3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • Frank99
    hacsak nem lopott és hamis személyivel nyitnak postafiókot....

Ez is naivitás..
  • tudatlanka
    Szerinted 1 emberke csinálja?????Ha esetleg igen a weblap attól függetlenül fenn lehet ha meg frissül akkor meg biztos nem egyedül van....A postafiókot szerinted nem lehet leellenörizni?A posta nem vezet nyilvántartás hogy arra a fiókra mi érkezik és honnan és hová???Főleg ha pénz vagy ajánlott levél csomag megy át rajtuk.....
    Látod ez a naivitás.
  • villar
    na úgy oldottam meg hogy ez csak doc kiterjesztést titkosít ezért az isot átnevezem és úgy mentem ki.
    legfeljebb nem tudom közvetlenül daemontoolsal telepíteni.

amúgy azt mondtam hogy nem rendeltem tőle, nem ismerem, ez igaz is mert máshonnan rendeltem egy emil címen keresztül, és csak postafiók volt a csomagon, a cd-k hibásak voltak vagy üresek és kidobtam őket.
    lehet hogy ő állt a háttérben, de akkor hogy kapták el mert a weboldal most is müxik és lehet rendelni..
  • Vlala #2054
    figyu, tól sok rejtegetni valóm nem volt, és inkább az eredeti Metallica CD-met mutatom meg nekik, mint anyósom hulláját a csomagtartóban :-)
  • Frank99
    azoknak + semmi közük hozzá.
    asszem tavaly óta ha nem akarod, nem vagy köteles kinyitni a kocsid csomagtartóját, sőt asszem hajót sem, mert csaj házkutatási paranccsal lehet, ha te nem engeded...
  • Frank99
    azért pofázok én, hátha meghallgatnak.
    nem kellett volna beszélni először sem.
    most már tudom én is.
    de nem akarok többé ujjlenyomatot adni, és fényképet a robotzsarunak, és az egész családot stresszben tartani 2 évig, hogy mi lesz a "bűnözővel" (mármint velem ugye...)
  • Frank99
    amúgy én meg azt mondom, hogy ne szólj egy szót sem.
    ez a legjobb taktika.
    csak sajnos az első kihallgatáson ezt kellett volna tenned.
    utána hiába mondasz majd mást, a bíró az elsőt veszi etalonnak.
    tapasztalat....
  • Frank99
    egy frászt.
    ha megtalálták nálad, és nincs eredeti, akkor bukta.
  • Frank99
    nálunk a bírósági tárgyaláson is elfogadták, ha bemutattad.
    sokan így másztak ki belőle.
    én sajnos nem tudtam eredeti 3dstudio max-et szerezni :-))
  • Frank99
    olyan nics, de olyan van, ami jelszót kér, és nélküle kódolt file-ok vannak dat-fileokban.

én megvettem
    cryptcd-nek hívják, a titkosítás topicban kapsz egyéb program infót is.
  • villar
    2004-ben rendeltem kétszer mert nem volt darabig netem, de egyszer nem müxöt a cd, a másik esetben meg olyan gagyinak találtam a játékot hogy kidobtam mérgemben, nem is rendeltem se előtte se utána mert csak, átverésnek, pénzkidobásnak találtam
  • SoDI---
    Mondjuk 2005-ben miért postán kell rendelni a cuccot? :)
  • villar
    Szép új világ? 2005?
  • Vlala #2044
    igen...
  • SoDI---
    Tény: ha szigorúan vesszűk, Magyarországon szinte mindenki bűnöző (vagy adót csal, vagy illegális programot használ, vagy füvezik).

Tehát az, hogy éppen eljönnek-e érted, és megbasznak kizárólag a mázlin múlik.

Ha szerencséd van, éppen nem te vagy a soros.
  • SoDI---
    De igazad van, ebben a "mindenki töltöget" világban nem lesz ebből túl nagy botrány...

Ez sajnos rohadtul nem számít. :(
  • Vlala #2041
    Másrészt ha valaki gyanusított, akkor nem köteles igazat mondani.

ez tetszik.
  • Vlala #2040
    ezeken kívül még írtam 34 mondatot. Mindbe külön bele fogsz kötni? :-)
  • SoDI---
    persze, aztán egyrészt fekete munkáért, másrészt a hatóság félrevezetéséért indulna ellene eljárás

Egyrészt ha fekete munkáért indul, az még mindig jobb, mint másolt CD-ért.
    Jokkal jobb.

Másrészt ha valaki gyanusított, akkor nem köteles igazat mondani.

Ha pedig tanúként kérdezik meg, hogy tied-e a nálad lefoglalt CD, akkor mondd szépen azt:

Ez gyanúsításnak hangzik, én tanúként vagyok itt. Itt és most ellenvetéssel élek, ezt kérem jegyzőkönyvbe vetetni. Ha gyanúsítottként akar kihallgatni, akkor idézzen be akként!
  • SoDI---
    A jard meg kinyalhatja a segged.

Ezzel se nagyon fognak foglalkozni.
    A te őrzésed alatt van; tehát amíg a tulaj nem jelentkezik érte, addig a tied.
  • Vlala #2037
    De ezen kár vitatkoznunk egy olyan országban, ahol a játékfejlesztők is buknak a szoftvervizsgálaton, a rendőrök ittasan, gyorsan vezetnek és a politikusokról nem is szeretnék beszélni.
  • Vlala #2036
    A nyers CD alkalmas CD írásra.
    Az, hogy nem sikerült felírnod, enyhítő körülmény.
  • SoDI---
    azt mondhatom hogy a szoftverek biztonsági másolatok, de az eredetieket már rég eladtam?

Szerintem ne mondj olyan dolgokat, ami nem hihető.
    Ha biztonsági másolat, akkor miért van mellettük a crack?
  • SoDI---
    Rádkenik a "bűnelkövetés szándékát, amley technikai okok miatt végül is nem történt meg"

Ez nem igaz!
    A bűncselekmény, ha arra alkalmatlan eszközzel kísérlik meg - nem büntetendő.
  • SoDI---
    rendőrök mit csináltak a CD-iddel. Sok esetben hazavisznek párat, és lemásolják. Robbants ki botrányt, ők sem különbek nálunk.

Az azért igazságtalan, mert a vizsgálat vezetőjének rohadtul nincs köze a bizonyítékok kezeléséhez.
  • SoDI---
    direkt nem dugtam el a cd-jeimet mert nem szeretem a bűnt és nem akartam csalni

Miért nem? Magyarországon vagyunk. :D
  • Vlala #2031
    lehet. Nekem még nem volt ilyen ügyem, de rendőrökkel már találkoztam. Azok közlekedésiek voltak, de megmutattatták velem a CD-t, amit hallgatok...
  • akos
    Nem érted.
    Ha visszaolvasol, láthatod, hogy mi épp azt szoptuk be, hogy naaagy jóhiszeműen vallottunk a rendőröknek, akik szépen leszurkolták előttünk, hogy mennyire bagatell az egész ügy, és hogy úgysem lesz semmi vész belőle.
    Mi meg szép naívan hittünk a fakabátoknak, fellélegeztünk és úgy daloltunk neki, mint valami kibaszott énekesmadarak.
    Aztán a jóhiszeműségünket és a törvény adta kiskapukat kihasználva úgy ránk húzták a vizeslepedőt mint annak a rendje.
    Ha az elejétől kezdve hazudtunk volna, mint a vízfolyás - kitartóan és következetesen, fele ennyi tortúrát nem kellett volna kiállnunk.
  • Vlala #2029
    nem vagy köteles, ehelyett a nyakadba veheted az egész balhét. De igazad van, ebben a "mindenki töltöget" világban nem lesz ebből túl nagy botrány...
    pont ezért mondtam, hogy egy kis odamondogatás is belefér.
  • akos
    A kutyát sem érdekli a nagybácsi. Gondolod kituggyahányszáz embert érintő ügyben még minden embertől 20 szálon indulnak tovább?
    Mellesleg tanuvallomás tételekor nem vagy köteles megnevezni, vagy bárkit bármilyen terhelő állítás alá helyezni.
  • Vlala #2027
    meg aztán az a gond a hazugságokban, hogy egy képzettebb nyomozó két perc alatt bebizonyítja rólad, hogy hazudsz. Arról nem beszélve, hogy iszonyat nehéz megjegyezni, hogy kinek mikor mit hazudtál.
  • Vlala #2026
    a nagybácsi nevét kérdezik meg, és nála, mint mnukáltatónál, meg kell lennie a román emberke adatainak. Nem olyan hülék a rendőrök, mint a viccben...
  • tudatlanka
    villar:ahogy látom hiába mondjuk itt páran a netről postán rendelni nem legális cuccott enyhén szólva felelötlenség.Franknak igaza van....lehet az még több millás tétel is.A hatályos magyar jogszabályok szerint Te az internetről letölthetsz filmeket,zenét és azt ki is irhatod SAJÁT használatra.DE NEM adhatod kölcsön nem árulhatod nem tölheted fel nem oszthatod meg.Még a shareware ill trial progikkal is vigyázni kell ha lejárt az idejük akkor törölni kell jó példa erre a total commander hányan használják pedig hogy kattingatnak mielött elindulna.

Csak egy érdekesség a németeknél még az is büncselekmény ha videora felveszed a tvmüsort ugyanis törvény tiltja...igaz kissé idejét mult a törvény de még hatályos.
  • akos
    Nem úgy megy az...
    Hogyan bizonyítanák rá a hetóság félrevezetését, ha nem tudnak utánajárni?
    Mellesleg miért lenne feketemunka? A nagybátyja épített egy kis nyaralót a börzsönybe... természetes, hogy elment neki segíteni.
  • Vlala #2023
    persze, aztán egyrészt fekete munkáért, másrészt a hatóság félrevezetéséért indulna ellene eljárás. Ilyenkor már nincs értelme eregetni a lila ködöt, maximum nem lesz spontán szenesedésed :-)
    A vallomásba jegyeztesd be, hogy igen, voltak másolt CD-im, ha ez a legnagyobb bűn az országban, akkor cssukjanak le, a gyilkosokat és milliárdos scalókat meg továbbra is hagyják futni, nyugodtan töltsék ki rajtad a mérgüket.
  • akos
    Én a helyedben lehazudnám a napot is az égről. De olyan mesét találj ki, amit egyrészt nem lehet ellenőrizni, másrészt nem ütközik másmilyen kötelezettséggel.
    Én valami olyasmivel kábítanék, hogy kölcsönbe voltak nálad a cd-k. Valami Pistitől kaptad, akivel együtt dolgoztatok a múlt nyáron, amikor elmentél egy építkezésre. A srác romániából jött, ő is nagyon szereti a számítógépet és kölcsönadta neked a lemezeket. Aztán hazament romániába, te meg nem tudtad neki visszaadni a cd-ket ezért megőrizted, hátha majd jelentkezik értük.
    Nyilván kamu az egész, de ellenőrizni nem lehet. Ez benne a pláne.
    A srác vezetéknevét nem tudod, hogy hol lakik szintén nem tudod. Valahol Kolozsvár környékén. Összehaverkodtatok az építkezésen és kész. Ámen.
    A jard meg kinyalhatja a segged.
  • Vlala #2021
    ezt nenm ennék meg.
  • akos
    Bármit mondhatsz, nem fogják figyelembe venni...
    (asszem a bizt. másolatot is oda kellett volna adni az eredetivel együtt)
  • villar
    azt mondhatom hogy a szoftverek biztonsági másolatok, de az eredetieket már rég eladtam?
  • Vlala #2018
    mert Magyarországon nem csak egyházi adó van, hanem három. (bocs)

Sőt, mióta prímások és vándorzenészek is döntenek fölöttünk, már nem csak a-dó van, hanem a-re, a-mi, a-fa, a-szó, a-lá, a-ti, b-dó, (lőjeetk már le, mielőtt végigírom az ábécét.)

Hogy on is legyek, a CD-k árában bele van kalkulálva az illeték, ezért kerül egy 15 Ft-os CD 120 Ft-ba. Tehát az álam elfogadja. Akkorm miért nem szabad műásolni? Vagy az adó, vagy a warez üldözése nem fér a képbe.