8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3402 Latod most elarultad BBirdnek, hogy mit nem tudott.
Viszont ha ilyen okos vagy, akkor #3396-os megfejteset is kernenk. :P
Kivancsi vagyok a szakertok kozul, melyik oregnek ugrik be.
Ha beugrik e egyaltalan. Mondom kozel 2 evig hajtottam az Amigas verziot adf formatumban mig megszereztem, azt is veletlenul egy fin srac segitsegevel. -
#3401 Sziasztok. megszereztem a Full Throttle régi Lucasarts -os kalandjátékot, csak az a bajom vele, hogy dos -os és sehol nem tudok emulációt a hangra bekapcsolni. ABIT-NF7 Nforce audio chip alaplapom van, de képtelen vagyok dos alatt hangot kicsiholni. Van valami ötletetek? Előre is thx! -
#3400 spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ultima underworld2
-
#3399 Nem C64.
Amiga,ATARI es PC.
Azt nem tom, hogy CoV-ban volt e iras rola, de ugy latom nem sokan jelentkeznek, akik tudnak, hogy mi ez. :P
Meg egy kicsit segitek 1990 volt a megjelenesenek eve, mind Amigara, PCre es ATARIra.
Ebbol mar utana lehet jarni a dolognak. -
#3398 Nem a nevekből, az első képből... Még valami régi CoV-ból emlékszem rá. Akkoriban csak nézegethettem, C64 volt a vas... :) A címe nem maradt meg. -
#3397 Amugy a mufaja, Kaland,RPG,Strategia volt. -
#3396 Hat a nevekbol konnyu arra rajonni, de mi a jatek cime ?
Amugy latjatok meg a kepeket?
Mert en nem latom most mar.
Na mindegy beszurom oket a galerian keresztul.
-
#3395 Valami Atrhur királyos, Camelotos, nem? -
#3394 Ugytunik csak egy kepet lehet beszurni.
-
#3393 Amugy kivancsi vagyok erre rajon e valaki. :P
Nem egyszeru a kerdes, ezert teljes kepeket szurok be.
Amugy nagyon kiraly jatek volt, de nem elterjedt, es alig tudtam beszerezni az internetrol, majd 2 evembe kerult a megkaparintasa.
-
#3392 BBird rajottel vegre a 2/29es megfejtesere ? -
#3391 Még nagyon régről emlékszem ilyesmire. Nemaz amikor nemistudom talán hegyre kellett feljutni, de jött a jeti és ha elkapott aszonta Ugh!!!....ezaz???? -
#3390 Kozben megtalaltam! :) -
#3389 UGH gamet vki ismeri?
MEgvan vkinek meg? -
#3388 A Monkey Island 2-ből nem volt CD-s verzió, illetve kiadták CD-n, de csak a floppy-st (szóval ua. volt). -
#3387 Sokat megtalálsz az http://abandonware.the-frenchkiss.biz/ oldalon. Néhány más a http://retrogames.intranet.hu -n, és néhány pedig a fejlécben leírt cím alatt. Jó keresgélést! :-) -
#3386 http://retrogames.intranet.hu
Nem tudom ezek megfelelnek-e!? :-) -
#3385 régebbi, de szebb point@click kalandjátékok érdekelnének. Broken sword 1, Indiana Jones 1-2, Monkey Island 1-2, King's Quest, Leisure suit Larry. Sam @ Max. Vki tudja honnan tölthetném le őket? -
#3384 Tudom, hogy a Lukas Arc nem nagyon szereti, ha fent vannak a gammái a neten, ezért hát félve kérdezem, hogy nem tud vki Majom Sziget 1,2 -t ISOban? Ezek még nagyon hiányzanak ... :) -
#3383 Nekem olyat csinál, hogy gondol egyet, és nem tölti be az oldalakat 3-4-5 percig. Aztán kimegyek mosogatni, vagy valami. Visszajövök és minden ok. Nagy ritkán nem tölt be képeket, csak gondolkozik... -
#3382 Ezért írtam hogy eleinte "szöveges" vagy "karakteres" (vagy hogy hívják ezeket pontosan) volt ;] Talan az 5 rész volt már 2d, de ez csak egy tipp, majd a guruk kijavítanak - én sajnos nem emléxem.
OFF
Modemmel nekem a megszakadás megszokott tény, főleg mostanság axeleroval nyűglődik. De heti 3-4 alkalmat kibírok. Viszont egyre nehezebben csatlakozik fel.
ON -
#3381 /off
nektek is meg-megszakad a net? nekem már egy hete csinálja, és állítólag a matáv szerverekkel van baj
/on -
#3380 az, izometrikus, de csak sokadik résztől kezdve -
#3379 Elso eredeti jatekom az 5. resze volt, az is meg Amiga 500ra. :P
Diszdoboz, ket floppy, "szovetterkep",kezikonyv. -
#3378 Jaja, és a sorozatból asszem ez két rész volt csak FPS nézetű, a hagyományos részek izometrikus rpgk voltak (vagy minek hívják a látszólag 3d de sima 2d megjelenítést) ;] (illetve a nagyon első részek "szövegesek" ) -
#3377 Javitom, mert az az 1/29 :P
Mondjuk a 2/29 se nehezebb.
Valoban 2 reszes RPG, az egyik kedvencem volt anno.
Bar eleg sokan nem ismertek, inkabb a 9 reszes sorozat reszere koncentraltak az emberek.
Amugy van Online MMOPRG is a jatekbol, pontosabban 2 fele egy a sajat vilagaban es egy feudalis Japan vilagban jatszodo. Remelem igy mar rajossz. :P -
#3376 Az az első 29es. A ninják utolsóját meg merem kockáztatni hogy tudta egyből, el is süllyedne szégyenében ha nem;] -
#3375 29 nem ment ? Pedig a shuriken egy tipikus japan fegyver :P -
sbob #3374 Néha nem tudom, hogy komolyan nem mentek, vagy csak szórakozol... :DD
2/11
Ez szívatós, az első rész a háromból. 1994, 1997, 2001. Logikai játék.
2/29
Talán próbáld meg csak az első szót beírni, vagy ha az nem elég az első kettőt. Az alcímmel ne erőlködj. Két részes RPG játék. Mindenki ismeri... -
sbob #3373 Mér lenne gond? Megcsináltam. -
#3372 Az elsőben, amit nem tudtál... én csak az utolsót nem tudtam, pedig rohadt ismerős. :-)
Második: 11, 29-re volt pár tippem, s egyiket sem fogadta el, többi ment.
... 31-re nincs megoldásod? Pedig annyira jellgeztes szerintem. :-) -
#3371 Nem biztos... lehet én olvastam félre. Lényeg, hogy ott valaki idegen nyelven nagyon gizdázott, hogy már van más old games quiz. :-)
Ja igen sbob: oldaladon fórumba írtam, hogy szeretnék egy linkcserét megint. :-) Nem lenne túl nagy gond? :-) -
sbob #3370 hehe.. a stratégiai játékok nem az erősséged... :D
nem baj! szerintem marha jól nyomod, szerintem sokan örülnének itt ha azok hiányoznának nekik mint neked... :D -
sbob #3369 Hmm... lehet, én a magyarosnál olvastam, hogy beszóltak neki, hogy a mobyról "lopta" az összes képet.
És akkor nézegettem meg jobban a dolgot, és láttam. És mivel az egyik amásik folytatásának van kikiáltva, még a fórumjukban is, így gondoltam ugyanaz. De hát valszeg akkor tévedtem... -
Gary #3368 Nah, a quiz-ek:
az első (második nekifutásra) 34. (a 8,9,16,18,24,36 nem megy)
a második (elsőre) 30. (2,4,11,15,21,29,31,32,39,40 nem megy, pedig jó párra van tippem, mégsem fogadja el)
Hajrá a többieknek! -
#3367 Én csak annyit tudtam, hogy az egyiket magyar srác dobta össze, asszem a könnyebbet. Ezután valahol olvastam, hogy egy másik srác beszólt neki angolul, hogy ő már csinált egyet, s nem érti minek kellett... vagy valami ilyesmit vettem ki. Régen néztem, meg angolom sem a legjobb. :-) -
#3366 25/16 latt végül, de én csak 17 vagyok:P -
MacrosTheBlack #3365 25 / 18 elsőre. :) -
sbob #3364 Igen néhol vannak problémák, ezért ki kell írni rendesen ha nem fogadja el. A Zak-ból emlékszem anno 4 féle verzióm is volt a címre... -
sbob #3363 Az első csoport roppant egyszerű... a második mai gyerekeknek nem való szerintem... egyébként meg 100% mindkettő...
Tudtátok hogy egy magyar srác dobta ezeket össze?
Hála neki! Roppant jó szórakozás szerintem.