3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
-
ismét az ASVA... -
Cat #1575 http://sg.hu/cikk.php?cid=34739 -
tipikus... -
finom az a kis blog -
fifi: te is viszonyitottad valamihez, én is. Menjél betonozni, abba joban bele tudsz kötni. -
DecenS #1571 Párisz nyilván nem illeszkedik a sorba, hiszen azon városok egyike, amelyeket akár a világ fővárosainak is lehet nevezni. Olyan ez, mint nálunk a belváros, főleg a Váci utca környéke... -
a nagyobb városok már ott sem...(a kicsikről nem tudok) Párizs olyan kellemesen multikultúrált város, hogy nagyon jól érezzem magam ott... és a régi "ha nem tudsz franciául ásd el magad" hozzáállással sem találkoztam, a köszönést és a megköszönést/elköszönést elvárták mindenhol (amit azért minimum illik bármilyen nyelven), de amúgy automatikusan váltottak angolra, nem kellett próbálkozni a minimál-kézzellábbal franciatudásommal :D
persze biztosan megvannak ott is a nacionalistább elemek, és van aki közelébe sem megy a belleville-piacnak, de ahogy én láttam közel sem olyan sokan, mint ahogy azt mi innen gondolnánk. -
DecenS #1569 Azért arról se feledkezzünk meg, hogy a franciák (zöme) jócskán nacionalistább szemléletű, mint a magyarok (zöme). Ha olyan nemzeti öntudatú környezetben kéne élni, az olyanok, mint pl Mike, szélütést kapnának az idegességtől. (Ha már Sodi magyarsága is csípi a szemüket.) -
nehéz ügy, franciául azért szerte a világon sokkal sokkal többen beszélnek, lényegesen (merem megkockáztatni, hogy legalább 2 nagyságrenddel) nagyobb a piac, egy-egy biztosan nagy sikernél megéri a hatalmas pénzbefektetés a szinkron/fordítási jogok és a szoftverkészlet megvásárlása, fordítók és színészek felbérlése, stúdiómunkák, stb., mert számíthatnak arra, hogy az eladások behozzák a beleölt pénzt.
mellesleg nyáron voltam Párizsban, és belefutottam azért pár ilyen típusú boltba... több a honosított változat, de azért a "minden" távolról sem igaz, közelebb van az 50%hoz... (és ott az utcán lehet látni játékreklám-posztereket... nálunk talán az egyetlen ilyen a sims2 volt) -
jujjj... durva
No de jó kérdés, hogy nem kéne ám a warezzal pénzt keresni.
A warez alapvetően ingyenes dolognak van kitalálva.
A warez nem üzlet, hanem arra jó, hogy ha nem vagy milliomos, akkor felebarátaid segítenek neked, hogy azért ne csak passziánsz fusson a gépeden.
Amúgy South Park-osan szólva:
... Warezzel pénzt keresni az rossz, érteem? ... -
DVD feliratosan jó, az megéri az árát.
De a játékok legyenek már szinkronizálva például.
Franciáknál minden játék francia nyelven szólal meg.
Ez nálunk miért nincs így?
Szeretnék francia nyelvű játékokkal játszani ;)))
Erre utaltam. -
steweee #1565 röviden jellemzem: nyomorultak ! a faszért dobta fel a barátját -
Egy kis blogocska. Feletébb tanulságos...
Bukta -
Mert ha kicsit próbálnád értelmezni a vitát akkor itt főként a diszkont árú dvdkről van szó. Úgy gondolom előbb olvass-értelmezz. Utána szólj be, ráadásul befejezett vitába... -
Te ezt a következtetést most miből vontad le? -
mijazaszárítógép????
kukojicát szájít??? -
már benne is voltak.... jajj, istenem... -
te steve, olvass vissza egy kicsikét.
napok óta ez a téma, most jöttél haza Taiwanról? -
steweee #1558 hát még elég friss, tegnapi a dolog. biztos benne lesz ez is a tévében mint a szerveresek. szegénykék. én még idejében kiszálltam, 10! :))))) db eladott példány után rögtön az első bukások után. nem akarom hogy emiatt elvegyék a gépemet, legalább 3k-ba kerül.nem vagyok hülye -
crx #1557 Igen én leszek a legjobban felháborodva hogy ilyet képzelnek rolam akinél még a számítógép is tabu téma. -
mi? ezt miért írtam ide?????????? Széttttccsssúúúússszzzzáááássssss!!!!!!!!! -
KV + tel&cukorral - 70 Huf -
Ilyenről nincsen info. -
Miért, ismerősi körödnek 4e-ért adják az irott dvd-t? -
Nekünk most jöttek vállalkozókl, akik reklámozták, hogy a szalagavatónkról videót készitenek, és abból dvd-t xy összegért. Asszongyák, hogy a dvd-k másolásvédettek lesznek. Mondani akartam nekik, hogy mi a kurva életért? Azért, hogy még többe kerüljön? -
steweee #1551 húúú miskolcon mennyien megbuktak már megint. folynak a házkutatások folyamatosan, foglalják le a gépeket és a cuccokat. tud erről vki vmi bővebbet ? -
DecenS #1550 Mindkét dvd-m eredetinek minősül... :-P -
Vlala #1549 Az érettségi találkozótokat jogvédett dévédén adták ki? Mert ha nem, akkor a Te példányod eredeti :-) -
Tudom, volt is benne egy kis él. -
DecenS #1547 Nekem egyetlen eredeti dvd-m sincs.
Igaz másolt is csak kettő. Az egyik egy Velux-os sajtótájékoztató anyag (eredeti Velux másolat) :D a másik meg az érettségi találkozónk videóanyaga :o) -
Tőlem nem kell bocsánatot kérned. :)
-
DecenS #1545 Na az utolsó mondataidat osztom. És Killertől függetlenül nem offtopic itt semmi, ami legális/illegális másolásról, warezről, etc szól. Ami a flame-t illeti - csak azért írogattam, hogy ne legyen már olyan egyoldalú az itt uralkodó látásmód.
-
Amiben a topik van, az az Általános eszmecsere és nem a Gumiszoba.
Ezért bátorkodtam megjegyzést tenni.
Bocs. -
nekem több mint 200 eredeti DVD-m van
(bizony, nem másolat)
szal úgy érzem autentikus vagyok a témában -
Utolsó kommentem jön eme nagyívű/arrogancia/ témában:
diszkont dvd-k kontra másoltak ugye a legal/illegal oldal támadásaként jött fel. Megéri-nem éri meg szinten. Úgy érzem ez még témába vág. De ez az egész gatyamadzagpengetés ami az utóbbi 20postban van felesleges. Beleértve természetesen saját beszólásaimat is. -
DecenS #1541 Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a topic címe: Bukott Killer/Morder CD-iro
Nem pedig: warez ftp-k kontra diszkont dvd-k. -
A topik címe:
Bukott Killer/Morder CD-iro
nempedig: Sodi nem tudja megvédeni magát
-
Hozzáteszem, hogy azzal sem értek egyet. -
Szerintem nem provokatív, csak más vélemény. -
igaz, volt benne él, amit irtam
de ez a mondat legalább ilyen provokativ és felháborító
"Ha nincs magyarra szinkronizálva, nem ér többet az írható CD áránál semmi"
szal mindennek van előzménye