Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ingyenes vektoros szeerkesztõ programot tudsz?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Mennyivel elõtte szólnak / írtak levelet?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A hihetõséget úgy értettem, hogy van legálisan a cégnek oprendszere és office, meg számlázó progi, ez egy reklámdekorációs cég és nincs se Corel, Illusztrator stb. csak mondjuk Gimp
Ha ezek után kapsz egy ellenõrzést (inkább a valószínûtlen esetekhez mennek ki, pl. egy irodának nincs Office programja), akkor ezeket szépen be kell mutatnod, amikor leellenõrzik a gépedet. Ha emellett találnak mást is (hiába törlöd ellenõrzés elõtt, registry és hasonlók általában árulkodnak), akkor azt is meg kell mutatnod, hogy az adott szoftvert legálisan használod, ill. használtad.
Én így képzelem el :D
"Mondjuk hihetõ e nekik, hogy egy reklámdekorációs cégnek van egy gravírozó programja meg egy Gimpje? " meg ezt nem is értem, hogy pontosan mire gondolsz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Küldtek egy levelet, hogy küldje el a cég a szoftver nyilvántartását, persze nem lett elküldve semmi, mostanában küldtek még egy levelet, hogy ejnyebejnye és ha x idõn belül nem kapják meg a szoftver nyilvántartást akkor élnek az APEHal közös jogukkal.
Mit néznek amikor kimennek és mennyire "szakmabeliek"? Mondjuk hihetõ e nekik, hogy egy reklámdekorációs cégnek van egy gravírozó programja meg egy Gimpje?
Aki annyira hülye, hogy ebbõl akar meggazdagodni, sõt, még le is bukik, az szerintem meg isérdemli. Ha magának tölt le valaki valamit, az "még oké", de üzletszerûen mûvelni, az tényleg elítélendõ.
ez eleg vicces.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
ehe.
(a focimeccseken skandált hüü-lyee-bíí-róó versikét tárgyalóterembennem lehet használni?)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ezek olyanok, mint én régen. Tudja, hogy nem szabad, de nem tudja, mit, egyáltalán nem érti, mirõl beszél. A poén az, hogy ezek ezekért a hülyeségekért nem kis pénzt kapnak.
Nekem sikerült kinõnöm belõle. Õk is ki fognak?
légyszi!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az APEH ellenõrzések a jövõben kiterjednek a szoftverek jogtisztaságára is. A két szervezet közös ajánlást dolgoz ki a szoftverek nyilvántartására. A BSA támogatja az adóellenõrök továbbképzését, amely kiterjed a szoftver licencelésre, és az illegális szoftverek felderítésére is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerzõi jogvédõ iroda razzia piti rockkocsmában
lelépésük után 3-4 gyanúsf @szkalap maradt a lebujban...
akit érint sztem pakoljon...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kösz!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak