8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • rorr
    SCUMM-AL is kódot kér?
    Töltsd le megtörve!!!
  • Aquli
    Nah.
    Sikerült letöltenem a Monkey Island 2-t. Az elején viszont vmilyen szöveget ír ki, és két számkódot kér. A könyvtárban lévő codes.txt-ben lévő adatok alapján megpróbáltam beírni a kódot, de így se fogadta el. Akinek megvan ez a verzió, az meg tudná mondani, hogy milyen kódot kell beírni?
    Márk
  • rorr
    Hová töltsem?
  • rorr
    Hú tényleg!!!
    Hiába fáradt vagyok...
  • BBird
    Honnan tudja bátyám uram ezt olyan biztosra? Ha elfelejté, nem tudhatja, hogy elfelejtetté-e avagy sem-e. ;-)
  • BBird
    Van 1-2, de más oldalakon mégtöbb van. ;-))
  • ngcsnet
    a loogoos.hu-t néztétek már? 1000nyi retrogame van itt. (vagy legalábbis volt)
  • [Jakuza]
    Azt hiszi magacska, hogy olyan oreg vagyok, hogy amit tudok, azon is orakat kell gondolkodnom, hogy eszembe jusson.
    Ennyire azert meg nem vagyok szenilis. :P
  • BBird
    Azt hittem érti uraságod a viccet, de ezek szerint már túl öregnek tetszik lenni! :-))
  • Aquli
    Hi.
    A retrogames.intranet.hu játékait hol lehet elérni? Lehet hogy én vagyok balfasz, mert céloznak is erre a főoldalon.

Esetleg más helyet tudtok, ahol a monkey island 1-2-t fellelhetném? A French Kiss Abandonwaren csak demo verzio van.
    Márk
  • Kandurex
    Egyszerűen nem találom ezt az Ecstatica II -t :(, pls pls, help :(
  • Goaulds
    Annak idején hányszor végigvittem ezt a játékot...A régi szép idők
  • [Jakuza]
    Azt mar reg kitargyaltuk
    Defender of the Crown
  • [Jakuza]
    Szerintem meg eleg egyszeru. :P
    P o P. :P
  • ZsZso
    Hehe, köszi a "segíteni-akarást" :). Hmmm ... tárhely. Ez az amit nem tudok sajna. Reméljük lesz vki, aki tud egyet mondani. Hátha ... csodák még mindig vannak ...
  • PiszkosFred
    A tesztben a főhősünk kissé rosszabb bőrben volt mint ezen a felvételen :D
  • rorr
    Nekem megvan az összes a cd verziók is hová töltsem fel?
  • rorr
    NEM A PITSTOP2 hanem a másik kvízből a tizes!
  • BBird
    Jakuza: Hát természetes, hogy tudom melyik az: Ultima Underworld 2. A másik pedig a Spirit of Excalibur.
    A következő kérdés pedig: Darklands és a Realms of Arcania.

Na milyen vagyok? :-DD

Mellékesen Amigát életemben 2szer láttam működés közben, azt is csak 2éve télen. :-)

Na most én kérdezek:

Egy mászkálós játék. Segítek kicsit. Elrabolnak egy csajszit, 1001 éjszaka meséihez hasonló sztori. Manapság vannak új részei. Nem egyszerű tudom, de adok pár nap gondolkodási időt. :-))
  • [Jakuza]
    1-2 megvan ha kell.
  • BBird
    Le vagy szídva a French oldal miatt! Ejnye-bejnye!!! ;-))
  • sbob
    Egyébként a francia honlapon van még egy rakás király point&click iso: Kyrandiák, Orion Burger, Innocent until caught 1-2 stb.
    Szóval lehet ott válogatni.
    Lucas és Revolution kalandok viszont eléggé elterjedtek hazánkban. Ha figyeled a neten a megunt szoftvereket, akkor találhatsz gyöngyszemeket. ;)
  • sbob
    Realms of Arkania... 3 rész készült belőle, és kiadták egybe mind a 3-at anno. Személy szerint szívesen beruháznék egy olyan packba...
  • sbob
    figyu szolgáltassatok nekem tárhelyet, aztán felszórok egy rakás point&click kalandot ISO-ba... :DD

Itt valaki mondta, már nemtom hol, hogy a Monkey 2 floppy ugyanaz mint a cd version. Ha jól emlékszem, a cd versionben nincs karakter korlát. Csak azér mondom mer készül (többek közt) hozzá a magyarítás. A DOTT-hoz már elkészült... lehet tesztelgetni.
    A fordító srác pedig felszórta iso-ba ezt a játékot is:
    http://adventuregames.atw.hu/

csak azér merem linkelni, mer a francia abandon link miatt sem szidtatok le... :DDD
  • sbob
    Ejha! Mi történt itt? :D
    Jahh PC-n szép CGA volt...
    C64-ről mindenki ismeri. Egyébként szemét dolog egy ilyen teszt, mert tuti pont mikor kéne, akkor nem jut eszébe a játék címe az embernek. Attól lehet rendesen megzakkanni...
  • ZsZso
    Köszi az infot.

A Retron az baj, hogy csak floppis verziók vannak :(.

Vicces, hogy leszedtem a goblins 1-2-3 ISOját (dbja 200-300 mb) aztán kiderült, hogy az anyag a CDken mindössze 5 MB ... ez humoros.

Kalandjátékok ISOban. Télleg nem ártana vmi jó kis helyet lelni, ahonnét a Full Lukas Arc gyűjteményt össze lehetne vadászni. Bróken szvörd sorozat is izgatja rendesen a fantáziám. Sajna manapság már nem fognak point & click típusú játékok készítésébe ... pedig mekkora királyság volt már a The Runaway Adventure (v mi volt a neve) ... ráérek gyűjtögetni a régmúlt nagy kalandjátékait ... ha már ennyi ideig kibírtam, akkor csak menni fog még pár évig :).
  • [Jakuza]
    2/10 nem megy ?
    Osztott kepernyos F1 game, ha tobb jatekos nyomta.
    Talan ugy fordithanam "boxkiallas". :P
    Talan igy vagni fogod. ;P
  • rorr
    ez a kép melyik verzió lehet amigán azért szebb volt...
  • EqUiNoX
    the first ;]
  • rorr
    supremacy,deuteros ,millenium 2.2 melyik?
  • EqUiNoX
    ÓÓÓÓÓ de f**sz vagyok istenem!! A játék zenéje még midnig a kedvencem! ;] Űr stratégia, bolygókat kellet meghódítani. A bolygót egy láncot alkottak, és a két lánc végén volt a gép és a játékos. Adóztatni, építeni, terraformálni...stb. Istentelenül szerettem! Ég a pofámról a bőr, hogy ennyire nem ismertem meg, és egészen más irányba mentem el. Tudtam hogy ismerem, de ez nem magyarázat. Feketepont nekem ;]

Cov egyik évszámában volt róla egy hosszabb ismertető, talán az első oldalak egyikén...
  • rorr
    traders?
  • EqUiNoX
    Nekem valami bluebyte altal keszitett/forgalmazott nemet gazdasagi szim ugrik be, de pontosan nemtudom. Nagy hive voltam mar korabban is a tycoonoknak, ezert is bosszant hogy nem jut eszembe a neve...
  • rorr
    1/8 nem a star control?
  • rorr
    defender of the crown
  • EqUiNoX
    Pedig az.
  • EqUiNoX
    Nemrégen volt a Lovagregény című film. Na abban nagy szerepet kapott a lovagi torna. Ahogy ebben a játékban is talán ez volt a legjobb elem ;] Nemrég készült remake.
  • rorr
    1/11 myst
    1/28 nem megy! az age of empirest nem veszi be!!!
  • EqUiNoX
    1/11 - nemreg jelent meg a legujabb resze, es ha jol emlexem az V. reszt mar masnap bejelentettek. Regi kalandjatek, inkabb logikai feladvanyokkal mint akcioval.

1/28 - ezert is jarna feketepont ;] Alapmunek szamito strategia...

1/8 - nyelvemen van a neve, de maig nem jutott eszembe. Mostmar otthon elokotrom a dvdket es cdket, es vegignezem oket, emrt tudom hog ymegvan, csak nem jut eszembe a neve. Asszem nekem nemetul volt hozza szerencsem. De mindaddig sajnos az en megoldasom is varat magara...
  • rorr
    a 2/10 az micsoda még az nem tudom?