak azért is, mert tudom, hogy akkor jött ki, amikor a Shadow Warrior.
Amúgy egy link: Mobygames - Chasm
Az lehet, hogy a demó jóval hamarabb jött ki, de akinek megvan 576 kbyte régi száma, ajánlom nyissátok ki az 1997 decemberi számát, a 16. oldalon!
Idézem az első mondatot: "Na végre! Alig egy év késés után megérkezett a Chasm."
Remélem nem akarjátok, hogy bescanneljem!
Na én vagyok a B-Bird vagy én vagyok a ki vagyok én? :-)) -
#1895 Ez engem is érdekelne :) -
HoTDoG #1894 Esetleg nemtud valaki oldalt, vagy bármit, ahonnan a Virtua Squad 2 teljes verzióját letölthetném? Vagy Virtua Cop 2, esetleg ha a Time Ciris 2 -nek van PC -s verziója. Bármelyik nagyon jó lenne! -
sbob #1893 1850-es hozzászólásom:
"kis hazánkban 96 szeptemberében már itt volt a Quake demoja, míg a Chasm 96 decemberében..."
a két játékot pár hónap választotta el... arról nem tehetünk, hogy a Quakeben beígért dolgokat pl. sérülésmodell csak a Chasm teljesítette be.... hisz mint írta D.B.: "amit pedig a fejlesztők egy játék megjelenése ELŐTT írnak, az bőven lehet mese habbal :))"
-
#1892 ez nem igaz!nekem mindkettő megvan pár hónap különbség van hát a quake 2 már 1997 karácsonyán kinnt volt akkor a chasm 1997-98-as szerinted?nincs is 3d gyorsítva!ajánlom a pc ultra 1995-96 évi számait!letölthető innen onnan ! -
#1891 Ha viszont külföldön jársz, akkor onnan is hozhatsz. Ott mégjobb gumicukrokat kapni, főleg az extrasavanyúk állatiak. Viszont svédországból és görög földről ne hozz, mert azok szörnyűek. Előbbi nagyon keserű, utóbbi meg olyan, mint a szappan. Németország, Ausztria, Anglia. Innen hozhatsz! :-D -
#1890 Szerintem arra célzott, hogy erős Quake utánérzetet adott a Chasm. Amúgy a két játék kiadása között 1-2 év van, ha jól emlékszem, ezért jogos amit mondott.
Az más kérdés, hogy a full játék valahogy ég és föld... de ha tényleg hasonlítani kellene, akkor Chasm valóban Q1 hasonmás, európai módra. Nekem mindkettő játék tetszett.
sbob: Milyen 1-2 mondat, vagy mivan? :-D Gumicucu lehet haribo, extrasavanyú. De megelékszem Parklane féle anyaggal is. Ha viszont több remek munkát is akarsz, akkor el kell bizony menned a Westendbe, a legfelső szintre, a főbejárati résznél van egy dkg/ft gumicucu árus öreglány, vagy fiatal (mindig más beosztással vannak.) Szóval tőle kell majd kérned epres extrasavanyú gumicukrot. A csaj tudni fogja melyik az, azt veszik a legtöbben. Nem csoda! :-)) Kis henger alakú, külseje piros, belseje fehér. Isteni manna! :-D -
#1889 nézd az illető nevezzük D.B. -nak! szerintem a chasm-nak csak a demójával játszott mert ott bizony nem csak egy pálya volt és a szörnyek meg komolyabb sérülésmodellel rendelkeztek mint a quake!de hát szerinte a wing commander sem poligont használt! -
sbob #1888 Nos én a helyedben ezt meg sem mertem volna említeni! Hisz láthatod lejjebb, hogy Netikett nála nem játszik be, manapság ez már nem meglepő.
Leír egy ilyen mondatot:
"a Chasm pedig sokkal később jelent meg, mint a Quake, ráadásul végig ugyanazon a szinten (level) játszódott, ha jól emlékszem..."
Aminek se füle, se farka, se értelme... ebben a formában.
Aztán pár hozzászólással feljebb már a helyesírásomat gúnyolja szorgosan. Gratula!!! -
sbob #1887 ehh... ma mozgalmas napom van, ide még a régi mail címem volt megadva, de cseréltem most már...
az anyag megjött... thnx!
bár... mintha én írtam volna 1-2 mondatot ott az elején! ennyire kell az a gumnicucu? -
#1886 Hát az ellen bizony sprite, feltünően látszik. -
#1885 ugord át a robotot és a hátán látod a hálózati csatlakozót akkor full3d:) -
#1884 ne keverd a dosboxot a cdverziót és a win2000-et erről nem is volt szó!!!! -
#1883 azért kérdeztem a dosbox-cd verziót mert nekem nem indul el sajnos így!