Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrTressy:

Nebulus
DonnieBrasco
Nem tudom.. gondolom, hogy ugyanaz van meg nekem. Az enyém mindenestre ISO változat (de komolyan!) 😊)

A daggerfallból van 535 megás ISO is edonkey2000-en.

DB

A ti kung-futok nem erős!

emléxik valaki c64 en egy malackás játékra?Egy oszlopon kellett körbe körbe felmászni ügyességi játék volt nem tudja valaki a cimét?

BBird
rorr: Dagger fenn volt vhol a neten, de már fullra nem emlékszem, hogy hol... sorry :-((

DB: Arena? A fullos? Mármint amelyiket most tettek ingyenessé?
BBird
Amnézia? Van topicja is asszem.
DarkHorSe
keresem

magyar keszitok japan stilusu kaland jatek , ha jol emlexem 3 resze van es nemtoma nevet

Swedish people are albino monkeys

rorr
és az apidya, z-out,x-out, katakis, B.C. KID, logical.
nem elfelejteni a dungeon mastert sem!klasszikus darab.
a turrican remake letölthetõ az origoról 60mb full játék!
last ninja 1, last ninja2, last ninja3, last ninja remix milyen jók voltak.

ollie
Turrican-eket kihagytátok!!!
Amúgy meg a Shadow of the Beast Amigára jelent meg, rá néhány évre pedig C64-re, de persze csak árnyéka volt az eredetinek...

rorr
köszi

DonnieBrasco
Asszem 90 mega körül volt tömörítve.

DB

rorr
mekkora volt a mérete?nem emlékszel?
pedig jó kis game az...

DonnieBrasco
Basszus!!! Eh.
Megvolt nekem, most meg sehol se találom a winyón 😞( ejnye de kár érte 😞
Mindenesetre Edonkey-val tuti megtalálod.

DB

rorr
amióta ezt csináljuk a TOPLISTÁN vagyunk két napja!ez azt jelenti ,hogy többen jönnek ide több értékes?! hozzászólás lesz!remélem!

rorr
csak ezért csinálom😊 végre lejött
amúgy Nekem semmi bajom Veled!

rorr
engem is.sajnos. az Elder Scrolls😄aggerfall nincs meg valakinek? link is jó lenne hozzá!régóta keresem

DonnieBrasco
Feladom... de abba ne hagyd, tiszta unalom lenne a topic nélküled! (igen, felkiáltójel.. 😊)

DB

rorr
a mondatod elsõ része ( " ha elég érdekes, és értelmes dolgot írsz")JOGOS!a második része szõrözés!ha meg nem tetszik, az olyan hozzászólásokat amelyek kisbetûvel kezdõdnek, NE olvasd el!biztos ,hogy ÉN írtam!

DonnieBrasco
Egyébként, tud valaki rendesen játszani az Elder Scrolls: Arena c. részével? Nekem még a legújabb Dosbox verzióval sem az igazi... kidobál sajna.

DB

rorr
a 3. pc-n volt bugos. ezt nem tettem hozzá

rorr
elite 3 amigán?! én ilyenre nem emlékszem! az elite2 :frontier cimûre Igen.a harmadik rettentõ bugos volt!

DonnieBrasco
Oké - felkiáltójel: figyelmeztetés.... szerintem ha elég érdekes, és értelmes dolgot írsz, akkor nem kell felkiáltójel (attól függetlenül, hogy nyelvtanilag sem helyes, mivel csak felkiáltás, vagy felszólítás végére írható).
Ha meg kötözködni akarnék, akkor azt kérdezném, miért kezdesz minden mondatot(?) kisbetûvel, illetve azt, hogy a vesszõt miért nem használod? (Végleg beragadt a kólától?)

DB

rorr
milyen játékról beszélsz?

rorr
nézd meg Szemi84 barátunkat a 18 felkiáltójelével!tessék Õt kóstolgatni! az öregrõl meg leszállni!

rorr
én a felkiáltójelet figyelemfelkeltésnek használom!azért jobb mint a NAGYBETÛ nem? mikor? CAPS LOCK beragadás emlékszel?vagy azt ne számoljam annak?akkor jót nevettem oké? (mennyi kérdõjel)

DonnieBrasco
Mikor piszkáltalak? Egyetlen egyet említs, kérlek! (ide kell a felkiáltójel, mert ez felszólító mód!)

DB

Valaki mondjon már valami normális játékot amivel érdemes lenne játszani!!!!!!!!
Valaki mondjon már valami normális játékot amivel érdemes lenne játszani!!!!!!!!
Johnyy
Nemtom annakidelyén én sehogy sem tudtam az 5. pályára eljutni.. márha vol olyan....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rorr
ehhez mit szóltok? ez azert alatta odabasz a formának nem?

rorr
hagy már abba!mert orrba gyûrlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
állandóan piszkálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rorr
a beast AMIGÁRA iródott utána konvertálták át c-64 gépre!
a wing commander hosszú (3) évekig csak PC-re volt utána kaptunk amigára egy jó szar konverziót az Epic sokkal gyorsabb volt!

[Jakuza]
Ilynekor mikor kiadnak egy uj WinUAE-t (WinUAE 0.9.91)mindig eloszedek egy jatekot es vegigjatszom. 😛
Meg szerencse hogy a legtobb megvan nekem ADF formatumban, vagy ha nincs akkor a netrol a legtobb elerheto.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
SotB C64-re irodott anno.
Flashback , Deuteros, Elite 2-3, Moonstone, Wings , Faerie Tales, Spirit of Excalibur, Hannibal, SuperFrog, Alien Breed 1-2-3, Cabal, Hired Guns, Gods , Wing commander, TV Sport Boxing, HeroQuest, Cadaver, stb viszont mar Amigara.
Hat nem kis durranasok voltak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amiga
Amiga rulez!

Shadow of the Beast
Ishar
Lionheart
Walker
Lemmings
Super frog
Elvira I-II...

Huhh, megborzongok, mennyi szenzációs játék volt!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
rányomsz a letöltésre

hogy lehet errõl az underdogsról letölteni?

ez az amire gondoltam!!!
summer

DonnieBrasco
Ne írjál már mindent felkiáltójelekkel, oks? Kicsit megint olyan, mintha Capslock-beragadásod lenne 😊)

DB

én nem errre gondoltem 😞, azért köszi 😊

[Jakuza]
Kicsit nagyon. 😛
Amikor megvettem az Amiga 500-asomat anno, es a C64-el rendelkezo haverok meglattak a grafikat es meghallotak a hangjat, teljesen megdobbentek. Es meg az akkori PC-k sem voltak sehol hozza.

rorr
ismertem mindet de nekem akkor AMIGÁM volt ami kicsit 😊 (szerintem) szebb grafikát tudott!még ma is játszom vele!mai szemmel még mindig szép grafikája van az amiga játékok legjobbjainak!Ezután nekem 386, 486-os gépeim voltak vga-val!

BBird
Tiltakozom! Ma is nagyon szép grafikája van! :-))
Én egyedül a CGA színeit nem szerettem soha. Nem értettem, hogy tudta sok ember élvezni a rózsaszín-hupikék összeállítást. Nekem Hercules volt, sárga-fekete. Nagyon király volt, fõleg mert jobb felbontással is bírt, mint a CGA.
rorr
micsoda grafika még árnyéka is van!a maguk idejében milyen szépek voltak ezek a játékok!mai szemmel már sajnos nem!

BBird
már majdnem eltaláltad... de megsúgom: Egy fél síugró, egy sikertelen ugrás után.
BBird
majdnem... :-))
rorr
vagy síugró?

rorr
csudaszép!mi ez helikopter?

BBird

Csak tudnám, hogy miért veszti el a színét a PrintScreen akciómmal. Pedig olyan szép rózsaszín,hupikék,fehér,fekete volt... :-((
Ja és ez a Winter Edition. Summer Edition nem akart futni még Dosbox-al sem. Brühühü