8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4122 Elég kamion lesz;) -
#4121 King Quest 3
King Quest Remake oldal
King Quest 3 Teaser
-
#4120 És néha nem szeretik a letöltőmanagereket ;] Én is szedem onnan folyamatosan a cuccokat... -
#4119 regisztrálni kell az isok letöltéséhez de az nem kerül semmibe -
#4118 itt vannak full isok
párat már kipróbáltam
http://abandonware.the-frenchkiss.biz/index.php?page=browse&type=Iso -
#4117 Hááát nem t'om, feltelepítem, aztán körbenézek a fájlok terén, hátha találok vmit.;) -
#4116 Nem lehet kinyomzni melyik file tartalmazza a szöveget? ;] -
#4115 akko nem veszem meg:D
-
#4114 csak a szöveg magyar. -
#4113 touche? magyarul? a tescoban? nekem olyan van, ahol a szoveg magyar, de a hangok nem. ez teljesen hun? (amugy szivatos, mert el lehet benne akadni)
Touche futtatasa DosBox alatt:
érdekes, de a programozok csináltak egy pici bugot az EXE-ben. kizarolag egyetlan verzioju dos alatt fut el: MS-DOS.. nem fut pl DRdos, opendos, hasonlok alatt, vagyis DOsBOx alatt sem.
át kell írni 1 db byte-ot az exe-ben hexa editorral.
részletek a dosbox games oldalán -
#4112 Tudtok valami magyar abandonware központról, legyen az akár ftp, oldal, vagy akármi, ahol full iso cuccok vannak fent? Eddig csak rippelt játékokat kínáló oldalt találtam ilyet. Indíthatnánk egy ftp-t, mindenki beleadná amije van, és lenne egy iso gyűtemény is.
Sok ritkaság van már most is, és az idő előrehaladtával ezeket még nehezebb megtalálni. -
#4111 lol:))))
-
#4110 Köszönöm!
Lekötelezel!!!:) -
#4109 vááááá, már van saját atomreaktorunk is! :)))) -
#4108 magyar.lha -
#4107 Üdv Jakuza!
Érdekelne a magyar kiegészítés!
Tölthető valahonnan?
Köszi! -
#4106 Bocsi, most értem haza és ellenőriztem, de tévedtem: Touche HUN full cd: 422 Mb!! -
#4105 Ha adtok ftp címet, szívesen feltolom a gamét;) -
#4104 #4090 -ben levő linkről szedtem le reggel, 16mb, szal rip lesz. Nem néztem meg, majd otthon. Csak nem hittem volna, hogy magyarul kapható ez a játék a tescoban. Utánanézek, hátha valahol megcsíphetem ezt a 200mb-t is, elvégre abandonware. Ha nem, akkor megkérem majd Atomreaktort hogy valahova töltse fel ha van rá mód és lehetősége, és napközben leszedem majd. Sajnos otthon modem van, szal csak 9-17 között tudok érdemben tölteni, de majd meglátjuk, előbb szétnézek akkor a neten... -
#4103 Neked R.I.P verziod van ?
Bar meg kell mondjam manapsag mar a 200MB feltoltese se gond.
Regebben odzkodtam volna ilyentol, de mamar feltoltok egy ekkora fajlt a netre kb 2 ora alatt.
Csak az a gaz, hogy nekem nincs meg az a 200MB ami Atomreaktornak igen. :P -
#4102 Még mindig a "Touche: Adventures of The Fifth Musketeer"-ről beszélünk? -
#4101 Amúgy asszem néhány Tescoban is kapható a full magyar. De a 200 Mb azért több, mint a 16:) Zene, beszéd, stb.:) -
#4100 Hagyd akkor ;] Amit leszedtem Touche az csak 16mb, elleszek vele angolul, nemprobléma. Azt hittem pár megás magyarítás vagy ilyesmi. -
#4099 Otthon majd megnézem hány Mb pontosan, de 200 Mb felett van:) Mondjuk pl a 2big.hu-val azt is el tudom küldeni.;) Megoldjuk vhogy, ha nagyon kell;) -
#4098 És nem DCzőknek nem tennék ki valahova webre? Vagy mail ha nem egy nagy méret? ;] -
#4097 Dehogynem:) DC-n leszedheted tőlem;) -
cleric #4096 Én egyszer nekiálltam angol felirattal. Valamiért nem játszottam végig és később hallottam, hogy készült hozzá magyar feliratozás. Ezzel nem találkoztatok? -
#4095 *új sztori, új történet = új sztori, új karakterek ;] -
#4094 Hétvégén kölcsönkértem és végigjátszottam a Still Life-t (nonstop 12óra alatt, nem tudtam abbahagyni;]), és rájöttem hogy kissé besokaltam a wowból, és kellene valami kaland, ami leköt a következő 1-2 hétben. És új legyen, új sztori, új történet, nomeg hangulatos. Nézegettem az abandonware kalandokat, hátha találok valami újat, akkor akadtam erre. Este megnézem, kösz az infokat. -
#4093 Hát inkább az előbbi, bár egy Monkey Islanddal nem ér fel. De kár kihagyni. -
#4092 De viccesen/szórakoztatóan hosszú és bonyolult, vagy unalmasan/egyhangú hosszú és bonyolult? -
#4091 Én végigtoltam, 2x. Az egyik legbonyolultabb advanture amihez szerencsém volt, és iszonyat hosszú szvsz :) -
#4090 Touche: Adventures of The Fifth Musketeer(1997)
http://www.filecity.gr/file.asp?rec=3094
Ismeri ezt valaki? Elég idiótának tűnik (jó értelemben) ;] -
#4089 Van egy magyar kiegeszites, ami installja utan a menuk es egyeb feliratok magyar nyelvuek lesznek. -
#4088 Ez félig magyar nyelvű volt? -
#4087 Na ugylatszik X3-rol nem lehet belinkelni kepet.
-
#4086 Heh, én ezt a játékot kb egy hónapja láttam először, a munkahelyemen... :) Ha gondolod, hétfőn elhozom... Bár nem egy nagy élmény az a játék. :) -
#4085 Nekem van egy ripem(valaki innen a fórumról töltötte fel nekem), de az a baj vele, hogy a taktikai csatánál fagy. Találkoztam ezzel a verzióval már régebben is, és még a Tactical combat add-onnal is b*szik működni. Én már szinte lemondtam róla, hogy még működőképesen, fullCD imageben meglesz nekem valaha... :( -
#4084 En is tok.
KB igy nezett ki 2002-ben a Workbenchem.
[IMG]http://free.x3.hu/jakuza/Amiga Workbench.jpg[/IMG] -
#4083 Nekem komplett amiga OS-em van még internetezni is tudok rajta:)
Tiszta Windows feeling csak ez 1993-ban már kész volt....
Igy megy szépen minden.