8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2002 Ilynekor mikor kiadnak egy uj WinUAE-t (WinUAE 0.9.91)mindig eloszedek egy jatekot es vegigjatszom. :P
Meg szerencse hogy a legtobb megvan nekem ADF formatumban, vagy ha nincs akkor a netrol a legtobb elerheto. -
#2001 SotB C64-re irodott anno.
Flashback , Deuteros, Elite 2-3, Moonstone, Wings , Faerie Tales, Spirit of Excalibur, Hannibal, SuperFrog, Alien Breed 1-2-3, Cabal, Hired Guns, Gods , Wing commander, TV Sport Boxing, HeroQuest, Cadaver, stb viszont mar Amigara.
Hat nem kis durranasok voltak. -
#2000 Amiga rulez!
Shadow of the Beast
Ishar
Lionheart
Walker
Lemmings
Super frog
Elvira I-II...
Huhh, megborzongok, mennyi szenzációs játék volt! -
#1999 -
#1998 rányomsz a letöltésre -
Gumbo #1997 hogy lehet erről az underdogsról letölteni? -
Gumbo #1996 ez az amire gondoltam!!!
summer -
#1995 Ne írjál már mindent felkiáltójelekkel, oks? Kicsit megint olyan, mintha Capslock-beragadásod lenne :))
DB -
Gumbo #1994 én nem errre gondoltem :(, azért köszi :)
-
#1993 Kicsit nagyon. :P
Amikor megvettem az Amiga 500-asomat anno, es a C64-el rendelkezo haverok meglattak a grafikat es meghallotak a hangjat, teljesen megdobbentek. Es meg az akkori PC-k sem voltak sehol hozza. -
#1992 ismertem mindet de nekem akkor AMIGÁM volt ami kicsit :) (szerintem) szebb grafikát tudott!még ma is játszom vele!mai szemmel még mindig szép grafikája van az amiga játékok legjobbjainak!Ezután nekem 386, 486-os gépeim voltak vga-val! -
#1991 Tiltakozom! Ma is nagyon szép grafikája van! :-))
Én egyedül a CGA színeit nem szerettem soha. Nem értettem, hogy tudta sok ember élvezni a rózsaszín-hupikék összeállítást. Nekem Hercules volt, sárga-fekete. Nagyon király volt, főleg mert jobb felbontással is bírt, mint a CGA. -
#1990 micsoda grafika még árnyéka is van!a maguk idejében milyen szépek voltak ezek a játékok!mai szemmel már sajnos nem! -
#1989 már majdnem eltaláltad... de megsúgom: Egy fél síugró, egy sikertelen ugrás után. -
#1988 majdnem... :-)) -
#1987 vagy síugró? -
#1986 csudaszép!mi ez helikopter? -
Csak tudnám, hogy miért veszti el a színét a PrintScreen akciómmal. Pedig olyan szép rózsaszín,hupikék,fehér,fekete volt... :-((
Ja és ez a Winter Edition. Summer Edition nem akart futni még Dosbox-al sem. Brühühü -
#1984 The Games: Summer Edition
The Games: Winter Edition
Amúgy rengeteg olimipia játék jött ki régen. Nekem itt a felső Summer Edition volt a kedvenc olimpiai játékom. Nagyapámnak egyszer mutattam meg a rúdugrást, még kb. 10-12 éve, azóta azt emlegeti, hogy mekkorát röhögött azon, amikor a rúdugróval direkt eltörtem a rudat. :-)) -
Gumbo #1983 GYerek!!!
Emlékszik valaki a summer és a winterre? Nyári meg téli olimpiai játékok. Emléem hogy nyomtuk ezerrel az Entert, hogy gyorsabban takerjen a bicajos :)
Nah ezeket keresném. Ha vki tudja, honnan szedhetném le, akkor megköszönném.
-
#1982 De jó játék volt a Far Cry is... nem? :-)))
Ha már ilyen korán van, miért ne? HOPPÁ! Most kötekedjünk... ;-) -
#1981 Dehogy tarol le a particionalas le mindent.
Eleg ha hasznalod a Partition magicet.
Nem az a gaz, hanem ha fent van mar eloszor az Xp akkor debugolni kell fajlt. -
#1980 akkor is trükköztek most is trükköznek a 3d grafikával!ez van!amúgy király játékok voltak! -
#1979 Hát ja,megosztás mindent letarol.De aztán megy mindkét Win.Két évig használtam,most már csak Xp van. -
#1978 Csak nem akkor ha mar fent van az XP, akkor cseszheted a particionalast. Akkor trukkozni kell egy csomot. Megosztas kicsit mas, azt hagyjuk a halozatoknal. :PPP
-
#1977 Azert tulzas, hogy UUW teljes 3D enginevel rendelkezett, de az teny, hogy a kovetkezo FPS-ek megjeleniteset onnan loptak a tobbi jatekfejlesztok.
Amugy az egyik legnagyobb kedvencem az UUW 1-2.
Itt van mellettem a 93-as CoV kulonszam amelyikben megtalalhato az UUW2 leirasa, a Spirit of Excaliburral.
mindket jatek azota is etalonnak szamit nalam.
-
#1976 Meg kell osztani a vinyót,és már megy is! -
#1975 Nem véletlenül szerettem én ezt a golf játékot... Access csinálta. Kedvenc: Mean Streets! :-)) -
#1974 system shock1 faq:
System Shock is a 3-d first person action roleplaying game (RPG) created by Looking Glass Technologies, and distributed by Origin Systems, which was released in 1994. It was the first major game to enter the cyberpunk genre. It's a close combination of a 3-d action game and an RPG, but it foregoes some of the more complex RPG elements, focussing more on gameplay
The System Shock engine was based on the same engine used in the Ultima Underworld games (which were also developed by Looking Glass) and was one of the first "true 3-D" first-person action games (in the sense that it allowed bridges and platforms that you could use to walk over areas that you could also walk underneath). At the time it was dismissed by many as a Doom clone, since Doom came out at around the same time. But the fact of the matter was that Doom and System Shock were quite different games, and technology-wise, System Shock was quite a way ahead.
-
#1973 KÖSZI! -
#1972 Megkell probalni a VMWare nevu PC emulacioval XP alol.
XP ala Win98at besuvasztani kisse maceras, ha nincs masik vinyo. -
#1971 Nos megneztem.
WC 1 valoban hasznal polygont de nem teljes 3D engine-t hasznal. Sima texture mapping olygonokkal es spriteokkal.
Itt a leiras. : TMap and WC -
#1970 (a hibakat nezzetek el plz, kozben a kalapacsvetest neztem es nem figyeltem;]) -
#1969 Lehet már ismerik páran, de erre leltem, miközben a dosbox oldalát akartam behívni:
Egy-két Dos link...
Akinek hasznára válik valamelyik, egészségére! :-) -
#1968 Ize... ez a morrowind egyik legnagyobb hibaja (lehet hogy a ME is, azt nemtom, en 98se-t hasznaltam teljesen addig amig lehetett, utana 2k es xp), az jatek motorja kezeli valami istentelen rosszul a memoriat. Ezekkel a panaszokkal tele van a netes morrowindes tech forumok, sajnos. -
#1967 Az is lehet, de lehet én vagyok a rossz felhasználó. "Please insert a new user and press any key to continue" :-) -
#1966 Nem szidom, csak ultrarossz a memória kezelése: Morrowind rendszeresen játszhatatlanná válik vele egy idő után... Win2K-val megszűnt ez a gond..
DB -
#1965 Y E A H !!! -
#1964 Akkor talán nem a megfelelő hardver volt alatta. :DD -
#1963 DB: Amúgy persze, kiabálni is fogok, mert azt úgy sem szeretik... :-))