8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Pac-man sem kivétel, ugyanis a 3-Demon -al többet játszottam, mint a 2D verzióval. Az egy korai FPS "labirintusospontgyűjtősmenekülősharapósszörnyelől" játék volt. Imádtam. :-)
    Cikket is írtam róla, talán valamikor kirakom. :-)
  • takysoft
    DosBox-al simán megy:D
    illetve nem teljesen simán.... a memóribeállítást hagyjat 16 megán, mert ha 64-re rakod, kkor nem tudja inicializálni az SVGA-t.(mármint a Toonstruck)
    de amúgy dynamicon 2-30000-en simán mennie kell.
  • Tutilevi
    hi
    leszedtem a jedi knight 1-et az orosz oldalról,csak az abaj hogy ugye ki vannak végva belőle moviek
    valaki nem tudja, hol lehetne megnézni őket?
  • dronkZero
    Hardnál eggyel durvább.
  • PiszkosFred
    Úgy látszik nincs korlátozva a dolog, hanem terheltségtől vagy egyébtől függ a sávszél, most tartósan 45-50kval jön le onnan, a tegnapi 15-20khoz képest.
  • Fülüke
    Mio az a nightmare fokozAT?
  • Bankrupt #4756
    Látszik hogy rég játszottam vele :)
  • PiszkosFred
    Nincs "K" ;]
  • dronkZero
    Van Nightmare fokozat is...
  • Bankrupt #4753
    Packman kivétel, ugye? :)
  • BBird
    Nekem mindig snassz volt a 2D-s. :-)

Fülüke: Szerintem nyomj esc -t, majd nyomj arra, hogy new game. Majd ahol választani lehet a pályákat, válaszd a másik kaput. Ennyi. :-)
  • Bankrupt #4751
    Ja, az. Mindig belekavarodtam, és inkább 2D-sel jászottam :)
  • Fülüke
    Aki játszott a quake1-el: Mit kell a nagy szörnygyökérfőellenség után csinálni, Mert nekem csak végigíródik egy szöveg a képernyőn és semmi nem történik. Mit kéne csinálni? Nem kilépni akarok hanem abból a játszmából átmenni és kijátszani a középső és nehéz szintet is.
  • BBird
    3D tetris, azaz Block Out? Azt imádtam. :-)
  • dronkZero
    Na, lejött a Battlezone, csak rettenetesen szaggat. Kár, hogy kevés neki az ajánlottnál 20x nagyobb órajelű procim, vagy a 64x annyi ramom... :P :)
    3D gyorsítással, anélkül, Glide wrapperrel, anélkül, bármilyen videobeállításon szaggat. Hangokat is buzeráltam, levettem 1 channelre, úgy sem jó.
    Valami tipp?
  • Thanatos
    jo8
    ugyis csak szétoffoltuk a topicot :P bár odlgamesbe beleférnek dosparancsok is dosbox miatt szvsz :D
  • [Jakuza]
    Na jol van elmentem aludni, mert lefarasztottatok es kozben megneztem az osszes E3as trailert es moviekat. :P
    Jo8.
  • PiszkosFred
    Jo, igaz, jogos, akkor vegyuk ugy, hogy a sor vegen ott van ez a kiegeszites: ...es amennyiben nincs more, nincs atiranyitas es nincs is a listazas kozben oldal megszakitas/gombnyomasra tovabb, akkor nem fogja tudni elolvasni nagy valoszinuseggel az eredmenyt totalcmd alol. ALTALABAN ;]
  • [Jakuza]
    Na akkor most probald ki a /? kapcsoloval.
    Fogadom eltudod olvasni :P
  • PiszkosFred
    csakhogy totalcmd alol futtatva egy dos parancs, amennyiben nincs a more, vagy nincs outputkent egy file megadva ">hu.txt", akkro felugrik majd eltunik a dos ablak, ahogy vegrehajtodott a parancs. Vagyis ha csak nem kepes egy tized masodperc alatt elolvasni a dolgokat, akkor van ra esely hogy konnyebb dos parancssorbol (command prompt) vagy far manager alol intezni ezt. Erre ertettem az egeszet ;]
  • Thanatos
    jah de csak azért mert nem tugya egyszere összeset kinyomni és "nyomjon emg egy billentyüt a folytatáshoz" :DDD amugy ugye azonnal kilépne azért kell a cmd...
    amugy énis doson nőttem fel anno, csak valahogy nagy wines korszakba eszembe se jutott dos-os parancsot hazsnálni :PPP
  • Thanatos
    igen, ennyi volt még segitség nélkül is, sőt még kérdőjelhez is :P
  • [Jakuza]
    Megint rosszpont. :P
    Totalcmdbol pont mukodik a dolog. Futtatas menubol nem muxik.
    A /? tokeletes. Amugy van a help parancs is ami kilistazza az osszes commandot.
    A felejtesedert pedig ma kivetelesen megbocsato vagyok.
  • Thanatos
    amugy müxik tökéletesen, már csak csinálok rá egy bathcfilet és meg is van az ultimate könyvtárlistázó progim :D
  • PiszkosFred
    Hat csak van tan annyi esze, mar elnezest, hogy dos parancsot dos parancssorbol futtat, es nem totalcmd alol.

/? - általában a helpet ezzel szoktam, ha kell, még akkor is ha csak a parancs beírásával paraméter és kapcsoló nélkül is kiadja a helpet, vagy legalábbis vmi olyasmi. Biztos ami biztos a ?-t szoktam meg.

more - igaz, el is felejtettem, hogy nem "per jel" kell hanem a függőleges vacak. Mea culpa ;]
  • Thanatos
    thx a dir-es tippeket bár azóta már énis meglestem a kapcoslok lsitáját :D
  • dronkZero
    Nagyon szépen köszönöm!
  • [Jakuza]
    Elotte azert nem art egy CMD parancs :P
    Raadasul a more parancs ele nem olyan jel kell, hanem |more , de azert mar haladtok.
  • [Jakuza]
    dir c:\ /A /O>c:\lista.txt igy meg sorba is rendezi neked ABC sorrendbe a konyvtarakat, majd utana a fajlneveket. :P
  • PiszkosFred
    dir /? /more

csemegezz, habar sok valasztasi lehetoseged nem lesz.
  • Thanatos
    amugy kösz aki kilépett oldgames.ru-ról, már 68al jön a cucc :D
  • Thanatos
    tudom csak elöbb válaszoltam mint ahogy végigolvastam az üzidet :)
  • [Jakuza]
    A dir parancs tokeletes arra, a mar leirtak fenyeben.
    Lenyegtelen, hogy merevlemeznel vagy mas oprikai meghajtonal hasznalod.
  • PiszkosFred
    A whereisitnek edesmind1 hogy milyen a meghajto, hddrol is csinalhatsz listat.
  • Thanatos
    dires amugy tényleg megy, bah derég dosoltam , felejtem iylesmit :)
    már csak kapcoslokat kéen tudn és akkro fileokat is ki tudnám lsitázni vele :D
  • Thanatos
    jah oks, azt ismerem énis, bár anyira nem jött le és tulképp nekem csak könyvtárlistázásra kéne valami főként csak merevlemezről :/
  • [Jakuza]
    Hasznald egeszseggel. :P
    http://free.x3.hu/jakuza/Raptor.rar
  • Fülüke
    Félreértesz. Tovább akarok menni nem az a baj hogy lefagy.
  • [Jakuza]
    A WhereisIt-et hasznalom a CD katalogizalasra, azzal lehet akar XLS vagy mas formatumba is kitenni, a tobbi infoval nem akartalak terhelni titeket, ezert lekapcsoltam benne a tobbi kijelzest, mint meret es hasonlok.

Amugy sima dir parancs atiranyitassal is kiirathatod a tarlamat egy szovegfajlba a CDnek ilyen forman.

dir X:\[eleresi ut] [/kapcsolok]>c:\lista.txt (X: termeszetesen a CD meghajto jele)

De kiprobalhatod ezzel a parancsal a fokonyvtarad listazasat.
    dir c:\ /AD /B>c:\lista.txt (igy peldaul ezzel a kapcsoloval csak a konyvtarakat listazza a c:\lista.txt fajlba)
    dir c:\ /AD>c:\lista.txt (/B kapcsolo nelkul kiirja az adatait is a konyvtaraknak)
  • dronkZero
    ALT-F4?