Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, rendszám alapján megy a feljelentés... vagy egybõl utánad küldenek egy vállról indíthatót :-)))
ettõl függetlenül remélem, hogy elõbb-utóbb egy hozzájuk hasonló kis semmi egyesület/aki összefogja a netezõket/ megszívatja õket...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
shit happens
""A letöltés a magyar jog szerint - amennyiben jövedelemszerzõ/fokozó jellege nincs és csak a családi-baráti kör mûélvezetét szolgálja - magáncélú másolásnak minõsül, amely a törvény értelmében szabad felhasználás" - mondta Szinger."
Most akkor hol is élünk? USA-ban, hogy Mo-on?
Meg amúgy is, kis hazánk EU TAG, ahol nemrég deklarálták a magánhasználat büntetlenségét.
Mi a faxot agyal itt valami USA fizette ASWA+ BSA?
nem értem. még mindig nem értem...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nincs az az ABS a Megane-ban vazzeg, hogy megálljak egy alapítványnak vagy minek is???
valami egyesületnek?
kiafaszisez?
addig az úgy van, ahogy eddig, azene és film letöltés legális , magáncélra...
kis buzi fasszopók, eddig sem vettem semmit, ezután sem fogok 1 emészhetõ számért +venni 5-6-7 ezerért albumokat.
hallgatok rádiót a kocsiban vazzeg.
ezek olyan köcsögök, hogy nem is kell hozzájuk duda....
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A Romániában fellelhetõ hamisítványokat nem kis részt a romániai nagyvárosok központjában lévõ elegáns üzletekben forgalmazzák, de nem csak luxuscikkek forognak ebben a körben, hanem gyógyszerek, mindennapos fogyasztási cikkek és számítógépes szoftverek is.
A Ziarul Financiar címû román üzleti lap a romániai hamisító és másoló ipar éves termelési értékét 600-700 millió euróra becsüli, és az üzletre szakosodott maffiáról beszél. A lap szerint már 2003-ban az illegális másolatok a román szoftveriparnak csaknem 50 millió dollárral felérõ veszteséget okoztak. A romániai igazságszolgáltatás már foglalkozik az egyik ismert vérnyomáscsökkentõ, a Norvasc, illetve a Domestos tisztítószer hamisításának ügyével is. A hamisítványok tekintetében azonban Románia elsõsorban tranzitország, és az üzletben forgó áruk mintegy 90 százaléka Kínából származik, lett légyen szó parfümrõl, óráról vagy prémkabátról.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
már a midifájlokat is támadják (lásd a zenefórum ide vonatkozó topicját), holnap már fütyülni vagy dúdolni sem lesz szabad.
Az meg már a dolgok legalja, hogy egy harmadik fél mondja meg, mit csináélhatok a megvásárolt zenei CD-mmel, mert ha túl hangosan megy az autóban, akkor jaj nekem. Sõt, otthon sem hallgathatom, ha vendégeink vannak.
Itt ki lehet bújni mindenféle felelõség alól.
viszont nincs igazad, ha a saját kertemben/udvaromban találok valakit, akit nem engedtem be, arra nyugodtan ráerngedhetem a kutyámat... tapasztalat ez is.
:-()
That's all.
Amúgy kérdezem én, bíróságot megjárt kis "NAÍV"
Amíg a bíróság nem mondja ki, hogy a srácok bûnösek, milyen jogon ír egyáltalán bármit is a média?
Hol a 'csában van az ártatlanság vélelme????
elvitte a cica?????
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Mert akkor bajban vagyok... :-o
😄D
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
felvidéki magyarok, te nagyon értelmes...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Igen. Én?
Ha letöltöm, akkor én nem más személyen készíttetem, hanem én magam készítem el a másolatot. Saját kezemmel készítek egy másolatot a számítógépemre.
Az, hogy egy, esetleg illegális másolatból készítem a másolatot - ebbõl a szempontból teljesen mellékes.
Filmet, zenét ma Magyarországon letölteni teljesen legális.
35. § (1) Természetes személy magáncélra a mûrõl másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti mûre, a mûszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel mûködtetett adatbázisra, valamint a mû nyilvános elõadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére. Kotta reprográfiával <21. § (1) bek.>21. § (1) bek.> magáncélra és a (4) bekezdés b)-d) pontjában szabályozott esetekben sem többszörözhetõ.
...
(3) Nem minõsül szabad felhasználásnak - függetlenül attól, hogy magáncélra történik-e -, ha a mûrõl más személlyel készíttetnek másolatot számítógépen, illetve elektronikus adathordozóra.
Szóval a letöltés is illegális ezekszerint...