8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2282 Volt egy szaggatott kis vonalka a faronk mellett, ami a novenyzetbol logott le, de azt sem tudtam hasznalni sosem.. -
#2281 Ket kerdes. Ev(tized)ek ota megkerdezem mindig folyamatosan, hatha tud ra valaki valaszt, akarmilyet.
1: c64, predator. Utolso osszecsapas. Jobbrol jon maga a pred, kozepen egy tusko/faronk, balrol schwarzi(azaz mi). A filmet mindenki latta, de ez a jatekban nem megy. Trainer-rel jatszva persze, millioszor lotted le a predit, de ekkor o kifut vissza jobbra, majd visszajon feltoltve. Tuti hogy lehet hasznalni a faronkot ahogy a filmben is, de erre sosem jottunk ra hogyan.
2. The Detective Game. Mai napig a kedvenc nyomozos jatekom, pedig nem mai darab. Egyetlen egy cikk volt akkoriban rola, a CoV egyik szamaban, asszem az elsosegely rovatban egy nyulfarknyi alap ismerteto. Sikerult ezt valakinek vegigjatszania, akkoriban? Mert valahogy nalam sosem sikerult. Mar a vegen meghalt a lakaj, a szolgalolany is (utobbival a szokasos zongora vegzett:D) a tobbi alaphullarol nem is beszelve. Lehet elo kellene venni, es a mostani angol tudasommal nekivagni, de akkor elvesztene a varazsat, es talan elhalvanyulnanak a hozza fuzudo emlekeim.
Ennyi lett volna a ket kerdes. -
#2280 Az nagyon jó volt! Dawn of the Dead powa! (Persze, én sem vittem végig. Még C64-en nyomtam anno.) -
#2279 Akkor csak jol emlekeztem ;] Sokaig jatszottam vele, de mindig elbaltaztam. -
#2278 A helikopterrel kellett elmenekülni, ehhez az épület mellett álló teherautókból kellett leszívni az üzemanyagot. Korának egyik leghangulatosabb játéka volt, én még speccyn nyomtam. -
sbob #2277 a download added rész számomra mindig érdekesebb...
ahogy látom le kell töltetnem 1-2 dolgot magamnak... :)
megnézném, de gondoltam neked még mindig gyorsabb a HOTU, mint nálam... az én kapcsolódási sebességem min. 5-ször lassabb mint a tiéd... egyébként meg minek kérdezel olyat, amire úgyis tudod a választ? -
#2276 hihi... :-D
Battle Chess for Windows pl. :-))
In Action: Ambush in Sector 9, Shark! Hunting the Great White, Jumper 2, Tango Strike, Redcat 2, Guldkorn Expressen, The Simpsons: Virtual Springfield, A Boy and His Blob: Trouble in Blobolonia [NES] (new HOBF inductee), Over Horizon [NES], Thunder Brigade, Metroid Redemption, Front Mission - Gun Hazard [SNES], Infestation [2000], Dim, Guimo, Lucky Luke, Spirou
In Adventure: Sentient, Kana - Little Sister
In Education: Typogun, Letter-Go-Round, Comic Book Confidential, Widget Workshop
In Puzzle: Fish Fillets, Kaiser Kitty
In RPG: SD Snatcher [MSX2]
In Simulation: Search and Rescue, Falcon 4.0 (new HOBF inductee), F/A-18 Hornet 3.0
In Sport: Rollcage, Supercars, Shane Warne Cricket, Rush Hour, Kunio-kun no Dodge Ball Dayo Zenin Syuugou! [SNES]
In Strategy: Liberation Army, Seafarers of Catan 3D (a.k.a. Sea3D), TZ-Colony, Battle Chess for Windows, Oxford Games, Diggles: The Myth of Fenris (a.k.a. Wiggles), Star Trek: Starfleet Command III
In War: 101 Airborne: The Airborne Invasion of Normandy
Latest modifications to existing entries:
Download added: Darklands, HyperBlade, Hind, Take no prisoners, MDK, Tyrian 2000, Great Battles Collection, Plane Crazy, Perfect Assassin, The Fifth Element, Pandemonium 2, Leonardo Da Vinci, Virtua Fighter PC, Close Combat
Ez volt augusztus végén. De miért nem nézed meg magad lustasöboblij :-)) -
sbob #2275 a kérdés az mit nevezünk szimulátornak! nem állítottam, hogy rossz játék, csak nem éppen szimulátor... szerintem... nem szégyen ez! PC-n főleg nem...
tudod mért nem lesz soha meg neked az esskú6? a folyamatos beszólongatások miatt nem mersz velem találkozni, nehogy lecsavarjam a fejed... ;) -
sbob #2274 sajna ez nálam már nem kizökkenés, hanem leépülés szerintem... :(
mind1! inkább valaki meséljen! kb 2 hónapja nem néztem a HOTU-t, raktak fel valami különlegeset? 8) -
#2273 sbob nem is ember, hanem söboblimájszter... és különben is: az LHX az heli szim és kész. Én csak szimulátor üzemmódban nyomtam. :-PP
söboblival meg nem haverkodom, még mindig nem szerezte be nekem esskú6... :'( -
#2272 Nekem csak a zombi volt furcsa, de sejtheto volt hogy csak pillanatnyi figyelmetlenseg, vagy iras kozbeni kizokkenes lehetett, foleg hogy igencsak otthonosan mozogsz a regi jatekok vilagaban ;] Sz'al nem problema - nem is allitotta senki -, megesik barkivel, emberek vagyunk. -
sbob #2271 ehh... összekevertem... nem ugrott be a Striker... sajna nekem a Zombiból csak a helikopi látványa maradt meg, bár ettől még elképzelhető, hogy jó játék...
de ha már itt tartunk az LHX-nél is erős túlzás szimulátorról beszélni... maradjunk annál, hogy helis progi...
a Striker ráadásul 85-ös... míg a Zombi 86-os... nem is 87-es, mint írtam... sz'al sorry!
ja a Helicopter Simulatort eltaláltam... erre gondoltam... akkoriban elég szépnek számított a grafikája... jópofa, hogy vannak ega/cga/hercules képek is fenn... -
#2270 Elkepzelheto hogy nem abba kellett a benzin, asszem sosem volt idom kiprobalni ;]
Viszont eloveszem en is, nagy kedvem lett jatszani vele. -
#2269 Elő is kaparom szerintem valamikor ezt a játékot dosbox segítségével... rájöttem, hogy idegesít a tény, hogy nem vittem végig. :-) -
#2268 Igen, hasonló élményekkel sikerült anno végezni nekem is a küldetéseket ebben a remekműben. A végén minden karakterünk zombi kinézetét bámulhattuk... :-D
Amúgy a benzin azt hiszem nem a heli-be ment, hanem a kamionba, ami a bevásárló mellett állt.
Szerintem amúgy nagyon jó története volt, még az eredetihez adott képregényt is átnéztem, bár elolvasni nem tudtam, akkoriban még nem tanultam angolul... :-)) -
#2267 Kellett bele benzin, ha jol emlexem, meg meg valami mas. Sosem szalltam en sem fel vele. Sot, a jatek legtobbszor ugy ert veget, hogy a tevemet beboritotta egy rakas morcos zombi feje, es kampo ;] -
#2266 Az a Zombi is nagyon ott volt a CGA grafikájával. :-))Eredetiben volt meg az akkori osztálytársamnak. Én meg szépen átmásoltam... :-)) És tényleg csak ott állt a ház tetején, de sosem tudtam beindítani, be lehetett egyátalán?
A Heli Sim Sierra termék söboblimájsztró, és igen... 87-es darab.
Screenshots -
#2265 Zombi helis? Ha az a zombi amire gondolok, akkor ott heli csak az epulet tetejen fiygelt, de szimulatornak eros lenne nevezni ;] -
sbob #2264 ez a Heli Simulator nagyon ismerős nekem...
de akárhogy töröm a fejem nem ugrik be melyik is az...
nem 87-ben dobták ki, EGA grafika? Akkoriban több helis játék is megjelent azér rémlik valami ilyesmi pl. Tomahawk, Supercopter, Gunship, Zombi -
sbob #2263 nos azért azt mindenki sejtette, hogy nem 3-4 éves játékról van szó... ;-)
szerintem inkább köszönjük meg steweee-nek, hogy feldobta a topikot... :DDD
-
sbob #2262 ja találnék... 800 konzolost nyitottam meg amikor mondtad... PC-sről nem találtam, meg el is ment a kedvem a sokadik weblap után...
warez oldalak népszerűségét nem növelem, csak abandon érdekel... -
#2261 LHX rulzelledik de keményen... ha már ilyen szépen magyarul akarom kifejezni magam. :-))
DE! Volt ám előtte egy remek hálózatra kitalált Sierra Heli Simulator! Az aztán volt a hú de rulzell! :-D -
Doma #2260 Nem ám holmi commanche 8 volt -
Doma #2259 LHX Attack Chopper Electronic Arts
Cracked by
Megaton Man
3/27/90 -
#2258 Ja.
Stargunner
Released: Nov 19, 1996
Szal nem 3-4 eves gama. :P
Itt volt a bibi azert nem tudtuk hirtelen beazonositani.
-
#2257 Mondjuk interneten találsz róla infót! :-D
Amúgy meg warez oldalakon fenn csücsül a drága. Tele van ilyen régi videóbejátszásokkal, interjúk a készítőkkel, quiz játék, stb. :-)) -
sbob #2256 ha jól emlékszem a 97/1 vagy 97/2-es CD Gurun volt rajta a játék... -
sbob #2255 afranc... bedolgozták Win alá, vagy mi? hol találok erről valami infot? már mint a PC-s csomagról...
egyébként ígértek második részt is ebből: Mortal Kombat 1-2 stb. -
steweee #2254 igen, köszi mindenkinek, a másik is jó, azt is kipróbálom -
#2253 Akkor vegulis ez lenne az amit kerestel par napja? -
#2252 http://www.the-underdogs.org/game.php?id=2888
1996
screenshots
http://www.cdmag.com/articles/001/196/stargunner_review.html -
steweee #2251 hányban is játszhattam a játékkal? mikor jelent meg? -
steweee #2250 jeeeeeeeee! very thank of YOU ! -
#2249 Nem, ez most jött ki, PC-re. Teszteltem. Viszonylag meg vagyok vele elégedve, bár azért nem volt az a "húdenagyon" feeling. :-) -
sbob #2248 de ez csak konzolra jött ki, nem? -
#2247 Midway Arcade Treasures:
SpyHunter, Defender, Marble Madness, Paperboy, Rampage, Sinistar, Robotron 2084, Root Beer, Tapper, Gauntlet, Smash TV, Joust 2, Bubbles, RoadBlasters, Blaster, Rampart, Super Sprint, Joust, 720, Toobin', KLAX, SPLAT!, Satan's Hollow, Vindicators.
Több, mint 20 híres arcade játék egy korongon. Valakinek sikerült már beszereznie, tesztelnie? Vagy erről már mindenki tudott, hogy kijött egy ilyen? ;-) -
sbob #2246 hát ehhez nem tudok hozzászólni... elképzelhető, hogy tényleg az volt a baj vele, de erről még nem hallottam...
"a kooproci (ami ugye a lényeg)"
attól függ milyen évszámot említesz mellé...
alapból csak a nagyon számításigényes programoknál jelent hajtóerőt, de a Wordnél nem pl 8087 stb., de volt amikor a társprocesszor kiiktatta a simát pl. 487SX -
sbob #2245 ehh... hirtelen volt egy kis agyi gubanc nálam, mert a Cyrix is belekeveredett a maga 6x86-osával az emlékezetembe...
van 1 5x86 133Mhz-s procim valahol az névlegesen P75-nek felelt meg, azért írtam, hogy p1-nek felelt meg... bár tényleg csak névelgesen, de mégis igazam volt, nem? ;) -
#2244 nekem volt 6x86-os 133Mhz-s cyrixem is. :) aszonta PR150+. Maga a proci még a 200Mhz-s pentiumnál is 2x gyorsabb volt, de a kooproci (ami ugye a lényeg) csak egy 100 pentium sebességét érte el. úgyhogy játékokban p100 alatt teljesített. -
#2243 Nem egeszen.
Az 5x86 egy feltupirozott 486os volt.
A K5 sorozat volt a P1nek megfelelo.
Ezt kovetoen volt meg a K6-2 es K6-3.