8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4722 Aki játszott a quake1-el: Mit kell a nagy szörnygyökérfőellenség után csinálni, Mert nekem csak végigíródik egy szöveg a képernyőn és semmi nem történik. Mit kéne csinálni, -
#4721 Raptor full?
Feltöltenéd a kedvemért vhova? (GMail-em is tudná fogadni) -
Thanatos #4720 hm, szép lsita, de megfogott még egydolog :) mivel lsitázod ki könyvtárneveket igy?? -
#4719 Vegig neztem az elso CDmet, hat nem akarmi kincsek vannak rajta. :P
Bar igy roviditett konyvtarnevekkel, eleg nehez megallapitani, hogy mi micsoda.
Alone1
Alone2
Archon
Arena
Atomix
Battle
Battlei
Bc4000
Beauty
Bhb
Bi2
Blues
Bodyblow
Bomb
Brain1
Brix
Caveman
Cdman
Checkers
Cm3000
Coloris
Comanche
Coolc
Curse
Darkseed
Doom
Doomhard
Dott
Dr_brain
Duke2
Dune2
Dynablas
Eco1
Eco2
Elephant
Elf
Eob1
Eob2
Eob3
Epinball
Extremis
F1gp
Fairy
Fatty
Fire
Flash
Freddy
Fsamurai
Funpack
Fury
Gadget
Glory1
Glory4
Goblins1
Goblins2
Goblins3
Gods
Golden
Gw
Hexen
Hexxagon
Historik
Hkmj
Hof
Holmes
Hook
Horde
Hoyle
Huckle
Hugo3
Humans
Humans3
Inca
Inca2
Indianap
Indy
Isg10
Jackinda
Jetset6
Joe
Jurassic
Kerekdlx
Kq5
Kq6
Kyrandia
Lasersq
Legacy
Lemm1_1
Lemm1_2
Lemm1_3
Lemm2
Links386
Lion
Logical
Lolore
Longbow
Loop
Lost
Luigi
Magicboy
Mahjong2
Malom
Moktar
Monkey2
Mortal
Ms
Myra
Nibbly
Nicky1
Nicky2
North
Onestep
Origamo
Oscar
Ota
Oxyd
Peppers
Phantom
Pick1
Pinball
Pinballf
Playworl
Pool
Prehist
Prince1
Prince2
Privater
Prophecy
Pushover
Putt
Qfg3
Quandary
Raptor
Risky
Rloft
Roadhog
Route
Sabre
Samnmax
Santa
Saurus
Savepizz
Scorch
Sf2
Silver
Simon
Six
Sky
Snack
Snooker
Spacecru
Spear
Spot
Sq4
Stratego
Strmlord
Summer
Sup_f2
Supcauld
Syn
Szotar
Tetris
Tim
Toons
Tristan
Trolls
Ugh
Ultima1
Ultima2
Unpack
Vegyes
Vikchild
Vikings
Warlord2
West
Win
Wing1
---
Total folders: 177 (600 MB)
-
Tutilevi #4718 aham kösz
én mág pedig le is regisztráltam magam
próbáljátok meg,jó kis logikai játék mire sikerül
hár még az aktivizáció:) -
Thanatos #4717 nekem msot 3 szálon rángatja lefele de igy is csak 18al jön :( -
Thanatos #4716 ezt énis modnhatnám... :P -
#4715 flashget/jetcar, 2 szalon, es semmi gond nem volt vele. -
#4714 Köszi szépen. -
Tutilevi #4713 srácok nekem előbb utóbb mindig megszakadnak a letöltések,valaki help? -
#4712 Na, hagyja abba mindenki, most ÉÉN akarok tölteniiiiiiiii! :P :))
(Jó szűk a cső, amin az adat csordogál, és a nyomás sem túl nagy... :P) -
Thanatos #4711 hát nekem 188 megás mechcommander gold még két és fél óra ha tartja a sebességet :/
több gameba egyszerre bele se merek kezdeni... -
#4710 Tolem is kerhetted volna. :P -
#4709 Hát nekem lejött 20-25k-val az Anvil of Dawn (60mb), a Greys Anatomy után ki is próbálom, hátha ezúttal nem fagy ki 2-3 labirintus után, mint egykoron.. Igaz mellette csorogtak az E3as trailerek is, ezért fel sem tűnt a lassúság, elzakatolt a háttérben... -
Thanatos #4708 nekem is 10-20 között szálingozik sajna :(
és sima operás letöltésel emgszakatt 22% -nál és nemm ent tovább..., smot freedonwload manager megette
szedi kb átlag 10el
és azt irta elvileg folytatni si tudja majd...
-
#4707 Erről az orosz oldalról hajtottatok már végre sikeres letöltést?
Alig jön gyök2vel, és 15-20%nál hajlamos megszakadni. Flasgetet nem bírtam rávenni, hogy megmoccanjon a letöltés linkre...
Valami tipp? Próbáljam hajnal 4 után, hátha gyorsabb/stabilabb?
(Battlezone fennvan, már vagy 5 éve keresem) -
#4706 A bal alsó a Wolfenstein, a nyúlon túl :D a Doom. -
#4705 Ha még aktuális a kérdés:
Van ugye egy teleport az út legvégén, plusz van egy lebegő kocka/gömb (már nem emlékszem, így lassan 10 év után ;)), ami ide-oda szálldos.
Namármost, mikor a kocka/gömb a szörnyben van, akkor kell beleugrani a teleportba, és voilá, nyertél! -
#4704 Nem kell most kivetelesen. :P
Amugy a 3D megvalositasban a kedvencem a mai napig az Ultima Underworld.
Gyakorlatilag rafoghatjuk, hogy az effele megjelenites osanyja volt.
Sokkal kifinomultabb volt mint a Wolfi 3D. Bar igaz fel evvel kesobb jelent meg.
A WCIII-hoz pedig annyi a hozzafuznivalom, hogy szinten megelozte a korat, mondjuk ez a gepigenyen meg is latszott.
Kellett minimum 2-3 ev mire elfogadhatoan lehetett jatszani vele. -
#4703 Annakidején marhadrágán vettem egy joyt, és így szerenécsere elég jól elvoltam az X-Winggel, Tie Fighterral, és társaival, irányítást tekintve. Wing Commanderre (és a másik régi kedvencre, a Strike Commanderre) már nem emléxem, az 1-2 asszem nálam billentyűzetről ment, de a WCIII és a Privateer már tuti joyal.
Azért is sajnálom a wcIIIat, mert nagyon tetszett a technikai megoldása. Egy komplet scifit játszottál végig, interaktívan (ahogy általában a régi Origin féle "Commander"-ekben), és úgy leesett az állam hogy csak na. Ripben már láttam valahol, de azt nem szedtem le, el nem tudom képzelni milyen lehet a több órányi filmes betét nélkül... Nem is akarom elképzelni, az is tény ;] -
#4702 Hogy sehol sem voltak, azt nem állítanám. De kétségtelen, hogy a Catacombs után a Wolfenstein volt az a játék, amely az IDvel karöltve lerakta a fpsek alapkövét. Nem volt megállás utána.
A nyúl pedig Max ;] Még aránylag aktuális is, hiszen hamarosan érkezik (év vége felé talán, de majd Jakuza mester kijavít ha tévedek) a legújabb Sam & Max játék, amelyre év(tized)eket vártunk ;] -
Thanatos #4701 amugy tényleg elég sok a jó cucc, főleg azért mert olyan game is csomo fentvan ami warez, vagyis nem oldware, mert még nem járt le a licensz , de azért megszerezni már lehetetlen :) -
#4700 Ja. Mászkálós 2D-s játék. Olyan 1995-1999 között készült. Ilyen piros lufiból készült(csavart)kutyával kell menni. (ha szögbe esik akkor kipukkad) -
#4699 Wing Commander.
Nekem teljesen kimaradt az életemből a sorozat. Kb másfél évvel ezelőtt tudtam valahonnan letölteni az első részt, de crc-s lehetett, mert 4-5 küldi után kirakott parancssorba, hogy valamelyik sprite hibás. Ezen a hétvégén jutott eszembe megint, le is szedtem az Underdogsról a Trilogy-t, amiben szintén nincs benne a III.
Ha véletlenül megtalálódik, lelejmolhatlak egy ISOval? :] (Más forrásból is érdekelne, persze)
Kicsit nehéz volt szokni X-Wingen edződött pilótatudásomnak, hogy csak tippelni tudom, hogy hol is van az ellenség... :) Valahogy abból a kupac pixelből számomra igen nehéz kihámozni, hogy merre is megy, és még manővereznek is a kis genyák! :P
(Azon meg aztán végképp kiakadtam, hogy volt egy küldi, aminek azért kellett 25jére is nekiállnom, mert nem láttam, hogy hol a romboló széle, és nem sikerült körberepülnöm, mindig nekimentem valahogy, és amíg szerencsétlenkedtem, kilőtték... :) )
De a hangulata nagyon durva, az eligazítás eszméletlen!
-
Thanatos #4698 nah elindult, jön 10kbps-el :) -
Thanatos #4697 thx azóta már énis rájöttem csak éppen nem igazán akarja leszendi, meg egy valahol olvastam az odlaon mintha csak orosz ip-ről menne..., de ezek szerint ez nem igaz és csak nekem nem akarja elkezdeni szedni valamiért :/ -
Bankrupt #4696 A banner bal alsó szélében, és a nyúl felett látható hapsi a főszereplője annak a játéknak, amivel régen nagyon sokat játszottam. Nagyon bírtam, német katonákat kellett ölni, bár nem jöttem rá sohase mi az igazi értelme. Mikor játszottam vele, akkor jöttek divatba az ilyen "egyszemélyeshősös" játékok, szóval amibe egy emberrel vered el a német frontot, vagy valami jövőbeli játékban egy emberrel írtod ki az idegeneket, stb. Mondjuk ekkor még seholse voltak a stratégiai játékok.
A másik, a 3D tetris, szerintem az egyik legrégebbik játék amivel játszottam, legtöbbször 5 perc után felidegesített, és kikapcsoltam. =)
A fenti link nálam nem jó. -
#4695 Bocsánatodért esedezem, mert ezek szerint nem "ment át" a poén. Szóval csak vicceltem a címet illetően, és inkább csatlakoznék BBird kollegához, és további részleteket kérnék a játékot illetően. Akkor talán már a tényleges címet meg tudná mondani a topik látogató emberek egyike. -
#4694 Ha más nem, ilyenkor azért jól jön a 10 évnyi orosz ;] Sajnos Wing Commander III ezúttal sincs... Kölcsönadtam soksok éve mind az 5 cdt. Az üres doboza emlékeztet azóta is arra, hogy soha többet ne adjak kölcsön kedvenc játékot senkinek se. -
Tutilevi #4693 ha valamit le akarsz tölteni,rákattintazs,lejjebb görgeted,az ismertető alján a középső hasábban (a gyártó neve mellett) rákattolsz a legfelső linkre,majd a bejövő oldalon a legalsóra -
Tutilevi #4692 nem is kell,mert a címek angolul vannak
http://www.old-games.ru/catalog/?genre=1
ezzel a linkkel tucc böngészni,ha az utolsó számot átírod,más-más kategóriák jönnek be -
Thanatos #4691 valahogy lehet engolositaniaz odlalt? csak mert nem tnaultam oroszul :/ -
Tutilevi #4690 jézusom és csak most látom a jedi knight 1-et!
áááááááááááááááááááááááááá bearanyoztad a nyaram -
Tutilevi #4689 jézus atyaúristen!!!!
tudtam ma jó napom van (matek érettségi után)
ig1,dark omen,seven kingdoms etc.:ezeket a gameket keresem ÍTÉLETNAP ÓTA!!!!
millió thx -
#4688 Próbáld ki a dosbox-al. -
#4687 És nem tudod honnan tudnám letölteni? Lenne egy másik kérdésem is. Aki kijátszotta Quake 1-et az a pincébe hogyan ölte meg a gyökeret? -
csgj #4686 1996 oldnak számít? mert akkor megemlíteném a Toonstruck-ot. Akkora nagy ökörség volt, hogy hihetetlen, de imádtam!!! a főszereplőt a berenderelt Christopher Lloyd játszotta (vissza a jövőbe professzor izé), és a saját rajzolt világában bolyong a lila kis lény társaságában (nemtom hogy hívják).
ja, de már nemtok vele gamezni mert nem műkszik az azóta "kicsit" feljavított gépemen.. -
#4685 jaja, van pár ISO is, bár azok már frenchkissről megvannak nekemazért sok jó dolog van, gyakran járok oda -
#4684 ismeritek ezt az oldalt?? www.old-games.ru elég komoly gamék vannak fenn :D -
#4683 Adventures of Baloon, the Dog ;]