Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szinkront én nem kamerával vennék fel, hanem diktafonnal...
Azt ugye el lehet rejteni az ember ölében, és nem kell a vállamra rakni 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Aki pont ilyen dolgot kameráz a moziban, az egy barom.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mi az atyaúristen van ezekkel? GONOSZTEVÕ?!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
"Meghajlok a nemzet nagysága elõtt." Egyenesen a vécékagyló fölé...
8 ev
ugy tunik ma Magyaroszragon a szerzoi jogok megsertese, az illegalis filmkalozkodas nagyobb buncselekmeny mint a tobb milliardos sikkasztas, hutlen kezeles, vagy lassan mar a gyilkossag
ekkora lenne a tarsadalmi veszelyessege egy film illegalis felvetelenek?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem lehetne József Attila mûveit irodalmi mûemlékké, közkinccsé tenni? Valami bizottság eldöntené, hogy ezek a versek a magyar irodalom jelentõs mûvei, és mától kultúrális örökségünk része.
Mert akkor nem mi gyalázzuk az emlékét, akik olvassák és tisztelik, hanem az, aki csak a pénzt látja benne és be akarja tiltani...
Makai gondolkodott, mielõtt beperli a fél világot?
Ja, jut eszembe, holnap reggel levédetem magamnak a "Jó reggelt!" karakterláncot, és jaj annak, aki holnap reggeltõl a szájára veszi... :-DDD
Látszik, hogy csak örököse, és nem tsiztelõje a költõnek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
"azt is tudni szerette volna, hogy mióta érhetõ el a teljes életmû az interneten, mennyien töltötték le, és ki a felelõs azért, hogy a tudta nélkül felkerült a netre" Sok sikert hozzá.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha megkérdeznél embereket itthon a cd másolással illetve a gyermekgyilkossággal kapcsolatban, akkor a 99,9%-uk rendkívül elitélendõnek tartja egy gyermek megölését, viszont nagyon alacsony %-uk fogja azt mondani, hogy a másolás elítélendõ dolog.
Olyan kisebbségi utánérzésem van a "inkábbtörõggyönadolgával"-tól.
OFF Az azonban tényleg érthetetlen, hogy a szécsényi kislányt olyan ember ölte meg, aki ugyanilyen kegyetlen gyilkosságért már el volt ítélve, de felmentették. Tényleg így kellene élni? Csak a kis bûnök a bûnök, mint a CD-másolás, letöltögetés? Aki százmilliót sikkaszt, vagy rendõrt / kislányt öl, saját apját fejbelövi egy puskával, az könnyebben megúszhatja (mit megúszhatja, Sztár lesz!), mint aki lemásol egy CD-t? Akkor restart mission, elrontottam az elejét...
(Azt csak halkan jegyzem meg, hogy 3 rendõrkocsit is láttam "tele" a piac körül, amikor érkeztem) :]
shit happens
Ha én erre szorulnék, akor már inkább elmennék hamburgert árulni a McDonald's-ba...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A tálib vezetés titkosított wincsijére gondolom szánnának idõt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nya, olvasd el a dokumentaciot 😊
Egy félhülye ismerõsöm adta fel ezt a hirdetést az újságban:
"Bármilyen CD-t írok, másolok. név, cím."