8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#8323 Üdv!
Tudnátok nekem segíteni? Mostanában egy kicsit nosztalgiáztam, nézegettem youtube-os c64 longplay vidiket, és egy játék beugrott, hogy nagyon bírtam, de nem találtam, és sajna a nevét sem tudom. Csak annyi rémlik, hogy egy épített emelvényen kell menni valamilyen járművel(?), és akkoriban elég jó fizikája volt. Azt hiszem olyasmi, mint a California Games BMX-e.
Emlékszik rá valaki? -
#8322 Dizzy újra száguld... izé... gurul
-
#8321 jah, terep.exe és terep2.exe rulz!!! -
#8320 Egy jó kis olvasmány ALIENwoods jóvoltából -
#8319 Szerintem többszázezer. -
#8318 Hy.Egy atari 2500 asnak jó állaotban mekkora az értéke eladási áron. -
#8317 Na de ez is nagy sláger volt :D
-
#8316 Legjobb verekedős:) -
#8315 ez a játék nekem kimaradt ,de a zene az j ó:D -
#8314 :)
-
Steve Q #8313 Na meg System Shock-ban már a játék elejétől kezdve ismerheted a főellenséget, aki folyton igyekszik keresztbetenni neked, és még henceg is vele - vagy épp téged szid :) -
Zero 7th #8312 System Shock-ot kapartam elő. Megdöbbentő, mit tudott az a játék '94-ben. Gyakorlatilag porba alázza a szintén '94-es Doom-ot grafikailag, olyan dolgokat villant, amik sok évvel a megjelenése után sem voltak magától értetődő fícsörök. Dinamikus lokális fények, valamiféle bump mapping, 3D-s objektumok, fel-le nézés, kihajlás a sarkon, fizika, 1024x768-as felbontás... És akkor még a játékmenetről nem is esett szó. Gyakorlatilag az ellenfelek mesterséges intelligenciája (nem, nem SHODANra gondolok :) ) az egyetlen, ami egy kicsit gagyi.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
Gary #8311 Tényleg félre értettél, úgy gondoltam, ahogyan kemszi2 is írja. Ráadásul, valóban csak helyesbítési, NEM kötözködési szándékkal.
Tudod, nekem C64-en az egyik kedvenc játékom volt. A Commie Inside 6 és a Tökmák megjelentette a leírásomat is. Sz'al ezért viselem ennyire a szívemen, hogy jeleztem a címbeli elírást. -
#8310 félre értetted ,a játék Neve Street rod nem street road -
#8309 Miert a Test Drive az milyen jatek, tan nem autos ? Tehat ha a Test Drivere valaszkent valaki odairja, hogy a Street Rod meg kiralyabb mint a Test Drive, akkor ilyen uzenet, mint a Streed Road az autos jatek nem megafail es valoban nem kotozkodes ? -
#8308 időközben meglett :)
Jump 'n Bump a neve. -
#8307 királynak tűnik :) -
Gary #8306 Nem kötözködésképpen, de Street ROD az autós játék(ok) címe. -
#8305 A Street Road meg nagyobb. :D -
mester1987 #8304 ezért mennyit küzdöttem míg ráleltem, még nem volt netem se és a cd, amit másoltam CRC hibás volt, aztán nagy nehezen összeszedtem a fájlokat egy másikról, nameg a Enhanced Edition Patchet is -
#8303 Sziasztok!
Már régóta keresek egy régi játékot amivel sokat játszottunk a tesóimmal.
Volt benne 4 db nyuszi és egy pálya. Csak annyi értelme volt az egésznek h egymásra kellett ugrálni a nyuszikkal és igy ártalmatlanitani a másikat, persze mindig ujraéledtek a karakterek és ez igy végtelen ideig is eltartott :D
Csak egy sima .exe fájl volt az egész játék.
Nem tudom hogy valaki ismeri-e és tud-e abban segiteni h ráleljek a játékra. -
#8302 a Test Drive nagy királyság volt:D -
#8301 Baz 4:28-nál!! Életem első játéka volt még 8 bites monitoron toltam sárga-fekete színben :) Baszki de vén vagyok:D -
#8300 csak hogy kicsit mozogjon a téma :)
az utolsó NFS amit igazán szerettem:
-
#8299 hányszor idegesítettem fel magam ezen a játékon :D -
#8298 -
Gary #8297 Tegnap óta létezik Prince of Persia C64-en! -
#8296 futtasd 640*480ba -
MitsuMishi #8295 Hali! Találtam hozzá ilyen kis progit amivel végülis elindult,csak sajnos hang nincs hozzá :D Meg a menüben nem tom rendesen irányitani az egeret mert egy ksi láthathatlan négyzetben megakadt a bal felső sarok körül -
#8294 szuper -
#8293 most éppen ezt szedtem elő,hogy legyen egy kis játéktermi hangulat :D
-
#8292 Leisure Suit Larry újjászületése -
#8291 azt most így hirtelen passzolom .Viszont a kettő az megy win7 alatt is,az nglide(vagy valamelyik másikkal) nevű programmal pedig minden előnyét lehet élvezni a 3dfx-nek -
Zóanagyvarázsló #8290 Highres paraméterrel is? (Így lehet felbontást állítania játékban.) Azt nem igazán szokta bírni, pedig úgy sokkal jobban néz ki, anélkül mai szemmel szinte semmit nem látni belőle. -
#8289 a carma 1-etdosbox viszi rendesen -
#8288 Win xp kompatibilitási mód?
emlékszem a colin mcrae rally 2005 nem szerette a cd-t windows 7-en, asszem mountolva meg elindult -
MitsuMishi #8287 Köszi szépen,bár leszedtem és mikor rányomok hogy install nem történik semmi...Utálom a Win 7-et,semmi régi jó játék se megy el rajta /worms world party is kilőve... >.>/ de mégegyszer köszi :) -
#8286 Jaja nekem is csak az volt meg de pár éve megtaláktam a teljest. Gyerekkori álom vállt valóra :D a demo kilépéskor mutatott pár képet a teljesből, sosem értettem akkoriban nekem miért nincs olyan XD -
#8285 jah a hocus-ra emlékszem, talán csak a demó volt :) -
#8284 ugyan nem játék :D de... :D