Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont ez az, hogy ha autóban hallgatom, akkor a mögöttem jövõ is hallja, aki lehet, hogy éppen édesanyámat emlegeti (mazsola vagyok) ! :-)

(túloztam :-) )
Nem, rendszám alapján megy a feljelentés... vagy egybõl utánad küldenek egy vállról indíthatót :-)))

És mégis mivel tudná megszívatni?

fifi
nem rémhír, csak dezinformálás...

ettõl függetlenül remélem, hogy elõbb-utóbb egy hozzájuk hasonló kis semmi egyesület/aki összefogja a netezõket/ megszívatja õket...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

cSuwwi
ez nem rémhír (bár attól függ honnan nézzük). :]

shit happens

igen, csak tudod a rémhirterjesztést a törvény bünteti

cSuwwi
Sztem csak ijesztgetnek (mégha hülyeségeket is mondanak). A mátrixos ügy után/óta eléggé megcsappant a júzerek száma a hubon (még este is). Ha egy-egy ilyen akcióval párszáz (új) netest el tudnak rémiszteni, már sikernek könyvelhetik el...

shit happens

KM
Ja-ja! Ez háborít engem is fel. Milyen jogon jön ez a faszva ahhoz, hogy kioktasson egy állami szervet???<#nemtudom>

Frank99
a magyar jog szerint:

""A letöltés a magyar jog szerint - amennyiben jövedelemszerzõ/fokozó jellege nincs és csak a családi-baráti kör mûélvezetét szolgálja - magáncélú másolásnak minõsül, amely a törvény értelmében szabad felhasználás" - mondta Szinger."

Most akkor hol is élünk? USA-ban, hogy Mo-on?

Meg amúgy is, kis hazánk EU TAG, ahol nemrég deklarálták a magánhasználat büntetlenségét.

Mi a faxot agyal itt valami USA fizette ASWA+ BSA?

nem értem. még mindig nem értem...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
aha, megállit az ASWA?????

nincs az az ABS a Megane-ban vazzeg, hogy megálljak egy alapítványnak vagy minek is???

valami egyesületnek?

kiafaszisez?

Frank99
majd ha +szavazzák a változásokat....

addig az úgy van, ahogy eddig, azene és film letöltés legális , magáncélra...

kis buzi fasszopók, eddig sem vettem semmit, ezután sem fogok 1 emészhetõ számért +venni 5-6-7 ezerért albumokat.

hallgatok rádiót a kocsiban vazzeg.
ezek olyan köcsögök, hogy nem is kell hozzájuk duda....

KM
SoDI---
Az EU tagsággal náluk is vége lesz ennek.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

A hamisítás és másolás nagy üzlet Romániában

A Romániában fellelhetõ hamisítványokat nem kis részt a romániai nagyvárosok központjában lévõ elegáns üzletekben forgalmazzák, de nem csak luxuscikkek forognak ebben a körben, hanem gyógyszerek, mindennapos fogyasztási cikkek és számítógépes szoftverek is.

A Ziarul Financiar címû román üzleti lap a romániai hamisító és másoló ipar éves termelési értékét 600-700 millió euróra becsüli, és az üzletre szakosodott maffiáról beszél. A lap szerint már 2003-ban az illegális másolatok a román szoftveriparnak csaknem 50 millió dollárral felérõ veszteséget okoztak. A romániai igazságszolgáltatás már foglalkozik az egyik ismert vérnyomáscsökkentõ, a Norvasc, illetve a Domestos tisztítószer hamisításának ügyével is. A hamisítványok tekintetében azonban Románia elsõsorban tranzitország, és az üzletben forgó áruk mintegy 90 százaléka Kínából származik, lett légyen szó parfümrõl, óráról vagy prémkabátról.

a vegen kifizeted a cdt a boltban de csak ott hallgathatod meg 1x, aztan mehecc haza... szep uj vilag 😊

KM
Igen, de olyan szánalmasak...<#vomit>

Voltan
Áh, vihar egy pohár vízben.. nem kell túl komolyan venni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

be van nekünk (b)ASVA...
már a midifájlokat is támadják (lásd a zenefórum ide vonatkozó topicját), holnap már fütyülni vagy dúdolni sem lesz szabad.
Az meg már a dolgok legalja, hogy egy harmadik fél mondja meg, mit csináélhatok a megvásárolt zenei CD-mmel, mert ha túl hangosan megy az autóban, akkor jaj nekem. Sõt, otthon sem hallgathatom, ha vendégeink vannak.

KM
"Az ASVA a rendõrségnek szervezett tájékoztatókon is elmondja, hogy a letöltések is jogellenesek..."

ezen még meglepõdsz? Élni is illegális!

KM
Hova gondolsz... Magyarországon élünk.
Itt ki lehet bújni mindenféle felelõség alól.

ebbe az irányba inkább ne menjünk el (tapasztalatból mondom, én is szoktam (régebben) off flame-ket indítani.
viszont nincs igazad, ha a saját kertemben/udvaromban találok valakit, akit nem engedtem be, arra nyugodtan ráerngedhetem a kutyámat... tapasztalat ez is.

és ha a fickóra nem tudják rábizonyítani, beperelheti az újságokat, akik megbélyegezték? Végre pofára esne a bulvársajtó, de szép is lenne :-)

Jo csak valami 22-24 éves kiscsaj legyen.

Járj be nyelvtan órára, légyszi...

A törvény szerint a betörönek több joga van mint a gazdának náluk nálam meg nem én a baltával ugy fejbeütöm hogy csak na utána ásom a gödröt minek jöt betörni.És ki keresi? senki.

Ezért is mondom hogy nincsen magyarországon semi igazság mindenki ugy boldogul ahogy tud. nincsen számomra törvény ugyan ugy ahogyan nekik se.Ha a rendört be engeden akor igen külömben meg a családja eltemetheti.jo ez egy kicsit morbid.

Kb nálam is ezt a hír tudták volna elöször leközölni én meg megklértem volna öket hogy gyorsan 10 millát dobjanak meg mert pert akasztok a nyakukba. na az let volna hír a másik lapnak.😊)

Frank99
én ezt tudom, csak kérdeztem..

:-()

Az ártatlanság vélelme nem hírérték. Az nem eladható. Az nem érdekli az olvasókat.
That's all.

Frank99
ha titkosítva lennének a cd-k, vajon mi lenne a hír?
Amúgy kérdezem én, bíróságot megjárt kis "NAÍV"
Amíg a bíróság nem mondja ki, hogy a srácok bûnösek, milyen jogon ír egyáltalán bármit is a média?

Hol a 'csában van az ártatlanság vélelme????

elvitte a cica?????

SoDI---

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

De miért ma adták ki a hírt???????

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

a szemetek. És még Kennyt is kinyírták.

ez még márciusi

Hm... vajon végig fogják járni a Matrix hub mind a 6-8000 felhasználóját is?
Mert akkor bajban vagyok... :-o
😄D

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

gonosztevõ... ez lol. Zalatnay persze a csalása után is "énekes sztár" maradt. Köszi, hírszerkesztõk!

fifi
2 név is napvilágra került; jólvan-jólvan...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SoDI---
...

felvidéki magyarok, te nagyon értelmes...

Frank99
szerencséd :-))

Bandee1987
azt mondtam neki, hogy "ebben igazad van". Azt nem mondtam, hogy bármi másban is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Frank99
te szerény...

SoDI---
Mi sem természetesebb.

Bandee1987
ebben igazad van...

SoDI---
...igen, és?...

SoDI---
ha a mûrõl más személlyel készíttetnek másolatot számítógépen, illetve elektronikus adathordozóra.

Igen. Én?
Ha letöltöm, akkor én nem más személyen készíttetem, hanem én magam készítem el a másolatot. Saját kezemmel készítek egy másolatot a számítógépemre.
Az, hogy egy, esetleg illegális másolatból készítem a másolatot - ebbõl a szempontból teljesen mellékes.
Filmet, zenét ma Magyarországon letölteni teljesen legális.

Bandee1987
Amúgy észrevettem egy érdekes dolgot, a szerzõi jogi törvények között bogarászva:

35. § (1) Természetes személy magáncélra a mûrõl másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. E rendelkezés nem vonatkozik az építészeti mûre, a mûszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel mûködtetett adatbázisra, valamint a mû nyilvános elõadásának kép- vagy hanghordozóra való rögzítésére. Kotta reprográfiával <21. § (1) bek.> magáncélra és a (4) bekezdés b)-d) pontjában szabályozott esetekben sem többszörözhetõ.

...

(3) Nem minõsül szabad felhasználásnak - függetlenül attól, hogy magáncélra történik-e -, ha a mûrõl más személlyel készíttetnek másolatot számítógépen, illetve elektronikus adathordozóra.

Szóval a letöltés is illegális ezekszerint...