8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • gombabácsi
    régi játékok kedvelőinek talán tetszeni fog, lásd az aláírásomat
  • Pluskast
    Nem értem, hogy miből gondolod ezt?
  • Croano
    Isten vagy :)
  • Aramir
    Sabre Team még ilyesmi, de ez sem 2. világháborús:
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem a Soldiers at War lesz az.

Hasonló stílusú, de nem II. világháborús játéka fejlesztőtől (Random Games) a Wages of War: The Business of Battle (modern téma, zsoldosokkal) és a Warhammer 40 000: Chaos Gate.

• Bee
    Az egyik kedvencem, bár elrontották a lépegetőkkel.
    Az általam keresett játék régebbi, mint a Silent S.
    Esetleg még ötlet?
  • Zozo76
    Valami azt sugja hogy te birod a tengeralattjaros jatekokat... :)
  • Pluskast
    Két nagy régi kedvenc játékom:))

• Renátó1985
    akkor rosszul emlekeztem, reg volt mar :)
  • PiszkosFred
    Silent Storm?

http://en.wikipedia.org/wiki/Silent_Storm
  • Zero 7th
    Uh, Dreamweb. Lehet, hogy én vagyok béna a kalandjátékokhoz, de ott leírás nélkül egyetlen nyomorult lépést sem tudtam haladni a játékban... :P Túl sok teljesen totál felesleges tárgy, meg alig némi támpont, hogy mit is kéne csinálni.

Bónuszként a legtöbb abandonware helyen a CD verzió érhető csak el, ami semmiben nem különbözik a lemezestől, csak annyiban, hogy a legvégét nem lehet megcsinálni, mert egy bug miatt nem nyílik ki egy ajtó. Jó ezzel akkor szembesülni, amikor már beleölt pár órát az ember a játékba.
  • Zero 7th
    Commandos minden, csak nem körökre osztott.

Silent Storm 1-2 és a Hammer and Sickle ilyesmi, de az nem 12-14 éves, csak 7-9. Meg nem tisztán II. VH, fel van turbózva némi scifi cuccal.
  • Renátó1985
    Commandos
  • Renátó1985
    Nem a Commandos?

itt egy link ez a masodik resz

Commandos 2
  • Bee
    Sziasztok,
    egy II.VH-s körökre osztott játékot keresek, sajnos a címét nem tudom. A Jagged Alliance 2-re hasonlított, 12-14 éve jelenhetett meg. Egy teljes szakaszt kellett irányítani. Tudnátok segíteni?
    Köszönöm!
  • precision
    fuh, anno mennyi "elpocsékolt" játékórát nyomtam ebbe a játékba tanulás helyett :DDDD
  • Aramir
    Tudtam, hogy ez lesz az, csak nem ugrott be a címe :D Volt benne 3DFX támogatás, de még azzal is lassú volt Cyrix 5x86-os gépemen.
  • Aquir
    Ignition

• Croano
    Sziasztok segítsetek! Még régen vagy 7-8 éve vagy még régebben volt egy nagyon pixeles autós játék ,ketten is lehetett játszani 3D-s volt és felülnézetes az autókról annyi jut eszembe hogy lehetett iskola busszal is menni volt pár pálya de csak az ugrik be róla ,hogy volt valami vulkános pálya ,meg volt havas is kérlek segítsetek ! Melyik játék ez ? Előre is köszönöm nagyon fontos lenne :)
  • zsgaby
    Nekem olyanok hiányoznak mint a Dreamweb.
    Nagyon komor, sajátos feeling. Pedig még anno is leírással játszottam végig valamelyik CoV alapján...
  • kemszi2
    a lehetőség adott
  • Broafka
    úristen de játszanék velük most megint :) egész sokat felismertem, pedig a legtöbbnél még elég kicsi voltam :)
  • sirdond

sok kedvenc van közötte :)
  • Aquir
    Kép:   List of worthwhile dos games

• Aquir
    jól néz ki:)
  • ToCsEk
    ahh 1000köszi
  • Aramir
    Rampart:
  • ToCsEk
    haliho
    régen volt egy játék amit keresek, 486os vagy p1es korszak talán, de az is lehet c64es game volt már nem is tudom

ennyi rémlik hogy felülnézetes volt 2d ugye, bekerítettél egy területet az a tied lett terület színe megváltozott és tudtál löveg tornyot lerakni ami lőtt, jött az első hullám, már nem tudom vagy kis hajók jöttek amik lőttek vagy kis tankok passz, kilőtték falat, mindig újra kellett építeni kör végén aztán jött az új hullám, volt ilyen piros lövedék ami eltalálta falat és akkor égett :D
    hát kb ennyi, remélem rémlik valakinek? help pls :)
  • Aquir
    még eredetibe megvan, régen pc hardwarehez adták:)
  • sirdond
    létezik belőle gog-os verzió is
  • Aquir
    :)
  • Guilty01
    Csao, jobbhíján ide is írok. Egy régi, egyszerű kis játékot keresek, nálunk Mellow néven futott, de így sajna nem találom. 2-en lehetett játszani, 1-1 pálcikaemberrel voltunk, pisztolyt, láthatatlanná tevő szérumot meg egyéb fincsi dolgokat lehetett felszedni, és a másik játékost ki kellett nyírni. 3 emeletes volt a pálya ha jól emlékszem, legalul pedig víz volt. Valami ötlet?
  • kemszi2
    valóban,csak ez nekem kimaradt :D
  • sirdond
    szerintem a fifa 98-at és a blur - song2-t nem übereli :)

• Aquir
    jah ismerős :)
  • kemszi2
    de szerettem ezt az introt :)
  • ntex
    Azért akad benne bug sajnos, nekem pl elcseszte a mentésem az első epizód vége felé, pedig tök aprólékosan játszottam... :\
  • zsgaby
    Köszi a tippet :)
  • tutituti
    örök hála.bárhol wolfozhatok!
  • ntex
    Remélem nem minősül reklámnak, de aki nosztalgiázni akar Wolf3D-vel... :)

Böngészős Wolf3D full verzió :)