8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#8283 kedvenc platform játékaim :
-
#8282 mivel van aki az ilyet nem szereti nézni :D ezért spoilerezem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thepiratebay.org/search.php?q=carmageddon -
MitsuMishi #8281 Hellósztok! Nem tudom jó helyen járok-e,de nem tudjátok hogy a Carmageddon 1-2-t honnan tudnám megszerezni?Egyáltalán le lehet őket tölteni ingyen valahonnan? Se megvenni,se letölteni nem birtam torrentről pl. -
#8280 bazz, risky woods! sok ismerős, catacomb apocalypse most fenn van a gépen, de nem tudtam milyen erdő volt a neve ennek a játéknak, aminek csak a demóját láttam régen :)) -
#8279 azt hiszem ebben mindenki talál ismerős momentumokat :D
-
#8278 Ha érdekel valakit: 50%-os leárazás a Tex Murphy játékokra.
Én most vettem meg a Pandora Directive meg az Overseer epizódokat. Az Under a Killing Moon már megvolt GoG-os kiadásban, meg régről, négy cd-s kiadásban is. :)
Aki nem ismeri, annak egy kis infó:
A Tex Murphy játékok harmadik világháború utáni, posztapokaliptikus világban játszódó magánnyomozós, kalandjátékok (first person). Legalábbis az Under a Killing Moon és az azt követők. Híres színészek is szerepeltek bennük, mint pl. James Earl Jones (csak a hangja). Amúgy az UaKM és a Pandora Directive meglehetősen film noir hangulatúak. A többivel még nem játszottam.
UI: A Portal első része ingyenesen letölthető huszadikáig a Steamről. A teljes verzió, korlátozásoktól mentes. :) -
#8277 Most tolom a X-Com TFTD-et DosBox alatt. Felesleges ezért összerakni egy másik gépet, de te tudod. Ha meg régi gép feeling miatt csináltad, akkor egy virtuális gépet is telepíthettél volna. -
#8276 ez de régen volt :)
és a legtöbb ilyen kisebb játékra biztos nem is emlékszem, mondhattok ilyen régieket:)
-
#8275 Azért feelingesebb egy teljes gépen játszani. Az xcom csak egy a régi kedvencek között. Ott van az I76, a Birthright, a Beholderek, az Incubation.
Az xcomot azért megnézem a steamen.
-
#8274 Az Xcomok miatt nem is kéne, Steamen megvásárolható az Xcom csomag, amiben az összes (5) Xcom játék benne van. Vagy külön-külön is az egyes részek. Nem is drágák, bár én még akciósan vettem a complete packet kemény 2 fontért (most kb. 600 Ft). -
#8273 egyszerűbb lett volna egy dosbox, nem? nem kell ehhez régi gép -
#8272 Sziasztok!
Beruháztam egy P1-es konfigra a régi dos-os játékok miatt.
(Egy Gravis és egy AWE64 hangkártyával, voodoo 1-el :))
Az Ufo: Enemy Unknown (xcom1) simán elindul, de a Terror from the deep-et a másik nagy kedvencemet nem tudom működésre bírni. A geo képernyőn megy minden, de a küldetések előtt csak fekete képernyőt kapok, ahol ha nyomok egy billentyűt, mission failed-el visszatesz a földgömbhöz. Már legalább 3 verziót kipróbáltam.
Win95-öt vagy win98-at nem szeretnék még egyelőre telepíteni a gépre.
Sikerült valakinek elindítania az UFO2-t DOS alatt? -
Gary #8271 Hamarosan megjelenik:
-
#8270 igaz ez nem old game de aki kedvelte a another world meg flashback játékokat annak kihagyhatatlan)))
ROCKETBIRDS REVOLUTION flash game
-
#8269 Mondjuk a videó leírásában is megtalálható ez :)
"The better way to say it, I-Robot was the world's first commercial video game in history to use 3-D Polygon Graphics (or true 3D graphics) with no hidden objects, lines, or surfaces as opposed to prior 3D Arcades that used wireframe(vectors) graphics such as Battlezone, Tailgunner, and others."
magyarul a legelső látható felületek:) -
#8268 Sejtettem, hogy az "ilyen" jelző takarhat valamit.
(F*szom, beszéljetek már érthetően, kifejtett mondatokkal... Fél szavakból az ember nem érti miről szól a hablaty) :-D -
#8267 Az nem solid, csak wireframe. -
#8266 A legelső? És a BattleZone? ;) -
#8265 Na én hülye meg csak a lakáson belüli mókákra gondoltam... nem is tudom, hogy lehettem ilyen hülye. Köszi az okítást! :-) -
#8264 aham, igazi, és kész csoda :D a legelső ilyen 3D-s tudtommal -
#8263 Ez egy árkád játékgép, nem házi konzolokra készült, hol voltak azok akkor még a játéktermi szinvonaltól :D
http://www.arcade-museum.com/game_detail.php?game_id=8172 -
#8262 Szkeptikus vagyok... vagy csak tudatlan, de ezt a cuccot még nem igazán láttam.
Viszont a '80-as években, az Atari játékokban nemigen volt divat a HINT, meg buborékfelhő, amiben leírta a játék, hogy mit kell tegyél. Meg aztán melyik konzolra jött volna ki? 2600? 5200? Az ilyen grafikai megjelenítésre képtelen volt.
Szóval én így első ránézésre "fakét" kiáltanék.
(Persze tévedhetek!) -
1983   o__O
(és igen, ez csak az ötödrésze a teljes játékidőnek) -
#8260 nem játszottam vele, de milyen jónak tűnik... :)
-
#8259 -
#8258 Meglett C-Dogs -
#8257 Hali
Van emlékszik arra a játékra, ami Dogfight/D-fight, vagy hasonló címe volt? Grafikailag nagyon hasonlított az Ufora, lehetett osztott képernyőn multizni, kulcsokat kellett összeszedni, meg cd korongokat. Zombik ellen harcoltunk, meg ufók ellen, volt mindenféle robbanós hordó. És nem körökre osztott játék. -
sirdond #8256 micsoda gamek!és még oldalakon keresztül lehetne sorolni, bezzeg manapság, örülök,ha egy jó játék megjelenik évente...
amúgy a severance:blade of darkness-t próbáltam pár hete és nagyon tetszik,de valami bug miatt mindig játszhatatan lesz egy kis idő után :(
bárcsak kiadná a gog -
xxxpaulxxx #8255 Húúú 1nsannel mennyit lanoztunk áltiban!:) -
#8254 jóak:) Insane és Undying amikkel játszottam :) -
Gary #8253 Ha már volt az első rész, a második se maradjon le:
Pc-s játéktörténelem 2001 2. rész -
#8252 Tudnatok a lords of the realmhez hasonlo jatekokat mondani?
Akkoriban jelent meg de nem emlekszem a nevere, de a jatekmenet nagyon hasonlitott ehhez:)
Koszi -
#8251 Helló!
Win98 + SB Live! beállításában tudna valaki segíteni?
Nem minden játéknál szolgál 100%-osan. Van olyan játék, ahol torz a hang, van amelyik el se indul hanggal, és ritka esetben van amelyiknél jó a hang.
Próbálgattam az IRQ-t állítgatni eszközkezelőben, de csak elcsesztem valamit. Azóta a még elinduló játékokból való kilépés után kékhalált ad a rendszer, vagy egyszerűen lefagy sötét képernyővel. Pedig mindent visszaállítottam gyári beállításokra az eszközkezelőben. -
#8250 Eheh. Az nálam elvitte a "minden idők legortopédabb animációjú játéka" díjat, holtversenyben a Trespasserrel. Haverokkal arénáztunk multiban, és visítottunk a röhögéstől, ahogy egy "csata" kinézett azzal hadonászással... :D -
sirdond #8249 na, nekem az is kimaradt sajnos,úgyhogy nem tudom mennyire hasonlít a kettő -
Retsu #8248 Gondolom hasonlít a Die by the Sword-ra. Nemrég újra elővettem, tényleg nagyon jó főleg Arena módban. Pluszban van még hozzá mod is(Xtended), amiben van néhány új karakter+pálya. -
#8247 nem tűnik rossznak -
sirdond #8246 szóval ez az amazonnal volt.
azóta elkezdtem a knight-tal és mióta felvettem a páncélt bebugolt és nem sebződik a karakter :(
kár, pedig nagyon tetszik a játék -
sirdond #8245 áá, ezt nem hiszem el...
az első pályán,ha felszedem a templom kulcsot, lefagy a játék :/ -
#8244 A bannert en keszitettem par eve, regi oldalamon van, amit mar sajna nem erek el. Viszont ha osszedobtok 7 linket, akkor a bannert feljavitom, s ha vki egy BIZTOS helyre fel tudna tolteni, amit nem torol majd 3honap mulva, stb... Akkor atpasszolnam neki. Onnan mar csak moderatornak kell szolni, hogy jol belojje ide. En spec ajanlanek egy gog.com-t bele, meg talan egy mobygames -t. Vagy esetleg lehetne egy folyamatosan frissulo linkgyujtemeny is, ahova a banner is menne, mert biztos vannak remek oldalak, amik nem fernek ki ide banner ala. (hasonloan, mint a mostani utolso link, csak ugye mar azt nem tudom frissiteni. :-( )