Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A California Games Bmx-es pályájához hasonló, csak motoros. Nekem nagy kedvencem volt, mert nem csak oldalról, hanem fölülrõl is figyelni kell a pályát. A sebességet pedig ugyan úgy, mint a Kickstart-oknál, okosan kell megválasztani a tereptárgyakhoz.
Super Scramble Simulator
Van még egy, ami az "egy épített emelvényen kell menni valamilyen jármûvel(?)" meghatározásra illik:
Stunt Car Racer

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
How much can you take,before you snap?
emlékeztem hogy ebbe volt (egy másik része) és szerencsére elég jól hasonlítanak, oda vannak írva mikor melyik látható.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
How much can you take,before you snap?
masodik resz:

Meg is van: Rad Ramp Racer

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tudnátok nekem segíteni? Mostanában egy kicsit nosztalgiáztam, nézegettem youtube-os c64 longplay vidiket, és egy játék beugrott, hogy nagyon bírtam, de nem találtam, és sajna a nevét sem tudom. Csak annyi rémlik, hogy egy épített emelvényen kell menni valamilyen jármûvel(?), és akkoriban elég jó fizikája volt. Azt hiszem olyasmi, mint a California Games BMX-e.
Emlékszik rá valaki?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tudod, nekem C64-en az egyik kedvenc játékom volt. A Commie Inside 6 és a Tökmák megjelentette a leírásomat is. Sz'al ezért viselem ennyire a szívemen, hogy jeleztem a címbeli elírást.
Jump 'n Bump a neve.
Már régóta keresek egy régi játékot amivel sokat játszottunk a tesóimmal.
Volt benne 4 db nyuszi és egy pálya. Csak annyi értelme volt az egésznek h egymásra kellett ugrálni a nyuszikkal és igy ártalmatlanitani a másikat, persze mindig ujraéledtek a karakterek és ez igy végtelen ideig is eltartott 😄
Csak egy sima .exe fájl volt az egész játék.
Nem tudom hogy valaki ismeri-e és tud-e abban segiteni h ráleljek a játékra.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
emlékszem a colin mcrae rally 2005 nem szerette a cd-t windows 7-en, asszem mountolva meg elindult