8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • PiszkosFred
    Mephala-t sokan annak tartották, lévén hogy a történelem során folyamatosan váltogatta a nemét annak függvényében, hogy éppen kit/mit akart.. Volt még valaki (asszem ő is isten volt) akinél nem volt tisztázott a neme hasonló okok miatt, de most nem jut eszembe a neve, majd megnézem ;]
  • ollie
    Volt hermafrodita a Morrowindben?
  • PiszkosFred
    Mondvacsinált baromság volt az, egy rossz döntést jól meglovagoltak a nagyszájú emberek, amire vevő volt a sajtó. Az más kérdés, hogy az elf fickók megjelenésére/kinezetére/mozgására még az is elhúzta a száját, akiben a homofóbia csepp szikrája sincs ;] Ott a Morrowind, a hermaforditától kezdve a meleg vezetőkön át minden volt abban, amit csak "akartál". Pár moddal (Laura pl) még leszbi sztorit is keríthettél belőle. ;]
  • Gary
    Nagyon nagy játék!

Üzemanyagot - ha jól emléxem, hogy az üzemanyag - rögtön a 2. képernyőn is tudsz szerezni. Itt nincs tologatható elem, csak kis biszbaszok, amiket föl lehet venni. Célszerű a kis űrhajóval átmenni, mert könnyebben tud manőverezni. Ha valamelyiket nem veszed föl, akkor azért nem tudsz visszamenni, eltűnik, miután kiléptél arról a képernyőről!
    Később ez nehezítve is lesz, azaz tök sötét lesz, úgy kell manőverezned, majd lesznek ellenfelek is :D

Azokat a dolgokat, miket megveszel az elején NEM neked kell aktiválnod, hanem automatikusan műxik, ha olyan képernyőre mész, ahol az a cucc használható!

Én is rengeteget játszottam vele, de soha sem sikerült végig vinni... Bár, egyszer cartridge segítségével szórakoztam vele, hogy kitöröltem falfelületeket és úgy mentem át az egyes képernyők között, de így nem az igazi!
  • Voltan
    Meg. Elég érdekes színezetet ad a dolognak :D
  • lammaer
    Népek, van egy olyan C64 game hogy "Thunderbirds". Kért űrhajóval (egy kicsi me egy nagy) kell mindenféle logikai feladatokat megoldani. Namost anno sokat toltam de elakadtam, most meg az se ugrik be hogyan lehet játszani vele, hogy lehet pl aktiválni a cargo-t, üzemanyagot szerezni stb stb.

Nem tud valaki valamit róla?
  • sbob
    a homo témát szerintem inkább hagyjuk, de a lezbi témára nyugodtan átlovagolhatunk...:D
    ha az Ecstaticát a csajjal viszem végig akkor is megkapjuk a hölgyet a finishben? :)
    remélem valaki tudja ezt, mert nem volt erőm végigjátszani csajjal is... :)
    bár most a ruszkiktól lekaptam isoban, nagyon ász, és szívesen megcsinálnám, de nincs időm rá...
    persze azért kipróbáltam és kiosztottam a kis patkánynak az elején pár pofont... :D :D :D
  • takysoft
    azok a buzi orkok engem is kinyírtak párszor:D
  • BBird
    Nézőpont kérdése... így legalább elkerülték azokat a lázadókat, akik azért tiltakoznak, hogy miért nem lehet homo téma egy játékban, vagy fordítva: miért kellene homo téma. ;-))
    Ha jól hallottam, a WoW -ban is volt valami ilyesmi problematika.
  • psn
    Bizony az a Dyna Blaster!
    De tuti nem csaj, mert a csaja után megy az emberke, mert azt elrabolta tőle a gonosz fekete emberke sárkányháton...
    Szóval feltételezve, hogy nem lezbi kalandról van szó, a főhős nem csajszi. :)
  • takysoft
    semmi 5letem...:(
  • Rip
    Volt neki :D Végig is nyomtam anno, hehe.
  • PiszkosFred
    Nomeg a bombákat nem dobáltad, hanem vagy leraktad, vagy csúsztattad, és általában fix labirintusban zajlottak az események. Single részére nem emléxem, anno a suliban mindig párban játszottunk egymás ellen ;]
  • Rip
    Az nem annyira marios, meg nem is kiscsaj a főszereplő, legalábbis a sisakon keresztül nem annyira látszik :)
  • Randal
    dede, szerintem is az.
  • Thanatos
    nem a dyna? :)
  • PiszkosFred
    Kissé vad a tipp, de nem a boulderdash? Kiscsaj - ok, bomba - hát köveket tologatott meg dobált, ez nem ok, kijárat kék akármi - talán ok, szörnyek ólálkodtak - ok :D Gondolom hogy nem ez, de azért egy tippet megér ;]
  • Amiga
    Asszem tudom, mire gondolsz, de nem jut eszembe a neve.

A pálya nem scrollozott és a szintek között létrák voltak, mint a Lode Runnerben? És lehetett ketten is játszani?
  • takysoft
    több infó?
  • Szabi84
    Most szedtem le a retrogamesről a Settlerst!
  • ollie
    Great Giana Sisters?
  • Dragooon #4581
    sziasztok sracok!
    1 hete keresek egy régi gamet, amit nagyon szerettem.
    a címét nem tudom sajna... a lényeg, hogya különböző pályákon meg kell keresni a kiutat (valami kék cucc) úgy, hogy bombákat pottyantasz le egy kiscsajjal, miközben szörnyek is ólálkodnak a négyzetben. Nagyon hasonlít a Marióra!
    Lécci segítsetek! Mi a címe? Honnan tölthetem le?
  • Rip
    Igen, próbáltam ezt is, de mintha most többen lennének a zdaemon-on ;-)
    De adjuk meg a választás lehetőségét, hehe :)
  • Lysandus
    Basszus, letöltöttem az EF2000-et az underdogsról, szépen el is indul, de kb ötször olyan gyorsan fut a gépen mint kéne nekije. Tud valaki valami megoldást?
  • sbob
    Ízlések és pofonok! ;)

http://www.skulltag.com/
  • Rip
    Hali!

Aki egy kis online Doom öldöklésre vágyik:

www.zdaemon.org

Állandó szerverek(FFA, CTF, TeamDM, COOP, 1-on-1), sok játékos, ranglétra, statisztika, nagggyon jó! :D

Egy kis kliens progit kell leszedni (de a pack tartalmazza a szerver-indításhoz szükséges cuccokat is), van benne automata szerverkereső, buddy list, beépített chat, minden, ami szem-szájnak ingere!

Ja, és teljesen ingyenes! Mindössze egy doom2.wad file-ra van szükség (nem mind jó, ha kell valakinek a megfelelő, feltöltöm valahová!)

Bye
  • Lacc
    Nekem a Torment megvan ám dobozasan is :) Klasszikus.
  • dronkZero
    A Torment-et le tudod szedni egy bizonyos, eléggé ismert smswebes oldalról...
  • PiszkosFred
    Node a viccet félretéve, biztos hogy valami dos emulátorral jobban futna, virtual pc vagy dosbox-szal. De majd a profi topiklakók mondanak valami konkrétumot is, biztos megoldják a problémát, értenek hozzá ;]
  • Szabi84
    Lehet gyenge 9600XT újabb kéne
  • PiszkosFred
    Elég erős a géped neki? ;]

/gonosz
  • Szabi84
    Sziasztok leszedtem a retrogamesről a Doom-ot! Csak az a gond hogy szaggatt nem tudom miért pedig a Doom2 frankón megy!
  • rtfmZoli
    Sziasztok, tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a SW Rebelliont(98-as),illetve a Planetspace Tormentet(99)?
  • modernslave
    valaki nem tudna nekem segíteni..eddig a meme-val a régi gamékat gyűjtöttem de most érdekelnének az újabbak is ..amihez már chd file-ok kellenének ..ehhez nem kell mindenféle kiegészítőt meg patch-et maméra telepíten? Mert ugye alapból szofveresen kezel mndent..a 3d-t is ami nem egy jó dolog ha monnyuk tekken2-zni akarnék
  • takysoft
    Duke 3D? az jóóó..
    csináltam hozzá magyarítást.
    beleraktam a régi jó kis hangokat, lefordítottam a szövegeket, most a textúrák készülgetnek:P

Az egész a HRP-t veszi alapul
    ismeritek, nem?
    na nek, akkor klikk ide

a magyarítás pedig a portálról elérhető.

a HRP-nek kell a duke3d.grp, figyelem!!!
  • Thanatos
    tom-ből azóta kijött egy vagon új verzsön is asszem amugy :)
  • Andie
    A minap megpróbáltam lementeni a leges legelső CD-mröl az adatokat, valamikor 10 évvel ezelött irtam, és sajna pár éve már nem tudtam olvasni, megtámadta valami cd evö gomba, és pont a legbelsö szektorok sérültek.
    Most az új LG dvdiróval valamennyit le tudtam szedni róla, és lekapartam néhány oldie gammát is, úgymint:
    - TIM - incredible machine
    - 7up
    - Humans
    - PuttPutt
    - valami ősöreg sakk
    - Duke3D
    - Dive

Ha érdekel valakit, feltolom valahova őket :)
  • Lacika 79
    szintén csatlakozom :P
  • BBird
    Engem is megtalált már kétszer. Először reagáltam, akkor vissza is írt.
    De hamar rá kellett jönnöm, miközben témát is néztem, hogy írni tud, olvasni már kevésbé. :-))
  • ZsZso
    OFF:
    LOL ... én is megírtam privátba is ...