Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Carrier Command
A magat nemes egyszerusseggel csak "Masters of Strategy" cimmel hirdeto RAINBIRD ceg neve mar eleg regota a minoseget jelenti a kaland es a strategia/arcade jatekok rajongoinak - gondlojunk csak az AMIGA-n futo MIDWINTER-re, UNIVERSAL MIITARY SIMULATOR-ra vagy a C64-en a mar klasszikusnak szamito THE PAWN-ra vagy mondjuk a WEIRD DREAMS-re. A CARRIER COMMAND c. programjuk AMIGA verziojanak megjelenese kb. 1 evvel elozte meg a C64-est es nagyon gyorsan felszaladt a kategoria sikerlistaira - a C64-es iden (!) tavasszal jelent meg.
...
reszlet: 1990 december - Commodore Vilag 12. (53ft). (12.oldal)
Akkor a kedvenc jatekom volt. Istenem azok az idok...
Csak az abaj vele hogy nagyon, nagyon utálja XP-t, ugyanis eg yolyan bugot produkál, hogy a quest szörnyek/itemek láthatatlanok...
én már a hajamat tépem!! elolvastam csomó fórumot, letöltöttemminden segédprogit, megcsináltam mindent amit javasoltak , de a bug még mindíg nem tûnt el... kivagyok mert nagyon nagyon tetszik és nagyon szeretném nyomatni, de hát így nem lehet 8( . ha esetleg tud rá valaki valami tuti megoldást annak nagyon örülnék
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(amúgy tudom, hogy mûködik a dosbox, kösz :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
2. Install DosBOX
3. Win alol elinditod az arena installt, beallitod a hangot, stb. (regi blasteres ertekek kellene, 220,7,1)
4. Start DosBOX, majd jon a mount parancs: "mount c: c:/dos" így a "dos" könyvtárat, és a teljes tartalmát mostantól a DosBOX környezetében "c:"-ként látja.
5. DBben átváltasz c-re (c😊 majd "cd arena", és arena vagy arena.bat, ahogy tetszik.
6. Játszik... ;]
ctrl+11 és ctrl+12-vel tudsz egy kis sebességet változtatni, érdemes.
Ebben a percben próbáltam ki hogy pontosan le tudjam írni, és ismét csak mûxik mint anno..
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
kéne egy kis help.. köszi
Ha az lenne a topik, hogy DOS játékok, biztos jogosan sztrájkolnánk. :-)
Quake 4 rulez!!! :-)))
De majd talán egyszer.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Adsz valami site helyet ahova feltehetem szivesen feltoltom neked.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
MICROPROSE FORMULE ONE GRAND PRIX 2 címû játékot keresem! volt belõle rip verzió kb 26mb! valaki tudna segíteni?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sheltem: A Wizardry Gold megy windóz alatt 😊 Esetleg egy Virtual PC-re telepített DOS-szal érdemes lehetne kísérletezni...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Secret Weapons of Luftwaffe és a Their Finest Hour:Battle of Britain címû játékokat keresek.
Valakinek megvan?
Igyunk sört jól!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kb olyan mint a filmek kozott a Ponyvaregeny.Milliok jatszottak vele, vagy meg jatszanak is. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bemásolod a fökönyvtárba,és az uj duke.exe-vel indítod!
Sokkak komolyabb beállitás menü stb.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem tudjátok, hgoy honnan töltheném le a Planescape Tormentet, és a Total Annihilation Core Contingencyt?
Elõre is köszi!
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
N0 TXT TLK PLZ!4!
idézetem fenntartom, mint mondtam volt vietnámis gamma a NAM elõtt is, de az nem FPS volt... az lett volna a Seal Team...
hogy ki kit akar lejáratni abba ne menjünk bele, mert nem én szóltam be neked, ha csípi a szemed, hogy már megint itt vagyok, írd meg privátban, nem kell nyilvánosan alázni, van elég gondom az életben nélküled is...
az meg, hogy én mivel játszom szerintem a magánügyem... mellesleg már szinte alig játszom... csak nosztalgiázom... csak azt nem értem mér zavar ez mostanában mindenkit...
Tessék ide elmenni, és végigjátszani mindet ;]
Az a klattyogás amit akkor hallani amikor lép az isten!😄
De viccet félretéve, kötelezõ darab szinte az összes LucasArts (igen, a StarWarsos Lucas) kalandjáték, a Zak féle korai idõkbõl úgyanúgy mint a régebbi PCs kiadások is. De ha a Zak feladja, akkor próbáld ki majd a Maniac Mansiont, vagy a késõbb Day of the Tentaclet. Azokkal is el lehet szórakozni hónapokat leírás nélkül, és akkor még a fantasztikus Monkey sorozatról nem is beszéltünk. Azok akkora agybajok, hogy épeszû ember nem talál ki olyanokat. Pedig négyszer is megtörtént... ;]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem, egyébként az Ultima 8ra gondoltam, ezt a 9et még hírbõl sem ismertem...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN