Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Eddig is jelentek meg HD felbontású filmek, most azokkal mi van? Mi a különbség?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Kicsit kilóg a témából, de tessék mondani: szerzõi jogvédelem alatt álló dalt dúdolni még szabad?
Mintha errõl már lett volna szó.
Fogalmazás:
"Magyarországon a legális tartalom-ipari veszteség 48,5%-a az interneten keletkezik"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
sajnos nem mindekinek van arra ideje, sávszélessége, áramdíja hogy mást ne mondjak, hogy megosztogasson bármit is a gépén, amúgy a zene és film kivételével ugye a DC ugyanúgy illegális, mint bármi más pl. cd másolás XP, a Proart a napokban port kavart ügyében a beépült szagügyi szakértõ IP alapján azonosítgatta a DC megosztókat.
Ezért vannak bizony jócskán olyanok, akik KOMOLY titkosítással, átirányításokkal védett fizetõs ftp-ket válaszztanak. A komolyak évek óta mûködnek, idõnként mozognak máshova, de mûködnek.
A tisztelt Bittorent és DC hubok is ilyenekrõl szedik le, majd megosztják.
Én torrentezek (is) és igen soket kell menni a gépnek, hogy 2000/128-es adsl-el jó maradjon az arányom, úgyhogy én is más formában szoktam gyûjtögetni :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Ha ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó cégnek, vagy rendészetnek, vagy a RIAA-nak(ASVA), vagy ha ön kormányzati tevékenységet folytat, akkor kabbe a f******t oszt takarodj a k**********a!"
Bocsi, de ez egy kicsit jobb kedvre deritett pár percre.:)
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Remélem szarrá perelik a ProArtot
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a fizetõs wareznek egyébként sincs jövõje, egyrészt a fájlcserélõk ingyenesek, másrészt ezek - mivel nincs szerver, nincsenek tárolt anyagok - nehezebben buknak le.
Tudatlanka #3193: Ha rá tudták bizonyítani, úgy kell neki. Ha munka helyett ezzel akart meggazdagodni, akkor legalább gondoskodott volna biztosítékról.
Van egy olyan mondás, hogy "aki sokart markol, keveset fog." Ha el is kezded otthon a CD-írási bizniszt, ne gondolkodj túl nagyban. Manapság már mindenkinek van CD-írója, a legtöbbünk DVD-t is tud írni. Ha fizetõs FTP-t nyitsz, és reklámozod, akkor szinte tuti, hogy a konkurrencia fog felnyomni, mivel beleköptél a levesükbe.
Egyik ismerõsöm többször idézett esetét idézi fel: "CD írást, másolást vállalok. Név, cím." Az elsõ nap jelentkezett nála két fiatalember, hogy kellene nekik a Win98. Persze, megírta, a két srác meg bemutatkozott: Business Software Alliance...
Tudjátok mit az okt 23-ai eseményeket 500 milláért magamara vállalom van az a pénz ezek után....
Már a Lagzi Lajcsi, 3x1 kópé és Kadlott Károly slágerei is TDK-n voltak meg környezetemben nagyon sok embernek. (nem, ez nem tekinthetõ beismerõ vallomásnak. :) )
Többiek: Hogy a büdöspébe jön ide Kulcsár? Õ is cédét másolt? Moast jöhetnétek azzal is, hogy Egyiptomban a fáraó sanyargatta a rabszolgákat, akasszuk fel a szarkofágját, gyújtsuk rá a piramist... (hm, talán ezért nincs a szarkofágoknak nyaka?)
Stefan Fischer állásfoglalása a konkrét szemrehányásokkal kapcsolatban: "A média híreiben azt a benyomást keltik, hogy én nagystílûen címkéket hamisítok, és tulajdonképpen címkézõ céget tartok fenn. Ez nem igaz. Igaz viszont, hogy a címkéket lefordíttatom németrõl magyarra, például az osztrák írásmódú dátumot, ami 10.02.2007 lenne, megváltoztatom a Magyarországon szokásosra, ami 2007-02-10. Erre
használom a nyomtatót és a címkézõ gépet. Számomra az a fontos, hogy az áru rendben legyen" - mondja
Fischer. A kereskedelem általi kereslet azonban néha azzal jár, hogy õ néhány esetben például olyan árut, amelyet helytelen módon cseh címkével kapott magyar helyett, nem küldött vissza, hanem ellátta magyar címkével. Különben a szállítási folyamat elhúzódása miatt hiányzott volna az áru a polcokról. "De ezek a termékek is teljesen rendben vannak, és ugyanazokkal az adatokkal látják el õket, mint amelyek a cseh címkéken voltak" - jelenti ki a M.E.G.A. Trade
tulajdonosa.
még yo! :)
Szoftver másolása saját célra nem ugyanaz, mint nagyüzemi szoftvermásolásból meggazdagodni.
Az ilyen primitív bulvárízû benyögések elõtt meg kellene nézni, hogy pontosan hogyan is alakulnak a büntetési tételek, illetve mit is jelent pontosan a "különös visszaesõ"...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
óriási kérésem lenne, azokhoz akik benne voltak a Killer féle ügyben. Az itéletre lenne szükségem, jó bescannelve és e-mailban csatolva is. Egy másik ügyben kellene bemutatnom, de én már rég kidobtam. Én vagyok a 78-as vádlott ha jó emlékszem. Nagyon sürgõs lenne, elõre is köszönöm.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak