Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sem ez a legjobb harcrendszer (SÕT!), de ha ezt megszokod, akkor nem veszed el saját magad elõl a lehetõséget, hogy megismerd a létezõ legjobban kidolgozott szerepjátékot. Nem túlzok.
DB
A ti kung-futok nem erős!

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem hiaba a Sir-Tech mindig is tudott valamit.
Sajnalom is, hogy ugytunik a Wizardry 8 lesz az utolso alkotasuk.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es egy RPG nem errol szol.
Mai napig nem lattam olyan RPG-t amiben a negativ modositokat is megkellett adni, mint a Realms of Arkania-ban.
Profi volt
A Gothic 1-et is végignyomtam, és az NAGYON bejött 😊 De kár, hogy nincs idõm szinte már egyáltalán, hogy a 2. részét is legyûrjem 😞(
DB
DB
Az általam végigjátszott és imádott RPG-k:
Bard's tale 3,
Champions/Death Knights/Dark Queen of Krynn
Wizardry 7
Betrayal at Krondor
Wizardry 8
Morrowind
A listából jál látszik, hogy az oldskool RPG nagy híve voltam és maradok is.
Fentiek közül a BT3, a Wiz7, a Krondor és Morrowind voltak számomra a legtutibbak. Nagyon tetszett még C64-en a Wasteland is, de sajnos manual híján nem nagyon lehetett végigjátszani. A Fallout-ok is tetszettek, de rájuk már nem volt idõm igazán.
Ma meg még kevesebb van, ezért nagyon megnézem, mivel nyomulok. Szerintem a Morrowindre érdemes egy kis idõt szánni, hogy megismerd, mert ha belemélyedsz, maradandó emlék lesz az tuti! Csak rengeteget kell olvasni benne 😊 úgy az igazi!
DB
Amugy azert egy-ket jo jatek elvetve azert akad, de sajnos kozel sem annyi mint regen, es ezt "nem a megszepitette az ido oket" mondatja velem.
Itt van pl az NWN amivel a mai napig jatszok multiban.
A Morrowind meg abszolut nem tetszett, mivel az RPGnek nem arrol kell szolnia, hogyan kezeljuk jol az egeret es billentyuzetet. (persze ez szigoruan maganvelemeny)
Attol hogy csilicsale volt a jatek attol meg nem nem mondtam volna RPGnek.
Inkabb valami keverek volt RPG ellemekkel.
A BG a kedvenceim koze tartozik, de arrol tudni kell, hogy lenyegeben az sem mai jatek hiszen lassan 7 eves lesz.
Akkoriban azert keszultek eleg jo jatekok.
Mostanaban kezdtek ellaposodni, amiota kitort a nagy VGA haboru, hogy legyen egy jatek csilivili es sajnos a hangulat rovasara megy.
Csak probalj felidezni mostanaban olyan jatekot, amit egy jatekos modban ne lehetne nehany nap alatt vegigvinni.
Ezt probaltad volna meg anno egy Wizardry 7el, Elitevel, Pirates!-el stb.
Neverwinter Night
Icewind Dale
valahoyg a régebbi játékok jobbak voltahangulata volt nem csak szép grafikája....
Es ez nem csak a csomagolasra ertendo, hanem magara a jatekra is.
Hat nem semmi volt akkoriban a korites.
A jatek diszdobozban, kezikonyvel amiben az egesz vilag tortenete le volt irva, valamint a jatek kezelese aprolekosan, mellette volt egy plakat, valamint benne volt a dobozban a vilag terkepe, ami nem egy szimpla nyomtatott lap volt, hanem kezzel himzett szovetterkep volt.
Nem oly regen kuldott a batyam nekem egy LOTR : The Return of the King original gamet a csomagolasa meg se kozelitti a regi szinvonalat.
Szimpla dobozban a CD-k valamint egy nyomtatott fekete-feher nehany lapos kezikonyv
Meg a demokkal jatszottam anno es rettento mod lekotott
Emuasylumon fent vannak de sajna nincs accom ra.
Dungeon Master és tsa
Itt az utóbbi linken elég sok Dungeon Master remake link található, beleértve Bloodwych, EOB 1-2, stb...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Monnyuk nem is nagyon eröltettem meg magam 😊

Ha EoB, akkor még ott van a Might&Magic régi részei, Ishar trilógia, LoL, Legends of Valour, Arena, Death Knights of Krynn, Ultima Underworld 1,2, ha sci-fi akkor pl. Robinson's Requiem.