8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #2202 akkor hajrá! -
sbob #2201 Hmm... azt hiszem nem voltam elég világos, te meg nem vagy még elég profi a témában. :(
Mind1!
Úgy értettem a játékok biztos fenn vannak a retrogamesen:
http://retrogames.intranet.hu/
segédprogik:
VDMSound
Abandon Loader
DOSBox
VDMSound infot ne kérj tőlem, mert sajna mivel 98-am van, nem ismerkedtem meg vele. Abandon Loadert a VDMSounddal érdemes csak összekombinálni. DOSBox-ban viszont tudok segíteni... az oldalon fenn van mely játékokat tudták már elindítani vele, keresd ki, és ha már sikerült valakinek a strikokat rajta műkődésre bírni, akkor érdemes csak megpróbálkozni vele.
Persze mindez csak akkor érvényes, ha simán XP-ből nem mennének a játékok, mert elképzelhető elindulnak mindenféle segédprogi nélkül is.
-
#2200 Megnéztem és Thx!
Ezzel már nem errőr, bár mire rájöttem, hogy mit kell csinálni, mikor azt írta, hogy input course... juj! :-D
-
#2199 Okes es mi a retrogames oldal cime es ahol fenntvannak ezek a VDMSound stb dolgok? -
sbob #2198 nos ezzel kellett volna talán kezdened!
a retrogamesen biztos fenn vannak...
Xp-n lehet hogy szívóznak, de erre van a VDMSound, Abandon Loader, DOSBox, stb... -
sbob #2197 World Class Leader Board
gyors neted van, kapd le és próbáld ki, mert én már nem emlékszem, egyébként elindítottam, és 5.20-as verzió számot ír ki...
aztán majd mesélj!
(bocs kicsit meg vagyok szorulva az idővel!) -
#2196 Az én WCLB-m: 60file és 487k. Asszem Underdogs-ról kaptam le, vagy nem is tudom.
Amúgy a lyukas kérdés komoly volt, mert bármelyikre megyek, akkor is csak 18lyukra tudok lőni. És az első 18 után ha azt mondom, hogy betöltése új scenery-nek, vagy minek... akkor error és lemezt kér.
A többi szinten mi van? Más fű, más fák? Nekem csak ilyen őszi fák voltak, vörösben úszva leginkább. Arra felé mik vannak? :-)
-
#2195 De most megvan vkinek es elindul xp alatt? -
sbob #2194 World Class Leader Boardom
70 fájl, 617Kb -
sbob #2193 nos én lekaptam a HOTU-ról a gamet... ha B-Bird is onnan szedte, akkor lehet szerencséje lesz... csak keressen engem... :D
-
sbob #2192 "Amúgy a kezdetben mit takar az a választási lehetőség, hogy: 18 lyuk, 35, 54, 72? :-)"
Ezt most komolyan kérdezed? -
sbob #2191 jahh... becses személyem... jó volt... :DDD -
#2190 Jungle ill Desert Strike-al nyomult mar vki pc-n? -
#2189 Úgy tudom, hogy külön lemezeket adtak ki plusz pályákkal. De hogy honnan tudod leszedni... -
#2188 A rendes kérdés kimaradt. Szóval a plusz pályák leszedhetők vhonnan netről, vagy van rá vmi? :-) -
#2187 Szóval:
World Class Leader Board (1988) PC.
Amikor végignyomok 18 lyukat, ezután olyasmit kérdez, hogy akarok-e új pályákat benyomni, ha yesre nyomok, akkor lemezt keres. Ha no, akkor semmi. Hogy is van ez? :-)
Amúgy a kezdetben mit takar az a választási lehetőség, hogy: 18 lyuk, 35, 54, 72? :-) -
sbob #2186 nekem mindenem széthordták... alig maradt újságom...
ha netán valaki nekem is eljuttatja, te leszel az első akinek küldöm... gumicukorral mellékelve... -
sbob #2185 oksa, ráér... remélhetőleg még elérhető leszek egy darabig itten... :) -
#2184 Underdogs -
ppeti66 #2183 Hali!
Végigböngésztem az egész k**** webet de nem találtam meg az igazi régi klasszikust: Constructor. Ősrégi építgetős izé. Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni? Ahol megtaláltam hogy le lehetne tölteni, ott 404 error, meg ilyenek. Please Help!!! -
#2182 Köszi mester, ez a szám pont nincs meg, viszont maga a Strike Eagle 3 megvan, talán, valahol. :-)
SQ6-t mikor küldöd? :-)))
Ctrl+F5? Nagy segítség, akkor ezentúl könnyebb lesz cikkekhez képet keresnem, ha egyszer végre neki tudok állni az új külsőnek. :-)) Thx a segítséget Mester! -
#2181 igen igen Darklands is bejott regen a maga kozepkori - cehes kicsit németalföldi beutesevel -
#2180 ha jó rpg-t akartok akkor Darklands, vagy GBA emun a EOB vagy ami csodaszép a Wizardry: Nemesis -
#2179 hat gondolj csak abba bele, hogy sok enemyt hogy tudod lereagalni, ugy ha meg a kepernyot is forgatnod kell.
Tokeletesen nem hallod oket, nem erzed a szagukat stb, es mellette meg kezelsz egy csomo billentyut.
Persze a korokre bontottnal se erezted a szagukat ;P , de lagalabb korbe tudtal nezni, hogy mi a helyzet.
-
#2178 Nem vesztette el, de ahogy a mostani foci sem az amit 100 eve jatszottak, igy a mostani szerepjatekok sem azok, amelyekkel korabban jatszottal. De amig a foci globalisan valtozott, itt megfer egymas mellett a realtime es a turnbased rendszer. Az mas kerdes, hogy amit szeretnel korokre osztva jatszani, az realtimekent jon ki, es forditva ;]] -
#2177 Az az igazsag hogy pont a realtime miatt vesztette el sok esetben a valodi enjet az RPG. -
#2176 Egyelore nem kerestem elo a regi cdket, az igencsak nagy felfordulassal jarna, aminek senki sem orulne igy hirtelen. De fel van irva, mert az ilyen aprosagok sokaig szoktak idegesiteni (tavoli emlek, jol emlexem e vagy sem - ertelme semmi, de motoszkal az ember fejeben;]) -
sbob #2175 jut eszembe megnézted nekem azt a PC Ultrát? :)
-off
bocs, mert ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz, csak úgy 1 megjegyzés miért nem érdemes abandonware oldalt csinálni Magyarországon:
"Ha lennék olyan egoista segg, 4 óra alatt eltüntetném a legtöbb "konkurens" oldalt. Nem is szólva az barátaimról.
Ők a tagjai a NOS Warez Team-nek. Pár hete feltörte egy fickó az oldalukat. Szegénynek azóta nincs számítógépe.
Egyszerre négyen másztunk bele, és alaposan túlterheltük az alaplapját. Szinte éreztem a szagát."
by Josip (téma a retrogames bizonyos részeire hajazó oldala)
http://oldwarez.atw.huhttp://oldwarez.atw.hu
-
#2174 Hat MWben hasznalj nagy kardokat, nehez pancelokat, csak aztan ne csodalkozz hogy szegeny karakter par kor utan kifullad, es lihegve levego utan kapkodva nem o egy csata legfobb eselyese ;] Mivel ez nem az a topik, en nem akarok nagyon offolni, de megkerdeznem hogy egy teljesen realtime vilagban hogy lehetne megoldani mashogy a harcot, ha nem kattingatassal? Jobbra balra kiterhetsz, elfuthatsz, akar el is repulhetsz, stb. Teljesen toled fugg az egesz, es az ellenfel lepeseitol. Legjobb pelda a szabadsagra, amikor magadra nyomsz egy levitate spellt, majd fentrol lenyilazod a tamadodat ;] Ha csak nem magus, nem jon utanad. (a magus is csak par ai scripteket javito modok miatt) OFF vege, nem akarok meggyozni senkit, aki szereti jatszon vele, aki nem, ne jatszon, aki meg nemismeri, az probalja ki, es ha tetszik jatszon vele, ha pedig..... -
sbob #2173 1-2 számmal előtte F-15 Strike Eagle III is 100% kapott az 576-tól... -
sbob #2172 sőt!
"
Mike: If you can't get through the 4th level, you have the old beta version hacked by Chaos Software. Download the newest
version.
...
Aaditya: I can't complete 4th level. When I enter last pipe, i return to beginning. Is there anyone who can help me?
"
-
sbob #2171 sokan állítják hogy van... olvasd el a kommenteket:
http://www.dosgamesarchive.com/download/game/114 -
sbob #2170 ha DOSBox-ból futtatod, akkor CTRL-F5 tudsz képet lopni... és sosem hagy cserben... bár velem már eljátszotta, hogy felcserélte a képernyőn látott CGA palettát a másikra, de ez legyen a legnagyobb bajom!
-
#2169 Hat nem fogtok tudni meggyozni.
Leszedtem anno, elkezdtem jatszani vele, es annyira tre'nek ereztem az egeszet, hogy sutbavagtam.
Pedig nagyon vartam ra, de nem szeretem az ilyen RPG jatekokat.
Tokeletesen elcseszett a harcrendszer.
Nekem mas elkepzeleseim vannak az igazi RPG-krol.
-
#2168 Pedig tényleg jó játék.
+nemhogy ügyesség ,de figyelem sem kell a harchoz.
Tesóm aki 10éves harcolt én meg fordítottam neki éls tök jól végigvittük. -
#2167 "Tévedés ne essék nekem is nagy kedvencem a Morro"
Akkor belekotunk ebbe. :PPP -
#2166 "Pl:Nem lehet minden gyertyát ellopni és és mindenhova bemenni + a terület sem akkora."
ebbe senki ne kössön bele:D -
#2165 Tévedés ne essék nekem is nagy kedvencem a Morro ,de úgy érzem ,hogy a Fallout1-2 közelebb áll ahhoz a műfajhoz amit szerepjátéknak hívnak. Lehet ,hogy nem olyan szabad(Pl:Nem lehet minden gyertyát ellopni és és mindenhova bemenni + a terület sem akkora),de nekem valahogy sokkal jobb érzést okozott ,amikor a végjátékot vagy 10 féle képp megoldhattam:D
-
riviera #2164 Úgy értettem ha 10 év múlva előveszi az oldies holmikat ^^ -
#2163 Nem kell Winbox hozza mert mar az 1nek is van windowsos setup fajlja.