Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Jóó, a szinkronnak tényleg van értelme...

De szinkront én nem kamerával vennék fel, hanem diktafonnal...

Azt ugye el lehet rejteni az ember ölében, és nem kell a vállamra rakni 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

a szinkront vették fel sztm

SoDI---
Az Átok letölthetõ DVD-n már tök régen.

Aki pont ilyen dolgot kameráz a moziban, az egy barom.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bandee1987
Ha így haladunk 5 év múlva tényleges életfogytiglant fognak azért adni, mert vki letöltött 1 db mp3 számot...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
beszarok...8 ÉV??????? Meg vannak ezek hibbanva...

Jajam - ezt írtam alább én is. Partyface értetlenségére reagálván.

FtranX
a cikkíró nyilván így értette

Lehet, cinikusan értendõ?

ThePartyFace
Büntetõeljárást indított a rendõrség az ellen a férfi ellen, aki még március végén digitális kamerával próbálta fölvenni az Átok címû filmet a gyõri Cinema Cityben. A gonosztevõ a hatályos törvények szerint akár nyolcéves börtönbüntetéssel is sújtható.
Mi az atyaúristen van ezekkel? GONOSZTEVÕ?!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

minden azon múlik, milyen ügyvéded van - rendõrgyilkosságot + ittas vezetést + gyorshajtást pl. bünti nélkül is meg lehet úszni. Hatmilliárdos sikkasztásért külföldi jutalomüdülés jár, de jaj neked, ha megpróbálsz Cd-t másolni...

"Meghajlok a nemzet nagysága elõtt." Egyenesen a vécékagyló fölé...

Mike at home
videokamerazott

8 ev
ugy tunik ma Magyaroszragon a szerzoi jogok megsertese, az illegalis filmkalozkodas nagyobb buncselekmeny mint a tobb milliardos sikkasztas, hutlen kezeles, vagy lassan mar a gyilkossag

ekkora lenne a tarsadalmi veszelyessege egy film illegalis felvetelenek?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A szoborrongálásokért be lehet perelni valakit, ugye?
Nem lehetne József Attila mûveit irodalmi mûemlékké, közkinccsé tenni? Valami bizottság eldöntené, hogy ezek a versek a magyar irodalom jelentõs mûvei, és mától kultúrális örökségünk része.
Mert akkor nem mi gyalázzuk az emlékét, akik olvassák és tisztelik, hanem az, aki csak a pénzt látja benne és be akarja tiltani...

Ha ez igy halad a gyerekeink már csak az üres tankönyveket veszik mert mindenki sorbanáll a jogdíjakért és a tankõnyv kiadó nem fog semit nyomtatni a kõnyvekbe mert tul sok a jogdíj.😊)

...márpedig akkor a könyv is drágább lesz.
Makai gondolkodott, mielõtt beperli a fél világot?
Ja, jut eszembe, holnap reggel levédetem magamnak a "Jó reggelt!" karakterláncot, és jaj annak, aki holnap reggeltõl a szájára veszi... :-DDD

egyébként ez azt is jelenti, hogy a nemzeti tankönyvkiadónak is fizetnie kell, hogy az irodalmi szöveggyüjteménybe berakhassa a verseket!

igen, de ez már gusztustalan. Irodalmi kincsünkért pénzt követelni... ez a Makai sem teljesen komplett, mindenesetre annyit elért, hogy József Attila forogjon a sírjában.
Látszik, hogy csak örököse, és nem tsiztelõje a költõnek.

ugye hogy mekkora tulkapások vannak? eddig te voltál a szerzõi jogok leghõbb védelmezõje...

nem, csak sodródom az árral :-)

Punkerwork
na mi van? feladod elveidet és beindítasz 1 free warez szervert? <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Jaj, én az iskolai ünnepélyen hangosan felolvastam a Mamát. Megyek a végrehajtóirodába, és kérelmezem a fejlövésemet.

"azt is tudni szerette volna, hogy mióta érhetõ el a teljes életmû az interneten, mennyien töltötték le, és ki a felelõs azért, hogy a tudta nélkül felkerült a netre" Sok sikert hozzá.

Punkerwork
a "kedves" örököst az elõdje után küldeném a vasúti rendezõre.

Mike
arról nem beszélve, hopgy mekkora görény amúgy is, lásd akár ezt a topikot is 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mindig jön azzal a szerencsétlen kiscsajjal 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
na

te szerencsétlen, ezt el is hiszed amit írsz? tudod mennyien foglalkoznak ezzel? mára a piac annyira telített, hogy színestokos borítóval 500 FT/dvd a "fogyasztói ára", illetve ezt az is befolyásolja hogy kinek adja el, mert akinek nincs más ismerõse aki ilyennel foglalkozik, annak lehet picit drágábban hogy legyen rajta haszon is.méghogy napi 10e.nevetséges, a pénz már egyébként is abból van aki a filmeket vincseszteren forgalmazza, 300-500 ft/film, errõl írnak a kisebbek.ami engen illet én is próbálkoztam vele, de lemaradtam a bizniszrõl, mert mire olcsó lett az író és vettem egyet, egy hónapos pitiáner tevékenykedés után az ÖSSZES ismerõsömet aki ilyennek foglalkozott vagy elkapták, vagy megijedt és abbahagyta.úgyhogy csókolom, mivel nekem nincs felvevõpiacom, nem is érdemes azért a néhány ezer forintétrt kockáztatnom, nem is vagyok rászorulva.de van rálátásom a dologra, mert sok számítógépes ismerõsöm csinálta ezt

Bandee1987
jah, igaz, sry 😊

ezért kértem egy restartot...

Bandee1987
igen, viszont gondolja bele abba, hogy itt több százezer emberrõl(sõt, már milliót is lehetne mondani) van szó Magyarországon, aki "sárban van".
Ha megkérdeznél embereket itthon a cd másolással illetve a gyermekgyilkossággal kapcsolatban, akkor a 99,9%-uk rendkívül elitélendõnek tartja egy gyermek megölését, viszont nagyon alacsony %-uk fogja azt mondani, hogy a másolás elítélendõ dolog.

ez így van, tényleg jobb lehetne a közbiztonság, de ezzwel nem védekezhetünk, ha magunk is sárban vagyunk. Magyarországon olyan a helyzet, amilyen, de attól nem lesz jobb, ha mi is lopunk, és utána egymásra mutogatunk.
Olyan kisebbségi utánérzésem van a "inkábbtörõggyönadolgával"-tól.

OFF Az azonban tényleg érthetetlen, hogy a szécsényi kislányt olyan ember ölte meg, aki ugyanilyen kegyetlen gyilkosságért már el volt ítélve, de felmentették. Tényleg így kellene élni? Csak a kis bûnök a bûnök, mint a CD-másolás, letöltögetés? Aki százmilliót sikkaszt, vagy rendõrt / kislányt öl, saját apját fejbelövi egy puskával, az könnyebben megúszhatja (mit megúszhatja, Sztár lesz!), mint aki lemásol egy CD-t? Akkor restart mission, elrontottam az elejét...

Bandee1987
igen, a lényegtelenrõl a LÉNYEGESRE

Igen, bár ennek semmi köze a CD-DVD-hamisításhoz... inkább ne keverjük bele, olyan elhárítás szaga van...

cSuwwi
Voltam ma egy pesti piacon (lényegtelen hogy melyiken), minden 3. placcon végig csak másolt dvdk (szép aritás vagy ridatás lemezen). A "gyávábbak" csak a borítókat tették ki (hátul a tatyóban figyelnek a lemezek, meg a tokok). Persze ez megszokott dolog, csak kicsit furcsa volt, hogy a múltkori piaci razzia után ugyanúgy tesznek a dologra. Bátrak... 😊
(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy 3 rendõrkocsit is láttam "tele" a piac körül, amikor érkeztem) :]

shit happens

Egy kicsit rászáltak eme témára majd lejebhagy ha elindul a rendes bûnõzés. Gyíkosok futkározhatnak ki be a börtönbõl mert nem írtak cd ét.Kezd nevetséges lenni ez az ország.😊)

Én is egyetértek vele.

Bandee1987
is, de egyetértek a véleményével

Kb 1200-1500 Ft(?) a piacon a DVD-k. Gondolom ha ezeket õ is írja otthon, ami kijön max 100-200 Ft-ból (fõleg ha a neyers dvd-t, tokot is feketén szerzi) és elad egy nap (csak) tíz darabot akkor is legalább 10ezer Ft tiszta adómentes haszon per nap. Öt napos "munkahetet" és a "munkát" figyelembe véve, ez nem rossz havi kereset. Jobb mint a mekiben... amíg el nem kapnak.

Tomcat blogot olvas...? 😊

Bandee1987
Nekem az igazságszolgáltatással az a bajom, hogy az ilyeneket üldözik, közben meg kiengednek a börtönbõl 8 hónap után egy olyan szarházi elmebeteg gyilkost, aki még ugyanaznap brutálisan megöl egy szerencsétlen 14 éves kislányt.

Gipsz Jakab? Valahonnan ismerõs ez a név... itt is sokan használják általános alanyként.

az nekik nem jó, mert ott dolgozni kell, nem seftelni. Az nekik nem megy. Õk minél kevesebb munkából akarnak minél több pénzt szerezni, ezt munkával nem, csak "üzletember"-kedéssel lehet. De tényleg, ennyire nyíltan... balekok.

SoDI---
...akkor...

SoDI---
Ki az az állat, aki nem tud kitalálni jobb pénzekeresési módot, mint másolt DVD-k piaci árusítása?

Ha én erre szorulnék, akor már inkább elmennék hamburgert árulni a McDonald's-ba...

Frank99
van illen' itthon is.. :-()

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
arra sem idõ, sem pénz nincs, hogy a Gipsz Jakab, Bivalybasznádi lakos, akinek "valószínûleg" van 3 db XXX-movie a gépén, az nekiállnak törni.

A tálib vezetés titkosított wincsijére gondolom szánnának idõt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

olvasd el a dokumentaciot, aztan rajossz , hogy nem lettel okosabb, igazabol nem lehet tudni melyik algoritmus erosebb a masiknal, mert csak 2 allapouk : feltorhetetlen es feltort. a kettot egy X ido valasztja el. amit nem tudni mennyi.

nya, olvasd el a dokumentaciot 😊

Bandee1987
nemtom, én Blowfish-el titkosítottam

Kérdésem lenne A TrueCryptel titkositott winyo AZ AES Algoritmusal Megbizható? Ha jönének a technikusok akor ezt menyire tudják feltõrni mármint ha kitalálják hogy mivel van titkositva. Végeztem mind a 4 gépel.

Ha olyan hülyék, hogy piacon árulják - meg is érdemlik...
Egy félhülye ismerõsöm adta fel ezt a hirdetést az újságban:
"Bármilyen CD-t írok, másolok. név, cím."