8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #2242 húúú! mindkét játék állat volt... :DD -
sbob #2241 most akkor mi van? tényleg 4-5 éve találkoztál vele, vagy 96-97 környékén, mert nem mindegy... bár ahogy végigolvastam a hozzászólásokat kilőttünk minden jobban sikerült gamet a témában... szerintem...
bár talán még a Xatax nem volt... de az meg 94-es...
"amd586x ha jól emléxem a megnevezésére vmi penti kettesnek megfelelő"
5x86 nem? p1nek felelt meg...
-
#2240 huhú az állat volt!
amúgy helyesen: Disposable Hero -
#2239 Vagy a Tyrian volt a csúcs, de at lentről felfelé scrollozott..... -
#2238 Stargunnner -
#2237 Az elég necces nézd meg az nfscars.com-on ott tudtommal fennt van az összes létező patch, update stb. meg persze kocsik pályák -
#2236 Ez egy kicsit újabb :), Nem tudja valaki, hogy találhatok valamilyen patchet az NFS4-hez, hogy működjön Windows 2000 alatt? -
Gabe18 #2235 Dispasible Hero /vagy valami ilyen cime volt/,de az amigán volt nem tudom pc-re kiadták-e,és az is már jó 10 éve...
Az még jó kis ürhajós lövölde volt. -
steweee #2234 hmm, most hogy belegondolok, igazatok van. rettentően repül az idő ! 92-96 között jártam középsuliba, akkor volt még 486-os, utána penti 1, majd amd586x ha jól emléxem a megnevezésére vmi penti kettesnek megfelelő,aztán lett saját gépem penti 3nak megfelelő amd 400hz 500ra hajtva, aztán 800as 900on, utána athlon de lehet hogy már nem vagyok pontos -
#2233 Ja, 4 pont éve vettem egy Celeron 600-as gépet, és asszem akkor a 7-800-as P3 volt a csúcs. -
#2232 apydia -
#2231 project-x
-
#2230 TYRIAN -
#2229 486os es P1 4 eve ?
Bar neked lehetett, attol hogy a P1-es gepek vagy 10 evvel ezelott voltak a kozkezen.
De azert en nem hiszem hogy 4-5 eves lenne a jatek amit te keresel.
Gondolj csak bele, hogy a Quake majdnem 10 eves es a Quake 3 is lassan mar 6 eves.
Es bizony egy Quake 3al nem igazan lehetett egy 486al jatszani. -
#2228 Nekem egyedul a Raptor remlik abbol az idobol, de sajnos sosem voltam nagy rajongoja az ilyen jatekoknak (nincs idegrendszerem hozza;]), nomeg az nem urhajos. -
steweee #2227 tehát ismétlem, nem freeware volt, és 4 -5 éve jelent meg. még a 486-omon vagy az első pentimen játszottam vele, akkor volt új játék, és ódákat zengtek róla mindenütt. de egyszerűen nem jut eszembe a neve. de ha beugrik, leírom, más is próbálja ki -
#2226 http://www.sr71.biz/SSInfo.html -
sbob #2225 Biztos csinálnak most is, csak freewareként jelennek meg. Mivel az ilyen típusú játékban nem lehet mutogatni a legújabb vid.kártya tudását így halálra ítélték ezt a stílust (is).
10 évvel ezelőtt még rengeteg ilyen játék készült. Ha jól látom kihagytuk az SKC Soft nevezetű koreai céget. Ők csináltak pár ilyen játékot, és szerintem elég jók lettek. HOTU-n fenn vannak akit érdekel... én is a múltkor fedeztem fel. -
sbob #2224 ehh.. mindig az ilyen problémák esetében vagyok távol...
elég könnyen feladtad... bár mondtam, hogy ehhez azér több kell az ilyen hozzáállásnál...
Jakuza:
thnx a helyettesítésért... -
#2223 R-Type
-
#2222 Az igaz hogy nem 3-4 eves, de az is tuti , hogy o magyarazta felre.
Miota nincsen mar ilyen jatek a piacon ?
Gyakorlatilag az Amigak eltunesevel kezdtek a platform es tipusu jatekok is eltunni.
PC-re ilyen jatekot ami nem freeware vagy valami hasonlo kiadasu lett volna en mar nem lattam vagy 8-10 eve. :P -
#2221 Donie probáld ki multiban az NWN-t .) kifejezetten jó és egyáltalán nem lineéris .) szinte megjeleneése ota nem untam meg -
#2220 hoppsz, armalyte is sirály volt! -
steweee #2219 ha csak látnám a nevét rögtön beugrana, de így csak itt van a nyelvemen, és mégse tudom már mi volt az. egy szavas, kb úgy mint az armalyte, de másik. és még 486-on játszottam vele.fantasztikus volt, az akkori idők csúcs shotemapja -
#2218 Izé, khmm, sorry, a "3-4 év"-et nem láttam én sem ;] -
#2217 Huhh, erről jut eszembe, próbáljátok ki a Steel Saviourt, vadiúj gáma, 100% R-Type/Katakis feeling, eszméletlenűl állat, csak sajna shareware (5x20 percet lehet vele fizetés nélkül nyomni) és 200-300 mega letöltés. -
#2216 mondjuk ezek nem 3-4 évesek, inkább 13-14 -
#2215 Xenon 2 rulzálás... :-)) -
#2214 Hja, szerintem is az lesz, a fantasztikus zenejevel ;] -
#2213 R-Type ? -
steweee #2212 sajnos nem ezek. de egyszerűen nem ugrik be a neve -
#2211 A Katakis, X-Out, Z-Out is ilyen volt -
steweee #2210 vki meg tudná mondani annak az űrhajós játéknak a nevét kb 3-4 évvel ezelőtti, hogy balról jobbra kellett menni, és lehetett akár két műholdszerűséget venni a fegyverzeten kívül ami az űrhajó körül forgott és beleütköztek az ellenfelek. a maga idejében korszakalkotóan nagy játék volt, csak nem jut eszembe a neve -
#2209 hmm nem megy nah mind !!!! -
#2208 Mert mount parancsal kell az emulalni kivant meghajtot.
Ird be a mount /? parancsot es latni fogod mi a szintaktikaja a parancsnak.
-
#2207 vagy Lotus 3 Amigán volt az igazi ;) -
#2206 Lotus Esprit Turbo Challenge osztott képernyővel Spectrumon szenzációs volt. A játék nem várta el, hogy az élen végezzünk, pontverseny volt a bajnokság végéig. C-64-en és erősebb gépeken ha nem voltál az első 3-ban, akkor repültél, de Speccyn felejthetetlen élmény volt ketten nyomulni (egyedül is). -
Lacika 79 #2205 Ejj, a régi szép Baldurs Gate-es idők. Végig vittem 7-szer az első részt. Két évig szinte csak azzal játszottam. Mellette "lazításnak" egy kis rally. Aztán kijött a BG 2, és kezdődött az egész újra. :) -
#2204 Valamit nem értek... a Boulder Dash írói miért nem ide írnak? Mert hasonlóan a régi játékokról beszélnek, max néha Boulder Dash-hez hasonló alkotásokat is említenek. Írtam már nekik, de nem jött reakció. Don't understand! :-) -
#2203 DOSBox0.61-win32-installer felraktam ezt kiir sok okorseget hangari stb de nem latja a tobbi meghajtomat csak az ovet a z-t?! :(