8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • lammaer
    Kiváncsi vagyok, meddig lesz türelmed játszani vele. Iszonyat nehéz, elég egy icipici figyelemkiesés és már le is kaszaboltak. A közelharc meg hatalmas lutri, bár egyszer rájöttem mi is a trükkje. Asszem valahol van manual-om, megkeresem azt is...
  • Lacc
    Nagyon köszi, már jön is lefele!
  • lammaer
    Mester, feltoltam a BloodAnglest ide:
    http://www.kovacs24bela.extra.hu/SpaceHulk2.zip

Húzd amig le nem törlik :)
  • takysoft
    nem ismerem a játékot, de néha segí, ha nem dynamic módban fut a dosbox, hanem normal, vagy akár full módban.
    persze lehet, hogy úgy játszhatatlan lesz...
  • Gykor
    Sziasztok

Nekem van egy nagy problémám a dosbox régi és legújabb verziójával is próbáltam már elindítani a Wings Of Fury-t (dos) és mindig kidob vagy kifagy ezzel a szöveggel
    " reservememory- out of memory loading unflip abnormal termination"
    Ez a kedvenc játékom a dos-os időkből és most is.
    Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
  • Lord Myn
    játszanák = játszanék (elírtam)
  • Lord Myn
    Nem mínősít téged, mert ízlések és pofonok, ugye... Én pl. egy RTS-sel sem tudom lekötni magam, nekem uncsik, sőt úgy általában véve nem köt le a stratégia (kivéve a régi nagy klasszikusok Amigán: DOTC, North & South, stb.). Helyettük inkább kalandjátákokkal játszom, az is megmozgatja az agyat.

Lehet, hogy anno én sem játszottam volna a Fade to Black-kel, ha lett volna más, de akkoriban (pre-internetes idők ) még nem volt olyan játék-dömping, mint mostanában. Úgyhogy azzal játszottunk ami volt. Lehet, hogy most is, ha kevesebb játék jönne ki, akkor játszanák olyan játékokkal, amit most megnézek és rögtön törlöm is, ahelyett, hogy adnék neki esélyt...
  • PiszkosFred
    Nem húztam le, csak akkor nekem nem volt sem türelmem, sem gépem ;], sem hangulatom a játékhoz. Sok-sok évvel később újból elővettem, de ismét csak rövid életű lett az egész. Ez engem minősít, nem a játékot ;] Ahhoz hogy lehúzzam, játszanom is kellett volna vele, hogy legyen alapom és indokom kritizálni, úgyhogy én nem a játékot minősítem, egyszerűen csak az én világomba nem illett bele egyik alkalommal sem. Talán egyszer majd a előveszem, és az unokáknak megmutatom... ;]
  • Lord Myn
    Tudom mindenki lehúzza, de SZVSZ egész jó kis játék volt, emlékszem még 1 haverral nyomtuk közösen egy 486-oson és marhára szenvedtünk vele, de végigcsináltuk. Ja és tudtommal ez volt a legelső full 3D-s program, ami nem sprite-okat, hanem 3D-s object-et használt (igen, ez még a Tomb Raider és a Quake előtt volt).
  • Lord Myn
    Nem, a Heart of the Alien-ből csak SEGA-s verzió van, Fade to Black-ből van PC-s is.
  • takysoft
    nem olyan rég írtam már erről.
    DosBox-szal simán megy.

core=dynamic (a beállításoknál... fontos)
    kb 20-30000-es ciklus bőven elég lesz, procitól függően (nekem 1.7-es gépen 20000-el egész jól ment asszem)

egyetlen fontos dolog a Toonstruck-al kapcsolatban.

A video-beállítások esetén a Toonstruck érdekes módon müxik. A Dosbox S3-as kártyát emulál, ami a játék szeret is, csak akkor van gond, ha a memóriabeállításokhoz hozzányúl az ember.
    Legújabb dosboxban lehet hogy már meg van oldva, de a régi verziókbak csak akkor ment minden rendesen, ha 16 mega memória van beállítva a dosboxban.

dosbox-ot megtalálod googleben:D

ha gond van írj:D
  • PiszkosFred
    Nekem sem tetszett. Habár akkor még számomra újnak számított a 3Ds technológia, de jobban szerettem a 2Ds balról jobbra módszereket. Próbáltam a f2b-t megszokni, de nem sokáig szívattam magam ;]
  • csgj
    Hali, a Toonstruck nevű 96-os játékot nem tudom elindítani... a régi gépemen ment, mert az még sz*r volt, de most ezen nem bírja beállítani a felbontást...
    a scumm micsodával műkszik?
  • takysoft
    általában lehordják pedig
  • BBird
    Flashback 2? Nem a Fade to Black -rol van szo? (Ja de, most neztem meg az oldalon)
    Hamar meguntam, pedig az akkori 576 ujsag istenitette, ha emlekezetem nem csal. :-)
  • Pluskast
    Jaj azt nagyon megköszönném!
  • takysoft
    flashback 2 tölthető az oldgamesről!
    PC-s.
  • takysoft
    Another World 2....
    van ebből PC-s verzió is? mert akármennyit is vadászok, csak SEGA verziót találtam.
    Amit emuval tökéletesen beüzemeltem.
    Gens vagy mi az emu neve, a romok, meg a játék pedig innét tölthető.

Flashback 2-röl eddig nem tudtam, majd utánaolvasok.

Szal van ezekből PC-s, pl Another World(Out of this World) 2-ből?
  • Lord Myn
    Sőt, mindkettőnek van folytatása is: Heart of the Alien (Another World 2), ill. Fade to Black (Flashback 2). Ezek is jó játékok, csak sokkal nehezebb az írányítás, ezért idegesítőbbek.
  • PiszkosFred
    Another World, a pontosság kedvéért ;]

• Lacc
    Persze, ezek alapművek ám!
  • constantin
    Valaki játszott közületek az Another vagy a flashback nevű játékokkal.Nagyon jók és régiek.Mostanáig nem izgultam annyit mint ezzel a két régi játékkal mint a mostani újakkal.
  • Lacc
    Thnx :)
  • lammaer
    Na, ahogy elénézem az underdogsról nem szedhettem le a blood angelst... este feldobom azt is valahova...
  • lammaer
    Kereskedelmi forgalomba fog kerülni a CD? Vagy csak úgy magadnak csináltad?
  • lammaer
    Asszem nekem megvan, este hazamegyek, megnézem... aztán felkerül valahová...
  • lammaer
    Szerintem underdogsról....
  • Pluskast
    Nem tudna valaki segíteni? Le szeretnék tölteni egy gamét az a címe, hogy Evolution: The Game of Intelligent Life. Viszont valamiért nem engedi mert errorra hivatkozik. Nem tudná valaki letölteni és valahova felrakni nekem? Nagyon nagyon rég évek óta szeretném ezt a progit megszerezni. Plíz valaki segítsen ! nagyon megköszönném.
  • Fülüke
    A keen 8at nem tudjátok honnan lehet letölteni?
  • runner78
    gondoltm beirok ide.
    Az Another World különbözö verzioit gyüjtöttem egybe, és az általam készített CD menüje elérhetö egy oldalon.
    Van pár info+végigjátszás is...
    http://anotherworld2006.fw.hu/
  • takysoft
    az első hármat végigvittem:D
    megvolt még az 5 vagy a 6 is asszem de azzal nem játszottam sokat, pedig az is jó volt:D

LBA? az nagy. akkora rajongó vagyok, rajongói oldalam is van:D
    takysoft.tk
  • Lacc
    Az nekem is nagy kedvencem volt, baromi jó hangulata volt, és tele volt a világa easter-eggekkel amikre rohadtul szerettem vadászni anno :)
  • berlinboy6329
    Nemt om mennyire régi gémekről beszélteek,de nekem óriási kedvencem annak idején a Little Big Adventure 2 tetszett.Hatalmas gém volt.3X is végvittem.
  • hen-tes
    éne
    ott van a banneron is
    aranyos kis játék volt
  • Fülüke
    Ki játszott a KEEN sorozattal?
  • takysoft
    MS Pandora's Box?
    az nem megy XP-n.

van az MS honlapján egy patch hozzá, tedd fel, nézd meg akkor.

Érdekes módon ez egy hivatalos MS patch, mégis NoCD crack is egyben:D
    komoly.
  • Gary
    Nézegettem a leírást, de úgy eméxem, hogy nekem csak 1db +ankh kellett, hogy eljussak a legfölső terembe. Azt meg a körfűrészes terem ajtajához használtam.

A Secret 1 szobában én 2 lövéssel kaptam meg a kulcsot.

A Tükörgömbös (Secret 8) szobában szemből is föl lehet venni a kulcsot és ki is lehet menni, nem kell tolatni.

A víztárolók lövöldözését kihagytam, de megnézem.
  • Lacc
    Nem emlékszel, hogy honnan húztad le?
  • Shan
    Sziasztok. Tudtok segíteni? A Pandora's Box vmi directx hibával elszáll (9.c.)
    Amikor kijött, még csak 7-es létezett, mi lehet a gondja? (WinXp-n)..

koszi, hali
  • lammaer
    Ezen a blitzes oldalon semmi hasznos sincs, szvsz befulladt.

A hulkból egyébként nemrég toltam azt a 3D-s, doom feelingű verziót (asszem az a blood angels) egész jó, csak bazi nehéz....