8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3482 SCUMM-AL is kódot kér?
Töltsd le megtörve!!! -
#3481 Nah.
Sikerült letöltenem a Monkey Island 2-t. Az elején viszont vmilyen szöveget ír ki, és két számkódot kér. A könyvtárban lévő codes.txt-ben lévő adatok alapján megpróbáltam beírni a kódot, de így se fogadta el. Akinek megvan ez a verzió, az meg tudná mondani, hogy milyen kódot kell beírni?
Márk -
#3480 Hová töltsem? -
#3479 Hú tényleg!!!
Hiába fáradt vagyok... -
#3478 Honnan tudja bátyám uram ezt olyan biztosra? Ha elfelejté, nem tudhatja, hogy elfelejtetté-e avagy sem-e. ;-)
-
#3477 Van 1-2, de más oldalakon mégtöbb van. ;-)) -
#3476 a loogoos.hu-t néztétek már? 1000nyi retrogame van itt. (vagy legalábbis volt) -
#3475 Azt hiszi magacska, hogy olyan oreg vagyok, hogy amit tudok, azon is orakat kell gondolkodnom, hogy eszembe jusson.
Ennyire azert meg nem vagyok szenilis. :P -
#3474 Azt hittem érti uraságod a viccet, de ezek szerint már túl öregnek tetszik lenni! :-)) -
#3473 Hi.
A retrogames.intranet.hu játékait hol lehet elérni? Lehet hogy én vagyok balfasz, mert céloznak is erre a főoldalon.
Esetleg más helyet tudtok, ahol a monkey island 1-2-t fellelhetném? A French Kiss Abandonwaren csak demo verzio van.
Márk -
#3472 Egyszerűen nem találom ezt az Ecstatica II -t :(, pls pls, help :( -
#3471 Annak idején hányszor végigvittem ezt a játékot...A régi szép idők -
#3470 Azt mar reg kitargyaltuk
Defender of the Crown -
#3469 Szerintem meg eleg egyszeru. :P
P o P. :P -
#3468 Hehe, köszi a "segíteni-akarást" :). Hmmm ... tárhely. Ez az amit nem tudok sajna. Reméljük lesz vki, aki tud egyet mondani. Hátha ... csodák még mindig vannak ... -
#3467 A tesztben a főhősünk kissé rosszabb bőrben volt mint ezen a felvételen :D -
#3466 Nekem megvan az összes a cd verziók is hová töltsem fel? -
#3465 NEM A PITSTOP2 hanem a másik kvízből a tizes! -
#3464 Jakuza: Hát természetes, hogy tudom melyik az: Ultima Underworld 2. A másik pedig a Spirit of Excalibur.
A következő kérdés pedig: Darklands és a Realms of Arcania.
Na milyen vagyok? :-DD
Mellékesen Amigát életemben 2szer láttam működés közben, azt is csak 2éve télen. :-)
Na most én kérdezek:
Egy mászkálós játék. Segítek kicsit. Elrabolnak egy csajszit, 1001 éjszaka meséihez hasonló sztori. Manapság vannak új részei. Nem egyszerű tudom, de adok pár nap gondolkodási időt. :-)) -
#3463 1-2 megvan ha kell. -
#3462 Le vagy szídva a French oldal miatt! Ejnye-bejnye!!! ;-)) -
sbob #3461 Egyébként a francia honlapon van még egy rakás király point&click iso: Kyrandiák, Orion Burger, Innocent until caught 1-2 stb.
Szóval lehet ott válogatni.
Lucas és Revolution kalandok viszont eléggé elterjedtek hazánkban. Ha figyeled a neten a megunt szoftvereket, akkor találhatsz gyöngyszemeket. ;) -
sbob #3460 Realms of Arkania... 3 rész készült belőle, és kiadták egybe mind a 3-at anno. Személy szerint szívesen beruháznék egy olyan packba... -
sbob #3459 figyu szolgáltassatok nekem tárhelyet, aztán felszórok egy rakás point&click kalandot ISO-ba... :DD
Itt valaki mondta, már nemtom hol, hogy a Monkey 2 floppy ugyanaz mint a cd version. Ha jól emlékszem, a cd versionben nincs karakter korlát. Csak azér mondom mer készül (többek közt) hozzá a magyarítás. A DOTT-hoz már elkészült... lehet tesztelgetni.
A fordító srác pedig felszórta iso-ba ezt a játékot is:
http://adventuregames.atw.hu/
csak azér merem linkelni, mer a francia abandon link miatt sem szidtatok le... :DDD -
sbob #3458 Ejha! Mi történt itt? :D
Jahh PC-n szép CGA volt...
C64-ről mindenki ismeri. Egyébként szemét dolog egy ilyen teszt, mert tuti pont mikor kéne, akkor nem jut eszébe a játék címe az embernek. Attól lehet rendesen megzakkanni... -
#3457 Köszi az infot.
A Retron az baj, hogy csak floppis verziók vannak :(.
Vicces, hogy leszedtem a goblins 1-2-3 ISOját (dbja 200-300 mb) aztán kiderült, hogy az anyag a CDken mindössze 5 MB ... ez humoros.
Kalandjátékok ISOban. Télleg nem ártana vmi jó kis helyet lelni, ahonnét a Full Lukas Arc gyűjteményt össze lehetne vadászni. Bróken szvörd sorozat is izgatja rendesen a fantáziám. Sajna manapság már nem fognak point & click típusú játékok készítésébe ... pedig mekkora királyság volt már a The Runaway Adventure (v mi volt a neve) ... ráérek gyűjtögetni a régmúlt nagy kalandjátékait ... ha már ennyi ideig kibírtam, akkor csak menni fog még pár évig :). -
#3456 2/10 nem megy ?
Osztott kepernyos F1 game, ha tobb jatekos nyomta.
Talan ugy fordithanam "boxkiallas". :P
Talan igy vagni fogod. ;P -
#3455 ez a kép melyik verzió lehet amigán azért szebb volt... -
#3454 the first ;] -
#3453 supremacy,deuteros ,millenium 2.2 melyik? -
#3452 ÓÓÓÓÓ de f**sz vagyok istenem!! A játék zenéje még midnig a kedvencem! ;] Űr stratégia, bolygókat kellet meghódítani. A bolygót egy láncot alkottak, és a két lánc végén volt a gép és a játékos. Adóztatni, építeni, terraformálni...stb. Istentelenül szerettem! Ég a pofámról a bőr, hogy ennyire nem ismertem meg, és egészen más irányba mentem el. Tudtam hogy ismerem, de ez nem magyarázat. Feketepont nekem ;]
Cov egyik évszámában volt róla egy hosszabb ismertető, talán az első oldalak egyikén... -
#3451 traders? -
#3450 Nekem valami bluebyte altal keszitett/forgalmazott nemet gazdasagi szim ugrik be, de pontosan nemtudom. Nagy hive voltam mar korabban is a tycoonoknak, ezert is bosszant hogy nem jut eszembe a neve... -
#3449 1/8 nem a star control? -
#3448 defender of the crown -
#3447 Pedig az. -
#3446 Nemrégen volt a Lovagregény című film. Na abban nagy szerepet kapott a lovagi torna. Ahogy ebben a játékban is talán ez volt a legjobb elem ;] Nemrég készült remake. -
#3445 1/11 myst
1/28 nem megy! az age of empirest nem veszi be!!!
-
#3444 1/11 - nemreg jelent meg a legujabb resze, es ha jol emlexem az V. reszt mar masnap bejelentettek. Regi kalandjatek, inkabb logikai feladvanyokkal mint akcioval.
1/28 - ezert is jarna feketepont ;] Alapmunek szamito strategia...
1/8 - nyelvemen van a neve, de maig nem jutott eszembe. Mostmar otthon elokotrom a dvdket es cdket, es vegignezem oket, emrt tudom hog ymegvan, csak nem jut eszembe a neve. Asszem nekem nemetul volt hozza szerencsem. De mindaddig sajnos az en megoldasom is varat magara... -
#3443 a 2/10 az micsoda még az nem tudom?