Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Syndicate utolérhetetlen. De szerintem a Genewars inkább a C&C-re hasonlított nem a Syndicatere, de ezen nem veszünk össze.
Most segítségül hívtam gyorsan a Mobygamest magamnak, és átnéztem a címeket, melyekhez köze volt a Bulfrognak. Hát más nem illik be a képbe szerintem.
Szóval kéne valami közelebbi a játékról, ha a tippem nem jött be, mert talán mégsem a Bullfrog csinálta. Nekem is volt már ilyen problémám egyszer, évekig nem találtam egy játékot emiatt.
a DOSBoxxal azér nem megy minden! ráadásul akinek nincs elég nagy prockója, az szív... én is így jártam! szóval most ezért elég gáz leugatni...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ui: a genewars nem egy syndicate "klón" volt?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
dosbox eleve emulal mindent. GUS-t is!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Esetleg egy retro gép DOS6.22-es op. rendszerrel? Az elég full dos mód...
Szerintem azt a gamet nem a Bullfrog csinálta akkor. De ha tippelni kell, azt mondom a Genewars-ra gondolsz, csak rosszul emlékszel.
Kicsit már unom, hogy önjelölt hackerek, meg milliárdosok zaklatnak nap mint nap. A "szakértõkrõl" nem is beszélve, akik nem hajlandóak arra venni legalább a fáradtságot, hogy elolvassák a gyikokat, helyette a teljes törlést javasolgatják. És azt se csípem, hogy a fórumban állandóan zsidókat vagy nácikat keresnek. Ha ebben az országban ez a stílus, akkor talán nem kéne kritizálni...
Másrészt marhára nem volt vicces, mikor miattunk nem ment az egész szerver, mer 90-an 4 szálon elkezdték szedni a 100 megás gamet amely be volt linkelve egy amcsi warez oldalra. Most már legalább kénytelenek a fõoldalra menni. Szóval nem véletlenül van angolul az üzenet. Szerintem aki magára veszi nem véletlenül teszi. És ezt most nem véletlenül írtam, mert innen is jött pár júzer, aki megszakértette az anyagot és a teljes törlést javasolgatta, mint egyedüli gyógymódot.
Legvégül pedig szerintem a személyes ellentétek elrendezésére ott a privát üzi lehetõsége, nem véletlenül van! Utálom ezt a fajta üzengetést, ha valaki legközelebb megin elszeretné mondani mekkora seggfej vagyok az írja meg privátba. Szerintem nem tartozik a témához...
Lenne egy kérdésem Sam & Max-et nem akartok magyarítani ? A Dott nagyon szinvonalas lett!!! Egyébként örülök ,hogy valaki fordítja a régi klasszikusokat mert a mai játékok nyomukba sem érnek....
Taky vok, most találtam meg ezt a fórumot, és még olvasgatom visszafele a dolgokat benne😊
amúgy én fordítottam le a DOTT-ot(nem egyedul), a Warcraft-ot, a warcraft 2-t, meg nemsokára ekészül a csapatunk Deus Ex fordítása is.
nagyon szeretem a régi játékokat, fõleg a kalandokat.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- MS VirtualPC 2004
- Estleg a korábban említett ScummVM
- Boot floppy, de ez már nem az "XP-ben" mûxik, bár XP alatt is tudsz ilyet formattálni. (igaz, az elég fapados lesz)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
mert nekem full dos mód kéne de vmi hasnlo progival megoldható?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Egyébként én IE-vel néztem abandonia -t, és lazán jött a download. :-)
az abandonia viszont megjavult, a gond az volt, hogy ie-vel nem látszott a gomb (nem tudom miért), firefoxxal viszont jó lett. settlers meg colonization már lent is van 😉.
Most egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy játékot keresek, amivel rég játszottam, de nem tudom a címét. Biztosan csak annyit tudok róla, hogy a Bullfrog cég csinálta (ez már sokaknak elég biztos nyom lehet szerintem 😉), stratégiai játék kellemes hangulattal, és a földre valamiféle idegen lények támadtak azok ellen kellett védekezni.
Valaki tudja ennek a játéknak a címét?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A támogatott játékokat pedig a menü compatibility pontja takarja!
A SCUMM-mal egyszerûbb elindítani. Aki meg szeret vacakolni az használja a DosBoxt.
A retrogames php védelmérõl meg már sokan mondtak sok mindent, de már annyiszor szóba került... Nem az én mûvem, de nincs vele gáz, elég egyszerûcske. Arról viszont az írója nem tehet, hogy ha valaki nem tudja beállítani a gépét. Hadd védjem már meg! A tûzfalad, vírusellenõrzõd... no meg az op.rendszered. Érdekes módon 90%-ban WinXp SP2 hal meg. Én ilyen szörnyûséget nem használok, ezér nem tudom, de állítólag belsõ tûzfala van. Ez a Microsoft módi, talán kikapcsolása sokat segíteni. A rendszer biztonságának is. De egyébként hibaüzenetre tudok csak valamit mondani, ez kb. ugyanaz a szitu mint mikor írják, nekem hogy nem megy xy játék. Konkrétum nuku.
És, hogy Birdnek is reagáljak egyben. Tény, hogy sokkal jobb és szelídebb az underdogs módi, a bannolás... lehet mi nekünk is át kéne térni erre. Bár õk is kapnak a letöltési rendszerük miatt hideget-meleget. Pedig... no mind1!
maxius:
Az említett oldal csak azoknak jön be, akik nem a fõmenübõl érkeznek a linkekhez.
Amikor meg segítségre volt szükséged pár éve, akkor még nem ezt mondtad, de nem tudom mért kell személyeskedned. Azér gratula a stílushoz!
Tökéletesen müxik a retrogames és az abandonia is. :-)
Nekem az abandonia oldal is jó lenne, de az csak nálam van, hgoy egy játéknál sincs download gomb? Kiírja hogy click on download buton. de download button sehol sincs. hogy lehet letölteni?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Aquli: Ne használj letöltésvezérlõt, katt a linkre, írd be a számot, és megy simán!
Márk
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A retrogames.intranet.hu oldalon miért mindig a "Fuck off link stealers" felirat jön ki, ha le akarok tölteni?
Márk
"Mégmégmégmégmég... ennyi nem elég!" :-)
http://b-bird.pclife.hu/extrak_ingyenes.htm
3.sor 1. mezõ. Nesze stargunner. :-)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
De már annyian sírtak, hogy le lesz cserélve...
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Ott bárki megoszthatja veled a kívánt isokat. Már ha használ ilyet... 😊