Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valami tippetek van?
Addig nézem a VirtualPC-t...
Keresnék egy játékot... valami arénában játszódhatott, két platform volt egymással szemben amikrõl le lehetett zuhanni. Lõni kellet egymást, meg kikerülni a lövéseket, extrákat asszem fellehetett venni, amivel eldobhattunk egy bumerángot, vagy bekapcsolhattuk a pálya oldalában lévõ ventillátorokat lefújva az ellenséget a pályáról.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehetett ez?
Positive Mental Attitude
Inkább a hardveres gyorsítás lehetõségeirõl okosítson ki valaki, mert arról tényleg nem találtam semmit.
How much can you take,before you snap?
Egyébként a VirtualBox hivatalos oldala szerint a mai napig nincs hivatalosan tisztességes szinten támogatva a Win 98, de ha máshogy megoldható, ahogy alább linkeltem, akkor mindegy.
Az új Carma topikban linkelte valaki, ha kell.
Viszont itt látom, hogy van erre is custom megoldás, szóval a gyakorlatban valóban használható.
D3D-t tudom, hogy tud, de újabb operációs rendszereken, így pedig nem megyek vele semmire a régi játékokkal. Vagy már tud Win 98-hoz is? Esetleg 3Dfx-et? Nekem ezek a feature-ök úgy kellenének, mint egy falat kenyér, de erre utaló jelet még nem találtam. Ha más igen, szívesen venném a linket, mert pár régi klasszikusban megkönnyítené az életem.
Raadasul tud d3d emulaciot is amit a Virtual PC nem.
A Virtual PC a leggyengebb versenyzo az osszes ilyen emulator kozul.
XP alatt ezeknek kellene segítenie.
XP alatt legalább elindult, csak a cultistok lasgunjának hangja vágott asztalra, de win7 alatt az égvilágon semmi...
Persze keresnek is egyet, nagyon regen jatszottam vele, annyi remlik hogy kozepkori volt, lehetett benne varakat epiteni, talan adokat is beszedni..
Volt sajat kiralysagod bennem, es lordokkal lehetett erre, arra maszkalni benne.. Koszi a segitseget 😄
Swedish people are albino monkeys
Commander Keen sorozatot és a SkyNET-et rongyosra játszottam 😄D utóbbiban imádtam lelõni a Holdat, lezuhant 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A Lionheadnek még egyetlen játéka sem volt, ami lekötött volna annyira, hogy végigjátsszam. Mindegyikben vannak érdekes ötletek, csak attól még sajnos nem lesz játék egy techdemóból... Illetve hát Fable esetében meg szerintem nem volt nagy ötlet összemosni egy hótprimitív hack&slash-t a Simssel meg egy öltöztetõs Barbieval...
nem játszottam végig, de jó volt ahogy belegondolok, a kézzel csinálni mindenfélét😊
PS-s játéktörténelem 2001 1.rész
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Eddig Virtualbox-szal próbáltam, de nem vált be... nem akarta elindítani telepítés után Windows xp-n, aztán a megoldást a VMware player jelentette^^
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx