Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Egyszerre csak egyet szabad tölteni underdogról, és csak egy szálon azt is. Ezeket betartottad? Ha nem, akkor azt hiszem 24órás kitiltást kapsz az oldaltól. :-)

Dosbox csak akkor kell, ha a játék szarul futna simán win alatt.
nem, egyszerûen mikor beírom a számot amit megad, akkor a go után ezt a linket adja meg. kötelezõ a regisztráció? a system shock 1 nincs meg vkinek dc megosztásban? esetleg van hozzá egy mûködõ torrent?
ja és a játékokhoz kell dosbox a futtatáshoz?

How much can you take,before you snap?

BBird
Lehet valami rosszra klikkelsz!?
BBird
Én a Septerra Core -t imádtam, bár az annyira nem régi darab.
miért vanz az hogy mindegyik letöltésnél ez az oldal jön be:
http://www.the-underdogs.org/error.php?id=4 ?

BBird
Rockford. Ott cuccokat kell összegyûjteni, és van benne szintlépés is. ;-DD

Mielõtt letöltenéd, aztán jönnél szídni: Csak vicceltem, az nem RPG. Ott különbözõ stílusban pontokat kell gyûjteni, arany, alma... más formákban, és ha megfelelõ mennyiséget összekapartál, mehetsz új szintre. :-)
Voltan
Nekem megvolt a Tactics. Csapat alapú taktikai játék. Rpg-elem csak annyi van benne, hogy fejlõdnek a karakterek. Jó játék amúgy, a Fallout 1-2 harcrendszerén alapszik. Ebbõl is látszik, hogy marha jó rendszer volt az.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bár ahogy olvasgattam, mégsem azzal kéne kezdenem, mert nincs kedvem most kínozgatni magam 😊)) vmi egyszerübb, ami szintlépõs, cucctalálos?? 😊))

uh, thx a sok válaszért 😊))
kár hogy csak hétvégén tudok játaszani, szóval két hét alatt nem lesz meg minden 😊))
Szerintem a Robinson Requiemmel kezdem, mert az így elsõre eléggé jól hangzik
HoMM -nól összes rész meg van! imádom azt a gammát, nekem személy szerint a 3 a kedvencem,SoDos kiegészítéssel. System Shock 2-vel is játszottam már,de amikor itthon akartam kipróbálni nem indult el, úgyhogy letettem róla, pedig az is nagyon bejött!
De legeslegjobban a Fallout 1-2 tetszett 😊) számomra az a játék felülmúlhatatlan. Az volt az elsõ játék amit kaptam, még anno, és annyira tetszett a játék stílusa, hogy szinte egész nap a gép elött ültem. Ennél jobban csak a 2. rész fogott meg. Mind2 játokat végigvittem már egy jó párszor 😊))
A Tactics viszont számomra hanyagolható része volt a sorozatnak, egyáltalán nem jött be.

ollie
Boltból be lehet szerezni.

BBird
Mobygames-en néztem képeket róla, meg a kategória RPG és Strategy. :-) De szerintem igazából ügyességi logikai. ;-)
EqUiNoX
De az asszem stratégia, míg az eredeti Fallout 1-2 (és a hamarosan érkezõ 3) az posztapokaliptikus rpg ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

BBird
Az a rész túl új az öreg rókáknak. ;-)
Mondjuk én nem ismerem annyira, de tudtommal az sem annyira gyenge.
Van egy gondom, megvan nékem a Fallout Tactics, de a játék második cd-je hibás. Valakinek ötlete, hogy honnan szerezhetném be? Esetleg lebeszélnétek róla? 😊 Eme utolsó gondolat onnan jött, hogy a Fallout 1-2-t ajánlottátok, de ezt a részt nem... 😊)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

BBird
Nagyon helyes, szégyeld magad... :-)
(Mondtam, hogy a homokba, hát nem megmondtam?) ;-))
EqUiNoX
/me elkullog a sarokba

Bocsánat, reggel van még, nem láttam. Elnézést ;]

DonnieBrasco
Miért, szerinted mivel kezdtem? 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

EqUiNoX
És a Bard's Tale sorozat? ;] Ha már a Krynn szériát említettük, amely szintén c64/pc, akkor a BTnek is itt a helye. Sõt, ezzel kellett volna kezdeni ;]

DonnieBrasco
Bard's Tale sorozat
Wasteland
Dragon Wars
Krynn sorozat többi része
Mines of Titan
Baldur's Gate 1-2
Icewind Dale
Fallout 1-2
Anachronox

fejbõl ennyi, de inkább ezt böngésszétek:

http://www.rpgdot.com/index.php?hsaction=10070&sid=6298b6d4fe1fcbb674706bd6ebd1c879

DB

ollie
Állítólag a 7 a legjobb, én csak a 8-at ismerem, de az is isteni.

Ja és jöhet a Baldur's Gate és Icewind Dale sorozat is, de a legjobb RPG a PLANESCAPE: TORMENT! Olyan jó, hogy eldobod közben az agyadat is. 😉)

[Jakuza]
Igen a lenyeg bentvan.
De akar kiegeszithetnenk a:
Dark SUN
Dark Land
Realms of Arkania sorozat
Final Fantasy sorozat
Arcanum
Elder Scrolls elso reszei
Heroes of Might and Magic sorozat
Pool of Radiance
Shadowrun
Ultimak stb

Ezekbol a kovetkezo heten kerdezunk ki. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PiszkosFred
Kezd a Robinson Requiemmel, vagy annak a masodik reszevel. ;] Nem kifejezetten a hagyomanyos fantasy RPG, hanem egy verbeli tulelo jatek (lezuhansz urhajoval egy lakatlan bolygon, es eld tul, megkuzdve jarvanyokkal, bokatoresekkel, megfazasokkal, mergezesekkel, stb. isten a jatek!) de korszakalkoto a maga nemeben. Reszemrol azt ajanlom elsonek! ;] Aztan kockadobassal donts a tobbi kozott, mind nagyszeru es kivalo jatek, lehetetlen sorrendet felallitani...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Miért mindenki csak a Wizardry 7et emlegeti?
Van elõtte 6, és utána 1....azok olyan rosszak?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

BBird
Ishar sorozat!?
Eye of Beholder sorozat!?
Might & Magic sorozat!?
Wizardry 7!?
Ultima és Ultima Underworld epizódok!?
Lands of Lore 1 és 2!?
Death Knights of Krynn!?
Robinson Requiem!?
Bad Blood!?
Betrayal at Krondor!?
Dungeon Master!?
Legend of Valour!?
System Shock 1 és 2!? Tudom-tudom... az FPS, de akkor is! ;-)

Nekem hirtelen ennyi jutott eszembe. Jövõhétre vidd végig mindet, kikérdezünk belõle! :-)

mondjatok már egy pár régi rpg játékot, nekem sajna kimaradtak az ilyenek 😞((
szeretnék most bepótolni egynéhányat a nagyok közül 😊)

Cicero
Játszani játszottam vele, meg tetszett is, csak utánna jött a Diablo <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

dronkZero
Ehh, minden nap van valamin idegesíteni magam... Haverral jól eldöntöttük, hogy majd C&CGoldozunk multiban. Csak az a bökkenõ, hogy az XP patch kikapcsolja a LAN-t, anélkül meg el sem indul. 😞

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Ne rám panaszkodjál, nem én offoltam. :-)
[Jakuza]
<#wow1><#ejnye1><#phone>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Nightrun
Szerintem meg frankón nem szivatni kellene ôket, hanem példát mutatni, hogy igenis, gyorsan készen lehet lenni egy fordítással. Hát ez a baj. Így kéne felfogni az egészet!!!

Voltan
Az komoly hiba! A Fallout 1-2 örökérvényû alapmû.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DonnieBrasco
Jah, még a németeknek sem természetes, hogy párhuzamosan megjelenjenek a nagy amcsi vagy brit kiadók játékai németül is... A Morrowind is sokkal késõbb jelent meg németül!
Cserébe õk meg az angolszász népeket szívatják a jó kis Gothic-jaikkal 😊))

DB

EqUiNoX
Általánosságban offoltunk picit ;]

EqUiNoX
Fejlõdni fejlõdik, ez tény. De azért közel sem olyan erõs a magyar piac, hogy emiatt a projektek végsõ fázisába belerakjanak egy "magyaroknak szóló" kiegészítés, legyen az felirat vagy szinkron. Tisztelet a kivételnek. Én is bosszankodok emiatt, de szerencsére nincs baj az angol játékok megértésével, így nálam ez a pont nem kritikus. Ám azoknak, akik csak most ismerkednek a nyelv(ekk)el, azoknak sajnos marad a kattingatás, vagy a szorgalmasabbjának a szótározgatás, és nem utolsó sorban marad a várakozás a magyarításra.

BBird
Segítsetek ki, lemaradtam. Melyik régi játékról is van most szó? :-D
Amiga
Lehet, de a Media Markt és a CD-Galaxis statisztikái szerint a PC-s játékok jobban kelnek, mint a konzolosok. Pedig igen sok konzolos fogy.

Az is elgondolkodtató, hogy amikor egy-egy akció keretében százával látni programokat a polcokon, az néhány nap alatt elfogy. Ráadásul eddig bármikor mentem a fenti boltok egyikébe, mindig épp játékot vett valaki.

És minden ismerõsömnek, aki legálisban utazik, van vagy 50-60 eredeti játéka. Szerintem a magyar piac dinamikusan fejlõdik.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

PiszkosFred
Csak amíg nálunk egy játékból annyi fogy a boltokban, amit egy kézen meg lehet számolni, addig a fejlesztõknek és a kiadóknak nem éri meg a szélmalomharc a magyar feliratért, szinkronért, stb. Szerintem. Túl kevesen beszélik a magyart, és túl keveset forgalmaznak errefelé, hogy szempont legyünk a szemükben ;] Idõvel talán majd változik ez...remélhetõleg...

Amiga
Hm, ha a dél-laoszi vidéki újság minden itthoni újságárusnál kapható lenne, akkor igenis fel lennék háborodva. Amikor a Media Markt-ban raklapjával árulják a szoftvereket angol kézikönyvvel, igenis felháborító. Mint ahogy az is, amikor veszek egy hifit nyolcvanért és a magyar útmutatója 1 lap, holott törvény van rá, hogy a mûszaki termékek (ide kell érteni a szoftvert) csak hiánytalan magyar dokumentációval hozhatók forgalomba.

Milyen lenne már, ha a magyar tévé is angolul nyomná a mûsorokat, vagy ha a DVD-n nem lenne magyar felirat legalább (ha már a magyar hangsávot is sajnálja tõlünk némelyik forgalmazó)? Én a játékokról is így gondolom. Legalább választható magyar felirat legyen rajtuk. Kultúra kérdése. Hiszen olyan DVD-ken van magyar felirat (sõt hangsáv!) amit a büdös életbe nem vesznek meg tíznél többen, és holnap gagyi lemezmelléklet lesz egy DVD-magazinhoz, vagy autósújsághoz.

PiszkosFred
Azert steve munkaja is kivalo, nekem legalabbis nagyon tetszett az nwn magyarul. Az iwd-nek nem is tudtam hogy van magyaritasa, holnap melobol leszedem es azt hiszem a wowot picit szuneteltetem ;] Utobbi infot koszonom.

Cicero
Hmmm... jónak tûnik, sajnos a játék nincs meg 😞((

[Jakuza]
Na akkor ha jo magyaritast akarsz akkor nezd meg a Fallout sorozat magyaritasat.
Fallout Hunlap

Cicero
Én játszottam Diablo 2-õt Battle.Neten és a magyarok mind kipróbálták a magyarosítást és nagy szar volt, ez persze nem mindegyik magyarításra jellemzõ, amiket én kipróbáltam, mind negatív véleménnyel hatott rám, de ez nem azt jelenti hogy mindegyik fordítás szar 😉

elég sok kreatív és ügyes fiatal van, akik nem kapnak támogatást. meg egy rakás analfabéta idióta jó kapcsolatokkal (gondolom), akiket megfizetnek és olyan anyagot adnak ki a kezükbõl hogy hánynom kell.
na ez most már tényleg nagyon off, sry, de rohadtul utálom, amikor kiadok egy dvdre átlag 4000ftot és olyan a fordítás, hogy eldobom az agyam. ilyen rengeteg van, de hirtelen a fight club ugrik be. szákmeg, megcsináltam volna ingyen (meg is csináltam ami azt illeti). és tök mind1, mi a médium, azt rühellem a legjobban, hogy úgymond kõbe van vésve: a dvdmen a felirat, a valhallás dûnék, a port royale stb már mind így maradnak, mert páran ennyire igénytelenek a munkájukra. az én szememben az ilyesmi bûn.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

PiszkosFred
Nem kell 200milliós nemzet ;] Elég ügyes, kreatív fiatal van itt, akik ha kapnának egy kis támogatást, tudnának produkálni magyar nyelvû kiváló programokat, magyaroknak ;] De ez már tényleg egy másik történet...

azzal még nem lenne baj, hogy magyar egy játék, de rosszul tudok lenni néha fordításkotól. annakidején megvettem az x gamer magazint, semmi másért csak a port royale miatt. feltelepítettem, letelepítettem. de ez ugyanúgy igaz filmfeliratokra vagy bármi másra is...
az angolt talán le tudják fordítani angolra 8).

a másik dolog: hol van az leírva hogy jogunk van magyarul játszani? piacgazdaság van kérem (hogy ez jó vagy nem jó, mindenki döntse el maga), amire van fizetõképes! kereslet, és nem törvénytelen az hozzáférhetõ. jogom van tán magyarul olvasni minden dél-laoszi vidéki újságot, nézni magyarul a tiranai városi tévét? lehetõség van, jog nincs. tessék sok gyereket csinálni, legyünk 200milliós nemzet, fizessünk a programokért és lesz magyar verzió mindenbõl...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

PiszkosFred
Hagyd, sosem fogod tudni meggyõzni, de majd eljön a felismerés pillanata nála is, egyszer... ;]

ollie
Hát ha neked a játék nem elég értelemes, akkor ne játsz vele. Ha meg mégis elég értelmes, akkor fizess érte.

Amiga
Igen, de egész ügyes súgója van, ki lehet belõle találni, mirõl van szó...

[Jakuza]
Neverwinter. 😛
Hat en mar annyira megszoktam az angolt, hogy mar belezavarodok a magyar elnevezesu skillekbe es featekbe. 😛