8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4642 De akkor hogy tudtam letölteni vagy 6, eddig soha nem töltött játékot? -
#4641 Eh emberek. Tuti be volt állítva nektek proxy server, sé azért jö9tt még mindig be az underdogs. Ugyanis a proxy server is olyan mint a cache, csak nem a saját gépen. -
#4640 Affene, mára nekem is bezöldült... -
#4639 Engem szeretnek ezek a kutyák... most is megjelent. :-)) -
#4638 Na kesz ez nagyon fura.
Ma delutantol nekem is az a zold oldal jon be. -
#4637 Ez azert eleg furcsa.
Nem tudom mi lehet a gond.
Lehet valamit a szolgaltatok kavarnak ?
Mondjuk en Cfos ADSL drivert hasznalok. -
#4636 Nekem minde további nélkül... és nekem sem a gép emlékeiből ássa elő magát. :-) -
#4635 Nekem is csak innen megy. A www.the-underdogs.org most nincs bejegyezve.
http://209.120.136.195/ -
#4634 Neked megy? -
#4633 Úgy néztem... -
#4632 Esetleg ha www -vel néznétek? :-)) -
#4631 Bizony, nekem is az az oldal jön be, ami ollie-nak. Pedig a munkahelyemről az underdogs-t évek óta nem hoztam be, a cache pedig azóta pár százszor ki lett mosva... -
#4630 Akkor hozott be nekem ilyen oldalakat, amikor spyware/adware volt a gépemen. -
#4629 Hat ketlem, hogy bent maradt volna 2 bongeszomben is a cache urites utan.
Annal pedig megjobban csodalkoznek, hogy egy altalam eddig lenem toltott oldiesnel kijon az ellenorzoszam keres es utana miutan megadtam meg leis jonne barmifele fajl.
Szoval nalatok van inkabb a bibi.
Lehet nalatok van a cacheben az az oldal es azota mar megoldottak a problemat ? :P -
#4628 Nos nálam is simán megy az eredeti oldal (nem cache-ből, szoktam üríteni).
-
sbob #4627 hehe... :D -
sbob #4626 Ne bántsd szegényt nekem se megy továbbra se. Szóval te nálad vagy csoda történt vagy problémásabb eset vagy annál...
Tekintve hogy a hír továbbra is él a neten. És még mindig csodálhatom ezt az ocsmány zöld Welcome to the-underdogs.org Why am I seeing this web page? stb.
Gyanítom hogy a többség nem fog csodát látni, amíg nem perkál a srác... -
#4625 Akkor talán cache-elt oldal jött be neked, ugyanis az eredeti domain néven ez van:
-
#4624 Nem tudom mit kellene megneznem, de a te kedvedert siman letoltottem egy oldiest rola. -
#4623 Nézd meg jobban. -
#4622 Erdekes nekem megy az eredeti oldal is.
http://www.the-underdogs.org/ -
sbob #4621 addig is innen tessék:
Home of the Underdogs -
#4620 -
sbob #4619 As of March 21, 2006. The Underdogs website is not currently operating, due to the domain name registration having expired. -
Gary #4618 Hátha valaki nem ismeri:
Játék + anime zenék -
#4617 Ezt nezzetek meg nagyon zsir. :P
http://www.trademe.co.nz/Computers/Vintage/auction-46641203.htm -
Gary #4616 Kétségtelen, csak pontosítotam. Nekem gomb(billentyűzet)-mániám van, sz'al nem hinném, hogy veszek... inkább a cikked témáját szerzem be. -
#4615 Polux: Köszi. :)))
Lammaer: sajnos nem, esetleg kérdezt priviben ollie-t, hátha tud segíteni (neki is van ilyenje és gyanítom, kiderítette, vagy ki fogja deríteni, hogyan lehet más játékokat is rátenni). -
lammaer #4614 Közben látom, google a barátom. Hát megnéztem, nem földi halandóknak találták ki a DTV hekkelést. Láttál már ilyesmit élőben? -
lammaer #4613 Figyelmetlenség rulez :)
Nekem van ilyen C64DTV-m, és nagyon hiányzik róla a Wizard of War. Tudsz erről a flashememóriáról konkrétumokat is?
-
polux #4612 Köszönjük Amiga!
Nagyon jó cikk! -
#4611 Végül is teljesen mindegy, hogy harminc, vagy negyven. Ha bővíthető, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Szerintem ha valaki nosztalgiából nem veszi meg 30 játékkal, az nem fogja megvenni 40-nel sem. -
Gary #4610 Egyéb helyeken 30-at említenek. Akinek van, az is 30-at mondott, de megszámoltam én is az alábbi linken a képernyőket és az is 30.
Sz'al "csak" 30 játék van a C64DTV-n.
-
#4609 Asszem negyven játék van rajta, itt a teljes lista: C64DTV games list PAL -
#4608 Jó lett a cikk, gratula! :) -
#4607 Biztos kapható a C-64-es joy, haverom most kapott egyet szülinapjára. Kb. 40-50 játék van benne, de flash memórián, úgyhogy kis bűvészkedéssel rá lehet tölteni bármit. Floppy és keyboard is csatlakoztatható hozzá.
A játékok között Impossible Mission I-II, Pitstop I-II stb. van (a többi nem jut eszembe).
@lammaer: Én írtam a cikket. Egyébként van egy 6 gigás letöltött Amiga-pakkom is, de aki nem rendelkezik szélessávú nettel, vagy nincsenek kapcsolatai, annak szerintem az EVM-es kiadás is megdobogtathajta a szívét. Én is csak a rend kedvéért vettem meg. -
#4606 Szerintem a cikk szerzőjének ezt nem kell leírni. ;-)))
ElectroWorld -ben kapható még az a c64 joystick, amiben néhány játék van? Emlékszem, hogy először olyan 9e körül árulták, aztán lement 6e -re. Egy hónapja már 3e -ért láttam. Ha kapható lesz olyan 1e-2e körül, megvenném. :-) -
lammaer #4605 Elég brutál cuccokat tettek fel arra az EVM CD-re. Kickstartok meg játékok is (nem mintha nem lenne begyűjthető a netről :) )
Van Frontier is a cikkben -
#4604 Ezt a cikket lessétek meg!
Régi Amigás játékok - ismertető az EVM Amiga Classics sorozata alapján -
lammaer #4603 Köszi, időközben összeállt a kép és tolom a gamét.... szerencsére az emuban már lehet menteni, igy nem kell 15 perc után egy meglökött kocka miatt elölről kezdeni mindent :)
Azért vannak perverz dolgok benne: az ember azt hinné, a kis meg nagy hajó együtt kell hogy haladjon, aztán kiderül később hogy 4-5 képernyőre is el kell néha válniuk. Ütős :)