Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a játékok legyenek már szinkronizálva például.
Franciáknál minden játék francia nyelven szólal meg.
Ez nálunk miért nincs így?
Szeretnék francia nyelvû játékokkal játszani 😉))
Erre utaltam.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
shit happens
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Igaz másolt is csak kettõ. Az egyik egy Velux-os sajtótájékoztató anyag (eredeti Velux másolat) 😄 a másik meg az érettségi találkozónk videóanyaga :o)
Ezért bátorkodtam megjegyzést tenni.
Bocs.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
(bizony, nem másolat)
szal úgy érzem autentikus vagyok a témában
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
diszkont dvd-k kontra másoltak ugye a legal/illegal oldal támadásaként jött fel. Megéri-nem éri meg szinten. Úgy érzem ez még témába vág. De ez az egész gatyamadzagpengetés ami az utóbbi 20postban van felesleges. Beleértve természetesen saját beszólásaimat is.
Nem pedig: warez ftp-k kontra diszkont dvd-k.
Bukott Killer/Morder CD-iro
nempedig: Sodi nem tudja megvédeni magát
de ez a mondat legalább ilyen provokativ és felháborító
"Ha nincs magyarra szinkronizálva, nem ér többet az írható CD áránál semmi"
szal mindennek van elõzménye
Tehát nem arrogánsnak, hanem inkább provokatívnak tartom a korábbi megjegyzést.
Arrogánsnak pedig a "serti a nemzeti ontudatodat" címû beszólást tartom.
részemrõl ennyi
ÁMEN
a Mo-n forgalmazott DVD-k mindegyikén van magyar felirat.
és IGEN, tessék megtanulni angolul, a filmnézés kitünõ lehetõség erre
(Sodit általában véve sem szeretem, nem csak gumiból)
Itt Sodi is rendesen beszél és hozzá is rendesen illik szólni.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jaj, vagy az serti a nemzeti ontudatodat?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
nekem nincs ftp-m
és azt nem értettem hogy mi de mostmár tudok mindent!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400