Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, még kettõ:

A California Games Bmx-es pályájához hasonló, csak motoros. Nekem nagy kedvencem volt, mert nem csak oldalról, hanem fölülrõl is figyelni kell a pályát. A sebességet pedig ugyan úgy, mint a Kickstart-oknál, okosan kell megválasztani a tereptárgyakhoz.

Super Scramble Simulator

Van még egy, ami az "egy épített emelvényen kell menni valamilyen jármûvel(?)" meghatározásra illik:

Stunt Car Racer

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Aquir
lol most látom ez is ott van csak hátrébb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ah,köszi

How much can you take,before you snap?

Aquir
Turrican 1

emlékeztem hogy ebbe volt (egy másik része) és szerencsére elég jól hasonlítanak, oda vannak írva mikor melyik látható.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

3:48-tól az melyik játék?

How much can you take,before you snap?

Aquir
"Viiiu"😄

elso resz:

masodik resz:

Ja, es amikor leestel a motorrol akkor egy futyulos hangot adott a jatek. A haverom egyutt futyult mindig vele... 😊
gandrus
Ez de jó játék volt. 😊

Bocs, KIKSTART 2

KickStart2?
Te tudtál benne pályát építeni? Osztott képernyõs volt és a másikon gördeszkával randalírozott az ellenfél, aki vagy a másik joy-t markolta, vagy a gép volt?

Meg is van: Rad Ramp Racer

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Shan
Üdv!
Tudnátok nekem segíteni? Mostanában egy kicsit nosztalgiáztam, nézegettem youtube-os c64 longplay vidiket, és egy játék beugrott, hogy nagyon bírtam, de nem találtam, és sajna a nevét sem tudom. Csak annyi rémlik, hogy egy épített emelvényen kell menni valamilyen jármûvel(?), és akkoriban elég jó fizikája volt. Azt hiszem olyasmi, mint a California Games BMX-e.

Emlékszik rá valaki?
artschi
jah, terep.exe és terep2.exe rulz!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aramir
Szerintem többszázezer.

The Protector
Hy.Egy atari 2500 asnak jó állaotban mekkora az értéke eladási áron.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kemszi2
Na de ez is nagy sláger volt 😄
Aquir
Legjobb verekedõs😊

kemszi2
ez a játék nekem kimaradt ,de a zene az j ó😄
Aquir
😊

Na meg System Shock-ban már a játék elejétõl kezdve ismerheted a fõellenséget, aki folyton igyekszik keresztbetenni neked, és még henceg is vele - vagy épp téged szid 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

System Shock-ot kapartam elõ. Megdöbbentõ, mit tudott az a játék '94-ben. Gyakorlatilag porba alázza a szintén '94-es Doom-ot grafikailag, olyan dolgokat villant, amik sok évvel a megjelenése után sem voltak magától értetõdõ fícsörök. Dinamikus lokális fények, valamiféle bump mapping, 3D-s objektumok, fel-le nézés, kihajlás a sarkon, fizika, 1024x768-as felbontás... És akkor még a játékmenetrõl nem is esett szó. Gyakorlatilag az ellenfelek mesterséges intelligenciája (nem, nem SHODANra gondolok 😊 ) az egyetlen, ami egy kicsit gagyi.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tényleg félre értettél, úgy gondoltam, ahogyan kemszi2 is írja. Ráadásul, valóban csak helyesbítési, NEM kötözködési szándékkal.
Tudod, nekem C64-en az egyik kedvenc játékom volt. A Commie Inside 6 és a Tökmák megjelentette a leírásomat is. Sz'al ezért viselem ennyire a szívemen, hogy jeleztem a címbeli elírást.

kemszi2
félre értetted ,a játék Neve Street rod nem street road
Jakuza001
Miert a Test Drive az milyen jatek, tan nem autos ? Tehat ha a Test Drivere valaszkent valaki odairja, hogy a Street Rod meg kiralyabb mint a Test Drive, akkor ilyen uzenet, mint a Streed Road az autos jatek nem megafail es valoban nem kotozkodes ?

Törölt felhasználó
idõközben meglett 😊
Jump 'n Bump a neve.
Aquir
királynak tûnik 😊

Nem kötözködésképpen, de Street ROD az autós játék(ok) címe.

Jakuza001
A Street Road meg nagyobb. 😄

ezért mennyit küzdöttem míg ráleltem, még nem volt netem se és a cd, amit másoltam CRC hibás volt, aztán nagy nehezen összeszedtem a fájlokat egy másikról, nameg a Enhanced Edition Patchet is <#eljen>
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Már régóta keresek egy régi játékot amivel sokat játszottunk a tesóimmal.
Volt benne 4 db nyuszi és egy pálya. Csak annyi értelme volt az egésznek h egymásra kellett ugrálni a nyuszikkal és igy ártalmatlanitani a másikat, persze mindig ujraéledtek a karakterek és ez igy végtelen ideig is eltartott 😄
Csak egy sima .exe fájl volt az egész játék.
Nem tudom hogy valaki ismeri-e és tud-e abban segiteni h ráleljek a játékra.
kemszi2
a Test Drive nagy királyság volt😄
Pluskast
Baz 4:28-nál!! Életem elsõ játéka volt még 8 bites monitoron toltam sárga-fekete színben 😊 Baszki de vén vagyok😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kemszi2
csak hogy kicsit mozogjon a téma 😊
az utolsó NFS amit igazán szerettem:
kemszi2
hányszor idegesítettem fel magam ezen a játékon 😄
Aquir

Tegnap óta létezik Prince of Persia C64-en! <#taps>

kemszi2
futtasd 640*480ba
Hali! Találtam hozzá ilyen kis progit amivel végülis elindult,csak sajnos hang nincs hozzá 😄 Meg a menüben nem tom rendesen irányitani az egeret mert egy ksi láthathatlan négyzetben megakadt a bal felsõ sarok körül

Aquir
szuper

kemszi2
most éppen ezt szedtem elõ,hogy legyen egy kis játéktermi hangulat 😄
Desiderata
kemszi2
azt most így hirtelen passzolom .Viszont a kettõ az megy win7 alatt is,az nglide(vagy valamelyik másikkal) nevû programmal pedig minden elõnyét lehet élvezni a 3dfx-nek
Highres paraméterrel is? (Így lehet felbontást állítania játékban.) Azt nem igazán szokta bírni, pedig úgy sokkal jobban néz ki, anélkül mai szemmel szinte semmit nem látni belõle.
kemszi2
a carma 1-etdosbox viszi rendesen
Aquir
Win xp kompatibilitási mód?
emlékszem a colin mcrae rally 2005 nem szerette a cd-t windows 7-en, asszem mountolva meg elindult

Köszi szépen,bár leszedtem és mikor rányomok hogy install nem történik semmi...Utálom a Win 7-et,semmi régi jó játék se megy el rajta /worms world party is kilõve... >.>/ de mégegyszer köszi 😊

kemszi2
Jaja nekem is csak az volt meg de pár éve megtaláktam a teljest. Gyerekkori álom vállt valóra 😄 a demo kilépéskor mutatott pár képet a teljesbõl, sosem értettem akkoriban nekem miért nincs olyan XD