Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem.
Monnyuk EoB, vagy hasonlók 😊
Fate 3D, a tribute to Fate - Gates of Dawn
http://members.lycos.co.uk/royyeto/
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Honnan tudnék letölteni Oldscoolos RPG-ket, amihez nem kell mindenfélét feltelepíteni, hogy fusson??
Thx
Amiga: Celtic Legends nekem semmit, bár én teljesen kimaradtam Amiga korszakból. Csak a PC változatokkal találkoztam, Jungle Strike, ilyesmi.
Chaos Engine-t én is nagyon szerettem.
És a Celtic Legends mond valamit? 😊
Brutalis volt, mind zeneileg,grafikailag es hangulatilag.
Bar manapsag is ennyire jol eltalalt jatekok jonnenek ki.
Eleg lenne havonta legalabb egy. Nem is vagyok telhetetlen 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
En azt fejtettem ki, hogy az Elite fele vonalt szerettem inkabb.
Amugy nekem Bitmap Brotherstol, a Chaos Engine volt a kedvencem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Erre emlékeztek? Sokak nagy kedvence volt 😊
ollie: befeLYezni??? Kérlek, írd azt, hogy csak viccbõl írtad így... :-))
Ez nem párhuzam, csak érzékeltetni akarom, hogy az égvilágon semmi közük nincs stílusban sem egymáshoz, azon kívül, hogy ûrhajók vannak mindkettõben.
Az IS-t én is csak PC-n láttam!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Amugy en inkabb az Elite-t kultivaltam inkabb.
A zenéi fenomenálisak... aki nem ismeri: talán kicsit a Star Control 2-re hajaz a játék (az is mekkora gém!!), de annál komorabb, ijesztõbb. Az ûrben bolyongunk, nem tudunk semmit, bolygókat scannelgetünk, ISZONYÚ sokféle nyersanyagot szedegtünk össze, ezekbõl egyre durvább dolgokat tudunk összerakni, lehet research-elni, kutatni, gyártani, szétszedni, elemezni... idõnként harcolni, idegen lényekkel kommunikálni, kereskedni... ja és van egy fõszál is, ami nem könnyû! Van vagy 500 naprendszer, kb. 300 féle alapanyag/elem/modul/legyártható egység/fegyver/upgrade...
De a legtutitibb a hangulata akkor is. A mai napig órákat tudok vele játszani, és ez 320x200x256-os játékok közül rajta kívül csak a Betrayal az Krondorra igaz!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Minden csak nézőpont kérdése.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A gondom: WinXP alatthol muxik az egér hol nem, így még karaktert sem tudok generálni, és dosbox (v.0.66) alatt pedig be sem indul, tehát betölti, és tök fekete lesz az egész...
ötlet?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Turricanek összes részét többször véginyomtam minden tréner nélkül mind C64-en, mind Amigán.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”