8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2122 Megvallom oszinten en RPG rajongo vagyok, de sajnos pl a Wiz8 ahoz kepes ahogy varta a nagy os Wiz7 utan az ember, ahoz kepest eleg lapos volt.
A Morrowind meg abszolut nem tetszett, mivel az RPGnek nem arrol kell szolnia, hogyan kezeljuk jol az egeret es billentyuzetet. (persze ez szigoruan maganvelemeny)
Attol hogy csilicsale volt a jatek attol meg nem nem mondtam volna RPGnek.
Inkabb valami keverek volt RPG ellemekkel.
A BG a kedvenceim koze tartozik, de arrol tudni kell, hogy lenyegeben az sem mai jatek hiszen lassan 7 eves lesz.
Akkoriban azert keszultek eleg jo jatekok.
Mostanaban kezdtek ellaposodni, amiota kitort a nagy VGA haboru, hogy legyen egy jatek csilivili es sajnos a hangulat rovasara megy.
Csak probalj felidezni mostanaban olyan jatekot, amit egy jatekos modban ne lehetne nehany nap alatt vegigvinni.
Ezt probaltad volna meg anno egy Wizardry 7el, Elitevel, Pirates!-el stb.
-
#2121 Bards Tale
Neverwinter Night
Icewind Dale
valahoyg a régebbi játékok jobbak voltahangulata volt nem csak szép grafikája....
-
#2120 Mondjuk ami még igazán jó RPG volt (maga a játék), az a Wizardry 8 és a Morrowind, na meg a Baldur's Gate sorozat. -
#2119 Hat igen manapsag mar a jatekok nem masok, mint nagyipari termekek. Minnel tobb van annal jobban higul fel a piac.
Es ez nem csak a csomagolasra ertendo, hanem magara a jatekra is. -
#2118 Hát igen, az sajnos már a múlté. Manapság örülhet az ember, ha pár oldalasnál vastagabb kézikönyvet kap, nem hogy térképet... -
#2117 Ja, már letöltöttem, sőt van egy bizonyos Ultima Classics csomag is (400-500 mega), azt is letöltöttem, benne van az összes ultima az 1-től a 8-ig PC-re, 1-6(?)-ig Amigára és 1-4-ig C64-re. Ja meg az összes fellelhető remake-je, mindez leírásokkal fűszerezve. Elég zsír anyag. -
#2116 Nekem az elso eredeti jatekom eppen az Ultima V. volt Amigara.
Hat nem semmi volt akkoriban a korites.
A jatek diszdobozban, kezikonyvel amiben az egesz vilag tortenete le volt irva, valamint a jatek kezelese aprolekosan, mellette volt egy plakat, valamint benne volt a dobozban a vilag terkepe, ami nem egy szimpla nyomtatott lap volt, hanem kezzel himzett szovetterkep volt.
Nem oly regen kuldott a batyam nekem egy LOTR : The Return of the King original gamet a csomagolasa meg se kozelitti a regi szinvonalat.
Szimpla dobozban a CD-k valamint egy nyomtatott fekete-feher nehany lapos kezikonyv
-
#2115 megtaláltam 6mb! -
#2114 a suprnova.org címen keress rá! a múlt héten láttam -
#2113 nem tudsz valami kö9zvetlenebb linket? -
#2112 http://exult.sourceforge.net/ -
#2111 honnal=honnan -
#2110 ez az engine honnal tölthető?köszi! -
#2109 torrent -
#2108 figyu! te végig tudtad játszani a fate-t? ha igen milyen verziód van? -
vrob98 #2107 Novastorm vagy a Microcosm nevu Psygnosis shootereket honnan tudnam megszerezni akarmilyen platformra is amire van emulacio?
Meg a demokkal jatszottam anno es rettento mod lekotott
Emuasylumon fent vannak de sajna nincs accom ra. -
#2106 Ultima 7-et honnan tudom letölteni? Van hozzá egy Exult nevű engine, amivel lehet játszani windows alatt, de kell hozzá az original game is. -
#2105 Ultima 4 remake
Dungeon Master és tsa
Itt az utóbbi linken elég sok Dungeon Master remake link található, beleértve Bloodwych, EOB 1-2, stb... -
#2104 A Laser Squad az alap, amúgy abból is van remake, van vagy 50k az egész. -
Noodlee #2103 Laser Squad? Akkor má inkább Jagged Alliance :)) -
#2102 És magyarok csinálták! -
#2101 Javat nagyon egyszerű telepíteni. www.java.com -
#2100 Perihelion pedig egy meseszép magyar játék volt Amigára. Szerepjáték a javából, fps megjelenítéssel, de harc esetén átugrott Laser Squad módba. Hihetetlenül szép játék volt és rendkívül futurisztikus. Nagyon nagy hangulata volt. -
Noodlee #2099 Na majd csekkolom, de most Tibiázom, szal... -
#2098 Nem mindhez kell... csak figyelj oda, mert van pár, ami unixra íródott, vagy más oprendszerre... Egy kis jel mutatja, hogy mire van kitalálva. :-)) -
Noodlee #2097 Az jó, mert én nem jutottam vele semmire :(
Monnyuk nem is nagyon eröltettem meg magam :) -
#2096 Mondjuk a legtöbb RPG remaket én is onnan szedtem, a Dungeon Masterhez kell java-t feltelepíteni, de ez nálam mindig alap. -
Noodlee #2095 Azokhoz nem kell mindenféle kütyüt feltenni? Javás izéket meg miegymás? -
#2094 Most jut eszembe... nekem a Space Quest 6 kell!!!! Ide vele! ;-)) -
#2093 ha remake-t keresel, remakes.org. :-P Többet sem segítek tibiásoknak... ;-))) -
#2092 Ja, hogy toljuk is alád a széket? :-P Még mit nem... :-D -
Noodlee #2091 Köcce Mester, de nekem nem felsorolás kéne, hanem komplet game :) -
Noodlee #2090 Tenksz! -
polux #2089
online THRUST
-
polux #2088
online NEBULUS
-
#2087 Ja igen, mondjuk ezek közül ki tudja... melyiknek nem kell emu. Amúgy a Dosbox is baromi egyszerű, néhány játékért megéri! :-) -
#2086 Kár pedig magyar ipse csinálta... -
#2085 Nem annak szántam, csak nem tudtam hirtelen milyen stílusban keresel, s grafikailag Tibia kicsit olyan, mint sok régi rpg, mint pár Ultima rész pl. Meg hát látom, hogy tele rakod a Tibia topicot, gondoltam ki tudja!?
Ha EoB, akkor még ott van a Might&Magic régi részei, Ishar trilógia, LoL, Legends of Valour, Arena, Death Knights of Krynn, Ultima Underworld 1,2, ha sci-fi akkor pl. Robinson's Requiem. -
#2084 Majd keresek neked otthon linkeket, van Dungeon Master, EOB 1-2, Ultima 4, stb... Mind, mind remake, szal jáccható. -
#2083 Hááát... elég halottnak tűnik, a 2001-es frissítéseivel :(
DB