Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a cég szálka a jogvídõk szemében, nem véletlen, hogy a Kajmán-szigeteken van a cég székhelye, ha minden igaz :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Meddig folytatják még a szélmalomharcot? Ha feleennyit törõdnének a szoftverfejlesztéssel...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
index
mert azért mégiscsak nonszensz lett volna, ha ezt így elfogadják... bár ebben az országban mindent lehet...
szivesen figyelnék meg másokat.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Azért remélem, a 100 Ft-os öngyújtóba nem fogják belekalkulálni az erdõtüzeket.
Az érem másik oldala, hogy ha a szolgáltatók folyamatosan emelik a le- és feltöltési sebességeket, tehát a 150 kB-os "énke a kutyeemmal.jpg" a tavalyi 0,22s helyett most már 0,19s alatt megy fel a privire, és persze dicsekedni sem utolsó, hogy hatszázhúsz megabites netem van. És emellett nem is gondolnak arra, hogy ezzel valaki visszaélhet, ugye?
érdemes lenne.
Persze, a 6-8 milliós nyereség nincs be4nne a lemezek árában, de aki ilyen haszon mellett lebukik, az nem gondoskodott elég biztosításról, tehát ritka nagy balek.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Akkor most bemegyek a rendõrségre, áés kérvényezem, hogy erõszakos nemi közösülésért, mert van nálam valami, amivel ezt el lehet követni...