Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dosbox csak akkor kell, ha a játék szarul futna simán win alatt.
ja és a játékokhoz kell dosbox a futtatáshoz?
How much can you take,before you snap?
http://www.the-underdogs.org/error.php?id=4 ?
Mielõtt letöltenéd, aztán jönnél szídni: Csak vicceltem, az nem RPG. Ott különbözõ stílusban pontokat kell gyûjteni, arany, alma... más formákban, és ha megfelelõ mennyiséget összekapartál, mehetsz új szintre. :-)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kár hogy csak hétvégén tudok játaszani, szóval két hét alatt nem lesz meg minden 😊))
Szerintem a Robinson Requiemmel kezdem, mert az így elsõre eléggé jól hangzik
HoMM -nól összes rész meg van! imádom azt a gammát, nekem személy szerint a 3 a kedvencem,SoDos kiegészítéssel. System Shock 2-vel is játszottam már,de amikor itthon akartam kipróbálni nem indult el, úgyhogy letettem róla, pedig az is nagyon bejött!
De legeslegjobban a Fallout 1-2 tetszett 😊) számomra az a játék felülmúlhatatlan. Az volt az elsõ játék amit kaptam, még anno, és annyira tetszett a játék stílusa, hogy szinte egész nap a gép elött ültem. Ennél jobban csak a 2. rész fogott meg. Mind2 játokat végigvittem már egy jó párszor 😊))
A Tactics viszont számomra hanyagolható része volt a sorozatnak, egyáltalán nem jött be.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Mondjuk én nem ismerem annyira, de tudtommal az sem annyira gyenge.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bocsánat, reggel van még, nem láttam. Elnézést ;]
Wasteland
Dragon Wars
Krynn sorozat többi része
Mines of Titan
Baldur's Gate 1-2
Icewind Dale
Fallout 1-2
Anachronox
fejbõl ennyi, de inkább ezt böngésszétek:
http://www.rpgdot.com/index.php?hsaction=10070&sid=6298b6d4fe1fcbb674706bd6ebd1c879
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ja és jöhet a Baldur's Gate és Icewind Dale sorozat is, de a legjobb RPG a PLANESCAPE: TORMENT! Olyan jó, hogy eldobod közben az agyadat is. 😉)
De akar kiegeszithetnenk a:
Dark SUN
Dark Land
Realms of Arkania sorozat
Final Fantasy sorozat
Arcanum
Elder Scrolls elso reszei
Heroes of Might and Magic sorozat
Pool of Radiance
Shadowrun
Ultimak stb
Ezekbol a kovetkezo heten kerdezunk ki. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van elõtte 6, és utána 1....azok olyan rosszak?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Eye of Beholder sorozat!?
Might & Magic sorozat!?
Wizardry 7!?
Ultima és Ultima Underworld epizódok!?
Lands of Lore 1 és 2!?
Death Knights of Krynn!?
Robinson Requiem!?
Bad Blood!?
Betrayal at Krondor!?
Dungeon Master!?
Legend of Valour!?
System Shock 1 és 2!? Tudom-tudom... az FPS, de akkor is! ;-)
Nekem hirtelen ennyi jutott eszembe. Jövõhétre vidd végig mindet, kikérdezünk belõle! :-)
szeretnék most bepótolni egynéhányat a nagyok közül 😊)
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Cserébe õk meg az angolszász népeket szívatják a jó kis Gothic-jaikkal 😊))
DB
A ti kung-futok nem erős!
Az is elgondolkodtató, hogy amikor egy-egy akció keretében százával látni programokat a polcokon, az néhány nap alatt elfogy. Ráadásul eddig bármikor mentem a fenti boltok egyikébe, mindig épp játékot vett valaki.
És minden ismerõsömnek, aki legálisban utazik, van vagy 50-60 eredeti játéka. Szerintem a magyar piac dinamikusan fejlõdik.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Milyen lenne már, ha a magyar tévé is angolul nyomná a mûsorokat, vagy ha a DVD-n nem lenne magyar felirat legalább (ha már a magyar hangsávot is sajnálja tõlünk némelyik forgalmazó)? Én a játékokról is így gondolom. Legalább választható magyar felirat legyen rajtuk. Kultúra kérdése. Hiszen olyan DVD-ken van magyar felirat (sõt hangsáv!) amit a büdös életbe nem vesznek meg tíznél többen, és holnap gagyi lemezmelléklet lesz egy DVD-magazinhoz, vagy autósújsághoz.
Fallout Hunlap
na ez most már tényleg nagyon off, sry, de rohadtul utálom, amikor kiadok egy dvdre átlag 4000ftot és olyan a fordítás, hogy eldobom az agyam. ilyen rengeteg van, de hirtelen a fight club ugrik be. szákmeg, megcsináltam volna ingyen (meg is csináltam ami azt illeti). és tök mind1, mi a médium, azt rühellem a legjobban, hogy úgymond kõbe van vésve: a dvdmen a felirat, a valhallás dûnék, a port royale stb már mind így maradnak, mert páran ennyire igénytelenek a munkájukra. az én szememben az ilyesmi bûn.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
az angolt talán le tudják fordítani angolra 8).
a másik dolog: hol van az leírva hogy jogunk van magyarul játszani? piacgazdaság van kérem (hogy ez jó vagy nem jó, mindenki döntse el maga), amire van fizetõképes! kereslet, és nem törvénytelen az hozzáférhetõ. jogom van tán magyarul olvasni minden dél-laoszi vidéki újságot, nézni magyarul a tiranai városi tévét? lehetõség van, jog nincs. tessék sok gyereket csinálni, legyünk 200milliós nemzet, fizessünk a programokért és lesz magyar verzió mindenbõl...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Hat en mar annyira megszoktam az angolt, hogy mar belezavarodok a magyar elnevezesu skillekbe es featekbe. 😛