Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sebességének is normálisnak kellene lennie, mert idebent egy 800-as celeronnal és integrált sis vga-val is normálisan megy.
Teljes képernyõn nyomod? (alt+enter)
nem tudjátok vmware-ben, dosban, hogy lehet hangot csinálni? nem emulál valami soundblastert?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PF
Most is ezzel játszom melóhelyen.. 😊
Csak feldobsz ra egy DOS-t es mar indulhatnak is, az old stuffok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tartalmazza a legújabb JonoF portot, a textúracsomag legfrisebb verzióját, és az összes eddig kiadott modelt. instalálni könnyû, windowsos felülete van, csak a duke3d.grp kell neki, minden más file felesleges.
erre a csomagra optimalizált magyarításom letölthetõ aMagyarítások Portálról!
van benne szinkron(igen! AZ a szinkron), a játék közbeni szövegek, meg egy cfg file, ami elõre be van konfigolva egérre. esetleg a senzitivitást kell csak levenni.
sajna a menünek csak egy része magyar...
tedd fel azt a csomagot, és olyan grafikával fogsz Gyúkozni mintha UT-t nyomál..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Sikerült valakinek DOSBox-szal a Duke Nukem 3D-bõl élvezhetõ sebességet kifacsarni? Én Athlon 2400+Ti4200-al csak képregényt látok sajna 😞
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
az ötlete az xcomufo.com oldalról loptam, az imagemap-et is😊(a fõoldalét)
a képeket magam szedtem ki, tömörítettem.
az enyémben a kisképek sem elmosódottak, meg tud magyarul is.
(és a képeken nincs ott a kurzor)
mindenkit megkérek, hogy nézze meg, ha szereti az ufót, ha hibát talál benne, küldje el nekem!
a file 12 mb, mert elég sok kép van benne
Taky's ufopaedia
Crusader No regret, remorse
UFO I - II
Settlers 3
Ecstatica I - II
Incubation
Novastorm
..és egy 1998. -nál késõbbi játék nincs fent a gépemen. (bár most ezekkel sem játszok) 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a tftd rész még picit hiányos, holnap fixelem... akkor töltöm fel!
itt van mind a kettõ
van egy normál, meg egy Hugó féle.(istenem, mennyit kellett keresnem a cd-t mire ráleltem)
asszem a Hugó féle kiakad, ha használsz egy bizonyos fegyvert(annak idjén ezért is kellett abbahagynom.... valami nagyon robbanófegvyer volt, de nem emlékszem pontosan)
azért érdekes lesz megnézegetni milyen lett az UFOpaediája...
épp folyamatban van egy html-es UFOpaedia, lesz benne angol, magyar szoveg(eredeti játékképek persze) ha kész lesz, akkor majd szólok.
szerencsére az XCOMhack-ben van "fill ufopaedia" szal nem marad ki semmi.
magicISO - jo kis progi floppy, és cd imaget is lehet vele készíteni.
könyvtármegosztás... ha esetleg futtatsz ftp servert a localon, az emulálton meg klienset.. amugy.. marad a cd image készítés.
pl eleve hogy raksz be egy ext3 partról egy dos-ba egy konyvtárat? hogy kezeled el a linkeket pl?
ehun-e
Ja, amúgy a következõ kérdésem lenne:
Firefoxot használok és az utóbbi idõben ezt tapasztalom az SG-n:
Ha a fórumra fõoldalára lépek a "végtelenségig" tölti, soha nem tölti be teljesen, és így bejelentkezni sem tudok. Le kell stoppolnom, és így tudok bejelentkezni, de bejelentkezés után sem lép normálisan a fórum fõoldalra, refresht kell nyomnom.
Viszont alul látom, hogy valami audit.median.hu -ra vár a lap. Másnál is fennál a gond? Ha igen, akkor szólnunk kellene az oldal adminjainak, hogy lõjék már ki a fenébe ezt az idegesítõ baromságot...
ON
3200+Barton, 9800pro, és az alábbi gémek vannak a gépemen:
X-Com UFO Deffense Gold
Pinball Fantasies
Pinball Illusion
X-Wing Collectors
Tie figter Collectors
X-Wing Alliance
És ha multira vágyom: Quake 3
Ezé verjük a sok-sok pénzt a gépünkbe..
:ÐÐÐÐ
Imádom az ufo1-et. Egyik "kedvenc" küldetésemben még a játék elején egy psi-vel rendelkezõ sectoid fél orán át szivatott, mert egy ház tetejérõl psizte le az embereimet, aztán a kör végén persze elbújt. Egyedül lenyomta a fél csapatot, mire észrevettem és hozzávágtam egy gránátot.
Dervis
A Virtual PC eredetileg NEM MS termék, csak megvették. Gondolom, azóta módosítgattak benne ezt-azt...
Korábban én is VMWare-t használtam, de akkor nem volt benne lehetõség, hogy megosszak egy könyvtárat a host és az emulált gép között (VPC tudta).
Kérdés erre: most már van ilyen támogatás benne?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Nekem a Crusaderek rip-ben vannak meg, és biztos, hogy az egyikkel tavaly nyomtam XP alatt... (bár belegondolva, lehet hogy mégiscsak VPC voltaz.. :F ).
Van ennek fontossága? Legyártok pár cuccot pár nap alatt, és milliókért adom el...
Van valami fontossága a támogatottságomnak, vagy csak plusz pénzt jelent??
én most ott tartok, hogy bázisaim ellen hetente intéznek támadást, ami nem zavar, mert van rajta 6 plazma pajzs, meg egy gravi. áttörhetetlen.
nemsokára hagyni kéne õket bázist építeni. azt mondtátok, csak ott vannak parancsnokok.
nekem most van 6 bázisom, mindegyiken bosszúálló.(bár az úccsó hármon nincsenek katonák, és így kicsit gáz az eleriumellátás.)
cheateltem magamnak repülõpáncélokat, mert ennyi gyártást nem vállalok be, és most így az ethereal mezõk közepedte talán érdemes volna egy "all soldiers max stats" cheat is. rettentõen tetszik a game, de nagyon béna vok, és nincs sok idõm, hogy halomszor újrakezdjem.
Neked a VMWare Workstation 5-re van szükséged!
SOKKAL tökéletesebben emulálja a hardware-eket, a környezetet. fut win és linux alatt, emulál bármit.
komolyan. amúgy ha kell, akkor adok neked msdos 6.22 install floppykat, arról lehet rendszert tenni. van drdos, opendos, stb.
bár a dosbox is jó legtöbb esetben, de azt már biztos próbáltad, ha ilyen elkeseredetten menekülsz egy MS product felé.
szedd le a VmWare-t(honlapról letölthetõ pár kérdés megválaszolásának fejében)
srialt meg lehet találni, ha kell, adok priviben.
Elfogóimon már plazma ágyú van, bázisoknak plazma védelme, minden katonán repülõ páncél+plazmapuska.
Ami fontos még: 2-3 labor és mûhely.
Most nem vagyok otthon, de valami 70 tudósom és 45 mérnököm van. A tudósokat egyszerre 1 max 2 feladatra állítom be, NAGYON gyorsan haladnak. Most már valami idegen gép gyártásánál tartok...
Dervis
UFO1:
jelenleg nem tudok ebben úgy segíteni, hogy kipróbálom amit állítok, inkább csak olyan ötleteket/észrevételeket írok (emiatt lehet, hogy hülyeségeket állítok).
1) Szvsz az 1.4 patch felrakása felesleges, mert csak sound and music patch (ezt állítja a readme.txt-je). A copy protection (gondolom jelszókérés) ellen ott a manual.<#nemtudom>#nemtudom>
2) Esetleges hang bugra (ha emiatt kell a patch), letölthetõ a Sound Fix for Collector's Edition a http://www.xcomufo.com/x1dl.html címrõl. Ezzel marad a régi hang és a hiba is elmúlik.
3) Ha tetszik a grafikai "pixeltelenítés" és van van dos-os x-com 1-ed akkor a dosbox dosbox.conf-jában a
4) Esetleg, ha az a probléma (nem olvastam vissza), hogy nincs senkinek olyan ufo-ja, ami dos-os és van hang és zene az introhoz, akkor én otthon körülnézek szívesen, hátha egy poros cd-n van megfelelõ verzió. Legalábbis rémlik, hogy nálam az introban volt valami zeneféle és a vörös ruhás muton vezér hangosan hörgött benne. <#alien>#alien> Gondolom dosbox alatt mennie kell.
5) Én utáltam a tankot az ufokban, nagyok, könnyen szétlõhetõek és nem férnek be mindenhová. És persze mindig a kritikus pillanatban lõnek mellé. Akkor már inkább power vagy flying suitos embereket használj, sokkal jobban megéri. Mire az ember a marsra megy simán kiválogathat olyan embereket, akik jól védekeznek a psi attack ellen.
Dervis
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
bár most heroes mániám van... leszedtem a heroes 1-2-t teljes cd-n, lehet, lefordítom õket, de vegyétek bztosra.(heroes 2-höz van vmi, de csak doshoz, de majd megnézem)
3-4 megjeletn magyarul is asszem.
5 meg... arra még várok...(eddig nekem a 3 jött be leginkább, de a többi is ott van)
Egy UFO, Laser Squad vagy Jagged Alliance nem véletlenül volt körökre osztva.
Az emberek hullása... hát igen, nem véletlenül mondtam, hogy a srácok közül párra fel kell nyomni nehéz fegyverzetet. Így mikor megkapják a heavy plasmát, vagy a heavy lézert, akkor nem fosnak be tõle (már elnézést a kifejezésért).
Volt itt valami nyersanyag hiány is. Menjetek rengeteg misszióra, és akkor lesz. Minél nagyobb egy hajó, amit bevesztek, annál több nyersanyag és technika üti markotokat. És annál jobbak lesznek az emberek is. Trenírozni nem lehet õket.
A döbbentes valaki írta, hogy automatát használ. Szerintem a legnagyobb marhaság, anno én is használtam. Zabálja csak a lõszert. Nem az a lényeg, hogy hányszor találod el! Egy célzott lövés sokszor halálos. Automata lövöldözés hülyeség szerintem...
A játék taktikai részének lényege, hogy egy olyan kommandót állíts össze, ami versenyképes az idegenekkel. Magyarul meg kell nézni a tulajdonságokat, és aki nem jó, azt kidobni, és felvenni másokat. Biztos jön olyan akinek jobbak a tulajdonságai. Különben esélyed nem lesz ellenük. Pl. ha bejön a mind control, kiderül sokszor, hogy a csapat fele alkalmatlan a Mars elleni támadásra. Az elsõ részben az az egyetlen kétrészes misszió, és bizony Sectoidok, és Etheralok hordái fognak a béna kommandósokra vadászni. Nem mondom, hogy nem lehet végigvinni, mert nekem is sikerült anno elsõ alkalommal, de elég szar, ha a bázis támadása közben még az idegenek által irányított kommandósainkkal is meg kell küzdeni.
És nem a semmiért mondom, hogy vigyetek tankot. Sok munició, nem csinálnak belõle zombit, jó páncélzat stb.
Valójában ez egy olyan játék, amit az ember sokszor végigver, mire rájön a megfelelõ lépésekre. Szerintem épp ez benne a jó...
Katona -> attól csak az adott faj meghatározását kahatjuk meg
Orvos -> idegen fajok anatómiáéja, és meghatározása
Navigátor -> az idegen repülõeszközök megfejtéséhez kellenek
Csapatvezetõ -> idegen aktivitások
Parancsnok -> asszem ugyanazokat adja mint a csapatvezetõ