Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Errõl a részrõl tudtam, de sose gondoltam volna, hogy a remake változata. Hogy mik vannak... Köszi! :-)
Már csak meg kellene szerezni. :-))
[Jakuza]
Tex Murphy: Overseer, released in 1998, is the remake of Mean Streets. Aside from the story, the former is a complete remake featuring a new game engine and expanded gameplay. Contrary to popular opinion, Access Software's Countdown does not actually belong to the Tex Murphy series since it does not feature the character Tex Murphy, despite being released prior to Mean Streets.

Tehat a Tex Murphy: Overseer nevu jatekot keresd.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Elolvadok... :-) Köszönöm Uraim!

Továbbra is várom a felvetett projektre véleményeiteket. Iskolában Mean Streetsre ragadtam rá nagyon (mint régen), imádom még most is, csak nem minden szavát értem ("do you speak english - just a little"). :-(

: Mean Streets remake nincs? ;-)
BBird:

Happy BIRDday! <#taps>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

EqUiNoX
BBird: isten éltessen! ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

[Jakuza]
Mercenary remake oldal.
Gondolom azert nehanyan emlekeznek eme muremekekre.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

1000 thx

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

de imádtam ezt a játékot...

BBird
Neked is sokat fog jelenteni a Doom 3 jó néhány év múlva, ha ugyan addig is nagy játékos maradsz, s nem ragad el a felnõttnek nevezett betegség. :-)
danee12
ok,elnézést,gondolom mit jelenthettek nektek az old gamek.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

repro
köll egy láma?

N0 TXT TLK PLZ!4!

dronkZero

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ha hétfõig nem sikerül megszerezned az Ultima 8-at, akkor valahová fölteszem Neked. Egy 15 Megás exe (gondolom rar) van nekem belõle.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

dronkZero
Hát, erre már nem tudom, mióta vadászok. Amiga emulátorral már egyszer megvolt, csak az a vinyóm elfüstölt... 😊

NeoMaN
király. azért az Alien Shooter se semmi....

[Jakuza]
Ismet egy gyongyszem felujitott valtozata. Ill remake-je.
Cim: Alien Breed

BBird
Fordítsunk már régi kalandjátékokat! :-) Talán ezzel kicsit fel is támadna a régi szép idõ mégtöbb öreg róka szívében. :-))
A projectet támogatom, s szerepet vállalok a drukkolásban. Najó, a hi és a bye szövegeket lefordíthatom. :-)
BBird
Hát igen, pont azért játszom a suliban ezekkel, mert azok lassú nettel is idõben lejönnek, s a suliban nem csinálom a szakdogám, sem a rendes munkát is, amit kell. Amúgy sem tanulunk már semmi újat.

Rise of the Dragon és a Mean Streets tetszik ezek közül a legjobban. A B.A.T.2-nek meg iszonyatosan jó sound fx-e van. Minden képen más-más hangok, beszélõ emberek, stb. Jee. :-)) Sokkal jobb, mint a DOOM3!!!!444 ;-D
BBird
Pontos idõre? De hányra? A zöld ruhás néger katona nemigen akart szóba állni velem, egy kis dumcsi után.. :-(
BBird
Gondolkozz el tökmag, mit fogsz szólni 15év múlva a doom3-ra. Azt fogod majd emlegetni, hogy milyen állat volt az az életérzés. Amikor olyan grafikai elemeket láttál, csodás fényhatások, ijesztõ jelenetek. Mégha köze sem lesz az akkori grafikai szinthez (2020-ban).
Errõl ennyit! És akkor majd te is fogod a fejed az ilyen kis **arosokon, akik fikázni merik a te régi kedvenceid, amiken felnõttél. :-P
Dehogyis! Én 16 vagyok, és elég sok retrogammát ismerek, és töltök...de nekem jelen pillanatban csak 1 kell: Ultima 8! Aki bármilyen módon tud a létezésérõl, szóljon nekem!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

PiszkosFred
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy DE, nagy százalékban közrejátszik az életkor a hasonló fórumozási-kultúrában. Nincs ezzel baj, majd kinövi, de remélhetõleg nem itt ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dronkZero
Szvsz a fiatalság nem mentség a nagy arcra és a szûklátókörûségre...

Szép lista... nem fogsz unatkozni. Azt a szép tömény szerkezetet meg ne is emlegesd, mer nem is akarok ilyenre gondolni.
Igen sejtettem, hogy volt egy sea is. Gondolom az volt a 2. rész. Egyébként jó kis sorozat volt az. Legalábbis én anno szerettem.
B.A.T. szerintem elég jó progi. Szerintem érdemes vele próbálkoznod.
Ohh azt nem mondtad, hogy sci-fi-s vagy, azér mertem emlegetni a Sherlockot...

Csodálom a nyugalmad, de én már azér elbeszélgetnáék személyesen 1-2 ilyen taggal. De ez talán azér van mer naponta hallgatom a hasonló fikázásokat. Ez egyébként abból a szempontból vicces, hogy én nem tudok róla, hogy mi átcsaptunk volna más topikba osztani az IQ-t. Tessék minket békén hagyni és eltakarodni kis retromániás közösségünkbõl ha nem teccik a rendszer. Nem erõszak a disznótor.
Egyébként meg a Milant is utálom... 😄DD

Crokin
Elég ha meglesed az aláírását 😊 <#banplz>

Repatarurgyán

PiszkosFred
Nem röhej, csak te bosszantóan fiatal vagy és nem tudod mit jelentett anno a doom1 "nekünk". Egy régi motorost nem fogsz sosem meggyõzni, hogy egy mostani rockbanda jobb, mint a led zeppelin... Ízlések és pofonok, teljesen más generáció vagy, nincs ebben semmi probléma, röhej meg aztán mégúgyse...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

danee12
tiszta szégyen má bocs de akkor ti pl doom1 hivek vaygtok és sztetek jobb a doom 3 tól mármint a 2004-estöl.kész röhej ha ez igy va!!!

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

BBird
Suliban lekaptam a Rise of the Dragon-t, B.A.T.2-t, Mean Streets, Martian Memorandumot, Coutdown, stb. Ahogy gondolom sbob neked is hamarosan bazinagyvizsgamicsoda, így sajna nekem sincs túl sok idõm, de majd írok Ancientrõl. :-) Amúgy a hiányzó rész a sea volt, és igen, 3 rész jelent meg, remélem én is jól tudom.

Akkor szerintem megkérjük a reborn utáni helyes link kitételét, hisz Ti vagytok a legnagyobb oldgame oldaltulajdonosok.

Sherlock féle angol kalandokat nem csipázom, én Sci-fi-s vagyok inkább. Cruise-t régen játszottam, aranyos volt (Delphine rulez). :-)

És a B.A.T. igen, úgy tûnt nekem is játszva, mintha kaland-RPG lenne. Érdekes volt a megoldása, mint valami képregény. Jók a hangok benne, meglepõdtem. :-)
a B.A.T. sorozatról én nem akarok hülyeséget mondani, de az egy kicsit kaland egy kicsit rpg volt úgy emlékszem... jó volt...

nyomozni akarsz?
akkor mér nem próbálkozol valami Sherlock Holmes játékkal? vagy a Delphine volt a Cruise for a Corpse... vagy volt még egy jó kalandjáték Murder címmel...
vagy a múltkor ajánlottak nekem egy elég érdekes játékot, Bureau 13 címmel... HOTU-n fenn van, elég érdekes az sem rossz...

Szerintem neked már marha gyorsan írnod kéne valamit az Ancient Art of War-ról, valami nagyon hosszút... mert már hónapok óta azt hallgatjuk. 😊))
Nem mondom hogy unalmas, de úgy reméltem áttérsz a sorozat többi részére is. Legalábbis én úgy emlékszem talán 3 játék is volt. Az egyik az Ancient Art of War in the skies, a másikra nem emlékszem. Lehet nem is volt...

Pontosítsunk, Cyroo írta én csak kiegészítettem az irományát pár fontosabb dologgal. A végén írtam is, hogy én csak a babérokat aratom. Utálok gyikokat írni, mindig Ishmael vagy Cyroo írja, aztán én csak véglegesítek.
S hogy aranybánya? Sajnos nem egészen... de ezt most hagyjuk mer off...

Igazából nekem mindegy hova mutat, inkább a retrora mondanám. Ott viszont ha minden igaz reunion meg reborn meg minden hasonló szörnyû re van készülõben, így nemtom a link változik-e a majd. Remélem nem...
de elképzelhetõ.

EqUiNoX
A kocsmában nem pontos idõpontra kell menni infóért?

BBird
Ez a szemét banda a bár elõtt elvette a stukkerem, s nem adja vissza.

Jaa, amúgy William Hunter vagyok, magán nyomozó. És az a gondom, hogy The Jake-rõl nem tudok információt szerezni, pedig a pultos azt mondta, hogy kérdezzem a zöld kabátos csávót. Csajom is összebalhézott velem, a stukkerem is lenyúlták a biztonságiõrök, majd megvertek. Most már segídhetne valaki.

(Aki tudja mirõl beszélek, az valószínû, hogy a választ is tudja) :-)
BBird
Állat! :-) De nekem karnyújtásnyira van a könyv, az analóg olvasást meg amúgy is jobban szerettem, nem fáj tõle a szemem egy idõ után sem... :-)
BBird
Najó, de milyen a B.A.T.? Azt láttam, hogy Sci-fi, de valami kaland, vagy több stílus egy játékban? Nyomozni kell? :-) Mean Streets jellegû játékokat keresek, azt imádtam. Amikor meghalt valaki, s nyomozni kellett. Elõször csak pár kiindulási pont volt, aztán a végén már egy teljes maffiabanda címét is tudtad. :-)
ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/

Nekem a Seven Cities of Gold jut róla eszembe, bár a Heart of Africa-t végigvittem, ezt már hamarabb meguntam.

Igaz, hogy ez is inkább stratégia.

A B.A.T. tényleg jó, szép a grafikája is. Ezzel is C64-en küzdöttem, egészen addig, míg végzetesen el nem tévedtem a város alatti alagútrendszerben...

BBird
Napokban beszéltünk a komolyabb remake játékokról. Most láttam a híres SpyHunter 2003-as változatát. Képek

Valaki próbálta?
Na és persze ha jól emlékszem idén jön az Outrun 2.része is? Bár az csak konzolra(?).
BBird
Tudom, hogy nem vagy admin, semi modi, de én kértem múltkor az underdogs portált, ezt a DOSBox-t meg lusta vagyok kérni. :-)
EqUiNoX
Bloodnetet nagyon szerettem, de szegény vámpírommal sokszor keveredtem olyan csatákba, melyet nem igazán "éltem" túl ;] Az implantokra meg nem volt pénzem. Lehet most elõvéve már jobban menne a dolog, de akkoriban még nyelvi akadályok is akadtak.

dronkZero
Nekem egy picit nyakatekertnek tûnt az irányítása valahogy. De igazából csak megnéztem, komolyabban nem foglalkoztam vele...

BloodNet-et ismeri vki? Az volt még, amit a nem elsõre egyértelmû interfész miatt hanyagoltam...

Most, ahogy végigvillant pár játék az agyamon, belegondoltam, hogy _visszamenõleg_ hány száz játékóra kellene még, hogy játszak mindennel, ami érdekelne... Hát, kevés hozzá egy ember élete... 😊

EqUiNoX
Szerintem érdemes. Én heteket játszottam c64en az elsõ részével, és nagyon élveztem. Igaz sok sikerélményem nem volt benne, de élmény volt - ha még most is emléxem rá ;]

Linket én nem tudok intézni, a fórumon ugyanolyan látogató vagyok mint bárki más, nem vagyok sem admin, sem moderátor, nem is voltam, és nincsenek ilyen terveim sem (isten ments). Szólni kell nekik a megfelelõ topikban, talán berakják pár nap(hét;]) múlva.

BBird
Valaki tud valamit mesélni a B.A.T. 1. és 2. részérõl? Érdemes játszani vele, stb.?
Crokin
Azt... Kapsz mingyá' olyan elérési utat, hogy attó' kó'dúsz 😊)<#duma>

Repatarurgyán

BBird
Nekem a Quake 4-hez adhatnátok egy elérési útvonalat. KÖSZI!!!!44444 ;-)
wandoo.try.hu
és nem írj ilyen hülyeségeket ebbe a topicba

Crokin
Hm, én azt nem nevezném old game-nek 😊 <#banplz>

Repatarurgyán

francois
csátok kéne egy hely ahonnan letudnám szedni a shogun total war-t. kösz.