8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3442 worms!!! ismerős volt de nem ugrott be! -
#3441 Csodalkoztam is. Az 1es teszt nekem most nem megjelenitheto, ezert csak a 2esre reakcio. Mindjart megnezem a masikat is. (istentelen szar a netem idebenn mostansag...)
2/39 - se labuk, se kezuk, hobbijuk hogy egymast irtsak hatalmas arzenalt felvonultatva ;] -
#3440 a krondort,halflife, day of tentacle impossible missiont ismertem!!! -
#3439 várj akkor helyesbítek 2/39
1/8
1/11
1/28 -
#3438 2/11 - kieg: habár szinte minden korai lucas idióta volt, S&M, FT, SoMI, stb. De valahogy számomra ez volt a hülyeség netovábbra. "másztszí&mászthev" kategória ;] -
#3437 1/39 - nemrég volt a topikban szó róla, olvass picit vissza - nem akarok poéngyilkos lenni. Regényből készült, istentelen jó technikai megvalósítás, szinte elder scroll szintű szabadság érzése.
2/8 - nem csak mai játékok vannak benne... a "közelmúlt nagy durranásának" elődje
2/11 - valaha volt egyik legidiótább lucasarts kalandjáték, hatalmas poénokkal. Ez speciel a második része a játéknak, de az első részt is tartalmazza, ha egy magányos c64 elé leülsz a játékban, akkor előjön a játék a játékban effekt ;] Kötelező darab! (feketepont amiért nemtudod:D)
2/28 - két kommenttel ezelőtt írtál egy játékot, nincs dejavu érzésed? -
#3436 a tesztből tudod mi nem ment az 1/39
a 2/8
2/11
2/28
a többit tudtam nem tudja valaki? -
#3435 A múltkor úgy döntöttem kipróbálom az impossible mission 2025-öt, hát nagy csalódás volt!!! Jóval gyengébb volt az elődeinél! -
#3434 köszönöm szépen! -
#3433 Azert szolj ha kell valami ritkasag, hatha megvan nekem. -
#3432 fasza játék volt ez akkoriban csak winchester kellett hozzá meg 2mb ram! -
#3431 köszi megvan minden amigára amit szerettem volna tele is van 4 dvd:)
Amúgy először németül jelent meg az írók is németek és csak utánna lett belőle Realms of Arcania amúgy a screenshot is német azért írtam a német címet! -
#3430 Megvan ha kell adf formatumban. :P -
#3429 1. Darklands pontosabban.
2. Igy van de az a nemet cime ugyanis abbol a lapozos konyvbol csinaltak.
Az angol cime Realms of Arcania.
Hat itt mar nehany amator jatekosnak a skillpontok kiosztasa is nehezere ment, foleg mert a negativ modositokat is kikellett osztani.
Mint pl a klausztrofobia, stb. -
#3428 Ja igen és a fate:gates of dawn -
#3427 kedevencem=kedvencem -
#3426 Amúgy a kedevencem az ambermoon,amberstar volt! -
#3425 Na mi van 90es evek elejen megjelent jatekokban senki se jaratos ? :P -
#3424 1 darkland
2 das schwarze auge
-
#3423 Megoldva, tényleg jóval szebb. Az Ecstatica II -ről senki nem tudd infót honnan lehetne beszerezni? Az első rész meg van nekem is :) -
#3422 Na akkor egy konnyu jatek, legalabbis ha valaki az RPGk baratja volt.
Na jo legyen 2 kerdes. :P
1.
2.
-
#3421 Sajnos nekem csak az elso resze van meg. -
#3420 Hat eselyem sem volt ;] CoV az evkonyvekkel megvan mind a PC Ultra elso par szamaig, de nem emlekeztem. Johetnek meg ilyen "feladvanyok" ;] Indexen volt hasonlo nagy slager a jatekidezetek topik, ahol egy-egy pontos es jellegzetes idezetre varta a kerdezo a megfejtes. Nosztalgia kozben legalabb forog az agya is az embernek, jo az ;] -
#3419 Amugy volt masodik resze is, a Vengeance of Excalibur -
#3418 Még 1, az Ecstatica II - honnan tudnám beszerezni? -
#3417 Na az mi? :)) Linket pls. -
#3416 nem cov-os!
beugrott
-
#3415 meg=megy -
#3414 Pontosan.
Latom azert sok emberkenek meg vannak a CoV szamok. :P
Amugy ha kell valakinek az adf verzios, ami meg az UAE amiga emulatorral szivesen felteszem valahova.
-
#3413 futtasd scummal jobb lesz a grafikája is!!! -
#3412 Tökéletes, műxik is, thx! -
#3411 elég sokat játszottam vele csak a tört verzió kifagyós volt... -
#3410 Spirit of Excalibur -
#3409 Nem nyert, mert 3 lemez.
Meg torjetek kicsit a fejecsketeket.
Amugy beugrott, telleg volt a CoVban (pontosabban egy kulonszamban) leirasa, megpedig annak a jateknak az elso reszevel, amit BBird nem ismert meg.
Most mar nagyon konnyu dolgotok van. :P -
Gary #3408 Rohadt UNDERGROUND-ok!
Azt tudtam, hogy ULTIMA, azt is hogy UNDER... de én a mostanában divatos GROUND-dal fejeztem be, nem a WORLD-del!
Egyébként főként ez a bajom, hogy ismerem a játékot, de nem jut eszembe a címe, vagy ha eszembe is jut, akkor rosszul... :( -
#3407 VDMsound
Ez egy hangkartyaemulacio, mintha SBlaster vagy mas regi kartya lenne a gepedben. -
#3406 Kings Bountyra gondoltam eloszor, de aztan rajottem hogy nem, az volt c64en is. Meg töröm a fejem, mert ismerős de ez édeskevés... -
#3405 nekem megvolt ez a játék 4 vagy öt lemez volt amigán és nem ugrik be... -
#3404 VDMsound? Ez mi pontosan? Linket nem tudsz adni valamelyikhez? Segíts pls. -
#3403 Dosboxhoz szedjel egy GUIt en a D-Fend nevut ajanlom neked, abban van kulon hang beallitasi lehetoseg.
Ha azzal nem menne, akkor VDMSound.
Ha meg ezekutan se sikerulne, akkor VmWare es azzal csinalj egy virtualis PCt.