Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Képek
A Quake 1-hez télleg volt 3d-s gyorsítás, de nem alapból! Én viszont csak Glideot használtam ha jól emlékszem.
Abuse32
Viszont lehet, hogy én simán az Abuse-ról beszélek, már nemtom. Nagyon rég volt, de én úgy emléxem, hogy a 2 játék (Q1+Abuse) keresztezésébõl egy hackercsapat csinált egy 3. gamet...
Még hír is volt róla a pcguruban asszem, és a játék demója a CDGurun volt megtalálható, olyan szöveg kiséretében, hogy ez valóban egy lopott endzsinekre épülõ gamma.
Vagy kurvára keverek valamit, és csak simán az Abuse-ról beszélek, csak kutyulom a dolgokat...
Én nekem magas az a rész, hogy az Abuse stílusában és a Quake enginejával. Egy Quake enginenal futatott platformot keresünk aminek volt 3d kártya támogatása vagy mit?
jahh és 97-bõl kb.
Ez az Abuse is magas nekem. Én csak egy DOS-os platformot ismerek Abuse címmel, az marha jó... 😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
De azt tudom, hogy teljesen olyan volt mint az Abuse, csak Quake1 OpenGL engine-el...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Quake1 engine-vel készült és NAGYON hasonlított az Abuse-ra.
Mi lehet a címe?
Még valami olyan is terjengett akkoriban (95-96?), hogy a Quake1 és az Abuse kódját is ellopták, és azok ötvözésébõl jött létre a gém...
Valaki?
Ez a csapat fejlesztette amigán a wolfchildet,a premiert és a heimdall 2. részét pc-n pedig a gender warst! Nézz csak utána!!! a csapat neve"The 8th Day"
De akkor is hatalams jatekok.
Nem erre gondoltal?
Hatalmas jatekok...
Az Origin keszitette oket, mint az Ultimakat is, kozottuk az Ultima UnderWolrds-t is a nagy kedvencemet.
Crusader: No Remorse
Crusader: No Regret
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Az Avalon csinalta a Heimdallt, Amigan a Core Design volt a nevuk.
A Gender Warst pedig ha jol emlexem a SCI Games csinalta.
Amugy volt valami hasonlo isometrikus jatek abban az idoben de nem ugrik be a neve.
2 reszes volt es egy fickoval kellett gyakni az ellent, tudott gurulni oldalra stb
Es ha jol emlexem valami piros pancel hacuka volt rajta a kezdesnel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
En ismerem mindket jatekot, tehat nalam meg a hiba az almatlansag volt. 😛
Jobb ötletem nincs. Mert ha jól melékszem az EA 1995-ben vette meg a Bullfrogot, és 1997-ben távozott a cégtõl Peter Molyneux.
Genewars
"Genewars is a real-time strategy game simular to Command and Conquer."
Gender Wars
köze nincs a Bullfroghoz...
Az elsõ egy Bullfrogos géntecsnikával mókolós stratégia volt, a másik meg a Syndicate klón, nõk vs férfiak.
Csak hogy tisztázzuk a kérdést. 😊
hogy lehet dosbox-ban beállítani a szabad helyet? vagyis hogy mennyi a szabad hely? nekem alapból 100mb-ot ir ki asszem. lehet ezt megváltoztatni?
nincs valami rendes tutor ehhez a dosboxhoz?
akinek lassú, az nyomjon sokszor Ctrl+F12-t. de ne vigye tuzásba, mert egy ido utan nem birja a proci, azt még lassabb lesz.
ha meg vmi játék nem akar instalálni, akkor a mount végére ird oda, hogy "-t cdrom" akkor cd-ként mountolja. nekem pl a c&c csak így ment fel.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
..viszont ennek a fórumnak nem ez a központi témája...
Én már régebben örültem volna magyarításoknak a régi slágerek közül. Eddig leginkább csak a Little Big Adventure -rõl tudtam, de most már szerencsére szaporodnak, Nektek köszönhetõen! Szóval Köszönjük! :-)
És további jó munkát!
Csak a srácoknak üzentem, akik itt kritizálták a rendszert, hogy tény: finomabban is lehet közölni "azt" a szöveget. Tudom, hogy milyen a "mai" világ, de attól nem hiszem, hogy nekünk is be kellene állni a sorba, közéjük.
Abban viszont teljes mértékben egyetértek, hogy a személyeskedéseket, kritázálását valaki oldalának nem épp normális színvonallal... nem itt, s nem publikban kellene intézni.
Na most már részemrõl is off! :-)
Minnel magasabbra allitod, annal gyorsabban fog az emulacio futni.