Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOG.com-on minden régi játék úgy van megcsinálva, hogy fut Windows 7 alatt is. Arx Fatalis esetében pl. anno a fejlesztõk készítettek egy kifejezetten gog-os patch-t, ami támogatta a widescreen monitorokat és fel lehet már húzni a grafikát 1920x1080-ra is.
A gog-os játékokban van munka, és ehhez képest alkalmanként 2-10 dollárba kerülnek. Ráadásul DRM free. Ja, és ha veszel egy játékot, akkor általában kapod hozzá a teljes soundtracket, kézikönyvet és egyéb extrákat.
A gog nem lép fel azellen, ha valaki a letöltött játékát megossza másokkal is, ellenben azt azért elvárja, hogy ha tetszik a játék, vedd is meg.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
2. 10+ éven keresztül a kutyát nem érdekelte, hogy ki, hogyan, hol, merre, kinek terjeszti.
3. Jó eséllyel az eredeti fejlesztõk vagy meghaltak végelgyengülésben, vagy kekszet kapálnak, a lényeg, hogy szinte biztos, hogy elérhetetlenek.
4. Jönnek ezek az "élelmes kereskedõk", megszerzik a jogokat a terjesztésre (a kiadótól, nem a fejlesztõktõl), és elkezdik árulni.
5. És még én örüljek, hogy "milyen olcsó".
Más munkáján, kisujj mozdítása nélkül nyerészkedni milyen dolog már? Ha ez morálisan rendben van, akkor a fizetõs warezoldalak ellen sem lehet senkinek semmilyen kifogása. (Jogilag van különbség, morálisan semmi)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Régen a tehénbõõ is ingyé vót a tej... :-D
Még jó, hogy ami érdekelt, azt már jó elõre letöltöttem magamnak, évekkel ezelõtt, mielõtt rátelepedtek ezek a kampós orrúak.
Az amikor a medúza szorongatja hõs kardforgatónkat, az érdekelne. <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Game Over videó :-)
A másik:
A gog.com -t gondolom mindenki ismeri, minap találtam egy hasonló cuccot: dotemu.com
Itt találtam meg egyik kedvenc stratégiai-kereskedelmi játékom, csupán 2ojróért: Transarctica. ;-)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egy kicsit kapcsolódik
How much can you take,before you snap?
dosdose.com
c64i.com
nintendo8.com
snessy.com
gbmeul.com
mastersystem8.com
és egy zxspectrum, nem ebbõl a sorozatból
zxspectrum.net
Webdesign siralmas + lassú az oldal, de rengeteg retro játék, minden platformra, játszható böngészõben (ctrl+F12-vel teljes képernyõs módban is). Vendégeknek 5 játék, regisztráció után bármennyi.
Ez alapján találtam egy oldalt, ahol erotikus játékok vannak felvésve, ott találtam egy Sexversi c. játékot, ami a másikra hajazna, de mégsem az. Úgyhogy az még kérdés, melyik lehet...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mobygames -n nem találok 2 erotikus játékot.
Az egyik egy tetris (NEM, NEM a sextris), ahol egyik oldalt ment a játék, ha sikerült lebontani egy sort, akkor kaptunk a képernyõ másik felén egy sornyi látnivalót egy pár képkockás gif sex jelenetbõl.
A másik meg egy klasszikus és õsöreg játék, mivel még Herculesen is futott. Sima othello játék volt, s ha nyertél egy menetet, akkor egy letakart képrõl kaptál látnivalót egy lányból. A szebb részletekért már nehezedd a játék.
Se google -n, se moby -n nem lelem õket. Valaki tudja a pontos címüket esetleg? Tetris olyan '90-'95 körüli lehet, az Othello (reversi) pedig '80 -as évek szerintem. :-)
Nagyon örülök, hogy írtad a következõt:
"És állítólag készülget a háttérben egy új rész."
Eddig még nem hallottam róla, de remélem igaz, és azt is, hogy jó lesz, és akkor elõrendelve veszem. 😊
Mikor a Közlekedésiben megláttam ugyanazt... rájöttem: Öregszem.
Ja és még mindig müködik a masina, pár hónapja rádugtam a TV -re. Minden gond nélkül futott a cucc. :-)
Mean Streets
Martian Memorandum
Under a Killing Moon
The Pandora Directive
Overseer (Mean Streets remake)
És állítólag készülget a háttérben egy új rész.
Overseer -ben is volt pár forradalmi újítás, csak sajnos akkoriban jött ki, amikor épp pihenõ pályára ment a kaland kategória, hiába kapott jó értékeléseket + híres színészek is játszottak benne. :-S
Nekem a legelsõ (Mean Streets) a nagy favorit. Imádtam, hogy egyszerre szimulátor, akció, kaland a cucc. Késõbb már csak kaland lett.
"What do you need... Murphy?" :-)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Raadasul meg egy korai Atari 2600-m volt, amin nem 4 (2-2) hanem 6 (3-3) mikrokapcsolo volt. 😄
Anno valamelyik számítástechnikai lap úgy emlékszem 101%-ot adott a játékra, és több másik is 100% vagy a körül. 😊
Megvettem és kipróbáltam a gog-féle verziót, és még jobb, mint az eredeti (mondjuk ez sejthetõ volt), mert nem pörgeti a cd-t, nem kell cserélgetni a lemezeket, és nem kell várni, amíg a cd-rõl betölti az adatokat az új helyszínen.
de fel is került egybõl a listára,köszi
A folytatása is elég jó (Pandora Directive).
http://www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm
demo az oldalon,ha valakit érdekel
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Most párhuzamosan nyomom a Bloodot és a Shadow Warriort😊
De a 2 tényleg irgalmatlan szar lett sajnos...
Valaki igazán csinálhatna egy Blood remake-et.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az ellen iszonyat pontos és halálos.
De akinek az elsõ rész maradandó nyomott hagyott,eszébe se jusson a blood 2-t megnézni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De lényeg az, hogy iszonyat hangulatos és egyedi játék😄
most épp ezt olvasom
És használja is valaki dosboxszal?
Mert én nem tudom mûködésre bírni... elindul a setup... leokézom, bejön az intro... enter... bejön egy másik képernyõ... enter, aztán kiírja, hogy loading és annyi...