8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4562 Sztem fél évre visszamenőleg minden kommentelőnek elküldte ;] -
#4561 Én sem maradtam ki... -
#4560 ja.... Explorer?
az nem számít, olyat senki se használ:P -
#4559 Nekem a sh2 régi E3as trailer zenéje kellene, egyszerűen isteni az a szám. Megvan az OST, de nincs rajta. Évek óta vadászok rá, egyszer sikerült valami orosz oldalról beszerezni, de csak 56k-s minőségben, de azóta már az elszállt - a szó szoros értelmében ;] -
#4558 Nem teljesen abandon dolog, de akinek esetleg megvan a Silent Hill 2 és hajnalndó lenne nekem segiteni egy feltöltés erejéig, az írhatna nekem privátot, megköszönném nagyon. -
sbob #4557 Igen? Én is csatlakkoznék a válaszadók sorához... :D
Vicces gyerek. -
MrTressy #4556 inkább pocketdos mint dosbox bár az elöbbi sem tökéletes, egyszerüen kevés a hardver egy dosos 386-486os game tökéletes emulálásához -
#4555 küldtem -
Thanatos #4554 nekem is küldött nyugi, szvs mindenkinek küldött :D -
#4553 Beszarok, már én is kültem neki pár napja címet ahonnan leszedheti! -
DJviolin #4552 Nekem meg ne küldözgess privát üzenetet, mert nekem gyakorlatilag 3-4 hozzászólásom van ebben a fórumban, és t*köm tudja, hogy mi az a két játék. Ergo f**** tudja. -
#4551 Igen, elsősorban ilyen ficsőrökre gondoltam én is. :-)) -
#4550 Szemerőltető ;] -
#4549 Köszi szépen, közben böngészgettem, s rájöttem, hogy én voltam ismét a hülye. Előbb jöttem sírni ide, mint kerestem volna. Windows verzió kellett neki. Na majd kipróbálhatom végre milyen "tájkonozni" marokkonzolon. :-D -
#4548 A romnation oldalról szoktam tölteni, de köszi a linket! :-) -
#4547 Lehet, hogy ami nálam volt ppc, az volt gyengus. :-)
Mert az ipaq -n levő dosbox emulátorral prehistorik akadt borzasztóan. Aztán átraktam az egészet egy más ppc -be, s ott meg már élvezhetőbben volt hajlandó működni.
De most már mind1, mivel psp -n úgyis jobb az irányítás, gombok. :-) -
#4546 Hányszor kell még elmondani? Privátban is megírtam: Innen. -
#4545 Heló! Nem tudod hogy honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?A teljes verziót. -
sbob #4544 Jajj... mert a kutya alatt lévő 5 karaktert be kell gépelned az üres boxba majd a go-ra kattintva elindul.
Ha nem indul megkapod a lebukós oldalt. Akkor valami rosszul van beállítva a gépeden. Tűzfal stb, vagy csak letöltésvezérlővel próbálkoztál. Bár ahogy látom a képen van ott gond bőven...
Nem téma itt de nem ártana 1 Spybot vagy valami más anti-reklám progi... IE+AVG=a végzettel... de ez magánvélemény...persze az Internet Explorer a bátraknak való! Csupa veszély, kaland, nyitottság, ez kell az igazi netszörfösöknek! :)
Mondjuk van Mozillád használd azt, azzal ráadásul tökéletesen megy a HOTU is. -
MrTressy #4543 ezekhez van itt egy tonna rom itt -
MrTressy #4542 akkor vmi rossz progit használtál a morphgear meglehetösen jól müxik ppcn. megadrive,gb,gbc snes stb emulációt tud. 2.2.5.6 os válozatot keresd mert 2.3.0.2 be nincsen megadrive -
DJviolin #4541 OK. Viszont az underdogs miért nem enged letölteni? -
#4540 Semmi köze az underdogs-hoz. Gondolom feltűnt a popup, az nem az HOTU portálról jött. Már előtte települve volt a gépedre. -
DJviolin #4539 -
#4538 mi? az underdogs? -
DJviolin #4537 Vírusos az egész honlap. Esetleg más forrás? -
#4536 persze.
ezért is mondtam, hogy szívesen elküldöm. -
#4535 Egyelőre csak annyi a kérdésem, hogy neked van r a nevek végén? :-) -
#4534 nekem sierült anno gond nélkül.
ha kell, akkor a szükséges file-okat nagyon szívesen elküldöm.
adj egy FTP cimet, azt felteszem aszükséges file-oket -
#4533 Viszont Transport Tycoon Deluxe -ban segíthetne valaki:
PSP-n is készítik az openTTD -t, de ugye a PC-s openTTD is igényli az eredeti TTD fájlokat.
- sample.cat
- trg1r.grf
- trgcr.grf
- trghr.grf
- trgir.grf
- trgtr.grf
Az érdekes az, hogy nekem megvan, de azokban a trg1r helyett ilyen van: trg1, s a többinél is hiányzik az r a név végéről.
Másnak is így van, nem?
Valakinek sikerült beüzemeltetni valaha a sima PC -s openTTD -t?
-
#4532 GP2X, Nintendo DS, Nintendo Revolution, PlayStation 3, PSP
Ezek nem. Nem figyeltem, csak copy-paste. Sorry!
-
#4531 Kis lista:
- GP2X
- Nintendo DS
- Nintendo Revolution
- PlayStation 3
- PSP
- Amiga 500
- Amstrad CPC
- Apple II
- Atari
- Chip 8
- Commodore 64
- Gameboy / Gameboy Color
- Gameboy Advance
- M.A.M.E.
- Macintosh
- MSX
- Neo Geo
- Nintendo NES
- PC-9801
- Playstation One
- ScummVM
- Sega Genesis/Megadrive
- Sega Master System SMS
- Super Nintendo SNES
- Turbo Grafx 16/PCEngine
- Vectrex
- WonderSwan
- X86
- Yabasic
- ZX Spectrum
(Ezekre vagy van már és jól müxik, vagy fejlesztés alatt)
Tegnap este én is játszottam kényelmesen ágyból psp-n a golden axe 3 -al. Csak mivel én eddig PC-s voltam, így csak az első részt ismertem/imádtam. Így hiányoltam a választható karakterek közül az öreg zöld törpét. :-)) -
#4530 Ha jól tudom van rá snes-emu is, ja. -
#4529 genesis megaLOL, nem is tudtam h. PSP genesis-t is emulal..jaj istenem! mekkora volt Golden axe 3...volt oyaln nap, h. egymas utan 3Xvittem végig; 5ora folyamatos gémidö... jaj, istenem, de jo volt...annal jobb verekedösgém nicns is+1rakat jo gém van még genesis-re...jajajaaaaaajj! :-D SNES-t is tud PSP? :-)
SPEED HASTE ahhanyos gém, jo is volt az...+arik voltak még a Destruction derbyk is... -
#4528 http://www.the-underdogs.org/game.php?id=2050
Itt a topic bannere alatt van egy sor, elolvastad? :-) -
DJviolin #4527 Sziasztok!
Életem második játéka a doom után. A neve: Speed haste. Csak nem tudom, hogy honnan tudnám letölteni, és hogyan futassam a mai gépemen. :-( Kérlek segítsetek.
Üdv:
DJviolin -
#4526 Na most remélem nem lesz konzol vs PC vita!
Előző héten sikeresen vettem egy PSP -t, s jó retróshoz híven neki is estem 1-2 emulátornak. MAME -t egyelőre nem sikerült működésre bírni, de a Sega Genesis olyan simán müxik, hogy azóta fülig ér a szám, s folyamatosan töltöm a régi nagy műveket.
Prince of Persia -val kezdtem, jó kis genesis grafikával. Isteni!
Aki teheti és nem bír élni a régi játékok nélkül, annak ez a kis kütyü nagy ajándék. :-))
Van dosbox is alá, de azt még nem próbáltam.
Egyedül azt sajnáltam PSP vétel előttig, hogy Pocket PC -n egyszerűen majdnem minden emulátor akadt. :-( -
#4525 The Abandoned GamesRoom <- innen -
#4524 Helósztok! Nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t? -
#4523 hopp nem neked akartam válaszolni, hanem a 4518-asra