8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Aquir
    Miért? Én a DOS-os (1987) test drive-ról beszélek :)))   Sokkal jobban hasonlítanak kinézetre.
  • Zero 7th
    Volt benne kivégzés? Lol.
  • BBird

• BBird
    Legalább azt írtad volna, hogy a Crash Course -ra emlékeztet, vagy a Hard Drivin' sorozatra. De Test Drive és a Stunts nagyon-nagyon ég és föld volt. Annyi, hogy kormány meg tekergeted a kormányt jobbra-balra. :-)

Az Aknakereső is tiszta Battlefield... mindkettőben van akna ;-)
  • Aquir
    a kivégzések mégjobbak :)

• Aquir
    király:) a test drivera emlékeztet
  • Aquir
    jah
  • kemszi2
    :)
  • kemszi2
    szomorú hogy a mai játékok csak grafikában jobbak ezeknél. A tartalom nem lényeg kapsz 2órás játék időt azt legyél boldog vele
  • kemszi2
  • Aquir
    hm, most játszom, még mindig jók ezek a kombók :)

• Aquir
  • Szewy
    nem pont ez volt az, de ilyesmi :D mindenesetre ez is jó lesz nekem!
    Köszi!
  • Aquir
    bazz nem tudom elindítani a Sierra 3D Ultra Minigolf Deluxe-t, folyton lefagy :S
  • ollie
    Rock'n Roll?
  • Szewy
    sziasztok! Lehet hogy tudtok nekem segíteni :)
    egy játékot keresek, amivel nagyon régen játszottam, de a nevére nem emlékszem. Egy golyót kellett irányítani egérrel (felülnézetes volt), és el kellett juttatni a kijelölt helyre. Ez nem volt mindig egyszerű, mert voltak csapdák meg egyes platformokon másképp viselkedett a golyó (pl, ha rámentél egy adott platformra, akkor felcserélődött az irányítás, stb...)
    nem ismeri fel valaki? :)
  • Zozo76
    Es a C64:

• Zozo76
    Ahogy nezem ez elegge EGA grafika, de amugy a jatekban mar csak C64.

A PCs:

• Zozo76
  • Zozo76
    Osszessegeben az AMGIA verzio volt a legjobb, annak a felbontasa vagy 320x200 vagy 320x240 volt.
  • Rony94
    Üdv mindenkinek!
    Mivel én nem vagyok egy százas ezért elkezdtem a Ninja Gaiden-t. Már a 3. főboss-ig eljutottam eddig. Ha ezt kiviszem meg a másik két részt is akkor elmondhatom magamról hogy hardcore gamer vagyok. :D
  • kemszi2
    viszont a hang jobb az amigásban :)
  • Zozo76
    A Stunt Car Racer-t en is hulyere jatszottam C64-en. Azert az AMIGA es a PC verzio lenyegesen jobb volt. Az AMIGA bar nagyobb felbontasu volt nem volt sokkal szebb a PCs meg egy az egyben a C64 portolasa volt, ugyanazzal a multicolor grafikaval (160x200), viszont mindketto gyorsabb volt.
  • Aquir
    Ja, azt hittem hogy ez megmaradt :)
  • Shan
    Mondhattam volna, ha emlékeztem volna, de nem...:)
  • Aquir
    lol azt hogy 3 dimenziós, mondhattad volna... :)
  • Shan
    ÁÁÁÁ. A Stunt Car Racer az!!! Köszi!
  • ollie
    Stunt Car Racer a kedvencem volt C64-en. Valami állati realisztikus volt a fizikája a többi versenyautós játékhoz képest.
  • Gary
    Na, még kettő:

A California Games Bmx-es pályájához hasonló, csak motoros. Nekem nagy kedvencem volt, mert nem csak oldalról, hanem fölülről is figyelni kell a pályát. A sebességet pedig ugyan úgy, mint a Kickstart-oknál, okosan kell megválasztani a tereptárgyakhoz.

Super Scramble Simulator

Van még egy, ami az "egy épített emelvényen kell menni valamilyen járművel(?)" meghatározásra illik:

Stunt Car Racer
  • Aquir
    lol most látom ez is ott van csak hátrébb :)
  • sirdond
    ah,köszi
  • Aquir
    Turrican 1

emlékeztem hogy ebbe volt (egy másik része) és szerencsére elég jól hasonlítanak, oda vannak írva mikor melyik látható.
  • sirdond
    3:48-tól az melyik játék?

• Aquir
    "Viiiu":D
  • Zozo76
    elso resz:

masodik resz:

• Zozo76
    Ja, es amikor leestel a motorrol akkor egy futyulos hangot adott a jatek. A haverom egyutt futyult mindig vele... :)
  • gandrus
    Ez de jó játék volt. :)
  • Zozo76
    Bocs, KIKSTART 2

• Zozo76
    KickStart2?
  • Gary
    Te tudtál benne pályát építeni? Osztott képernyős volt és a másikon gördeszkával randalírozott az ellenfél, aki vagy a másik joy-t markolta, vagy a gép volt?

Meg is van: Rad Ramp Racer