3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • GregSB
    Pont most akartam belinkelni az erről szóló Index cikket.
  • KM
    Hinnye neki kánya!
  • Bandee1987
    Az baszna csak be...:)
  • harcu
    Jó ötlet, de finomítani kell, köbméter helyett literben mérünk. Ráadásul, ha többet fogyaszt a kelleténél, akkor lekorlátozzuk a sávszélességét.
  • Vlala #1772
    lesz még ilyen az informatikában is, hidd el. Kell az özönvíz a bűnös népnek :-)
  • Demon Eyes Kyo
    az autók az más tészta, ott sztem korrekt dolog az eredetiségvizsga
  • Vlala #1770
    nah igen... ki fogja megszívni az egészet? Aki eddig is legálisan netezett!
    Ezek a marha szoftverrendőrök nem a tüzet oltják, hanem kiteszik a "tűzbe nyúlni tilos" táblákat, és persze a tűzoltókat is büntetik... ez eleve bukott ügy, sokkal nagyobb az erőforrásigénye, mint a warezoldalak megszüntetésének, még ha azokból úgysis 12 új készül naponta.
    Más részről, mi, felhasználók magunknak köszönhetjük az egészet. "Engem úgyse kapnak el" hozzáállásunkra ilyen választ várhattunk, olyan ez, mint a törzskönyv, vagy az eredetvizsga az autón: drága pénzért igazold, hogy nem loptad, különben nem hisszük el.

(A világ legegyszerűbb dolga lenne megoldani, hogy a megvásárolt számítógépes programokat interneten aktiválni kell használat előtt - ebből azonban egy-két nagyzsebűnek semmi haszna nem lenne...)
  • mikike
    azért ez már durva
    "Az érintett felhasználók csak akkor férhetnek hozzá ismét a világhálóhoz, ha bizonyító erejű magán- vagy közokiratban (azaz vagy két tanúval vagy közjegyzővel hitelesített) nyilatkozatban tájékoztatják az internetszolgáltatót arról, hogy nem történt jogsértés, vagy arról, hogy a jelzett szoftvereket eltávolították a számítógépükről."

neked kell bizonyítanod, hogy nem sértettél törvényt amikor neteztél!
  • mikike
    mi lesz itt?
    és szerintük ez még jogszerű is

aztán majd a főbelövés lesz az
  • Mike at home
    A Microsoftnak mi koze a nerohoz es a halflife-hoz?
    Ami meg tetszik: az Invitelnek persze bvan pofaja a markat tovabbra is tartani
  • tudatlanka
    Az.
  • cSuwwi
    ezt a cikket ezen topic alapján írták.
    pl. a cikkben szereplő kép linkje iaro-s, mint ez is, ezt meg ugye főleg sgsek használják...
  • KM
    Érdekes...
  • fifi
    Ne adj ötleteket....
  • Bandee1987
    Nemtom, hogy ez az Artisjus mégis mit képzel magáról...Legközelebb már a beszívott levegő köbméteréért is fizetnünk kell majd jogdíjat?????!!!!
  • nemcsakfeel
    előtte kapott vmi figyelmeztetést pl. emailban, vagy nagyon sokat forgalmazott, stb..
    vmivel magára hívhatta a figyelmet, nem?
  • Aramir
    Rohadjanak meg, legfeljebb az eBayről fogom ezeket is megvenni, idáig is olcsóbb volt, most legfeljebb mégolcsóbb lesz külföldről beszerezni. A kereskedők meg majd úgy járnak ezzel is, mint a cd/dvd lemezekkel.
  • cSuwwi
    Itt az újabb nagyszerű hír: Artisjus vs. memóriakártyák
  • cSuwwi
    A nero miért jogsértő? Sima demoként lehet lehúzni (ha nem powerpack), nehogy már ezért lehúzzanak. A halflifeból is volt demo, ha jól emléxem...
  • Frank99
    egy szolgáltatónak meg szarnia kellene holmi levélre, amit egy senkiházi USA szofvercég levelez....

mert majd ha valami HATÓSÁG mondja ezt, akkor OK.
    De addig ez egy szarfaszú senkiházi cég Magyarországon, olyan, mint az én kis Kft-m.

És aki ezeknek meghajol, az baszik ki a magyar néppel, számítástechnikával. stb.
  • Bandee1987
    Egyébként most tegyük fel: mi lenne akkor, ha az illegális szoftverfelhasználást, szoftverkereskedelmet, warez ftp-ket, p2p-eket, ... szóval ezt az egészet nem üldöznék, és nem is perelnék? Valószínüleg ez egy iparággá kovácsolódott volna, ahol a warez ftp-k azért küzdenek egymással, hogy ki tud több letöltőt magához csábítani...
  • Bandee1987
    sőt, lefogadom, hogy ha nem szólt volna nekik a microsoft, szartak volna az egészre rá, hisz nekik csak az számit, hogy minél több előfizetőjük legyen.
  • Bandee1987
    nos, az invitelnek inkább örülnie kéne. Most gondoljatok bele: Ha te megrendeled a szélessávú internetet, azt valószinűleg nem azért teszed, mert csak böngészni akarsz, arra ott van a modemes net. Hanem azért, hogy gyorsan és kényelmesen letölthessél nagy méretű állományokat. Márpedig le merem fogadni, hogy az esetek 80-90%-ában ezek a nagyméretű állományok nem egészen legálisak. Az invitelnek, a matávnak és a többi szolgáltatónak örülnie kéen, hogy egyre többen fizetnek elő szélessávú netre, hisz akkor nekik is több pénz folyik be. Egyébként én is invitel adsl-re vagyok előfizetve.
  • Frank99
    de akkor is kérdés, hogy a NAGY magyar BÍRÓSÁG mit mond majd olyan bizonyítékokra hogy IP + letöltött file, ha a gyanusított (vádlott) gépén nincs ilyen file??? sőt, mindene jogtiszta?
    szép kis próbaper lenne, bár már jártunk ilyenben pórul mi is..
  • Frank99
    sztem nincs rá jogalapjuk, csak ha MINDENT letöltenek ők is az "áldozattól" és megnézik, mi is van benne.

E NÉLKÜL geciség, és jogtalan....
  • SoDI---
    húbazmeg
    ez nem piskóta
  • Frank99
    amúgy örülök, mert ez egy új vírus, és egy EZ Trust Antivirus a 3 nappal ezelőtti telepítés és updattel megfogta, volt fenntartásom az EZ-vel kapcsolatban, de már nincs, occsón kaptam OEM-ként...
  • Frank99
    jé, nem is olvastam a cikket.
    jó ez az eudora, nem nyit meg minden szart, mint ao Outlock.
    meg régóta netezek, hogy bármi szart elfogadjak megvizsgálás nélkül!
    hehe....
  • Cat #1748
    ezt kaptad: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=35734
  • Frank99
    nevetséges, honnan tudják, hogy ami felé jött, annak a NEVE MÖGÖTT BIZTOSAN illegális cucc van?

Egy szopottgombóc.zip-ben csak szopottgombóc lehet????

Egy szolgáltató nem tehet ilyet.... az ilyet nagyon gyorsan le kell váltani, persze ha van más alternatíva..

nekem jött ma egy levél, valami fbi@gov-tól, hogy több mint 40 illegális oldalt látogattam meg.
    érdekes módon volt valami csatolmány, és jé, egy büdös vírus vigyorgott benne.
    Hát hihetetlen, hogy mire nem képesek a vírusírók, először égnek ált a hajam, hogy mi a fene?
  • tudatlanka
    Szép.....nálunk is kezdik?????
  • Cat #1745
    nem én, egy inviteles emberke
    lényeg: p2pzett, és invitel letiltotta a hozzáférését, és be kellett adnia hozzájuk egy nyilatkozatot, hogy nincsenek a gépén illegális anyagok
  • Punkerwork
    ezt kaptad?
  • Cat #1743

• Vlala #1742
    én meg így gondolom és felkiáltójel.
  • Punkerwork
    jóideje előfizetéses game-t nyomok, DVD-t magamnak 1 éve nem írtam, de nem vagyok hajlandó matricás lemezt venni, nem fogok adót fizetni kozsónak és társainak azért hogy kiírjak pár fényképet.....
  • fifi
    Elég gyenge poén volt...

Én így gondolom és pont!
  • Vlala #1739
    miért van olyan nagy szintű warezkodás Magyarországon?
  • Vlala #1738
    Gondolom, a sok legális program miatt van. Aki a saját adatait akarja archiválni, kénytelen fizetni a jogdíjat... Köszönöm szépen!
  • Vlala #1737
    Ha sárga lennék, és áramszedős, én lennék a villamos?

Ha sok pénzem lenne, elkezdenék reppelni arról, hogy a gettóból jötem és nem felejtem a gyökereket...