Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Montanosz
nem tudom mert csak valamelyk hub oldalan olvastam,atfutoban))....mert mar ez is olyan mindennapos dolg...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kandurex
Fantasztikus,...és most kivételesen sikerül valami eredményt is elérni? Értsd: SMS szerver lefoglalás, vagy megint valami free* torrent szerverre csaptak le.

*aztán verik a mellüket, hogy micsoda eredményt értek el....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Montanosz
megint volt szerver foglalás....

bertino

bertino
jaja, volt máshol is errõl hír, nem gyenge balhé ubinak.

meg hatalmas reklám a crackereknek 😄

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

bertino

bertino

fifi
oké a warez rossz stb... de a feliratos oldalakkal, hogy mi bajuk nem tudom... annak tükrében meg pláne, hogy pl Anubys és Slayer fedõnevû cimboráim nem kevés felirata köszönt vissza a gyári DVd-ken változtatatlanul, természetesen a megkérdezésük nélkül!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

bertino
"Az ASVA lekapcsoltatta a hazai feliratos oldalakat, de nem sokkal az akció után újabb szerveren indult újra a szolgáltatás."

pf, mondat második fele a lényeg 😄

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Ezen megint csak pár mumus szedi meg magát, aztán törhetik a efjüket, hogy mit találjanak még ki a kalózkodás ellen.

Lehet, hogy végre jó programokat kellene kínálni, elfogadható áron? MEgint csak a TDU-val tudok példálózni. Négyezer alatt van, és az eredetivel tudsz multizni, ezért viszik, mint a cukrot.

Skynet85
õõõ itt nem a vér pistike pc-jõr beszélek, hanem pl szilikon grafix vagy egyébb összerakott munká állomásokról, aminek a kifutási idelye 4-5 évre tehetõ mivel olyan fejlesztõi vga-t tesznek bele pl, amit te boltban még csak elképzelni se tudsz, látni meg végképp nem fogsz.

Persze felmerül, hogy õk akkor meggveszik a szoftvert is, hát nem midíg ezt meg biztos forrásból tudom, szal multiknál is virágzik a feket piac szoftver terén.

De valóban igazad van jön a chipelés majd ide is😊 csak egy baj van ez megint csak pénzbe fog kerülni az elején vszeg elég huzós lovettába...

Nem fog emiatt gépparkot vásárolni? Kb. kétévente cserélni kell a gépeket, mert nagyon gyorsan elavulnak.

A konzolokban gyárilag van ilyen védelem, mégis virágzik a piac... chippelés rulez.

Skynet85
Majd találnak erre is megoldást, és mivel egy cég aki még ezelõt bevásárolt munka álomásokból, tuti nem fog csak emiatt gép parkot cserélni halott ötlet ez is mint a sony root kit, ha pedig komoylan gondolják nagy kelete lesz azoknak a lapoknak amikben ez nincs, és amíg nem lesz kötelezõ az integrálásuk, tuti lesz nem 1-2 oylan gyártó akik enélkül foglyák adni, mert biznisz lesz.

Film meg zene megy tovább, ahogy cikk is írja😊

bertino

bertino
eh, victor hugo-n ? mondjuk az gáz, a sávszélesség fellegvára magyarországon.

"A brit internetszolgáltatók csõdbe mennek."

bertino
semmi közük hozzá, nem értem miért tennék, hisz nem érdekük akkor az internetszolgáltatás véleményem szerint

KM
PíszLávJuniti
Szerintem filmbõl zenébõl nem lehet sok baj, viszont egy-egy többszázezret érõ szoftvernél már necces.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Én? Dehogyis😊 De közeli hozzátartozóm (akire a vallomást megtagadom) volt olyan hülye. Mentségére legyen mondva hogy régi bejáratott forrás volt (azért bukott le a küldõ mert egy rendelõje újsághirdetésben próbálta tovább értékesíteni a cuccot ha jó az infóm).

Ja errõl jut eszembe a rendõrség amelyik eljárt, ott a rendõrõknek a munkahelyen nincs internete... Ettõl majdnem elröhögtem magam amikor tanúskodtam.
Természetesen nem telepítettél azokról a lefoglalt dvd-krõl semmit a gépedre csak úgy voltak neked. Szoftverek esetén akkor gyanúsítanak meg ha telepíted a rendelt cuccot. Tekintettel arra hogy valószínûleg a winyódat is elvitték és megnézik ez nem lesz életszerû védekezés. Filmeknél nem tudom mi van. Jogász vagyok de a büntetõjogot és a szerzõi jogot mindig rüheltem, a mostani esetben csak a saját dolgaimnak néztem utána (nálam csak winyót vittek semmit nem találtak). Hány dvd-t vittek és mi volt rajta? Ha csak néhány dvd és sok a gynúsított rajtad kivül akkor van esélyed hogy csak megrovást kapsz (= enye benye).
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Udv! Van valami olyan progi, amivel a normal modon kitorolt file-okat teljesen ki lehet torolni a vinyorol? Csak olyat talaltam, amivel a meg meglevo file-okat lehet visszahozhatatlanul torolni..

PíszLávJuniti
netrõl rendeltél postán másolt szoftvert?

Montanosz
helo!

engem meggyanúsítottak mert elvittek egy halom dvd-t amin találtak ezt-azt. mi várható ezután? látom te vágod a témát...

- persze tanultam ebbõl, most már vincsi/dvd csak titkosítva --

Röviden összefoglalva: igen. Ha kéred a legális dolgokat kérheted hogy lemásolják, tehát hozzáférsz az adataidhoz, de rajta üldögélhetnek évekig. Szerintem elvárható lenne hogy tartalmát lemásolják és visszaadják, de semmi nem kényszeríti õket erre😞
és ha tanu vagy, simán elkobozhatják két évre a merevlemezedet, minden rajta lévõ cuccal együtt ??

Nem kapok semmit mert csak tanú voltam... Ezért perelni reménytelen, és ha kapok valamit az aprópénz lesz. Vagyis megkapom az utiköltséget utolsó tanúzásomért... 2. osztályú vonat oda vissza ára.

Postai utánvétel alapján jöttek hozzám. Semmit nem találtak (cd vagy dvd) és elvitték az asszony winyóját.

Én szeretem volna ha meggyanúsítanak, de erre rájött az eljáró rendõr és nem tette meg ezt a szívességet. Nem volt semmi a kezében ellenem, felmentettek volna. És akkor tudtam volna perelni... De így mint tanú teljesen felesleges.
Met
miért is mentek ki hozzád?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

És lesz valami hejre kis kártérítési perecske azért, amiért 2 évig ültek a winchestereden?

bertino
:\

Sziasztok!

Csak beszámolóként ha még valaki emlékszik. 2005 májusában volt nálam házkúti, csak egy winyót vittek el. Tegnap lezárult az ügy, a winyót visszakaptam. Tanú maradtam nem gyanúsítottak meg. Fél évvel ezelõtt próbálkoztak azzal, hogy ezt és ezt a szoftvert találta a szakértõ mutassak eredeti telepítõt vagy számlát. Ezt megtagadtam. Most feladták (nem tudnak semmit bizonyítani), az ügy lezárult.
Met
semmi

Szerzõi jogok miatt fontolgat pert Kína egy német múzeum ellen 😄DD

Ilyen amikor a fagyi visszanyal? 😄 Ferdeszemûek mindent lemásolnak, bezzeg amikor velük csinálják meg ugyanezt, egybõl nem tetszik nekik.

http://index.hu/kultur/klassz/terra1214/

Csávó szerint a fájlcserélõ oldalakból lesznek az uj multik.

http://www.fotovilag.hu/article/article.php?menu_id=62&article_id=39

"Véleményem szerint a dolog nem a "multik" ellen hat. Ellenkezõleg. Egy-egy nagyforgalmú oldal globális multivá nõheti ki magát, diktálva a kiadóknak, szerzõknek, uralva a piacot."

PíszLávJuniti
nos, mi történt?

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Met
Jó, majd kérdezgetem a volt kollégám 😊

Azt még nem tudjátok, hogy a vinyókat is átnézik milyen adatok vannak rajta vagy csak a reistry-t és a stratmenüt?

Hûha, most megfogtál.

PíszLávJuniti
A fejleményekrõl majd írjál légyszíves.