8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Rip
    Marble Madness?

• zsgaby
    Ezt találtam valahogy így néz ki de szerintem nem a rolling madness
  • zsgaby
    Igen de ez olyan 45°-os felülnézetes volt, a világűrben lebegett a pálya (jönnek az emlékek) és a pályán kellett terelgetni a golyót, az isoballban meg pályát kell építeni, talán még a gravitáció is változott pályánként.
  • steweee
    hasonló:

blockball evolution
  • zsgaby
    Az Isoball az ránézésre olyan :) Most keresgéltem
  • zsgaby
    Húú rémlik ez nagyonjó volt.
    Eszembe jutott valami hasonló egy piros golyóval kellett mindenféle rámpákon akadályokon átgurulni ahol a rámpák ha jól emlékszem háromszögekből épültek fel. Tudja valaki mi volt az?
  • Aquir
    elővettem régi 576 újságot, meglepődtem hogy szinte mindegyik régi számban amit kivettem mennyi ismerős játék volt benne :) meg ahogy azokról írtak

ez is az egyikben volt benne "tetris vizigótoknak", állítólag addiktív :)

• Aquir
    Gearheadet win7/64-en én is próbáltam egy gyors próba erejéig de önmagától nem tudja elindítani
  • Gary
    Kompatibilitási mód állítása.
    DosBOX
    VirtualPC
    VirtualBOX
    VMWare
  • Robi546
    Üdv!

Régi kedvenc játékaim: Gearhead Garage meg volt még egy a nevét nem tudom olyan "alma" -val kellet benne menni, 98son lehet hogy elfutott :D egyébként valami Apple Town vagy mi volt,házat építettél,hajót rendesen mentél a városban olyan heli félével. :D Sajnos ezek a Win 7 32 Bit-en nem futnak el csak XP-n és 98ason esetleg 95, nincs valami megoldás hogy ezek fussanak Windows 7 32 Bitesen ? Előre is köszi a választ.
  • tatis04
    Helló!

Pár régi c64-es game már böngésző alatt is játszható:

http://wizardofwor.krissz.hu/

http://boulderdash.krissz.hu/

http://tetris.krissz.hu/
  • precision
    zsír, szedem is :)
    kis nosztalgia! meg amúgy is a legjobb játék! :)
  • Gary
    A Fallout 1 topikból, Gerey bejegyzése:

"Két napig ingyen van a Fallout 1 a GOG.com-on"
  • steweee
    nyitottam egy érdekes topicot :

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1333386124
  • gandrus
    Egy kis olvasnivaló, akit érdekel:

a kézikönyvben szereplő történet fordítása.
  • Zero 7th
    Baldur's Gate még "él", de a szerencsétlen Sir-Tech nagyon rég megboldogult, Isten nyugosztalja.

Szóval szerintem esélytelen. A 7-ből van egyébként Gold, ami egy felújított változat, de alig jobb, mint az eredeti.
  • steweee
    a baldur gate felújítása után kellene egy wizardry 6-7-8 enhanced edition is :)
  • Borgi
    http://www.underground-gamer.com/signup.php

épp lehet reggelni ingyér
  • crosscut
    Jó sok meghívom van rá

Egyébként nagyon sok "publikus" oldalon is vannak fent régi játékok.
    Mielött volt ez a "megaupload" bohóckodás még több helyen voltak full cd-s változatú játékok.
  • Aquir
    nem néz ki rosszul :)
  • gandrus
    Egy igazi old school rpg, mai köntösben: http://www.grimrock.net/.

Azért írom ide, mert már előrendelhető, és old game lesz a javából. :)
    Április 11-én jelenik meg egyébként. Steam\GoG.com kínálatában. Előrendelve 12$, megjelenés után 15$.
  • AnarchoiD
    nemment .... 98 nemnagyon supported ... szerencsere talaltam jo xp-t igy mar hasit.... masik kedvencemmel egyetemben

• Aquir
    virtual box?
  • AnarchoiD
    off //

Nekem van egy 300gigas gog konyvtaram a gepemen .. ;) (megarace 1-2-3 stb)

// off

amugy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.underground-gamer.com
    neha van freereg ez egy oldgame p2p zart tracker

ez a Killer Loop is fennvan ott (meg nyuvesen sok oldgame)

en ezt agammat kerulgetem :

Enemy Infestation (Clockwork Games) (Micro Forte) (1998) (Action,
    Strategy)

csak sajna 64bites winemra csunayn fuj ... nemuszom meg hogy ne telepitsek 98at.. ;(
  • Aquir
    na ezt is csak egy orosz oldgames oldalon találtam meg..
  • Aquir
    megvan :D végül youtube, aztán a related videókon kattintgattam és meglett :)

• Aquir
    én is gogról töltöttem:)
    Meg játszottam egyszer mágneses versenyjárműves játékkal (három talpa volt a járműnek, egy elöl kettő hátul kétoldalt), lőni is lehetett asszem ha gyűjtöttél a pályán extrákat, meg mást, ha jeleken átmentél, alagútban át is lehetett fordulni ha jól tapadtál, valakinek rémlik? :)
  • artschi
    zsír játék, nagyon imádtam, gog-ról be is van szerezve :)

Volt egy 3. része, az már nem volt olyan nagy durranás, meg az már windows alá volt elkészítve.
  • Aquir
    Megarace 2 (1996)
    Na ezt most fejeztem be, ennek is régen csak a demójával játszottam. (A videókat érdemes kihagyni :D) Én sem gondoltam volna, de dög nehéz.

• Aquir
    ennek az autóversenyesnek is csak a demójával játszottam, amerikai nevén a whiplash-el, majd letöltöm ha tudom :)
    viszont a B-hunter teljest nem tudom megtalálni, otthon megvan eredeti CD-n csak másik városban vagyok :| (a videón meg nem tudom mit ügyetlenkednek :D)

• BBird
    Nem vitáztam és nem támadtalak, eszem ágában sincs ilyesmit tenni. Én leírtam a saját nézeteimet, gondolataimat, hogy miért nem találok igazán hasonlóságot az alapvető tulajdonságokon túl. Amúgy mindkettőben van lamborghini. ;-)
  • Aquir
    Az a különbség, hogy te többet játszottál ilyen autósokkal ebből a szférából és jobban ismered őket, míg nekem csak a test drive maradt meg, de azt is rég volt - magyarul a videódra nekem egyből az ugrott be. Ebből következően fölösleges vitáznunk :)
  • BBird
    Akkor Street Rod is egyenlő Test Drive? Nekem továbbra is orbitális nagy differencia van Stunts és TD között. Egyikben benzinkútig kellett menni, másiknál pályaépítés, merész pályaelemek, körverseny. Mindkettő nagy ász, de feelingre és grafikában is más. Imádtam TD-ben, hogy visszajött a "na merjek előzni, vajon nem jön senki szemből?" élmény, Stuntsnál meg a pálya építése, haver rekordjának megdöntése érzés.
  • Aquir
    meg titkos arénák :)
    Most vittem át a heavy metal fokozaton az összes tournamentet az összes robottal. kiskoromban csak a jaguarral mentem :)
  • Aquir
    olyan típusú - autós, Pötyögő hangú, kormány tetején pötty-irányítás + látszik egy kevés műszerfal, egyik sem forma 1-es kocsi mint a grand prix circuitben, a stunt drive játékmenete meg nem indok, mivel én leginkább a test drive-t ismertem ezek közül, ezért emlékeztetett arra :)
  • kemszi2
    a 2 rész után ez már nekem kimaradt,a következő a sorozatból az off road
    volt
    csak ps verziót találtam :)
    majd az unlimited 1-2 :D
  • BBird
    Jájksz... és ez jól látszik az itteni videóban is... brrr...
  • BBird
    Igen, a 3. rész már jobban hasonlított. A baromi sok, forradalmi újítás isteni volt ebben a részben, kár, hogy az irányítás szörnyűűű volt. :-S
  • kemszi2
    az első kettőben tényleg,de a 3 a passion hasonló 3d-s grafikával ment
  • BBird
    Kinézetre sem hasonlítanak. Test Drive -ban az autók, amiket megelőztél vagy szemből jöttek: nem tűnt fel, hogy csak az elejét és hátulját látod? :-) Stílusilag meg ugye ég és föld, úgyhogy Stunt Driver hasonlít rá leginkább.