8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Ne menjünk itt bele szerintem az Op.rendszerekbe.
    Mindenki azt szídja, amelyiket akarja.Bár az Me-ről egyet mondhatok, aztán többet fel sem hozom:
    Én csak néhányat használtam: Ms-Dos 3.0, Ms-Dos 6.22, Pc-Dos 7.0, (Win3.1,Win3.11), Win98, Win98SE, WinMe, WinXP. Ezek közül egyedül az ME-vel nem voltam megelégedve! Egyfolytában bajom volt vele, pedig az eredeti volt. Feltelepítés után már kiabált a hibákkal.
    Én azt mondom, ha megfelelő kezekben van egy op.rendszer és megfelelő hardver van a segge alatt... nem lehet vele baj. Nekem mégis az ME-vel érdekes mód volt. :-)
  • Ombika
    Ez mind ok de honnet ha tudnal segiteni megkoszonnem!
  • BBird
    Polux: Köszi, máris nézem, töltöm élvezem!

DB: Igen, igen... személyeskednek. Szörnyűek ezek a mai fiatalok, csak a haverok, buli, személyeskedés, kötözködés... Szörnyű, szörnyű! :-))

sbob: Ne személyeskedj, különben nincs több csodás cikk... :-D Amúgy most lebuktattál, költözhetek el. A franc... :-))
  • PiszkosFred
    Hm, nem erre gondoltam. Holnap elokeresem azt a szamot, mert habar semmi ertelme, de mostmar csak idegesit hogy jol emlexem e ;]
  • ollie
    winME-t ne szídd, soha semmi bajom nem volt vele
  • rorr
    nem akartam személyeskedni!kár volt így felfogni!azt akartam ,hogy kipróbáld a cd verziót mert a két verzió között látványban ég és föld a különbség!bocsi!lassan mi leszünk a legnépszerübb topic!
  • DonnieBrasco
    azt hittem a személyeskedést lezártuk... :(

Soha többet nem teszek fel "félóránkéntösszeomlok" Windows98-at, vagy "azösszesmemóriátelfoglalomdöglassúvagyok" Windows Milenniumot... volt mind a kettő, köszönöm. A windows 2000-em másfél éve van felinstallálva, azóta kb. 3szor volt kék halál, mindegyiket szoftver okozta.

DB
  • rorr
    ezért megéri windowst telepíteni:)!!!
  • rorr
    futtasd windows me vagy 98 alatt!egy ilyen nagytudású :) embernek ez nem akadály vagy már elfelejtetted a régi dos parancsokat?
  • DonnieBrasco
    De ha nem fut dosbox-szal, akkor nem sokat érek vele :((

DB
  • DonnieBrasco
    Sőt, úgy tűnik, hogy az Ion Storm is kifeküdt... Spector ugye már elhagyta, H. Smith még korábban.... a DX:IW bukta betett nekik.
    Elég durva, hogy a kedvenc játékaimat kiadó cégek sorba mennek csődbe - bárhova is megy Spector - kiadnak egy korszakalkotó játékot, majd bezárnak :((

DB
  • rorr
    ja azt elfelejtettem ,hogy a system shock1 cd full 3d-s és választható felbontású szedd le torrentel ajánlom 323mb!!!
    tudja a 640x480-as felbontást a floppy verzióval ellentétben!
  • rorr
    igazából kár már ezeken vitázni a maguk idejében a legjobb cuccoknak számítottak és már sajnos mindkét cég ( ORIGIN,LOOKING GLASS) megszünt!
  • DonnieBrasco
    Nincs harag...:))

A "full3D" dolog pontos jelentését pedig nem definiáltuk előre, de az tény, hogy elsőként a Quake 1-ben volt full 3D a környezet, a tárgyak, a felvehető dolgok és az ellenfelek is - azaz minden látható dolog.
    Sőt, ott lehetett (az egyik első programként!) a felbontást is változtatni. Az SS1-ben ez sem volt meg. A WC sorozatról majd Jakuza bővebben :))

DB
  • rorr
    bocsánat!a wing commanderes hülyeséget véletlenül azt hittem Te írtad pedig a Jakuza!
    visszaszívom!
  • DonnieBrasco
    Megtettem helyetted.... Jakuza írta ezt, és ráadásul nem WC4-et, hanem WC3-at említ :))

Egyébként a WC 1 screenshotjai nekem is inkább sprite-nak tűnnek, de mivel sosem játszottam vele, ebben nem foglalok állást.

DB
  • DonnieBrasco
    Szívesen! Szedd le valahonnan filecserélővel a floppys verziót, mivel neked úgyis megvan az eredeti, ez tuti nem illegális :)

DB
  • DonnieBrasco
    Semmilyen Wing Commanderről nem írtam semmit.
    Jobb lenne, ha _utánanéznél_ :)) ennek is!

DB
  • rorr
    tényleg AMIGÁN black crypt-el játszik valaki?
  • rorr
    köszi a segítséget nekem sajnos a cdverzió nem ment vele!
    üdv!
  • rorr
    köszönöm szépen a segítséget de nekem az első nem indul az még dos-os volt!system shock 1!
  • rorr
    KIABÁLHATSZ! kiálts nyugodtan BB!
    ez a golf nem a leaderboard golf?
  • rorr
    figyu!Donnie!azt írtad ,hogy csak a wing commander 4 használt poligont!ebből mit lehet levonni?azt ,hogy a wc1 NEM!szerinted!a system shock full3d-s akárcsak az ultima underworld1 és az uw2!!!!minden irányban lehetett mozogni azaz milyen?egyébként itt van elöttem egy 2000. évi gamestar éppen a looking glass játékokról van szó benne!ajánlom minden nagyOKOSKA figyelmébe!!!
  • sbob
    ehh... 2 megácskával kisebb mint az én install verzióm... mivel lett tömörítve? mer akkor következőre inkább Winzip helyett én is azt használom... :(
  • sbob
    t'om mi a smiley, sz'al ezen is felesleges humorizálni...
    két betűnél meg véletlenül beragadt a CapsLook, mi?

egyébként nem csak veled személyeskedünk... ha nem hiszed kérdezd B-Birdöt...

B-Bird:
    a Lurdy közelében laksz...
  • polux
    "ellékesen: Most egy golf játékot keresek, amiből volt vagy 20 féle változat, és azok közül az egyik. '80-as lehet, mégis Pc Speakeren tapsolnak, ha beütöm, meg lehetett négyen nyomni. Imádtam! :-D"

Innen!
  • DonnieBrasco
    Az sbob-féle idézetben amúgy sem a helyesírási hiba volt a lényeg, hanem maga a tartalma :)<-SMILEY

DB
  • DonnieBrasco
    Az SS1 a Dosbox 0.61-es verziójával fut nálam.

Egyébként gratulálok a színvonalatokhoz... két dolgot állítottam:
    1. Az SS1 NEM volt full 3D (mivel az ellenfelek sprite-ok)
    2. A Chasm jóval később jelent meg mint a Quake 1.

Mindkettő igaz, ehhez képest rorr barátunk (ne csak velem személyeskedjünk már :) a végén már ilyeneket ad a számba:

nézd az illető nevezzük D.B. -nak! .... de hát szerinte a wing commander sem poligont használt! (#1889)

Ilyet mikor írtam, okostojás?

sbob, ha már a netikettet emlegeted, nézz már légyszíves utána, hogy mit jelent a smiley (szmájli). Ugyanis amikor az adatlapodról idéztem, ezzel jeleztem, hogy nem sértő a szándék, hanem poén.

DB
  • BBird
    rorr: Köszi, ha szükségem lesz vmire, rögtön kiabálok! :-))
    Mellékesen: Most egy golf játékot keresek, amiből volt vagy 20 féle változat, és azok közül az egyik. '80-as lehet, mégis Pc Speakeren tapsolnak, ha beütöm, meg lehetett négyen nyomni. Imádtam! :-D Jobbnak tartottam, mint a PGA Tour-t.

sbob: Tudod Te, hogy mittudomén te hogy én merre lakok? ;-)) Ha már nem hoztál gumipávőrt, vettem magamnak ÉN!
  • Lacc
    VirtuaCop2 fent van Bittorrenten, most szedtem le. 12 mega :P
  • sbob
    aha... átdobtam priviben...
  • sbob
    semmi gáz, gondoltam... az a 98/1
    és akkor a tartalom:

DARKOMEN Warhammer: Dark Omen [Strat‚gia, Win95]
    FORSAKEN Forsaken [3D akci¢ (3D gyors·t¢ kell), Win95]
    GOLFPRO The Golf Pro [Golf, DOS (Win install)]
    LCRIME Legal Crime [Shareware strat‚gia, Win95]
    MONTEZUM Montezuma's Return [3D akci¢, Win95]
    NBALIV98 NBA Live '98 [Kos rlabda, Win95]
    SKIRACIN Front Page Sports: Ski Racing [S·, Win95]

chasm nincs...
  • HoTDoG
    Szabad tudni, hova? :)
  • sbob
    de ha nem akarsz reggelni, én is felnyomtam már...
  • [Jakuza]
    HA igy nem menne meg esetleg bejohet az a megoldas hogy a SSHOCK2.CFG file-nek a vegere beirod hogy:
    safe_texture_manager
  • [Jakuza]
    Ha jol emlexem van SS2-hoz XP-s patch.

"You need to download the official patch for System Shock 2:

http://www.3dgamers.com/games/systemshock2/

You'll need the file shkpatch.exe, it fixes issues with Windows XP.

Also to install System Shock under XP you'll need to add
    "-lgntforce" to the setup instruction e.g.

d:\setup.exe -lgntforce"
  • rorr
    TUDJÁTOK MIRE VOLT EZ JÓ MOST TETTEM FEL A CHASMOT ÉS JÁTSZOM VÉGIG!
    a system shock2-őn most mentem végig !tényleg nincs meg valakinek a g.miki féle TELJES magyarítás mert ami fennt van nála az nincs befejezve!
    Tényleg megy a system shock dosboxal ha igen melyik verzióval linket ha tud valaki köszönet!
    BBird jó az oldalad ha nincs meg valami játék amire hajtasz szivesen elküldöm ha megvan!több tízezer játékom van c64,amiga ,pc
  • rorr
    és azért 97 május mert ők már tesztelték márciusban csak a nyomdai átfutás stb!ezért volt a 98 januári 576-ban a q2 leírása!
  • rorr
    megvolt szépen oroszul kommunikált a dologpersze ez a lövöldözésben nem zavart!a g.t. interactive vette meg tőlük ők forgalmazták 97 végén!
  • PiszkosFred
    -an, sorry