8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Shan
    Üdv!
    Tudnátok nekem segíteni? Mostanában egy kicsit nosztalgiáztam, nézegettem youtube-os c64 longplay vidiket, és egy játék beugrott, hogy nagyon bírtam, de nem találtam, és sajna a nevét sem tudom. Csak annyi rémlik, hogy egy épített emelvényen kell menni valamilyen járművel(?), és akkoriban elég jó fizikája volt. Azt hiszem olyasmi, mint a California Games BMX-e.

Emlékszik rá valaki?
  • Desiderata #8322
    Dizzy újra száguld... izé... gurul
  • artschi
    jah, terep.exe és terep2.exe rulz!!!
  • kemszi2
    Egy jó kis olvasmány ALIENwoods jóvoltából
  • Aramir
    Szerintem többszázezer.
  • The Protector
    Hy.Egy atari 2500 asnak jó állaotban mekkora az értéke eladási áron.
  • kemszi2
    Na de ez is nagy sláger volt :D
  • Aquir
    Legjobb verekedős:)
  • kemszi2
    ez a játék nekem kimaradt ,de a zene az j ó:D
  • Aquir
    :)

• Steve Q
    Na meg System Shock-ban már a játék elejétől kezdve ismerheted a főellenséget, aki folyton igyekszik keresztbetenni neked, és még henceg is vele - vagy épp téged szid :)
  • Zero 7th
    System Shock-ot kapartam elő. Megdöbbentő, mit tudott az a játék '94-ben. Gyakorlatilag porba alázza a szintén '94-es Doom-ot grafikailag, olyan dolgokat villant, amik sok évvel a megjelenése után sem voltak magától értetődő fícsörök. Dinamikus lokális fények, valamiféle bump mapping, 3D-s objektumok, fel-le nézés, kihajlás a sarkon, fizika, 1024x768-as felbontás... És akkor még a játékmenetről nem is esett szó. Gyakorlatilag az ellenfelek mesterséges intelligenciája (nem, nem SHODANra gondolok :) ) az egyetlen, ami egy kicsit gagyi.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  • Gary
    Tényleg félre értettél, úgy gondoltam, ahogyan kemszi2 is írja. Ráadásul, valóban csak helyesbítési, NEM kötözködési szándékkal.
    Tudod, nekem C64-en az egyik kedvenc játékom volt. A Commie Inside 6 és a Tökmák megjelentette a leírásomat is. Sz'al ezért viselem ennyire a szívemen, hogy jeleztem a címbeli elírást.
  • kemszi2
    félre értetted ,a játék Neve Street rod nem street road
  • Jakuza001
    Miert a Test Drive az milyen jatek, tan nem autos ? Tehat ha a Test Drivere valaszkent valaki odairja, hogy a Street Rod meg kiralyabb mint a Test Drive, akkor ilyen uzenet, mint a Streed Road az autos jatek nem megafail es valoban nem kotozkodes ?
    időközben meglett :)
    Jump 'n Bump a neve.
  • Aquir
    királynak tűnik :)
  • Gary
    Nem kötözködésképpen, de Street ROD az autós játék(ok) címe.
  • Jakuza001
    A Street Road meg nagyobb. :D
  • mester1987
    ezért mennyit küzdöttem míg ráleltem, még nem volt netem se és a cd, amit másoltam CRC hibás volt, aztán nagy nehezen összeszedtem a fájlokat egy másikról, nameg a Enhanced Edition Patchet is
    Sziasztok!
    Már régóta keresek egy régi játékot amivel sokat játszottunk a tesóimmal.
    Volt benne 4 db nyuszi és egy pálya. Csak annyi értelme volt az egésznek h egymásra kellett ugrálni a nyuszikkal és igy ártalmatlanitani a másikat, persze mindig ujraéledtek a karakterek és ez igy végtelen ideig is eltartott :D
    Csak egy sima .exe fájl volt az egész játék.
    Nem tudom hogy valaki ismeri-e és tud-e abban segiteni h ráleljek a játékra.
  • kemszi2
    a Test Drive nagy királyság volt:D
  • Pluskast
    Baz 4:28-nál!! Életem első játéka volt még 8 bites monitoron toltam sárga-fekete színben :) Baszki de vén vagyok:D
  • kemszi2
    csak hogy kicsit mozogjon a téma :)
    az utolsó NFS amit igazán szerettem:
  • kemszi2
    hányszor idegesítettem fel magam ezen a játékon :D
  • Aquir
  • Gary
    Tegnap óta létezik Prince of Persia C64-en!
  • kemszi2
    futtasd 640*480ba
  • MitsuMishi
    Hali! Találtam hozzá ilyen kis progit amivel végülis elindult,csak sajnos hang nincs hozzá :D Meg a menüben nem tom rendesen irányitani az egeret mert egy ksi láthathatlan négyzetben megakadt a bal felső sarok körül
  • Aquir
    szuper
  • kemszi2
    most éppen ezt szedtem elő,hogy legyen egy kis játéktermi hangulat :D
  • Desiderata #8292
    Leisure Suit Larry újjászületése
  • kemszi2
    azt most így hirtelen passzolom .Viszont a kettő az megy win7 alatt is,az nglide(vagy valamelyik másikkal) nevű programmal pedig minden előnyét lehet élvezni a 3dfx-nek
  • Zóanagyvarázsló
    Highres paraméterrel is? (Így lehet felbontást állítania játékban.) Azt nem igazán szokta bírni, pedig úgy sokkal jobban néz ki, anélkül mai szemmel szinte semmit nem látni belőle.
  • kemszi2
    a carma 1-etdosbox viszi rendesen
  • Aquir
    Win xp kompatibilitási mód?
    emlékszem a colin mcrae rally 2005 nem szerette a cd-t windows 7-en, asszem mountolva meg elindult
  • MitsuMishi
    Köszi szépen,bár leszedtem és mikor rányomok hogy install nem történik semmi...Utálom a Win 7-et,semmi régi jó játék se megy el rajta /worms world party is kilőve... >.>/ de mégegyszer köszi :)
  • kemszi2
    Jaja nekem is csak az volt meg de pár éve megtaláktam a teljest. Gyerekkori álom vállt valóra :D a demo kilépéskor mutatott pár képet a teljesből, sosem értettem akkoriban nekem miért nincs olyan XD
  • Aquir
    jah a hocus-ra emlékszem, talán csak a demó volt :)
  • kemszi2
    ugyan nem játék :D de... :D