8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Noodlee #2082 Ezt a Tibiás dolgot nem veszem kötöcködésnek, nem baj? :) -
Noodlee #2081 LOL.
Nem.
Monnyuk EoB, vagy hasonlók :) -
#2080 Mit értesz oldschool alatt? Olyat, mint a Tibia? ;-)) Amnézia esetleg? -
#2079 A fate készülget Pc-re, vagy írtam már?
Fate 3D, a tribute to Fate - Gates of Dawn
http://members.lycos.co.uk/royyeto/
-
#2078 Vagy épp a Lost Vikings nevű Blizzard-game :)) -
#2077 Egy zseniális stratégiai játék volt. A CoV ismertetőjére örökké emlékezni fogok (CoVboy írta). Ilyenek voltak, pl. egy varázslatról: "Frédit nem, csak bénít". Az áááálllat... :) -
Noodlee #2076 Hi All!
Honnan tudnék letölteni Oldscoolos RPG-ket, amihez nem kell mindenfélét feltelepíteni, hogy fusson??
Thx -
#2075 ollie: Pfuuu, mázli... :-)
Amiga: Celtic Legends nekem semmit, bár én teljesen kimaradtam Amiga korszakból. Csak a PC változatokkal találkoztam, Jungle Strike, ilyesmi.
[Jakuza]: Nekem ilyen stílusban az Alien Breed volt meg (ha jól írom a címét!?). De amit imádtam, az a Cyberdogs 2, cooperativban :-D -
#2074 Celtic is jó volt nagyon ,de valahogy túl nehéz is volt nekem... -
#2073 Nem tudok róla. Egy folytatása volt, de csak PC-n.
Chaos Engine-t én is nagyon szerettem.
És a Celtic Legends mond valamit? :) -
#2072 Hat igen.
Brutalis volt, mind zeneileg,grafikailag es hangulatilag.
Bar manapsag is ennyire jol eltalalt jatekok jonnenek ki.
Eleg lenne havonta legalabb egy. Nem is vagyok telhetetlen :P -
#2071 eh, a grafika még most is szépnek mondható :)) -
#2070 Egyik kedvencem volt! :DD -
#2069 öööö, csak vicc volt -
#2068 Annak most jön valami folytatása, nem? -
#2067 Erre a Chaos Engine -re adott 93 környékén az 576 újság 100% -t. Akkor én még más újságban 100%-t nem láttam. :-) -
#2066 Hát a Dark Seed nevű horror-kalandjátékra emlékeztek-e? -
#2065 En nem is mondtam , hogy van kozuk egymashoz.
En azt fejtettem ki, hogy az Elite fele vonalt szerettem inkabb.
Amugy nekem Bitmap Brotherstol, a Chaos Engine volt a kedvencem.
-
riviera #2064 Hmm vmiért nem jó, no mind1 a Bitmap brothers féle Speedball2 ből akartam képet linkelni.. -
riviera #2063
Erre emlékeztek? Sokak nagy kedvence volt :) -
#2062 Mobygames oldal nem szereti, ha linkelnek tőlük, már én is tapasztaltam... :-))
ollie: befeLYezni??? Kérlek, írd azt, hogy csak viccből írtad így... :-)) -
#2061 Az Elite és az Iron Seed kb. annyira hasonlítanak egymásra, mint a Serious Sam és az Europa Universalis :))))
Ez nem párhuzam, csak érzékeltetni akarom, hogy az égvilágon semmi közük nincs stílusban sem egymáshoz, azon kívül, hogy űrhajók vannak mindkettőben.
Az IS-t én is csak PC-n láttam!
DB -
#2060 Amiga games -
#2059 Ugyan ez nem játék volt, hanem demo, de emlékeztek a Kefrens Desert Dreams-ére? -
#2058 Az csak PC-re jelent meg.
Amugy en inkabb az Elite-t kultivaltam inkabb.
-
#2057 Sajnos - valaki írta itt - a tört verzióban van egy olyan bug, ami miatt a játék egy részétől (talán fele), nem lehet folytatni, és így befelyezni sem. -
#2056 Ez van PC-re? -
#2055 Ismeritek az Iron Seed nevű játékot? Szerintem annak van valami elképesztő félelmetes, nagyon egyéni hangulata!
A zenéi fenomenálisak... aki nem ismeri: talán kicsit a Star Control 2-re hajaz a játék (az is mekkora gém!!), de annál komorabb, ijesztőbb. Az űrben bolyongunk, nem tudunk semmit, bolygókat scannelgetünk, ISZONYÚ sokféle nyersanyagot szedegtünk össze, ezekből egyre durvább dolgokat tudunk összerakni, lehet research-elni, kutatni, gyártani, szétszedni, elemezni... időnként harcolni, idegen lényekkel kommunikálni, kereskedni... ja és van egy főszál is, ami nem könnyű! Van vagy 500 naprendszer, kb. 300 féle alapanyag/elem/modul/legyártható egység/fegyver/upgrade...
De a legtutitibb a hangulata akkor is. A mai napig órákat tudok vele játszani, és ez 320x200x256-os játékok közül rajta kívül csak a Betrayal az Krondorra igaz!
DB -
#2054 Azért Amigán egy olyan játék van, amit mind a mai napig játszom, és az a Fate - Gates of Dawn. Minden idők legjobb rpg-je. Elszorul a torkom, amikor visszaemlékszem, milyen hangulata volt anno. De még mindig van hatása, ha elindítom otthon. -
#2053 x-wing collectors érdekelne engem. ha valaki oda tudja adni vagy tudja hogy honnan tudnám letölteni az pls írjon privit. -
maxius #2052 Igen, és semmi változás -
#2051 Mindent bekapcsoltál a compatibility fülön? És win95 módra állítottad? -
maxius #2050 Nem megy, semmmi nem változott... -
#2049 Compatibility módot beállítottad?
Jobb gomb az exe-n, és ott megtalálod... -
maxius #2048 Leszedtem a morrowind oldaláról az elder scrolls 1-et, az Arena-t.
A gondom: WinXP alatthol muxik az egér hol nem, így még karaktert sem tudok generálni, és dosbox (v.0.66) alatt pedig be sem indul, tehát betölti, és tök fekete lesz az egész...
ötlet? -
#2047 En most szedem lefele, kivancsi vagyok ra. Habar olvasva a hivatalos oldalon hogy rpgmakerrel keszult, nagy meglepetes nem fog erni, de bizok benne. Egyebkent udv neked, ha az a Tiboy vagy akire gondolok a diablos korszakbol... de ha nem, akkor is udv ;] -
#2046 Hja, de nem old game, az első rész 2002-ben jelent meg. De az is lehet, hogy pont miattad kutattam fel. :D -
Tiboy #2045 olyan 2-3 oldallal ezelőtt én is megemlítettem ezt a játékot de mindenki b...ott rá -
#2044 Nekem a non plusz ultra a Turricanek és a Supermaci volt!
A Turricanek összes részét többször véginyomtam minden tréner nélkül mind C64-en, mind Amigán. -
#2043 SotB sokaig csak azert ment (c64) hogy egyes palyaszakaszonon leallitsuk, es hallgassuk a zenejet ;] Ugyanigy "jart" a supremacy fomenu zeneje, a Turrican szinten osszes palyaja, es a ninja baratunk egyes trackjai. Maga a jatek elmenye csak utana jott ,]