8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2042 hát asz rég voltö -
MrTressy #2041 ami testvérek között is 18 éve volt -
MrTressy #2040 én malackára emlékeztem ezt a gamét 1986 magasságában láttam utoljára... bocsi a tévedésért -
#2039 Van egy olyan free game, hogy Laxius Power (a 3. rész majnem kész), de azt egy francia csákó csinálta. Manga style RPG, most tettem fel, és kb olyan ultima szerű... -
polux #2038 Nem malac, de levettem miről van szó. :) -
MrTressy #2037 az az thx -
#2036 király gém, de mondjuk a malackához nincs köze :DD -
polux #2035 -
polux #2034 MrTressy:
Nebulus -
#2033 Nem tudom.. gondolom, hogy ugyanaz van meg nekem. Az enyém mindenestre ISO változat (de komolyan!) :))
A daggerfallból van 535 megás ISO is edonkey2000-en.
DB -
MrTressy #2032 emléxik valaki c64 en egy malackás játékra?Egy oszlopon kellett körbe körbe felmászni ügyességi játék volt nem tudja valaki a cimét? -
#2031 rorr: Dagger fenn volt vhol a neten, de már fullra nem emlékszem, hogy hol... sorry :-((
DB: Arena? A fullos? Mármint amelyiket most tettek ingyenessé? -
#2030 Amnézia? Van topicja is asszem. -
#2029 keresem
magyar keszitok japan stilusu kaland jatek , ha jol emlexem 3 resze van es nemtoma nevet -
#2028 és az apidya, z-out,x-out, katakis, B.C. KID, logical.
nem elfelejteni a dungeon mastert sem!klasszikus darab.
a turrican remake letölthető az origoról 60mb full játék!
last ninja 1, last ninja2, last ninja3, last ninja remix milyen jók voltak.
-
#2027 Turrican-eket kihagytátok!!!
Amúgy meg a Shadow of the Beast Amigára jelent meg, rá néhány évre pedig C64-re, de persze csak árnyéka volt az eredetinek... -
#2026 köszi -
#2025 Asszem 90 mega körül volt tömörítve.
DB -
#2024 mekkora volt a mérete?nem emlékszel?
pedig jó kis game az... -
#2023 Basszus!!! Eh.
Megvolt nekem, most meg sehol se találom a winyón :(( ejnye de kár érte :(
Mindenesetre Edonkey-val tuti megtalálod.
DB -
#2022 amióta ezt csináljuk a TOPLISTÁN vagyunk két napja!ez azt jelenti ,hogy többen jönnek ide több értékes?! hozzászólás lesz!remélem! -
#2021 csak ezért csinálom:) végre lejött
amúgy Nekem semmi bajom Veled! -
#2020 engem is.sajnos. az Elder Scrolls:Daggerfall nincs meg valakinek? link is jó lenne hozzá!régóta keresem -
#2019 Feladom... de abba ne hagyd, tiszta unalom lenne a topic nélküled! (igen, felkiáltójel.. :))
DB -
#2018 a mondatod első része ( " ha elég érdekes, és értelmes dolgot írsz")JOGOS!a második része szőrözés!ha meg nem tetszik, az olyan hozzászólásokat amelyek kisbetűvel kezdődnek, NE olvasd el!biztos ,hogy ÉN írtam! -
#2017 Egyébként, tud valaki rendesen játszani az Elder Scrolls: Arena c. részével? Nekem még a legújabb Dosbox verzióval sem az igazi... kidobál sajna.
DB -
#2016 a 3. pc-n volt bugos. ezt nem tettem hozzá -
#2015 elite 3 amigán?! én ilyenre nem emlékszem! az elite2 :frontier ciműre Igen.a harmadik rettentő bugos volt! -
#2014 Oké - felkiáltójel: figyelmeztetés.... szerintem ha elég érdekes, és értelmes dolgot írsz, akkor nem kell felkiáltójel (attól függetlenül, hogy nyelvtanilag sem helyes, mivel csak felkiáltás, vagy felszólítás végére írható).
Ha meg kötözködni akarnék, akkor azt kérdezném, miért kezdesz minden mondatot(?) kisbetűvel, illetve azt, hogy a vesszőt miért nem használod? (Végleg beragadt a kólától?)
DB -
#2013 milyen játékról beszélsz? -
#2012 nézd meg Szemi84 barátunkat a 18 felkiáltójelével!tessék Őt kóstolgatni! az öregről meg leszállni! -
#2011 én a felkiáltójelet figyelemfelkeltésnek használom!azért jobb mint a NAGYBETŰ nem? mikor? CAPS LOCK beragadás emlékszel?vagy azt ne számoljam annak?akkor jót nevettem oké? (mennyi kérdőjel) -
#2010 Mikor piszkáltalak? Egyetlen egyet említs, kérlek! (ide kell a felkiáltójel, mert ez felszólító mód!)
DB -
vrob98 #2009 Future Shock
http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=1140 -
Szemi84 #2008 Valaki mondjon már valami normális játékot amivel érdemes lenne játszani!!!!!!!! -
Szemi84 #2007 Valaki mondjon már valami normális játékot amivel érdemes lenne játszani!!!!!!!! -
#2006 Nemtom annakidelyén én sehogy sem tudtam az 5. pályára eljutni.. márha vol olyan.... -
#2005 ehhez mit szóltok? ez azert alatta odabasz a formának nem? -
#2004 hagy már abba!mert orrba gyűrlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állandóan piszkálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2003 a beast AMIGÁRA iródott utána konvertálták át c-64 gépre!
a wing commander hosszú (3) évekig csak PC-re volt utána kaptunk amigára egy jó szar konverziót az Epic sokkal gyorsabb volt!