Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Szerencsére már nem az én problémám csak érdekel a dolog :)
Esetleg ingyenes vektoros szeerkesztõ programot tudsz?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Valahogy hozd ki olyanra, hogy munkahelyi gépnek tûnjön. Teszem azt, ha pl. frissen telepített Wint találnak legális Quake 3-mal (ez volt otthon), arról elég körülményes elhitetni, hogy ezzel dolgozni szoktak. Általában minden programnak vannak ingyenes alternatívái, tegyél rá olyat.

Met
valamikor év elején jött az elsõ levél és mostanában a második

a bsa csak a nagy szoftvergyártók programjaira utazik (akik pénzelik ugye...) well: ms, adobe, symantec, stb stb. rohadtul nem fogja érdekelni õket a winrar és társai.

win helyett lehet linuksz. eredetileg úgyis abba lakik a gimp...

PíszLávJuniti
De ms office helyett is lehet ingyenes OpenOffice.
Mennyivel elõtte szólnak / írtak levelet?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Met
A win reinstall az alap, megnézik a registryt és a startmenüt, a vinyó(kat) is átnézik, hogy mik vannak rajta? Próbaverziós programokkal mi a helyzet? pl. Winrar.
A hihetõséget úgy értettem, hogy van legálisan a cégnek oprendszere és office, meg számlázó progi, ez egy reklámdekorációs cég és nincs se Corel, Illusztrator stb. csak mondjuk Gimp

Le kellett volna jelenteni, hogy adott nyilvántartási / leltári számú számítógépen van egy Windows, egy Office, egy számlázóprogram, satöbbi.
Ha ezek után kapsz egy ellenõrzést (inkább a valószínûtlen esetekhez mennek ki, pl. egy irodának nincs Office programja), akkor ezeket szépen be kell mutatnod, amikor leellenõrzik a gépedet. Ha emellett találnak mást is (hiába törlöd ellenõrzés elõtt, registry és hasonlók általában árulkodnak), akkor azt is meg kell mutatnod, hogy az adott szoftvert legálisan használod, ill. használtad.

bertino
gondolom jókedvûen kopognak aztán papírt felmutatva nem törõdve az illemmel szó nélkül utat törnek befelé.

Én így képzelem el :D

"Mondjuk hihetõ e nekik, hogy egy reklámdekorációs cégnek van egy gravírozó programja meg egy Gimpje? " meg ezt nem is értem, hogy pontosan mire gondolsz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Hogyan zajlik egy BSA ellenõrzés ha kimegy egy céghez?
Küldtek egy levelet, hogy küldje el a cég a szoftver nyilvántartását, persze nem lett elküldve semmi, mostanában küldtek még egy levelet, hogy ejnyebejnye és ha x idõn belül nem kapják meg a szoftver nyilvántartást akkor élnek az APEHal közös jogukkal.
Mit néznek amikor kimennek és mennyire "szakmabeliek"? Mondjuk hihetõ e nekik, hogy egy reklámdekorációs cégnek van egy gravírozó programja meg egy Gimpje?

Épp most akartam belinkelni.

Aki annyira hülye, hogy ebbõl akar meggazdagodni, sõt, még le is bukik, az szerintem meg isérdemli. Ha magának tölt le valaki valamit, az "még oké", de üzletszerûen mûvelni, az tényleg elítélendõ.

bertino

Nem volt mostanában semmi ???mert vmit nem látok.....

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

:))) jo cikekk

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

bertino
ehhe <#szomoru1>

#3299.
ehe.

bertino

A poén az, hogy brit, tehát legalább angolul tudnia kellene. Web page - háló oldal, tehát józan paraszti ésszel ki lehetne találni, hogy olyan oldal, amely a weben, tehát a világhálón van. (És még ügyvéd sem vagyok, nemhogy bíró...)
(a focimeccseken skandált hüü-lyee-bíí-róó versikét tárgyalóterembennem lehet használni?)

Ez a film is kinn van már. :)

KM
Hajrá. Mehet az atombomba a RIAA-ra, mert "tömegpusztító fegyvereik vannak".

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mondjuk aki így csinálja, azt valahogy nem tudom sajnálni. Saját részre oké, de ne ebbõl akarjon már megélni...

bertino

Sírjatok.

Ezek olyanok, mint én régen. Tudja, hogy nem szabad, de nem tudja, mit, egyáltalán nem érti, mirõl beszél. A poén az, hogy ezek ezekért a hülyeségekért nem kis pénzt kapnak.

Nekem sikerült kinõnöm belõle. Õk is ki fognak?

Skynet85
Ez nem nagy semmi, cégeket fognak felül vizsgálni, amit ugye a bsa már eddig is csinált. Annyi, hogy nem kel felvenni még több embert a bsa-nak most már az apeh revizorok is kutakodnak, szal max annyi, hogy felgyorsítják az ellenörzõ folyamatokat, amugy meg cégeknél nagyrészt tiszta szoftver van ahol meg nem az eddig is játszot a szerencséjével most csökkennek az esélyei..

KM
Csak ennyit találtam. Kész õrület!<#wow1>

Frank99
joganyag?(paragrafus,Tv. stb.)

légyszi!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én egy forro csokit sok habbal:)) a capuccionot nem komálom:))))

Voltan
:DDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ha olyan hatékonysággal kerítik kézre a szoftverbûnözõket, mint az adócsalókat, akkor azt hiszem, már csak egy capuccinót kérek, tejszínhabbal. :)

bertino
hm

khm.

Az APEH ellenõrzések a jövõben kiterjednek a szoftverek jogtisztaságára is. A két szervezet közös ajánlást dolgoz ki a szoftverek nyilvántartására. A BSA támogatja az adóellenõrök továbbképzését, amely kiterjed a szoftver licencelésre, és az illegális szoftverek felderítésére is.

Félõ, hogy Amerika tömegpusztító fegyvereket fog találni a Kajmán-szigeteken, ha érted, mire gondolok :)

fifi
ja természetesen ezt én is mások elmondásából tudom...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ma éjjel Viharsarok Békésmegye
Szerzõi jogvédõ iroda razzia piti rockkocsmában
lelépésük után 3-4 gyanúsf @szkalap maradt a lebujban...

akit érint sztem pakoljon...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

antiguán.

Frank99
ha valaki tud vmi warez történésrõl a mai napon, írjon privátban!

Kösz!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak