Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nebulus
A daggerfallból van 535 megás ISO is edonkey2000-en.
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB: Arena? A fullos? Mármint amelyiket most tettek ingyenessé?
magyar keszitok japan stilusu kaland jatek , ha jol emlexem 3 resze van es nemtoma nevet
Swedish people are albino monkeys
nem elfelejteni a dungeon mastert sem!klasszikus darab.
a turrican remake letölthetõ az origoról 60mb full játék!
last ninja 1, last ninja2, last ninja3, last ninja remix milyen jók voltak.
Amúgy meg a Shadow of the Beast Amigára jelent meg, rá néhány évre pedig C64-re, de persze csak árnyéka volt az eredetinek...
Megvolt nekem, most meg sehol se találom a winyón 😞( ejnye de kár érte 😞
Mindenesetre Edonkey-val tuti megtalálod.
DB
de abba ne hagyd, tiszta unalom lenne a topic nélküled! (igen, felkiáltójel.. 😊)
DB
DB
Ha meg kötözködni akarnék, akkor azt kérdezném, miért kezdesz minden mondatot(?) kisbetûvel, illetve azt, hogy a vesszõt miért nem használod? (Végleg beragadt a kólától?)
DB
DB
http://www.the-underdogs.org/game.php?gameid=1140
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
állandóan piszkálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wing commander hosszú (3) évekig csak PC-re volt utána kaptunk amigára egy jó szar konverziót az Epic sokkal gyorsabb volt!
Meg szerencse hogy a legtobb megvan nekem ADF formatumban, vagy ha nincs akkor a netrol a legtobb elerheto.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Flashback , Deuteros, Elite 2-3, Moonstone, Wings , Faerie Tales, Spirit of Excalibur, Hannibal, SuperFrog, Alien Breed 1-2-3, Cabal, Hired Guns, Gods , Wing commander, TV Sport Boxing, HeroQuest, Cadaver, stb viszont mar Amigara.
Hat nem kis durranasok voltak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Shadow of the Beast
Ishar
Lionheart
Walker
Lemmings
Super frog
Elvira I-II...
Huhh, megborzongok, mennyi szenzációs játék volt!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
DB
Amikor megvettem az Amiga 500-asomat anno, es a C64-el rendelkezo haverok meglattak a grafikat es meghallotak a hangjat, teljesen megdobbentek. Es meg az akkori PC-k sem voltak sehol hozza.
Én egyedül a CGA színeit nem szerettem soha. Nem értettem, hogy tudta sok ember élvezni a rózsaszín-hupikék összeállítást. Nekem Hercules volt, sárga-fekete. Nagyon király volt, fõleg mert jobb felbontással is bírt, mint a CGA.