8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • sbob
    Én a Schulti-félét használom. Pontosabban az van rajta. Azzal nincs gáz.
  • sbob
    /off

Itt nem, de más fórumon már velem is előfordult.

/on
  • sbob
    Csak annyi, hogy kénytelen leszel később felszámolni azt a temérdek idegen bázist. De ott az legalább csak egy szintes egy küldetéses misszió.
  • sbob
    Kipróbáltam anno, és írtam ezzel szemben azt a pár játékot, ha ismered őket, nincs miért magyarázkodnom, mért jobb.
  • sbob
    1.,
    Jajj...
    "Gravis Ultrasound users should now experience new music and
    sound effects, however, although not absolutely necessary,
    it is recommended that you use the latest Gravis drivers
    for your card. Please contact Gravis to obtain these.
    In the Geoscape screen, and when it's your turn in the
    Tactical section, you can alter the volume of the music
    with the + and - keys on the numeric keypad."

de ez csak a DOS-os verziónál műxik szóval téged nem érint.

5.,
    Te se játszottál még a második résszel...
    A tank az egyetlen megbízható egység, légpárnás plasma vagy sonic (a második részben). Érdekes módon nekem mindig beváltak, arról nem is beszélve, hogy inkább azt szedjék le, mint a nehezen felfejlődött kommandósaimat.
    Egyébként meg, aki eljutott a mind control részig tudhatja, hogy bizony nagyon meg kell dolgozni a nyersanyagokért. Tehát szinte minden missiont be kell vállalni. No most, szerintem nincs olyan ember a világon, aki ne azt játszaná, hogy kiküldi a tankot összegyűjti a kommandónak az idegeneket, a katonákat lemészárolja, a magasabb rangúakat élve elfogja...
    Persze lehet csak én vagyok túlzottan siker centrikus, de mentségemre szóljon, hogy ez a második rész hatása.
  • Kandurex
    Készüljetek: Aftershock trailer ezen a linken nemsokára...
  • takysoft
    lehet könyvtárat is megosztani, akkor a másik rencer megosztott könyvtárként látja, és lehet akár vinyót vagy particiót becsatolni a rendszerbe.(persze ntfs-t win98 nem fogja látni megfelelő progi nélkül)
  • Gary
    Próbáltad az AUTOEXEC.BAT-ba beírni, hogy "SET BLASTER=A220 I5 D1" ?

Én VPC-t használok, éppen tegnap pakoltam föl rá DOS-t, a GeneWars miatt, és ott elég volt. DosBox nem jó, mert audió CD-t akar lejátszani közben és kilép ha nincs meghajtó...

A WMWare lehetőséget ad arra, hogy egy könyvtárat megosszak a HOST és a GUEST OPrendszer között?
  • MrTressy
    csak fullba indul el mert amúgy letaskol, lehet hogy nem szereti az amd procit passz, nincsen ötletem miért nem hajlandó normálisan menni sp1es xp van fent
  • NeoMaN
    fura, mert én idebent sound nélkül nyomom...
    A sebességének is normálisnak kellene lennie, mert idebent egy 800-as celeronnal és integrált sis vga-val is normálisan megy.
    Teljes képernyőn nyomod? (alt+enter)
  • takysoft
    lehet csatlakoztatni helyi meghajtót is. szal emulált winbe berakhatsz igazi particiót. (dár nekem az emulált dos nem nagyon kezeli el az NTFS vinyómat, egy ntfsread nevü cuccal másolgatok)
    nem tudjátok vmware-ben, dosban, hogy lehet hangot csinálni? nem emulál valami soundblastert?
  • MrTressy
    köszi szépen, rájöttem közben miért nem akart menni nekem sehogy sem, ugyanis setupban én no soundot nyomtam és úgy nem hajlandó elindulni.Sz a vicc hogy most már elindul de basszus kb 1 fpsel eh.. pedig még én toltam egy 286oson is és tökéletes volt rajta fura..
  • NeoMaN
    Ja, nézd meg a Pinball Illusiont is, ha a PF-et szereted!
  • NeoMaN
    ez biztos hogy műxik:
    PF
  • MrTressy
    azzal a vmware-al én hadilábon állok vhogy sosem sikerült úgy müködésre birni mint az ms vpct no de lehet én vagyok a láma
  • MrTressy
    Lehet az vmi más változat ami nekem van nem tudnád vhogy elküldeni?Kedvenc fliperem azon belül is a stones bones pálya
  • MrTressy
    ufo collectors edition torrent file ugyan nem túl gyorsan de szépen csurog lefele :)
  • NeoMaN
    Dosbox alatt simán. Xp és Win98 alatt is, teljes képernyős módban.
    Most is ezzel játszom melóhelyen.. :)
  • [Jakuza]
    VPC-t csereld le a VMWare nevu PC emulatorra es meglatod ott inkabb mukodni fog. :P
    Csak feldobsz ra egy DOS-t es mar indulhatnak is, az old stuffok.
  • MrTressy
    pf neked hogy hogy müxik?A pc-s változat nekem nem igazán akar menni se doxbox se ms vpc alatt se sehogy, sneses meg nem az igazi..
  • takysoft
    Duke3D HRP (High Resolution Pack)
    Tartalmazza a legújabb JonoF portot, a textúracsomag legfrisebb verzióját, és az összes eddig kiadott modelt. instalálni könnyű, windowsos felülete van, csak a duke3d.grp kell neki, minden más file felesleges.
    erre a csomagra optimalizált magyarításom letölthető aMagyarítások Portálról!

van benne szinkron(igen! AZ a szinkron), a játék közbeni szövegek, meg egy cfg file, ami előre be van konfigolva egérre. esetleg a senzitivitást kell csak levenni.
    sajna a menünek csak egy része magyar...

tedd fel azt a csomagot, és olyan grafikával fogsz Gyúkozni mintha UT-t nyomál..
  • NeoMaN
    szedd le a winfosos verziót (mellesleg opengl-t is tud)
    gamesreloaded.uw.hu
  • qper
    sziasztok!

Sikerült valakinek DOSBox-szal a Duke Nukem 3D-ből élvezhető sebességet kifacsarni? Én Athlon 2400+Ti4200-al csak képregényt látok sajna :(
  • takysoft
    kijavítottam az UFO-Paediát!
    az ötlete az xcomufo.com oldalról loptam, az imagemap-et is:)(a főoldalét)
    a képeket magam szedtem ki, tömörítettem.
    az enyémben a kisképek sem elmosódottak, meg tud magyarul is.
    (és a képeken nincs ott a kurzor)
    mindenkit megkérek, hogy nézze meg, ha szereti az ufót, ha hibát talál benne, küldje el nekem!
    a file 12 mb, mert elég sok kép van benne

Taky's ufopaedia
  • Kandurex
    Nekem csak egy 2.5Barton+9600pro van, de:

Crusader No regret, remorse
    UFO I - II
    Settlers 3
    Ecstatica I - II
    Incubation
    Novastorm

..és egy 1998. -nál későbbi játék nincs fent a gépemen. (bár most ezekkel sem játszok) :(
  • takysoft
    elkészült az UFO-Paedia!
    a tftd rész még picit hiányos, holnap fixelem... akkor töltöm fel!
  • takysoft
    NA!! Jól emlékeztem, az X-Com 2 Terror From The Deep-hez KÉT fordítás is létezik!
    itt van mind a kettő
    van egy normál, meg egy Hugó féle.(istenem, mennyit kellett keresnem a cd-t mire ráleltem)

asszem a Hugó féle kiakad, ha használsz egy bizonyos fegyvert(annak idjén ezért is kellett abbahagynom.... valami nagyon robbanófegvyer volt, de nem emlékszem pontosan)
    azért érdekes lesz megnézegetni milyen lett az UFOpaediája...

épp folyamatban van egy html-es UFOpaedia, lesz benne angol, magyar szoveg(eredeti játékképek persze) ha kész lesz, akkor majd szólok.

szerencsére az XCOMhack-ben van "fill ufopaedia" szal nem marad ki semmi.
  • Kandurex
    Á, inkább megmaradok a VPC -nél.
  • takysoft
    floppy esetén image-et lehet betenni, mint cd esetén is.
    magicISO - jo kis progi floppy, és cd imaget is lehet vele készíteni.

könyvtármegosztás... ha esetleg futtatsz ftp servert a localon, az emulálton meg klienset.. amugy.. marad a cd image készítés.
    pl eleve hogy raksz be egy ext3 partról egy dos-ba egy konyvtárat? hogy kezeled el a linkeket pl?
  • takysoft
    nem vettem észre ilyet, medig foxos vok én is.
  • NeoMaN
    Megvan a megoldás:
    ehun-e
  • Atomreaktor
    Én be tudok lépni és nincsen audit.median.hu sem, viszont nekem sem hagyja abba az oldal töltését:)
  • NeoMaN
    OFF
    Ja, amúgy a következő kérdésem lenne:

Firefoxot használok és az utóbbi időben ezt tapasztalom az SG-n:
    Ha a fórumra főoldalára lépek a "végtelenségig" tölti, soha nem tölti be teljesen, és így bejelentkezni sem tudok. Le kell stoppolnom, és így tudok bejelentkezni, de bejelentkezés után sem lép normálisan a fórum főoldalra, refresht kell nyomnom.
    Viszont alul látom, hogy valami audit.median.hu -ra vár a lap. Másnál is fennál a gond? Ha igen, akkor szólnunk kellene az oldal adminjainak, hogy lőjék már ki a fenébe ezt az idegesítő baromságot...

ON
  • NeoMaN
    Nagyonnagy egyébként :DDD
    3200+Barton, 9800pro, és az alábbi gémek vannak a gépemen:
    X-Com UFO Deffense Gold
    Pinball Fantasies
    Pinball Illusion
    X-Wing Collectors
    Tie figter Collectors
    X-Wing Alliance

És ha multira vágyom: Quake 3

Ezé verjük a sok-sok pénzt a gépünkbe..
    :ÐÐÐÐ
  • Kandurex
    Privi ment!
  • dervis_
    Csak plusz pénz. Meg persze azt jelenti, hogy abban a hónapban nem végezted elég jól a dolgod, az emberiség kárára. Sok ilyen után kilép egy-egy ország a támogatásból, de szvsz amig termelni tudsz pénz addig nem gond. Azt nem tudom, hogy akkor veszíted-e el a játékot, ha már senki sem támogat, vagy csak akkor, ha ki is fogysz a pénzből.

Imádom az ufo1-et. Egyik "kedvenc" küldetésemben még a játék elején egy psi-vel rendelkező sectoid fél orán át szivatott, mert egy ház tetejéről psizte le az embereimet, aztán a kör végén persze elbújt. Egyedül lenyomta a fél csapatot, mire észrevettem és hozzávágtam egy gránátot.
  • Gary
    [OFF]

A Virtual PC eredetileg NEM MS termék, csak megvették. Gondolom, azóta módosítgattak benne ezt-azt...
    Korábban én is VMWare-t használtam, de akkor nem volt benne lehetőség, hogy megosszak egy könyvtárat a host és az emulált gép között (VPC tudta).
    Kérdés erre: most már van ilyen támogatás benne?

[ON]
  • EqUiNoX
    Talán battleshipeken is vannak commanderek, a legfelső szinten. Általában 3-4en vannak körülötte (harcosok és 1-2 navigator) szal ne egy emberre menj arra. Célszerű beküldeni 2-3 stunbombát és otthon belezni őket ;] Arra viszont figyelni kell, hogy az ufotárolók egy idő után megtelnek, szal csak azt fogd el ami/aki kell a kutatáshoz. Sok soldier pl csak fogja a helyet az értékesebb navigator/medic/commander/stb elől...
  • NeoMaN
    Én VPC-hez, CD-ről bootolható és telepíthető 7.0-ás DOS-t használok.

Nekem a Crusaderek rip-ben vannak meg, és biztos, hogy az egyikkel tavaly nyomtam XP alatt... (bár belegondolva, lehet hogy mégiscsak VPC voltaz.. :F ).
  • NeoMaN
    Ja igen. A furcsa, hogy az esetek 90%-ában növelik a támogatásomat. Most az uccsó-nál csökkentették 120000-el. :)
    Van ennek fontossága? Legyártok pár cuccot pár nap alatt, és milliókért adom el...

Van valami fontossága a támogatottságomnak, vagy csak plusz pénzt jelent??