Bukott Killer/Morder CD-iro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..de neked rettegned kell ha rendeltél postán 600huf értékben másolt cd-t.
Ugyan már! Embert ölni, kislányt erõszakolni, és Half-Life-ot másolni mind-mind bûncselekmény. <#idiota>#idiota>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
hamis személyivel visszeélni máár más kategória, mint cd-t rendelni...
a más nevére rendelés a magoldás, de inkább a baráti körön belüli csere-bere...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
infot privátban várnék....
csak a börtönbe vazelin nélkül ne mennyé' be...
80 éves nagyi címére kell kérni a cuccot.
azt ha hozzá kimennek, kereshetik a cd-lemezeket, nagy eséllyel azt sem tuggya szegény, hogy eszik v. isszák.
és ha netán ki is derítik, hogy ki is rendelte igazán a cuccost, addigra régen niccsen ottan' semmise...
Azokat meg is õrzik szépen... tehát nyomozás során követhetõ.
nem megoldás...
a erõszakszervezeteknek és az államnak pont az lenne a feladata hogy az "átlag"állampolgárait védje...mondjuk hogy ne legyen olyan a közélet hogy a maffiózókat nem ítélik el, meg hogy kispista kap 8 évet harmadolva mert megerõszakolta a lányát.
ha visszaél a hatalmával te sem vagy köteles többet engedelmeskedni neki.
A postafiók megfoghatatlan😊))))
Fõleg ez a rész:
Nem tudok nem belekapaszkodni az utolsó mondatába, és visszakérdezni: többször nyilatkozta – az otthoni felhasználóknak üzenve –, hogy munkatársai ugyanazokat a DC-hubokat nézik, mint a fájlcserélõk. Önök milyen tartalmakat osztanak meg, hogy összejöjjön egy hubra való bejelentkezéshez szükséges 30-50 gigabájt?
– Erre a kérdésre nem áll módomban válaszolni
Nem lehetne feljelenteni? Evvel bevallja, hogy illegális cuccot oszt meg as asva...
Még egy honlapot sem tudnak összehozni de minket zaklatnak
35 év alatt kétszer rendeltem életemben postán egy emberkétõl, pont az bukott be és eljutottak a postai adadtok miatt hozzám is....
összepakoltak mindent és kész!
MINDENKI FÉLHET!!!
Ennyi erõvel bárki félhetne az országban, akinek van otthon számítógépe.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
érted...
aszittem neked volt meg!(mármint a zsuzsi...)
:-()
persze hogy az volt, a mozgása, a hülye vigyora, beszéde, enyelgése, satöbbi..ha látod tudod hogy õ az.
Mondjuk Csisztu talán nem privát.
vagy mégis MEGVOLT?
Mesélj!!!
:-)))
a lefoglalt 140 cd-n tudnak csemegézni ha akarnak, szevasz 10 év családi videó, fénykép meg csisztu....
:-()))))
amúgy amerikai katonai titkosítási módszer, gondolod hogy majd a cd-jeid kedvéért felvonulnak))))
arra a rendõrségnek nincsenpénze... (elõre kell tejelni, aztán ha sikerül, majd a bíróság megítéli, és talán behajtja, ha van kin és mit?
és a Kürt sem oldja meg.
ne ijesztgessd az embereket...
rádverik a számlát
ráadásul a gépet is elviszik
ez a gáz
nekem a vinyóm AES-Blowfish-Serpent 256bites combóval van titkosítva. Kb. 200 év a feltörése
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az durva lenne
lehetne médiafelhajtást csinálni
nem hiszem, hogy megtennék...
eltünt a fizetõs ftpm
ha valaki tud róla valamit dobhatna egy privit😊
nincs szinte semmi cuccom kiírva
de az árazási stílusukat ismerve az is sok pénz...
A házkutatásról lenne 2 kérdésem:
Ha nincs otthon senki ( vagy nem nyitok ajtót és nem tudják, hogy otthon vagyok), vagy csak gyerek van otthon akkor mit csinálnak?
Ha nem vagyok bejelentve a lakásba?
köszi
Egyébként nálam a helyi rendõr korrekt volt, betartotta a jogszabályokat. A másik rendõrség jogszabálysértõ határozatát és megkeresését Õ nem bírálhatja felül. Ezért aztán a helyi rendõröket természetesen eszem ágában sincs perelni, nincs rá okom.
Igen, más város rendõrsége csinálta, de nincs ezzel semmi gond. Megkeresés volt, ez teljesen jogszerû.
Majd jó sok hivatalos nyomot hagyok magam mögött melyet szépen archiválok egy biztos helyen (panaszaim átvételét bizonyító papirkák stb.) legalább gyanú legyen balesetem miatt😊