Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy néz ki érdemes itt is körülnézni ... kalandjátékok között eldugva van pár elég ütõs is. Többit még nem nézegettem.
Jó böngészést! 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sikerült letöltenem a Monkey Island 2-t. Az elején viszont vmilyen szöveget ír ki, és két számkódot kér. A könyvtárban lévõ codes.txt-ben lévõ adatok alapján megpróbáltam beírni a kódot, de így se fogadta el. Akinek megvan ez a verzió, az meg tudná mondani, hogy milyen kódot kell beírni?
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ennyire azert meg nem vagyok szenilis. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A retrogames.intranet.hu játékait hol lehet elérni? Lehet hogy én vagyok balfasz, mert céloznak is erre a fõoldalon.
Esetleg más helyet tudtok, ahol a monkey island 1-2-t fellelhetném? A French Kiss Abandonwaren csak demo verzio van.
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Defender of the Crown
P o P. 😛
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A következõ kérdés pedig: Darklands és a Realms of Arcania.
Na milyen vagyok? :-DD
Mellékesen Amigát életemben 2szer láttam mûködés közben, azt is csak 2éve télen. :-)
Na most én kérdezek:
Egy mászkálós játék. Segítek kicsit. Elrabolnak egy csajszit, 1001 éjszaka meséihez hasonló sztori. Manapság vannak új részei. Nem egyszerû tudom, de adok pár nap gondolkodási idõt. :-))
Szóval lehet ott válogatni.
Lucas és Revolution kalandok viszont eléggé elterjedtek hazánkban. Ha figyeled a neten a megunt szoftvereket, akkor találhatsz gyöngyszemeket. 😉
Itt valaki mondta, már nemtom hol, hogy a Monkey 2 floppy ugyanaz mint a cd version. Ha jól emlékszem, a cd versionben nincs karakter korlát. Csak azér mondom mer készül (többek közt) hozzá a magyarítás. A DOTT-hoz már elkészült... lehet tesztelgetni.
A fordító srác pedig felszórta iso-ba ezt a játékot is:
http://adventuregames.atw.hu/
csak azér merem linkelni, mer a francia abandon link miatt sem szidtatok le... 😄DD
Jahh PC-n szép CGA volt...
C64-rõl mindenki ismeri. Egyébként szemét dolog egy ilyen teszt, mert tuti pont mikor kéne, akkor nem jut eszébe a játék címe az embernek. Attól lehet rendesen megzakkanni...
A Retron az baj, hogy csak floppis verziók vannak 😞.
Vicces, hogy leszedtem a goblins 1-2-3 ISOját (dbja 200-300 mb) aztán kiderült, hogy az anyag a CDken mindössze 5 MB ... ez humoros.
Kalandjátékok ISOban. Télleg nem ártana vmi jó kis helyet lelni, ahonnét a Full Lukas Arc gyûjteményt össze lehetne vadászni. Bróken szvörd sorozat is izgatja rendesen a fantáziám. Sajna manapság már nem fognak point & click típusú játékok készítésébe ... pedig mekkora királyság volt már a The Runaway Adventure (v mi volt a neve) ... ráérek gyûjtögetni a régmúlt nagy kalandjátékait ... ha már ennyi ideig kibírtam, akkor csak menni fog még pár évig 😊.
Osztott kepernyos F1 game, ha tobb jatekos nyomta.
Talan ugy fordithanam "boxkiallas". 😛
Talan igy vagni fogod. ;P
Cov egyik évszámában volt róla egy hosszabb ismertetõ, talán az elsõ oldalak egyikén...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
1/28 - ezert is jarna feketepont ;] Alapmunek szamito strategia...
1/8 - nyelvemen van a neve, de maig nem jutott eszembe. Mostmar otthon elokotrom a dvdket es cdket, es vegignezem oket, emrt tudom hog ymegvan, csak nem jut eszembe a neve. Asszem nekem nemetul volt hozza szerencsem. De mindaddig sajnos az en megoldasom is varat magara...
2/39 - se labuk, se kezuk, hobbijuk hogy egymast irtsak hatalmas arzenalt felvonultatva ;]
2/8 - nem csak mai játékok vannak benne... a "közelmúlt nagy durranásának" elõdje
2/11 - valaha volt egyik legidiótább lucasarts kalandjáték, hatalmas poénokkal. Ez speciel a második része a játéknak, de az elsõ részt is tartalmazza, ha egy magányos c64 elé leülsz a játékban, akkor elõjön a játék a játékban effekt ;] Kötelezõ darab! (feketepont amiért nemtudod😄)
2/28 - két kommenttel ezelõtt írtál egy játékot, nincs dejavu érzésed?