Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak meg kellene szerezni. :-))
Tehat a Tex Murphy: Overseer nevu jatekot keresd.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Továbbra is várom a felvetett projektre véleményeiteket. Iskolában Mean Streetsre ragadtam rá nagyon (mint régen), imádom még most is, csak nem minden szavát értem ("do you speak english - just a little"). :-(
Happy BIRDday! <#taps>#taps>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A projectet támogatom, s szerepet vállalok a drukkolásban. Najó, a hi és a bye szövegeket lefordíthatom. :-)
Rise of the Dragon és a Mean Streets tetszik ezek közül a legjobban. A B.A.T.2-nek meg iszonyatosan jó sound fx-e van. Minden képen más-más hangok, beszélõ emberek, stb. Jee. :-)) Sokkal jobb, mint a DOOM3!!!!444 ;-D
Errõl ennyit! És akkor majd te is fogod a fejed az ilyen kis **arosokon, akik fikázni merik a te régi kedvenceid, amiken felnõttél. :-P
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen sejtettem, hogy volt egy sea is. Gondolom az volt a 2. rész. Egyébként jó kis sorozat volt az. Legalábbis én anno szerettem.
B.A.T. szerintem elég jó progi. Szerintem érdemes vele próbálkoznod.
Ohh azt nem mondtad, hogy sci-fi-s vagy, azér mertem emlegetni a Sherlockot...
Egyébként meg a Milant is utálom... 😄DD
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Akkor szerintem megkérjük a reborn utáni helyes link kitételét, hisz Ti vagytok a legnagyobb oldgame oldaltulajdonosok.
Sherlock féle angol kalandokat nem csipázom, én Sci-fi-s vagyok inkább. Cruise-t régen játszottam, aranyos volt (Delphine rulez). :-)
És a B.A.T. igen, úgy tûnt nekem is játszva, mintha kaland-RPG lenne. Érdekes volt a megoldása, mint valami képregény. Jók a hangok benne, meglepõdtem. :-)
akkor mér nem próbálkozol valami Sherlock Holmes játékkal? vagy a Delphine volt a Cruise for a Corpse... vagy volt még egy jó kalandjáték Murder címmel...
vagy a múltkor ajánlottak nekem egy elég érdekes játékot, Bureau 13 címmel... HOTU-n fenn van, elég érdekes az sem rossz...
Nem mondom hogy unalmas, de úgy reméltem áttérsz a sorozat többi részére is. Legalábbis én úgy emlékszem talán 3 játék is volt. Az egyik az Ancient Art of War in the skies, a másikra nem emlékszem. Lehet nem is volt...
S hogy aranybánya? Sajnos nem egészen... de ezt most hagyjuk mer off...
Igazából nekem mindegy hova mutat, inkább a retrora mondanám. Ott viszont ha minden igaz reunion meg reborn meg minden hasonló szörnyû re van készülõben, így nemtom a link változik-e a majd. Remélem nem...
de elképzelhetõ.
Jaa, amúgy William Hunter vagyok, magán nyomozó. És az a gondom, hogy The Jake-rõl nem tudok információt szerezni, pedig a pultos azt mondta, hogy kérdezzem a zöld kabátos csávót. Csajom is összebalhézott velem, a stukkerem is lenyúlták a biztonságiõrök, majd megvertek. Most már segídhetne valaki.
(Aki tudja mirõl beszélek, az valószínû, hogy a választ is tudja) :-)
http://halallabirintus.uw.hu/
Igaz, hogy ez is inkább stratégia.
A B.A.T. tényleg jó, szép a grafikája is. Ezzel is C64-en küzdöttem, egészen addig, míg végzetesen el nem tévedtem a város alatti alagútrendszerben...
Valaki próbálta?
Na és persze ha jól emlékszem idén jön az Outrun 2.része is? Bár az csak konzolra(?).
BloodNet-et ismeri vki? Az volt még, amit a nem elsõre egyértelmû interfész miatt hanyagoltam...
Most, ahogy végigvillant pár játék az agyamon, belegondoltam, hogy _visszamenõleg_ hány száz játékóra kellene még, hogy játszak mindennel, ami érdekelne... Hát, kevés hozzá egy ember élete... 😊
Linket én nem tudok intézni, a fórumon ugyanolyan látogató vagyok mint bárki más, nem vagyok sem admin, sem moderátor, nem is voltam, és nincsenek ilyen terveim sem (isten ments). Szólni kell nekik a megfelelõ topikban, talán berakják pár nap(hét;]) múlva.
és nem írj ilyen hülyeségeket ebbe a topicba