8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4762 Pac-man sem kivétel, ugyanis a 3-Demon -al többet játszottam, mint a 2D verzióval. Az egy korai FPS "labirintusospontgyűjtősmenekülősharapósszörnyelől" játék volt. Imádtam. :-)
Cikket is írtam róla, talán valamikor kirakom. :-) -
#4761 DosBox-al simán megy:D
illetve nem teljesen simán.... a memóribeállítást hagyjat 16 megán, mert ha 64-re rakod, kkor nem tudja inicializálni az SVGA-t.(mármint a Toonstruck)
de amúgy dynamicon 2-30000-en simán mennie kell. -
Tutilevi #4760 hi
leszedtem a jedi knight 1-et az orosz oldalról,csak az abaj hogy ugye ki vannak végva belőle moviek
valaki nem tudja, hol lehetne megnézni őket? -
#4759 Hardnál eggyel durvább. -
#4758 Úgy látszik nincs korlátozva a dolog, hanem terheltségtől vagy egyébtől függ a sávszél, most tartósan 45-50kval jön le onnan, a tegnapi 15-20khoz képest. -
#4757 Mio az a nightmare fokozAT? -
Bankrupt #4756 Látszik hogy rég játszottam vele :) -
#4755 Nincs "K" ;] -
#4754 Van Nightmare fokozat is... -
Bankrupt #4753 Packman kivétel, ugye? :) -
#4752 Nekem mindig snassz volt a 2D-s. :-)
Fülüke: Szerintem nyomj esc -t, majd nyomj arra, hogy new game. Majd ahol választani lehet a pályákat, válaszd a másik kaput. Ennyi. :-) -
Bankrupt #4751 Ja, az. Mindig belekavarodtam, és inkább 2D-sel jászottam :) -
#4750 Aki játszott a quake1-el: Mit kell a nagy szörnygyökérfőellenség után csinálni, Mert nekem csak végigíródik egy szöveg a képernyőn és semmi nem történik. Mit kéne csinálni? Nem kilépni akarok hanem abból a játszmából átmenni és kijátszani a középső és nehéz szintet is. -
#4749 3D tetris, azaz Block Out? Azt imádtam. :-) -
#4748 Na, lejött a Battlezone, csak rettenetesen szaggat. Kár, hogy kevés neki az ajánlottnál 20x nagyobb órajelű procim, vagy a 64x annyi ramom... :P :)
3D gyorsítással, anélkül, Glide wrapperrel, anélkül, bármilyen videobeállításon szaggat. Hangokat is buzeráltam, levettem 1 channelre, úgy sem jó.
Valami tipp? -
Thanatos #4747 jo8
ugyis csak szétoffoltuk a topicot :P bár odlgamesbe beleférnek dosparancsok is dosbox miatt szvsz :D -
#4746 Na jol van elmentem aludni, mert lefarasztottatok es kozben megneztem az osszes E3as trailert es moviekat. :P
Jo8. -
#4745 Jo, igaz, jogos, akkor vegyuk ugy, hogy a sor vegen ott van ez a kiegeszites: ...es amennyiben nincs more, nincs atiranyitas es nincs is a listazas kozben oldal megszakitas/gombnyomasra tovabb, akkor nem fogja tudni elolvasni nagy valoszinuseggel az eredmenyt totalcmd alol. ALTALABAN ;] -
#4744 Na akkor most probald ki a /? kapcsoloval.
Fogadom eltudod olvasni :P -
#4743 csakhogy totalcmd alol futtatva egy dos parancs, amennyiben nincs a more, vagy nincs outputkent egy file megadva ">hu.txt", akkro felugrik majd eltunik a dos ablak, ahogy vegrehajtodott a parancs. Vagyis ha csak nem kepes egy tized masodperc alatt elolvasni a dolgokat, akkor van ra esely hogy konnyebb dos parancssorbol (command prompt) vagy far manager alol intezni ezt. Erre ertettem az egeszet ;] -
Thanatos #4742 jah de csak azért mert nem tugya egyszere összeset kinyomni és "nyomjon emg egy billentyüt a folytatáshoz" :DDD amugy ugye azonnal kilépne azért kell a cmd...
amugy énis doson nőttem fel anno, csak valahogy nagy wines korszakba eszembe se jutott dos-os parancsot hazsnálni :PPP -
Thanatos #4741 igen, ennyi volt még segitség nélkül is, sőt még kérdőjelhez is :P -
#4740 Megint rosszpont. :P
Totalcmdbol pont mukodik a dolog. Futtatas menubol nem muxik.
A /? tokeletes. Amugy van a help parancs is ami kilistazza az osszes commandot.
A felejtesedert pedig ma kivetelesen megbocsato vagyok. -
Thanatos #4739 amugy müxik tökéletesen, már csak csinálok rá egy bathcfilet és meg is van az ultimate könyvtárlistázó progim :D -
#4738 Hat csak van tan annyi esze, mar elnezest, hogy dos parancsot dos parancssorbol futtat, es nem totalcmd alol.
/? - általában a helpet ezzel szoktam, ha kell, még akkor is ha csak a parancs beírásával paraméter és kapcsoló nélkül is kiadja a helpet, vagy legalábbis vmi olyasmi. Biztos ami biztos a ?-t szoktam meg.
more - igaz, el is felejtettem, hogy nem "per jel" kell hanem a függőleges vacak. Mea culpa ;] -
Thanatos #4737 thx a dir-es tippeket bár azóta már énis meglestem a kapcoslok lsitáját :D -
#4736 Nagyon szépen köszönöm! -
#4735 Elotte azert nem art egy CMD parancs :P
Raadasul a more parancs ele nem olyan jel kell, hanem |more , de azert mar haladtok. -
#4734 dir c:\ /A /O>c:\lista.txt igy meg sorba is rendezi neked ABC sorrendbe a konyvtarakat, majd utana a fajlneveket. :P -
#4733 dir /? /more
csemegezz, habar sok valasztasi lehetoseged nem lesz. -
Thanatos #4732 amugy kösz aki kilépett oldgames.ru-ról, már 68al jön a cucc :D -
Thanatos #4731 tudom csak elöbb válaszoltam mint ahogy végigolvastam az üzidet :) -
#4730 A dir parancs tokeletes arra, a mar leirtak fenyeben.
Lenyegtelen, hogy merevlemeznel vagy mas oprikai meghajtonal hasznalod. -
#4729 A whereisitnek edesmind1 hogy milyen a meghajto, hddrol is csinalhatsz listat. -
Thanatos #4728 dires amugy tényleg megy, bah derég dosoltam , felejtem iylesmit :)
már csak kapcoslokat kéen tudn és akkro fileokat is ki tudnám lsitázni vele :D -
Thanatos #4727 jah oks, azt ismerem énis, bár anyira nem jött le és tulképp nekem csak könyvtárlistázásra kéne valami főként csak merevlemezről :/ -
#4726 Hasznald egeszseggel. :P
http://free.x3.hu/jakuza/Raptor.rar -
#4725 Félreértesz. Tovább akarok menni nem az a baj hogy lefagy. -
#4724 A WhereisIt-et hasznalom a CD katalogizalasra, azzal lehet akar XLS vagy mas formatumba is kitenni, a tobbi infoval nem akartalak terhelni titeket, ezert lekapcsoltam benne a tobbi kijelzest, mint meret es hasonlok.
Amugy sima dir parancs atiranyitassal is kiirathatod a tarlamat egy szovegfajlba a CDnek ilyen forman.
dir X:\[eleresi ut] [/kapcsolok]>c:\lista.txt (X: termeszetesen a CD meghajto jele)
De kiprobalhatod ezzel a parancsal a fokonyvtarad listazasat.
dir c:\ /AD /B>c:\lista.txt (igy peldaul ezzel a kapcsoloval csak a konyvtarakat listazza a c:\lista.txt fajlba)
dir c:\ /AD>c:\lista.txt (/B kapcsolo nelkul kiirja az adatait is a konyvtaraknak) -
#4723 ALT-F4?