3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • DecenS
    Tudom. És?
  • Mike
    Sodirol tudni kell, hogy igazi szittyamagyar
  • Lteebee
    Mivel én tettem a megjegyzést , hadd mondjam meg én miért tettem!

Tehát nem arrogánsnak, hanem inkább provokatívnak tartom a korábbi megjegyzést.
  • DecenS
    Engem nem kell meggyőzz... tudok angolul, és amúgy sem szeretem a szinkronos filmeket, mert kevés kivételtől eltekintve csapnivaló a magyar szinkron.

Arrogánsnak pedig a "serti a nemzeti ontudatodat" című beszólást tartom.
  • fifi
    Bár ha EZ az arrogancia én -igen ezt rendesnek nevezem.
    részemről ennyi

ÁMEN
  • fifi
    Ez neked arrogancia??? :) Nem akarok védeni senkit, de most a fejemben van az a mondat amivel erre arrogánsan lehetne válaszolni Sodinak. De inkább nem írom le.
  • Mike
    hol volttam arrogáns? azért mert azt irta, azért lopja a DVD-t, mert nincs rajta szinkron?

a Mo-n forgalmazott DVD-k mindegyikén van magyar felirat.

és IGEN, tessék megtanulni angolul, a filmnézés kitünő lehetőség erre
  • Mike
    mea culpa

(Sodit általában véve sem szeretem, nem csak gumiból)
  • DecenS
    Ha az arroganciát te rendesnek nevezed...
  • fifi
    rendesen beszélt
  • Lteebee
    Ez az általános!

Itt Sodi is rendesen beszél és hozzá is rendesen illik szólni.
  • Mike at home
    hm, nekem eszembe jut
  • Mike at home
    talan meg kene tanulni egy kicsit angolul
    jaj, vagy az serti a nemzeti ontudatodat?
  • fifi
    Az hogy te mit értesz egyéni szociális problémád. Tévedés ne essék eszembe nem jutna 5-6 ezerért dvd-t venni mert irreálisnak tartom az árakat. De azt nem hiszem hogy 999-1500ért pl nem jó biznisz egy dvd.
  • SoDI---
    Ha nincs magyarra szinkronizálva, nem ér többet az írható CD áránál semmi. Nem fizetek olyanért, amit nem értek.
  • fifi
    Ne mondd nekem hogy az origi lemezes origi borítós cucc nem ér egy ezressel többet.
  • Demon Eyes Kyo
    Persze, attól függ mivel/hogyan tömöriti.
  • fifi
    akkor jó
  • deicide
    minden kerek minden villágos!

nekem nincs ftp-m

és azt nem értettem hogy mi de mostmár tudok mindent!
  • fifi
    Nem tudom mit lehet ezen nem érteni...
  • deicide
    ok már megtaláltam

most olvastam el!

csak nem kerek az ftp!

min1!!
  • Punkerwork
    a hírek között :)
  • deicide
    sg-n hol van a cikk?
  • Aramir
    Itt az SG-n meg az Indexen is fent van a cikk ezzel kapcsolatban.
  • deicide
    De a hirböl nem derült ki csak az hogy Miskolciak voltak!

Azt tudni lehetet mi volt az ftp neve?
  • SoDI---
    az egy zárt láncú előfizetős ftp volt, nem CD-küldözgetés
  • deicide
    Tegnap nézte valaki az RTL-t??

Mi volt Miskolcon?

Kiket fogtak el?

• Vlala #1509
    Üdvözlöm az ügyvédi kamara itt megjelent tagjait, és köszönöm, hogy bűnözők pártját fogják. a webtárhelyed logja nem képezheti vád alapját... lószaft, könnyen bemártanak a webhelyedért, mivel a szolgáltatás igénybe vételével aláírtad a belépési nyilatkozatot, ez MINDEN szolgáltatónál tartalmaza, hogy a webtár tartalmáért TELJES felelősséggel tartozol. Nem fogják megkérdezni, hogy ki tehette fel, ki tudta még a belépési jerlszót, nem kezdenek nyomozásba, a erndőrség nem arról híres. Üdvözöld a neveben Zalatnayt.
  • selwik
    Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás. A kedves törzsfőnök szerintem nem a lefoglalt szervereken tárolta az "ügyfelek" adatait, hanem a vezéri sátorban jól eldugva. Sztem nem kell túlreagálni a dolgot ennyire.
  • fifi
    Azért a másolt és a régi de original/1000-ért vett/ között óriási különbség van, legalábbis az én szememben. Van is jópár ezekből.
  • steweee
    ez igaz, de első lépcsőfognak megteszi. így legalább nő a legálisan eladott filmek száma, később az áruk még tovább csökkenhet, vagy lerövidülhet az átfutási idő míg az új filmek ára csökken.aki nagyban néz filmet az továbbra is letölti vagy megveszi vkitől aki ír, de a filmesek/forgalmazók sem pampognának, ha lenne megfelelő eladott mennyiségük. mert igaz ami igaz, itthon szinte alig vesznek filmet boltból
  • Demon Eyes Kyo
    Na igen, de sok viz legfolyik a Dunán, míg az adott dvd nem 5e ft hanem 1e ft lesz, addig pedig rég lemásolta az illető magának és ha már megvan akkor minek megvenni?
  • steweee
    azt azért tegyük gyorsan hozzá, hogy az itthoni átlagkeresetekhet képest igen magasak VOLTAK a film dvd árak. viszont a kalózkodásnak "köszönhetően" igencsak lement, sztem elfogadható szintre a filmek ára. a zenékről nem tudok nyilatkozni, mert nem érdekel és nem is figyeltem, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy a metroban, tescóban, corában rengeteg film 1000 !!! vagy 2000!!! ftos áron kapható, ami azért eléggé ösztönző lehet a LEGÁLIS beszerzésre. a játékok szintén olcsóak, kivéve a frissen megjelenteket, úgyhogy ez biztató sztem. talán a forgalmazók is rájöttek hogy jöbb többet olcsóbban értékesíteni mint nagyon keveset nagyon drágán
  • Bandee1987
    persze ne is beszéljünk arról, hogy a rendőrségnek pénzbe kerül egy ilyen házkutatás. A rendőr fizetése/a benzinköltség, stb., mind-mind pénzbe kerül és a rendőrség sem arról hires, hogy ilyen esetekben két kézzel szórná a pénzt.
  • Demon Eyes Kyo
    #1492 - ezt olvasd el.
  • Cormoran
    de okos vagy...

mit is tudnak? hogy te fizettél, hogy ott tároljál adatot, illetve datasharing szolgáltatást vettél igénybe.

leszedtél valamit? Ok.
    Hol van? nálad nincs semmi?

akkor hol a bizonyíték? A LOG? esetleg szolgálató által kiadott adatmennyiség? na ne viccelj. EZ nem képezheti VÁD alapját. Csak ha van is nálad valami, azaz tárgyi bizonyíték.

a kérdés, hogy napokkal azután, hogy mindenki tud a bukásról, megkockáztatja-e a POLICE a házkutatásokat? Mert itt ŐK nagyot tudnak ám bukni, mert ha a faszinál nincs semmi, és esetleg kárt okoznak az elkobzással (kieső jövedelem, személyiségi jogok, a szomszédok végignézik, hogy a rendőrök mit csinálnak nálad stb-bár ez bizonyítandó, mármint az okozott kár) , perelhető ám a rendőrség is, és bizony lesz olyan, aki be is pereli őket...
  • Vlala #1500
    "Ezerszer kimondott gondolat..." :-)
  • Demon Eyes Kyo
    Mivel amit elkövetett a letöltő az a társadalomra nézve csekély bűntény ezért várhatóan megrovás lesz/lenne. Persze emellé még pénzbüntetést is lehet kiszabni.
  • Bandee1987
    Ok, én csak kérdeztem, nem voltam előfizetve ezekre az ftp-kre.
  • Punkerwork
    legyenek reálisak az árak és mindent meg fogok venni