8886
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Végre valakinek tetszik az Icewind Dale! Nekem az egyik kedvencem, de abban azért nincs túl sok RPG elem. Viszotn nagyszerű taktikai játék, de annak nagyon jó, mert nehezebb szinteken már előre kell gondolkodni és tervezni a harcokat, és az adja a dolog szépségét. -
Megvallom oszinten en RPG rajongo vagyok, de sajnos pl a Wiz8 ahoz kepes ahogy varta a nagy os Wiz7 utan az ember, ahoz kepest eleg lapos volt.
A Morrowind meg abszolut nem tetszett, mivel az RPGnek nem arrol kell szolnia, hogyan kezeljuk jol az egeret es billentyuzetet. (persze ez szigoruan maganvelemeny)
Attol hogy csilicsale volt a jatek attol meg nem nem mondtam volna RPGnek.
Inkabb valami keverek volt RPG ellemekkel.
A BG a kedvenceim koze tartozik, de arrol tudni kell, hogy lenyegeben az sem mai jatek hiszen lassan 7 eves lesz.
Akkoriban azert keszultek eleg jo jatekok.
Mostanaban kezdtek ellaposodni, amiota kitort a nagy VGA haboru, hogy legyen egy jatek csilivili es sajnos a hangulat rovasara megy.
Csak probalj felidezni mostanaban olyan jatekot, amit egy jatekos modban ne lehetne nehany nap alatt vegigvinni.
Ezt probaltad volna meg anno egy Wizardry 7el, Elitevel, Pirates!-el stb.
-
Bards Tale
Neverwinter Night
Icewind Dale
valahoyg a régebbi játékok jobbak voltahangulata volt nem csak szép grafikája....
-
Mondjuk ami még igazán jó RPG volt (maga a játék), az a Wizardry 8 és a Morrowind, na meg a Baldur's Gate sorozat. -
Hat igen manapsag mar a jatekok nem masok, mint nagyipari termekek. Minnel tobb van annal jobban higul fel a piac.
Es ez nem csak a csomagolasra ertendo, hanem magara a jatekra is. -
Hát igen, az sajnos már a múlté. Manapság örülhet az ember, ha pár oldalasnál vastagabb kézikönyvet kap, nem hogy térképet... -
Ja, már letöltöttem, sőt van egy bizonyos Ultima Classics csomag is (400-500 mega), azt is letöltöttem, benne van az összes ultima az 1-től a 8-ig PC-re, 1-6(?)-ig Amigára és 1-4-ig C64-re. Ja meg az összes fellelhető remake-je, mindez leírásokkal fűszerezve. Elég zsír anyag. -
Nekem az elso eredeti jatekom eppen az Ultima V. volt Amigara.
Hat nem semmi volt akkoriban a korites.
A jatek diszdobozban, kezikonyvel amiben az egesz vilag tortenete le volt irva, valamint a jatek kezelese aprolekosan, mellette volt egy plakat, valamint benne volt a dobozban a vilag terkepe, ami nem egy szimpla nyomtatott lap volt, hanem kezzel himzett szovetterkep volt.
Nem oly regen kuldott a batyam nekem egy LOTR : The Return of the King original gamet a csomagolasa meg se kozelitti a regi szinvonalat.
Szimpla dobozban a CD-k valamint egy nyomtatott fekete-feher nehany lapos kezikonyv
-
megtaláltam 6mb! -
a suprnova.org címen keress rá! a múlt héten láttam -
nem tudsz valami kö9zvetlenebb linket? -
http://exult.sourceforge.net/ -
honnal=honnan -
ez az engine honnal tölthető?köszi! -
torrent -
figyu! te végig tudtad játszani a fate-t? ha igen milyen verziód van? -
vrob98 #2107 Novastorm vagy a Microcosm nevu Psygnosis shootereket honnan tudnam megszerezni akarmilyen platformra is amire van emulacio?

Meg a demokkal jatszottam anno es rettento mod lekotott

Emuasylumon fent vannak de sajna nincs accom ra. -
Ultima 7-et honnan tudom letölteni? Van hozzá egy Exult nevű engine, amivel lehet játszani windows alatt, de kell hozzá az original game is. -
Ultima 4 remake
Dungeon Master és tsa
Itt az utóbbi linken elég sok Dungeon Master remake link található, beleértve Bloodwych, EOB 1-2, stb... -
A Laser Squad az alap, amúgy abból is van remake, van vagy 50k az egész. -
Noodlee #2103 Laser Squad? Akkor má inkább Jagged Alliance :)) -
És magyarok csinálták! -
Javat nagyon egyszerű telepíteni. www.java.com -
Perihelion pedig egy meseszép magyar játék volt Amigára. Szerepjáték a javából, fps megjelenítéssel, de harc esetén átugrott Laser Squad módba. Hihetetlenül szép játék volt és rendkívül futurisztikus. Nagyon nagy hangulata volt. -
Noodlee #2099 Na majd csekkolom, de most Tibiázom, szal... -
Nem mindhez kell... csak figyelj oda, mert van pár, ami unixra íródott, vagy más oprendszerre... Egy kis jel mutatja, hogy mire van kitalálva. :-)) -
Noodlee #2097 Az jó, mert én nem jutottam vele semmire :(
Monnyuk nem is nagyon eröltettem meg magam :) -
Mondjuk a legtöbb RPG remaket én is onnan szedtem, a Dungeon Masterhez kell java-t feltelepíteni, de ez nálam mindig alap. -
Noodlee #2095 Azokhoz nem kell mindenféle kütyüt feltenni? Javás izéket meg miegymás? -
Most jut eszembe... nekem a Space Quest 6 kell!!!! Ide vele! ;-)) -
ha remake-t keresel, remakes.org. :-P Többet sem segítek tibiásoknak... ;-))) -
Ja, hogy toljuk is alád a széket? :-P Még mit nem... :-D -
Noodlee #2091 Köcce Mester, de nekem nem felsorolás kéne, hanem komplet game :) -
Noodlee #2090 Tenksz!
-
polux #2089
online THRUST
-
polux #2088
online NEBULUS
-
Ja igen, mondjuk ezek közül ki tudja... melyiknek nem kell emu. Amúgy a Dosbox is baromi egyszerű, néhány játékért megéri! :-) -
Kár pedig magyar ipse csinálta... -
Nem annak szántam, csak nem tudtam hirtelen milyen stílusban keresel, s grafikailag Tibia kicsit olyan, mint sok régi rpg, mint pár Ultima rész pl. Meg hát látom, hogy tele rakod a Tibia topicot, gondoltam ki tudja!?
Ha EoB, akkor még ott van a Might&Magic régi részei, Ishar trilógia, LoL, Legends of Valour, Arena, Death Knights of Krynn, Ultima Underworld 1,2, ha sci-fi akkor pl. Robinson's Requiem. -
Majd keresek neked otthon linkeket, van Dungeon Master, EOB 1-2, Ultima 4, stb... Mind, mind remake, szal jáccható.