8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4322 Golden Axe?
Bár az nem annyira Diablo klón. Illetve abban igen, hogy hentelős mind a kettő :)
-
ronhaven #4321 blade and sword? -
#4320 Kicsit konkrétabban írd le szerintem. -
#4319 Igen, az volt a másik tipp. A Rescue Rover régebbi, az nekem jobban is tetszett. :-P -
#4318 kellene még 1 játék cím. az egy diablo klón. 3 fajjal lehetett benne lenni egy harcossal egy varázslóval meg egy erdőjáróval aki mindkettőhöz értettegy kicsit. ha valaki felismeri írjon lécci! -
#4317 köcce! végre megvan! ezen a játékon nőttem fel! azé kerestem ennyire!
-
ronhaven #4316 szerintem meg Heart of Darkness -
#4315 Hegeace:
Rescue Rover az, amit keresel. -
Lacika 79 #4314 mind capcom-os cucc?
érdekelne -
#4313 Cadillacs, nyammi igen az jó volt. Nekem vannak ám ilyen dolgok a winyómon, hogy:
Aliens VS Predator
Vendetta
Shadow Dancer
Axterix
Cabal
Samurai Shodown I - VI
Crude Buster
Dungeon & Dragons Tower of Doom
Dungeon & Dragons Shadow over mystara
Final fight
Golden axe
Haunted castle
Terminator
Killer Istinct I - II
Metal Slug I - VI
stb. és még pár nyalánkság :)
és mind totál konverzió, azaz a Killerek pl, egyenként 100 mega felett vanak :)
-
Lacika 79 #4312 Cadilacs etalon :) -
sbob #4311 Még 1 megjegyzés a balhét mindig az viszi el, aki felrakja.
Addig oké, hogy nem vállalsz felelősséget semmiért, de nem a mezei usert fogják elővenni. Amúgy meg nem fog az oldallal törődni senki szerzői jogok szempontjából, szóval szerintem az a kiírást nyugodtan kiszedheted. -
sbob #4310 Nemtom állítólag ez 1 old game topik, szóval tökmind1 milyen grafikájuk van. -
#4309 thx, majd megnézem.
játéktermi dolgokban a Callus95-öt ismerem. azon van Cadillacs and Dinosaurs, meg Captain Commando, meg hasonló aranyosok. -
killer1983 #4308 Szevasztok ha érdekel valakit 1996-2000-ig régi nintendo64 es játékok
akkor látogassatok el a n64 oldalra!
itt van egy emulátor és hozzá rengeteg játék és egy jól használható leírás
A legjobb dolog ez mert egy játék 6-20 mb-ig terjed és teljesen 3D-s az összes.
A játéktermekből ismert játékokkal is találkozhat az ide látogató -
galocza #4307 nem vagyok meglepve.
amúgy én nem bánom: csússzon ha akar, de ha eljő, legyen JÓÓÓÓ! 8) -
#4306 Előbb legyen kapható az Oblivion, jelen állás szerint csúszik a PCs verzió. Illetve a pletyka ez ;] -
galocza #4305 win, de már megszenvedtem, köszi.
viszont van mentőkérdés 8):
a redguard (elder scrolls) 2. lemezén mi van? forrást nem találtam rá és az első feltelepül, nem kell a 2. cd. 1 hét után hajlamos vagyok feladni a küzdelmet. lehet hogy "csak" zene van rajta, és azt, bár szomorúan, így elnélkülözöm.
ps: battlespire-t se leltem, csak ripet (szintén tes játék).
vagy várjak, oblivion kapcsán majd mindent elárasztanak a tes játékok? -
sbob #4304 Egy fogós kérdés! Fighter Bomber-ben hogy indítom el a sima missionoket? A gyakorló meg a saját küldetések mennek. De a simák nem. Rákattanok. Bejön a gép felszerelése képernyő, amikor kész rányomok az end-re, és újra kinn vagyok a menüben. Érdekes.
C64-en úgy emlékszem előtte még megnéztem a map-ot, és elolvastam a küldetés leírását, aztán felszereltem a gépszörnyet, és az end már a pilóta fülkébe vezető gombocska volt... de PC-n nem egészen így megy, ahogy látom. Ma már több helyről lekaptam, de még nem arattam sikert. Valakinek van valami jó ötlete? -
sbob #4303 Wines vagy DOS-os verzió? -
sbob #4302 No ha az sikerült akkor majd szólj... sajna én időhiány miatt feladtam, de majd még folytatom. Most egész jó vagyok... asszem... remélem. Szóval talán van esély, hogy nyerek végre. Ennyi próbálkozás után már jó lenne... -
galocza #4301 még eladják őket, szóval nem abandonware:
adventuresoft
hogy ebből mekkora bevétel származik azt nem tudom. bár vélhetőleg nagyobb mint a simon 3dből 8).
kérdésem lenne: vki meg tud szánni egy betrayal in antara 2. cdvel? nagy nehezen megkaparintottam (jól eldugott torrent), tömörítvényben no error, oszt a 2. cd hibásos. emulyán meg nincs forrás, úgy tűnik. 8(
ha lenne vkinek anyag+hajlandóság, előre is köszi,
g -
#4300 De aztán lehet igazad van, ugyanis most néztem és én is vak vagyok. -
#4299 Regisztrálás után tölthetsz. A regisztrálás ingyenes. -
#4298 Hát jöhet, megköszönném. -
#4297 Ja van egy fullos, hangos verzió, csak azt nem viszi a psp-s scumm. -
#4296 mellesleg megvan a simon2 is, ha kell -
#4295 kisebb? mér, van nagyobb is? -
#4294 Köszi, pont ez a kisebb verzió kellett! :) -
#4293 Nesztek!
De nem marad sokáig, mert nem cejetek illegális cuccot az FTP-men. -
#4292 Ezt láttam én is, de innen nem lehet leszedni, csak megvenni. Vagy én vagyok baromira vak. -
#4291 http://abandonware.the-frenchkiss.biz/index.php?page=fiche&id=1096 -
#4290 :-DD
'93-'94 -ben jött ki. Akkoriban mennyire szép grafikája volt, legalábbis nekem tetszett. Több oldalas cikk is volt róla 576-ban. -
MrTressy #4289 Asszem normal fokozaton toltam ha jól rémlik de biztos nem easyn az hétszentség.Az volt a szopás hogy volt 8 bázisom és minden bejövö ufot kinyuvasztottam.És mivel a bázis is durván be volt védve nem tudtam elkapni parancsokot.Igy hát leszedtem a bázis védelmét a havonta 1x jövö nagyufó betámadott és utána már sikerült parancsokot szerválni végül lenyomni a föbázist .Jöhet a 2es rész -
#4288 Nem, ennek az eredetije jó régi már, abandon kategória ('93-as)
Bovebben:
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=548
bye
Rip -
#4287 A Simon the Sorcerer első részét nem látta valaki fent valahol? -
#4286 NeoGeo-ra megvan mind a 4 (5?) Metal SLug rész, NeoGeo romokat keress, emulátornak meg jó lesz a WinKawaks. -
#4285 Metal Slug 2 nevezetű játékot keresek!
Még régen játéktermekben lehetett vele játszani, de nagyon jó volt, pc-re is lelehet szedni biztos (legalábbis remélem)
valaki tud róla valamit, pls help me -
#4284 az durva, nekem 10 év alatt nemsikerült :-) -
MrTressy #4283 jee sikerült végre végig nyomni az ufo 1-et