8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Fülüke
    Aki játszott a quake1-el: Mit kell a nagy szörnygyökérfőellenség után csinálni, Mert nekem csak végigíródik egy szöveg a képernyőn és semmi nem történik. Mit kéne csinálni,
  • dronkZero
    Raptor full?
    Feltöltenéd a kedvemért vhova? (GMail-em is tudná fogadni)
  • Thanatos
    hm, szép lsita, de megfogott még egydolog :) mivel lsitázod ki könyvtárneveket igy??
  • [Jakuza]
    Vegig neztem az elso CDmet, hat nem akarmi kincsek vannak rajta. :P
    Bar igy roviditett konyvtarnevekkel, eleg nehez megallapitani, hogy mi micsoda.

Alone1
    Alone2
    Archon
    Arena
    Atomix
    Battle
    Battlei
    Bc4000
    Beauty
    Bhb
    Bi2
    Blues
    Bodyblow
    Bomb
    Brain1
    Brix
    Caveman
    Cdman
    Checkers
    Cm3000
    Coloris
    Comanche
    Coolc
    Curse
    Darkseed
    Doom
    Doomhard
    Dott
    Dr_brain
    Duke2
    Dune2
    Dynablas
    Eco1
    Eco2
    Elephant
    Elf
    Eob1
    Eob2
    Eob3
    Epinball
    Extremis
    F1gp
    Fairy
    Fatty
    Fire
    Flash
    Freddy
    Fsamurai
    Funpack
    Fury
    Gadget
    Glory1
    Glory4
    Goblins1
    Goblins2
    Goblins3
    Gods
    Golden
    Gw
    Hexen
    Hexxagon
    Historik
    Hkmj
    Hof
    Holmes
    Hook
    Horde
    Hoyle
    Huckle
    Hugo3
    Humans
    Humans3
    Inca
    Inca2
    Indianap
    Indy
    Isg10
    Jackinda
    Jetset6
    Joe
    Jurassic
    Kerekdlx
    Kq5
    Kq6
    Kyrandia
    Lasersq
    Legacy
    Lemm1_1
    Lemm1_2
    Lemm1_3
    Lemm2
    Links386
    Lion
    Logical
    Lolore
    Longbow
    Loop
    Lost
    Luigi
    Magicboy
    Mahjong2
    Malom
    Moktar
    Monkey2
    Mortal
    Ms
    Myra
    Nibbly
    Nicky1
    Nicky2
    North
    Onestep
    Origamo
    Oscar
    Ota
    Oxyd
    Peppers
    Phantom
    Pick1
    Pinball
    Pinballf
    Playworl
    Pool
    Prehist
    Prince1
    Prince2
    Privater
    Prophecy
    Pushover
    Putt
    Qfg3
    Quandary
    Raptor
    Risky
    Rloft
    Roadhog
    Route
    Sabre
    Samnmax
    Santa
    Saurus
    Savepizz
    Scorch
    Sf2
    Silver
    Simon
    Six
    Sky
    Snack
    Snooker
    Spacecru
    Spear
    Spot
    Sq4
    Stratego
    Strmlord
    Summer
    Sup_f2
    Supcauld
    Syn
    Szotar
    Tetris
    Tim
    Toons
    Tristan
    Trolls
    Ugh
    Ultima1
    Ultima2
    Unpack
    Vegyes
    Vikchild
    Vikings
    Warlord2
    West
    Win
    Wing1
    ---
    Total folders: 177 (600 MB)
  • Tutilevi
    aham kösz
    én mág pedig le is regisztráltam magam
    próbáljátok meg,jó kis logikai játék mire sikerül
    hár még az aktivizáció:)
  • Thanatos
    nekem msot 3 szálon rángatja lefele de igy is csak 18al jön :(
  • Thanatos
    ezt énis modnhatnám... :P
  • PiszkosFred
    flashget/jetcar, 2 szalon, es semmi gond nem volt vele.
  • Fülüke
    Köszi szépen.
  • Tutilevi
    srácok nekem előbb utóbb mindig megszakadnak a letöltések,valaki help?
  • dronkZero
    Na, hagyja abba mindenki, most ÉÉN akarok tölteniiiiiiiii! :P :))
    (Jó szűk a cső, amin az adat csordogál, és a nyomás sem túl nagy... :P)
  • Thanatos
    hát nekem 188 megás mechcommander gold még két és fél óra ha tartja a sebességet :/
    több gameba egyszerre bele se merek kezdeni...
  • [Jakuza]
    Tolem is kerhetted volna. :P
  • PiszkosFred
    Hát nekem lejött 20-25k-val az Anvil of Dawn (60mb), a Greys Anatomy után ki is próbálom, hátha ezúttal nem fagy ki 2-3 labirintus után, mint egykoron.. Igaz mellette csorogtak az E3as trailerek is, ezért fel sem tűnt a lassúság, elzakatolt a háttérben...
  • Thanatos
    nekem is 10-20 között szálingozik sajna :(
    és sima operás letöltésel emgszakatt 22% -nál és nemm ent tovább..., smot freedonwload manager megette
    szedi kb átlag 10el
    és azt irta elvileg folytatni si tudja majd...
  • dronkZero
    Erről az orosz oldalról hajtottatok már végre sikeres letöltést?
    Alig jön gyök2vel, és 15-20%nál hajlamos megszakadni. Flasgetet nem bírtam rávenni, hogy megmoccanjon a letöltés linkre...
    Valami tipp? Próbáljam hajnal 4 után, hátha gyorsabb/stabilabb?
    (Battlezone fennvan, már vagy 5 éve keresem)
  • Rip
    A bal alsó a Wolfenstein, a nyúlon túl :D a Doom.
  • Rip
    Ha még aktuális a kérdés:
    Van ugye egy teleport az út legvégén, plusz van egy lebegő kocka/gömb (már nem emlékszem, így lassan 10 év után ;)), ami ide-oda szálldos.
    Namármost, mikor a kocka/gömb a szörnyben van, akkor kell beleugrani a teleportba, és voilá, nyertél!
  • [Jakuza]
    Nem kell most kivetelesen. :P
    Amugy a 3D megvalositasban a kedvencem a mai napig az Ultima Underworld.
    Gyakorlatilag rafoghatjuk, hogy az effele megjelenites osanyja volt.
    Sokkal kifinomultabb volt mint a Wolfi 3D. Bar igaz fel evvel kesobb jelent meg.

A WCIII-hoz pedig annyi a hozzafuznivalom, hogy szinten megelozte a korat, mondjuk ez a gepigenyen meg is latszott.
    Kellett minimum 2-3 ev mire elfogadhatoan lehetett jatszani vele.
  • PiszkosFred
    Annakidején marhadrágán vettem egy joyt, és így szerenécsere elég jól elvoltam az X-Winggel, Tie Fighterral, és társaival, irányítást tekintve. Wing Commanderre (és a másik régi kedvencre, a Strike Commanderre) már nem emléxem, az 1-2 asszem nálam billentyűzetről ment, de a WCIII és a Privateer már tuti joyal.

Azért is sajnálom a wcIIIat, mert nagyon tetszett a technikai megoldása. Egy komplet scifit játszottál végig, interaktívan (ahogy általában a régi Origin féle "Commander"-ekben), és úgy leesett az állam hogy csak na. Ripben már láttam valahol, de azt nem szedtem le, el nem tudom képzelni milyen lehet a több órányi filmes betét nélkül... Nem is akarom elképzelni, az is tény ;]
  • PiszkosFred
    Hogy sehol sem voltak, azt nem állítanám. De kétségtelen, hogy a Catacombs után a Wolfenstein volt az a játék, amely az IDvel karöltve lerakta a fpsek alapkövét. Nem volt megállás utána.

A nyúl pedig Max ;] Még aránylag aktuális is, hiszen hamarosan érkezik (év vége felé talán, de majd Jakuza mester kijavít ha tévedek) a legújabb Sam & Max játék, amelyre év(tized)eket vártunk ;]
  • Thanatos
    amugy tényleg elég sok a jó cucc, főleg azért mert olyan game is csomo fentvan ami warez, vagyis nem oldware, mert még nem járt le a licensz , de azért megszerezni már lehetetlen :)
  • Fülüke
    Ja. Mászkálós 2D-s játék. Olyan 1995-1999 között készült. Ilyen piros lufiból készült(csavart)kutyával kell menni. (ha szögbe esik akkor kipukkad)
  • dronkZero
    Wing Commander.
    Nekem teljesen kimaradt az életemből a sorozat. Kb másfél évvel ezelőtt tudtam valahonnan letölteni az első részt, de crc-s lehetett, mert 4-5 küldi után kirakott parancssorba, hogy valamelyik sprite hibás. Ezen a hétvégén jutott eszembe megint, le is szedtem az Underdogsról a Trilogy-t, amiben szintén nincs benne a III.
    Ha véletlenül megtalálódik, lelejmolhatlak egy ISOval? :] (Más forrásból is érdekelne, persze)
    Kicsit nehéz volt szokni X-Wingen edződött pilótatudásomnak, hogy csak tippelni tudom, hogy hol is van az ellenség... :) Valahogy abból a kupac pixelből számomra igen nehéz kihámozni, hogy merre is megy, és még manővereznek is a kis genyák! :P
    (Azon meg aztán végképp kiakadtam, hogy volt egy küldi, aminek azért kellett 25jére is nekiállnom, mert nem láttam, hogy hol a romboló széle, és nem sikerült körberepülnöm, mindig nekimentem valahogy, és amíg szerencsétlenkedtem, kilőtték... :) )
    De a hangulata nagyon durva, az eligazítás eszméletlen!
  • Thanatos
    nah elindult, jön 10kbps-el :)
  • Thanatos
    thx azóta már énis rájöttem csak éppen nem igazán akarja leszendi, meg egy valahol olvastam az odlaon mintha csak orosz ip-ről menne..., de ezek szerint ez nem igaz és csak nekem nem akarja elkezdeni szedni valamiért :/
  • Bankrupt #4696
    A banner bal alsó szélében, és a nyúl felett látható hapsi a főszereplője annak a játéknak, amivel régen nagyon sokat játszottam. Nagyon bírtam, német katonákat kellett ölni, bár nem jöttem rá sohase mi az igazi értelme. Mikor játszottam vele, akkor jöttek divatba az ilyen "egyszemélyeshősös" játékok, szóval amibe egy emberrel vered el a német frontot, vagy valami jövőbeli játékban egy emberrel írtod ki az idegeneket, stb. Mondjuk ekkor még seholse voltak a stratégiai játékok.

A másik, a 3D tetris, szerintem az egyik legrégebbik játék amivel játszottam, legtöbbször 5 perc után felidegesített, és kikapcsoltam. =)

A fenti link nálam nem jó.
  • PiszkosFred
    Bocsánatodért esedezem, mert ezek szerint nem "ment át" a poén. Szóval csak vicceltem a címet illetően, és inkább csatlakoznék BBird kollegához, és további részleteket kérnék a játékot illetően. Akkor talán már a tényleges címet meg tudná mondani a topik látogató emberek egyike.
  • PiszkosFred
    Ha más nem, ilyenkor azért jól jön a 10 évnyi orosz ;] Sajnos Wing Commander III ezúttal sincs... Kölcsönadtam soksok éve mind az 5 cdt. Az üres doboza emlékeztet azóta is arra, hogy soha többet ne adjak kölcsön kedvenc játékot senkinek se.
  • Tutilevi
    ha valamit le akarsz tölteni,rákattintazs,lejjebb görgeted,az ismertető alján a középső hasábban (a gyártó neve mellett) rákattolsz a legfelső linkre,majd a bejövő oldalon a legalsóra
  • Tutilevi
    nem is kell,mert a címek angolul vannak
    http://www.old-games.ru/catalog/?genre=1
    ezzel a linkkel tucc böngészni,ha az utolsó számot átírod,más-más kategóriák jönnek be
  • Thanatos
    valahogy lehet engolositaniaz odlalt? csak mert nem tnaultam oroszul :/
  • Tutilevi
    jézusom és csak most látom a jedi knight 1-et!
    áááááááááááááááááááááááááá bearanyoztad a nyaram
  • Tutilevi
    jézus atyaúristen!!!!
    tudtam ma jó napom van (matek érettségi után)
    ig1,dark omen,seven kingdoms etc.:ezeket a gameket keresem ÍTÉLETNAP ÓTA!!!!
    millió thx
  • Lacc
    Próbáld ki a dosbox-al.
  • Fülüke
    És nem tudod honnan tudnám letölteni? Lenne egy másik kérdésem is. Aki kijátszotta Quake 1-et az a pincébe hogyan ölte meg a gyökeret?
  • csgj
    1996 oldnak számít? mert akkor megemlíteném a Toonstruck-ot. Akkora nagy ökörség volt, hogy hihetetlen, de imádtam!!! a főszereplőt a berenderelt Christopher Lloyd játszotta (vissza a jövőbe professzor izé), és a saját rajzolt világában bolyong a lila kis lény társaságában (nemtom hogy hívják).
    ja, de már nemtok vele gamezni mert nem műkszik az azóta "kicsit" feljavított gépemen..
  • takysoft
    jaja, van pár ISO is, bár azok már frenchkissről megvannak nekemazért sok jó dolog van, gyakran járok oda
  • TrIp
    ismeritek ezt az oldalt?? www.old-games.ru elég komoly gamék vannak fenn :D
  • PiszkosFred
    Adventures of Baloon, the Dog ;]