Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elkapnak, és neadjisten a fájlt is megtalálják, jó esély van rá, hogy végigmennek a címeken is.
Aztán ha jópár "sértett" esetleg meg akar majd lincselni, akkor nézhetsz nagyokat...
shit happens
lehet a gépemen vindóz, egy-két játék, film is nyugodtan, ha nem tudják bizonyítani az eladást, akkor nem is lehet érte büntetni? tehát elég csak arra figyelni, hogy másütt, nem megtalálható helyen tároljam a kiírt filmeket, tokokat, borítókat, meg ne legyen a gépemen az eladásokról készített file?
spam. sry
meg az sem, hogy a pécsi ügyben nyomozó rendõrnõ férje kapta pont azt az ügyet, amiben a felesége nyomozott, és tettek el több millió Ft-ot....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
másrészt azért örülök ennek, mert sztm a mahasz ellen keményebben lépnek fel mint a bsa ellen, és közvetve a bsa ra is ki fog hatni a dolog, hisz ugyanaz a tényállás
Ezzel nekem semmi bajom nincs.
Más dolog az árak kérdése.
A magánszemélyeket meg ne baszogassák!
ez baszottjó, rosszabb mint a bsa 😄
Olvasd el ezeket:
http://mikeoldfield.srv.hu/jogi-kerdesek.htm
http://mikeoldfield.srv.hu/jogi-kerdesek2.htm
shit happens
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
nyilván a netrõl töltötte le mindet, akkor mi alapján foglalták le? szóval ez a gyakorlatban nagyon nem igy müködik
Ugyanakkor aki érintve volt már egy szerzõi jogi perben -itthon- az tudja, hogy sem a rendõrt, sem az ügyészt, sem a bírót nem érdekli egy hosszadalmas, nehézkes bizonyítási eljárás. Ha felmerül a gyanu, hogy vétkes vagy: megb@sznak.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
tény, hogy lehet a zeneboltokból letöltött mp3-akba megjegyzést tenni, de ezek kitörölhetõek, másrészt egy ékes angol nyelvû helyrõl letöltött mp3 esetében valószínûleg felhívják a figyelmedet, hogy ne írd át, különben ejnye-bejnye, de hát te neked meg nem kell tudnod, hogy mirõl szól egy idegennyelvû szerzõdés, tehát itt is meg van lõve a dolog.
különben
MAHASZ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
most hogy egyre inkább terjednek az online zeneboltok, és már magyarországon is legalább kettõ nyílik (http://origo.play.hu és a http://www.emusic.hu, továbbá bármely külföldi is beléphet a magyar piacra) ezután gyakorlatilag bárki letölthet bármilyen zeneszámot legálisan
ez azt is jelenti, hogy ha valakinek van több tiz giga mp3ma otthon, házkutatáson vagy biroság elõtt mondhatja, hogy LEGÁLISAN töltötte le, és ezért természetesen nincs is meg neki az eredeti adathordozó.
Szerintetek a magyar biroság ezzel az érvvel mit fog kezdeni? Ez fõleg annak kapcsán merül fel, hogy a mahasz is razziázik mostanában, szóval alóluk ezzel teljesen ki lehet húzni a szõnyeget
Már csak az érdekel ,hogy aki ezzel pénzt keres annak miért lehet és nekem aki kedvtelésbõl hallgatna zenéket miért nem?????
Azt a matricát én is megvenném ,inkább mint az 5-6000 forintos Cd-ket.
és te úgy fizetsz neki, hogy veszel egy mobil feltöltõkártyát, lekaparod, és elküldöd neki a kódot e-mailben, õ meg feltölti a telefonját
tiszta ügy, semmi látszata sincs, tiszta marad a keze, és neked sem kell vacakolnod
akkor nem tud lebukni a cdíró
neked sem lehet semmi bajod
dj gyerek panaszkodott a riporternek, hogy a buli elõtt probálgatta a számokat, és az irott cd lemezekkel teli táskája a dj pult alatt volt
a razzia során természetesen mindet elvitték, és hogy neki félmillio forint kára keletkezett, és "miazmá hogy a mahasz a rendõrséggel együtt razziázik, amikor nekik nincs joguk házkutatni"
örülök hogy a tökükre lépnek, "dögöljön meg a szomszéd tehene is"
ja, de a legjobb a végén a riporter volt, vmi ilyesmit mondott, hogy "a sztárdjk mind bakelitrõl vagy eredeti cdrõl dolgoznak, és a szakma 'olcsó jánosoknak' hivja az irott cdvel dolgozókat, és nem örül annak hogy lenyomják az árakat"
mondjuk ennyi erõvel egy csomó "csóringer" DJ-t bevihetnék, mert egy rendesen megvásárolt CD-n/lemezen is rajta van, hogy "nyilvános bemutatása tilos", és egy diszkó ugye már nyilvánosságnak számít...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A többi 70embert minek vitték be?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem tudom ebbe a fórumba kell-e ezt írnom, de hallottatok vmit az utóbbi idõk disco razziáiról?
Sok helyen fogták meg csóringer DJ-t írt cédével történõ szórakoztatás fedõnéven. Valami hatóság + a zsaruk.És eljárást indítanak ellenük. Egy haverom is beszopta, majd mondom mik a fejlemények. De tud errõl vki bõvebbet?
Egy ügyvéd ismerõsöm mondta régen , hogy lopni csak sokat lehet , kell . A kevésért több jár és még ráadásul nincs is pénze ügyvédre .
Olyan környéken lakok , ahol ezeket a nagy csalásokat végrehajtották . Pl. olajhamisítók , paprikahamisítók , pénzhamisítók és nem utolsó sorban borhamisítók . Bács-megye . Egyetlen egy ügy sem zárult bírói ítélettel , amely leültette volna a vádlottakat .
Akkor az internetes letöltõk a bûnözõk ?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Egy kérdés: Frank: Vége már az ügynek, vagy a BSA szívóskodik még?
uramisten...
de a ki nem fizetett bírságért leültetés jár, és sajnos aki hibázott, azt nem lehet leültetni érte....
(a bírót...)
Ezért is nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy minden parlamenti képviselõ kapott laptopot, és a jövõben ezen kapják a vaskosabb anyagokat. Igy legalább idõvel megtanulják hogy mi az a számítógép, az internet, és nem tesznek olyan felelõtlen kijelentéseket, nem hoznak olyan jobszabályokat ami a fejlõdését gátolja.
Akiket én bûnösnek tartok azok, akik ezt a törvényt valöszinüleg meggondolatlanul alkották.
Kiadták a magyar állampolgárokat néhány multi kedvéért ez ami legjobban zavar. Ez magyarország és ilyen volt mindig!
Nem érdekelte elõtte egyik típusú médiát sem (kivéve az Euroastrát), hogy mi miért is kerültünk oda.
Úgyhogy viharba kiáltott szónak érzem ezt a próbálkozást, valamint a "széllel szemben nem lehet pisálni" mondást érzem esetünkben helyénvalónak, és speciel arra törekszem titkosítással, a beszerzési forrás okos megválasztásával, hogy lefedjem magam, mert ha ha a rendõrök házkutiznak, és a bíróságra jársz, csak nagyon kevés választ el attól, hogy az életedet pár cd miatt örökre elbaszd...
mi 2000 óta egyfolytában járattuk a pofánkat, mégis mindenkit így-úgy amúgy szépen felelõsségre vontak.
egyszerû felhasználóként több mint 100.000 Ft omba került a Szegedre lejárás 380 km-rõl vagy 5*, meg az ügyvéd, és a qva szagértõnek a kifizetett díj.
SEMMI értelme weboldalt csinálni, hidd el nekem.
Amikor tavaly elõtt nyáron a faxom tudja hol a Balaton mellett az informatikai miniszter is ott volt, INNEN a fórumról hívtam 2 db embert, hohy jöjjön el, beszéljünk errõl a dologról, hogy mi történt, hogyan lehetne változtatni srb. az azóta sajnos elhunyt Pósvári Sándor (Euroastra) kérésére.
Senki sem jött, asszem talán 1 ember jelentkezett.
Akkor ha van más is, elmentem volna, mert qva igazságtalannak éreztem (és érzem ma is) azt ami történt.
de ez van, sajnos ez a büdös qva hazánk.
egy rendõrdiktatúra, egy mocskos tolvaj, hazug szemét ország, ahol mindig lobbyérdekek húzodnak meg MINDEN gazdasági döntés és törvény mögött...
legyen az Microsoft, vagy Tesco és Metro.
aki egy kicsit a gazdaságban él, az érti, amit mondok...
ennyi...
Minden fórumhoz hozzászólunk, nem titok, említettem neked a weblapot amin dolgozunk, szeretnénk ,hogy minnél több sorstársunk oda tömörülne, mert ezt az igazságtalanságot ami velünk és még sok száz becsületes magyar állampolgárral történt nem hagyhatjuk szó nélkül.
A televízióban ha bemutatnak hasonló ügyet mindig kivétel nélkül bizonyított a haszonszerzés. Tudja meg több százezer potenciális "bûnözõ" ahogy a magyar jog szólít bennünket, hogy mit is jelent ez a törvény és mit vonz maga után.Szerintem az embereknek igeneis meg kell tudni , hogy a tüzzel játszanak és nem kell azt az adathordozót értékesíteniük ,hogy rájuk huzzák a vizes lepedõt.
Ezzel a ténnyel nagyon sokann nincsenek tisztában!!!
)