Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ilyet szerettem volna én is termelni, csak nem tudok ilyen emberi nyelven fogalmazni.
Én ezeket már elmondtam nekik n+1-szer, ettõl lettem szánalmas (és most látom, seggfej is, szerintem Akos nekem címezte :-) )
Arról van szó, hogy õk nem olyanok, mint mi.
A hardver nekik a munkájukhoz kell, kivétel nélkül mindenkinek, mert mindenki a SETI program hûséges követõje, számítástechnikai alkalmazott, programozó, vagy éppen a vállalkozásának nélkülözhetetlen kelléke a Radeon 9800-as, p2.6, 1 GB RAM csúcshardver (ilyen kérdésekkel... Fõnök fia-effekt bejátszik), és mivel meg kellett venniük a drága hardvert a kis pénzükért, amiért napi 36 órát dolgoznak, nem maradt pénzük szoftverre.
Továbbá, mivel gazdasági vezetõ beosztásban is dolgoznak másodállásban, hbbiból piackutatások eredményeképp arra a megállapításra jutottak, hogy a szoftver bizony drága, és a programozók és a kiadók tõlünk akarnak lopni, madárnak szeretnének nézni. Ez tarthatatlan, gusztustalan, sõt, alkotmányellenes, ezért másoljunk mindent, és kérjünk két kifli után is ÁFA-s számlát a büfében.
Nekünk pedig senmmi közünk ahhoz, hogy mit lopnak és mit nem, nem mi sz..tuk az esgét, hogy parancsolgassunk, hüle újreg vagyok (itt már szándékosan tértem át egyes szám elsõ szeméélyre, a Te nevedben nem nyilatkozhatom)és az a dolgom, hogy válaszoljak az n+1. "honnantõccsemle" kérdésre is. Azonnal. Mire háromig számolnak.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2., 2a Igen, egy 17 éves tanuló biztos összedob neked pár nap alatt egy microsoft office szintû programcsomagot.
2b, Az lehet, hogy zavarna, de lefogadom, hogy sokkal többen vennék meg az adott szoftveremet pl. 10000.-ért, mintha pl. 40000.-ért árulnám.
Egyébiránt rémesen csökkent mostanség a játékok prezentációjának színvonala. Nyoma sincs a régi díszdoboznak, szar DVD-tokban adják ki õket, a legtöbben még kézikönyv sincsen, öt-hat CD-t belegyömöszölnek egy vékony tokba (aki megvette a HL 2-õt az tudja). Basszus, ha már annyi pénzt kiad érte az ember, legalább nézzen ki valahogy a dolog.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ez meg csak téged minõsít"
Ez meg téged. 😞
Basszus:
Ha drága a szoftver, de mégis kell, akkor két dolgot tehetsz.
1. Megveszed.
2. Megfogod, és megcsinálod saját magad. Utána persze jóval olcsóbban eladhatod, ebbõl milliárdos leszel.
2a. Kérdés, hogy képes vagy-e megírni, és hogy mennyiért. Tegyük fel, hogy zseni vagy, és gyorsan összedobod hibátlanra. (A gyorsan és hibátlan alapból kizárható, de most egy tökéletes világot tételezek fel.)
2b. Persze a többség ezután a te programodat is lopni fogja. Persze biztosan nem fog téged zavarni, hiszen szegények, és nem tudják megfizetni, lopják csak, ha akarják. Miért is zavarna téged, ha éves szinten ellopnának tõled pár milliárdot. Aprópénz, kell a fenének.
nevettünk?
ott ül az egész örs a gép elõtt?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ez meg csak téged minõsít
"Lehet, hogy nem épp a legtalálóbb kifejezés, hogy szánalmas. Szerintem egyszerûen csak seggfej vagy.
http://www.narancs.com | irc.narancs.com:6667
"Egyszer volt kutyán budavásár" (by Hykao) :o))
Válasz 'akos' üzenetére (#1697)"
Azért, mert keveset keresel / keresnek a szüleid, az nincs összefüggésben azzal, hogy warezkodsz-e. Ha kevés a pénzed, akkor tömegközlekedsz, és nem lopsz egy SL600-as Mercit, mert a franciáknál ez is olcsóbb, és ott sokkal több az átlagkereset, mint itt, tehát az is jár neked. Ha nincs pénzed, ne játssz, ennyi. Az új játékok amúgy is többszázezres konfigokat igényelnek, ha ezt van pénzed kifizetni, akkor fizesd meg a játékot is. Avagy vegyél olcsóbb gépet, és játssz a régebbi játékokkal. Avagy ne is játssz, hanem járj el sportolni, mozogni, akkor nem hízol el, mint egy disznó!
Az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy nekik jár a CD, DVD, játék, stb, de mivel drága, inkább lopják. Ráadásul szent meggyõzõdésük, hogy jól is teszik, mert így küzdenek azért, hogy olcsóbbak legyenek. Ez nagy tévedés. Ezek LUXUSCIKKEK. Ha van pénzed, megveszed, ha nincs, akkor lemondandasz róluk. Esetleg ellopod. Ám legyen, tedd ezt, de akkor csendben, és ne siránkozz ezen, mint egyes kisebbségiek szokták, akik miatt sokak zsebében kinyílik a bicska.
Vlala, nehogy azt hidd, hogy rajtad kivül más nem vesz programot
több programom, DVD-m van mint neked, de ezt már megbeszéltük
sõt
nem egy olyan eredeti porgramom van, amihez inkább kerestem egy NoCD cracket,, semmint, hogy kivárjam, mig az olvasóm elszenved a nem szabványos, de attól még CD-nek nevezettt izével
volt olyan is, ami eglsz egyszerüen nem látta megfelelõlenek a lemezt
az MS programjairól ne is beszéljünk, semmire nincs garanncia, semmire nincs semmi, más termék meg sem jelenhetne ilyen garanciális feltételekkel a piacon
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az, hogy miért mennyi pénzt adsz ki, a magánügyed. Senki nem kérdezte, és aligha kiváncsi rá bárki is. De az már több mint vérlázító, ha ennek tudatában, mint valami felsõbbrendû, érinthetetlen, elkezdesz bigott módon ítélkezni és vérgõzös, elborul aggyal, mint az inkvizíció ostora sújtanál le mindenkire, aki tilosban járkál.
krekket letõteni, és mindenki segíccsen neki, de most ízibe.
Nem tudom, ittlétem óta hányszor kértem technikai segítséget programokhoz. szvsz három ujjamon meg lehet számolni.
Már nem is zavar, ha másolnak a lámák.
Ami zavar, az tulképp csak az, hogy milliomosnak, mintapolgárnak, szánalmasnak neveznek azért, mert fizetni szoktam, ha valamit kapok.
A másik zavaró tényezõ az a megszámlálhatatlan hülye kérdés (pl. "az ISO-t mire nevezzem át hogy CD legyen belõle", vagy az eddigi sláger "hogy lehetne letiltani fájlcserélõn, hogy rólam is töltsenek?") amely rendszerint erõszakos barmolásokkal (nagybetû, hatvanezer felkiáltójel, naponta ötvenszer megkérdezi) párosul, és szétszaggatja a fórumot.
"Vituális tulajdon, virtuális pénz" ?
Ez még Tõled is szokatlanul meredek kijelentés volt. Ne feledd, fogorvosnak csak hamis pénzt, a fog sem igazi, amit betett!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fizess és kussolj
virtuális tulajdon, virtuális pénz
a szoftverrel az a baj, hogy a produktum értéke nincs arányban az árral
ha ilyen feltételekkel árulnának autót, nem venne senki
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Arról van szó, hogy (most írom le 1378-adszor, de ismétlés a tudás anyja) kevés programomm van, éppen amennyi szükséges kevés szabadidõmhöz. Ehhez nem milliók kellenek, csak egy kis jóérzés.
Nem tudom, mit regélek olyanoknak, akik már nagyok, és el tudják dönteni, hogy melyik kötelezõt olvassák el, és melyiknek nyisanak külön GYORSHELP KÉNE! HOLNAP ÍRUNK! topicot.
Sõt, hogy jövök én ahoz, hogy oylyanokat próbálok meg befolyásolni, akik pontosan tudják, mennyi lenne a reális ár egy játékért, és ha drágának találtatik a szemükben, ellopják, mint próbanéger a kenyeret.
Én ehhez még túl kicsi vagyok, és szánalmas is.
Maj! szójjá, ha beidéztek gyanusítottként.
ha nem , az lesz a mákod, hogy eltelt néhány év 2000 óta.
Ha akkor lettél volna te is, te is szoptál volna.
Bár ahogy a Gumis topicokat nézegetem, szívesen tennéd :-)))
Osztályöntudat rulez <#eplus2>#eplus2><#vigyor2>#vigyor2>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nézz már magadra! ahová beteszed a lábad, meghal minden 😞
10 perc elég, hogy visszanézzék a hozzászólásaid és magad bizonyítod be, hogy hazudsz. Te meg a legális szoftver 😄DDDDDDD
Havi 75-bõl fóf@asz lenne neked, nem szélessávú net és legális program. (Te még az életben nem voltál élelmiszerboltban vásárolni)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ha daloltál mint a kismadár, majd meglesz a böjtje.
Átolvastam a fórumot korábban, de szerintem az én történetem közel sem hasonlít a tietekre.
- Titeket a terjesztõk lebukása után néhány nappal találtak meg, engem utána több mint másfél évvel.
- Nálatok házkutatással kezdték, engem simán kihallgattak tanúként.
- Nálatok játékprogramokról, felhasználói programokról, fejlesztõi/mérnöki alkalmazásokról, és operációs rendszerekrõl volt szó. -- Nálam ilyesmi szóba se került.
Engem csak zenérõl, és filmrõl kérdezgettek.
TV-rippeket nyugodtan lehet letölteni, abból nem lehet gáz.
Ha körülnézel a neten, minden BSA-s cikkben megemlítik, hogy a letöltött film, és zene magán felhasználásra legális.
És akkor itt még DVD-RIP-ekrõl sincs szó!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a fele sem igaz.
idejön, és eljátsza a nagymenõt. Sztem ügyvédnek készül. Azok ütik bele az orrukat mindenbe, amihez nem is értenek, vagy pedagógus.
Azok szintúgy ilyenek...
Idejön a milliomos gyerek (szvsz. akinek minden programja legális, hisz te mondtad) és ossza az észt, meg egybõl besúgna, mint egy 56-os tetû 3/3-as...
Rettegek, hogy TI fogjátok az én nyugdíjamat megteremteni. Hát ezért töröm magam most, hogy ne kelljen ILYEN tetûkre támaszkodnom.
SODI, te meg olvastál volna vissza, ezer éve itt fórumozol, tudod, hogy ez a dolog qva régen téma, és kiveséztük.
Ha daloltál mint a kismadár, majd meglesz a böjtje.
De ne nekem legyen igazam, reménykedj..
"
Tudod, a lepény-hal ért be elsõre, a remény-hal meg utoljára"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
menjen az asvához dolgozni ott sok ilyen ****** van, mint õ
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Elmondanám neked, hogy anno a bf42 kb. 10-12 rongy volt, amint 4 ezer forintra levitték az árát, (Ez kb. másfél-2 évvel a megjelenés után volt) azonnal elmentem a boltba, és megvettem. A bf vietnam tavaly januári megjelenése óta, ugyanannyiba, 11990.-be kerül. És még pár hónapot biztos kell várni arra, hogy levigyék az árát. Szal én nem fizetek ki egy játékért 12 ezer forintot, mert az sztem túl sok.
De egyébként is: lásd be, ez egy közép-kelet európai szegényebb ország, itt nem 500-600 ezer forintot keres egy normál munkás, hanem jóesetben is 120 ezret. Költse el a fizetése 10%-át egyetlen darab játékra?
Addig itt nem fog visszaszorulni a warez, amig nem emelik jócskán a fizetéseket vagy nem csökkennek a szoftverárak. 4000 ft elkérnek egy olyan zenei albumért, aminek az elõállitási költsége rosszabb esetben is ezer-ezerötszáz forint. Egy 512-es adsl dija itt kb. 10 rongy bruttó, míg német, franciahonban ugyanennyiért 6-7 megabites netet kapsz.
Nos, akkor miért is olyan drága ez az ország? Miért warezol a számitógépet használok 70%-a?
A legegyszerûbb dolog a nagyokra fogni az egészet, viszont gondolj arra is, hogy a fejeseknek van valamijük, ami Neked (és nekem, és elég sokunknak) nincs.
Mikor a kormány lófaszt sem csinál és nagy pénzeket kap a semmittevésért minden képviselõ, addig engem senki ne próbáljon törvénytisztelésre oktatni. Ott vannak a milliárdos csalók, sikkasztók, és õk egy egyszerû háziõrizettel megússzák. A nagy szoftvercégek érdeke ez a sok kalókodás elleni törvény, hiszen õk féltik a vagyonukat, mégis marhára gazdagok...