Bukott Killer/Morder CD-iro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
megnéztem ezt a programot, jónak tûnik!
este asszem csinálok egy kisebb vincsin teljes titkosítást, és meglátjuk.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
igen, de pont ezeket az embereket nem bántja senki sem, mert jó részük rendõrségi bartátságot élvez.

nálunk a városban is van egy srác, nemrég építette át a házát, és csak ezzel foglalkozik.
egyszer jöttak ki rá Pestrõl, de a helyi rendõrök szóltak neki elõtte, és eltüntette a cuccot, mire leért a kommandó.

én meg jártam pár játékért 1,5 évig H.mezõvásárhelyre+ Szegedre.
Ennél korruptabb ország talán nincs is, mint a mienk..

<#mf3>

egyszer már eljutottunk erre a pontra vagy egy évvel ezelõtt a témában. akkor is mondtam, hogy valójában mivel ez egy olyan terület ahol a jog nem tud lépést tartani a változásokkal, és valószínûleg egy egyértelmû szabályozás lehetetlen is, ezért nem lehetséges annak a cselekményi körnek a pontos tisztázása hogy mi is minõsül szabálysértésnek vagy bûncselekménynek a témában, és mi nem. azért az egyértelmû, hogy akik nagyban másolnak és értékesítenek játékokat, filmeket azok azért nem túlzottam tiszta tevékenységgel nem tiszta jövedelmre tesznek szert. ezt próblja meg a törvény illetve a hatósági eljárások visszaszorítani.az más kérdés, hogy a jogszabályi háttér nem teljesen világos, és a hatóság felé megengedõ jellegû, hiszen ha nem ilyen lenne, akkor szinte senkire nem lehetne ráverni az elkövetést csak akinél mondjuk van lista vagy könyvelés az értékesítésekrõl, esetlegesen a postai feladásokról stb. mert ha a saját használatú letöltés megengedett, márpedig az, akkor éppen otthon is tartható többezres film és játékgyûjtemény(nekem is sok van)viszont csak annál tartanak házkutatást a rendõrök akinél felmerül a gyanú hogy ilyen kereskedelmi tevékenységet végez vagy más bukott emberke rá nézve terhelõ vallomást tesz. ilyenkor lesz megalapozott a gyanú amire már házkutatási engedélyt lehet kérni.nagyon sok embert ismerek akik szintén szeretik a filmeket, mivel a netel elérhetõ ezért le is töltik és meg is nézik azokat, akár többszáz darabos filmgyûjteményük van, ellenben mégsem kell tartaniuk egy rendõrségi eljárástól, mert nem végeznek vele kereskedelmi tevékenységet,így nem is fog sor kerülni náluk házkutatásra stb.ellenben hallotam olyat is, aki havi nettó egymilliót keres dvd írásból, több gépen mindegyikben több író egyszerre dolgozik, már a feleségét is kivette a munkahelyrõl és egész nap nem csinálnak mást mint a megrendelési lista alapján rakosgatják be a masterdiscet és a nyerset a gépbe, meg nyomtatják a színesborítókat és vagdosság a tokba, majd jön a "postás" és viszi a megrendelõknek.na most ha nem lenne hatósági fellépés ez ellen, akkor gyakorlatilag valóban értékesíthetetlen lenne hivatalos úton lassan minden zene, film, játék, hiszen, sokan vállalkoznak erre, és már országos méretekben is óriási a forgalomkiesés emiatt. tehát azért az nem vonható kétségbe hogy legalábbis az ilyen szintû illegális tevékenyésget korlátozni kell.azért az pozitíumnak könyvelhetõ el hogy a nagymértékû illegális tevékenység leszorította a bolti filmek árát egy elfogadható szintre, már 1000 ft-ért is kapható sok új film is, ami sztem már korrekt ár érte.persze az egyetemisták pénz hiányában szinestokos borítóval akár 350 ft-ért is megcsinálnak bármit, amirõl hallotam az alja egy szinestokos borítós dvd-nek 300 ft/db, bár ott unatkozó munkahelyen ülõk vállalati papírral, nyomtatóval,nyersdvdvel, tokkal "dolgoznak".azt hiszem attól már nem is nagyon lehet lejjebb menni árban

en egy kicsit leragadtam a registry bejegyzesek bizonyito erejenel.
akkor, ha csinal valaki egy olyan vicces programot, ami bizonyos fizetos programok rgsitry bejegyzeseit helyezi el a celgepen, majd feljelenti , az amugy legalais rendszerrel es programokkal rendelkezo delikvenst, az hiaba magyarazza, hogy o pedig soha ... megis megbunteteik.

hmm , erdekes.

Na ezaz mivel senki nem foglalkozik. A régi dolgokal retro psx lemezek pl nem is lehet nagyon venni jo ez baromság mert van de bizonycsak a szemét maradt meg a nagykereknél amit kitesznek a polcra hogy van. Szoljak a sony hungáriának hogy erre meg erre a psx lemezre lenne szükségem de nem tudom megveni mert nem gyártják már akor mért nem írathatom meg.

Infomediator

Másolató Javakat Fogyasztók Érdekeit Védõ Civil Szervezet

Mit lehet és mit nem

Vipera vallomása

[url="www.feliratok.hu"]fórum/TÁMADÁS A FILEMEGOSZTÓK ELLEN - köszönet Mezi-nek

Adathordozó

Őrszemek vagyunk - Az egyért élünk, az egyért halunk meg.

Montanosz
igen bár én arra akartam kihegyezni hogy mi van azzal amit nem tudsz megvenni sem, hiszen litván könnyûzenekarok albumjai nem nyüzsögnek a - bótba vagy mi hogy hát má' - ?
én ha ilyet töltök nem "érzek" lelkiismereti problémát mert legálisan be sem tudnám szerezni...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Egyszerûen nem kell ilyenel foglalkozni...
Én mondjuk nem itélem el azt sem aki pénzért adja, hiszen nem kötelezõ,hogy bárki bármit is pénzért vegyen.
A warez anyagok közöt sok olyan film is van ami szinkronos hivatalosan meg nem.
Ha senki 1-2 ember nem adna el akkor nagyon sokan nem jutnának film/games/MP3 lemezhez, hiszen nincs mindenkinek PC-re/internetje....

Pl.: van olyan aki üres lemezeket árul, akkor azt is ítéljük el, utána meg megyünk boltba és megveszük ott bolti DVD 300-400Ft és ugyanúgy lecsuknak...
piacon 100Ft..... vagy még olcsóbb... CD-meg 50Ft....

Montanosz
én például litván zenéket töltöttem le múltkor és egy ismerõsömnek átmásoltam ingyé természetesen, még a postaköltséget+cd árát is én áltam mert nem nagy cucc. És ezért egy honlapról kitiltottak mert pfúj! cd-kalóz, törvénysértõ, blabla....
de azt nem tudta a csávó megmagyarázni honnan szerezzem be esetleg jogtisztán a zahurka lettországi orsoz zenekar lemezét.<#merges2>!!!!!
na ilyenkor mi van, bûnõzõk leszünk vagy mi??

A bûnözés nem kifizetödõ!!!
<#nevetes1><#circling><#crazya>

maozedong
"Full Hard Disk Encryption using AES as the standard algorithm to keep your data safe" <#nemtudom>
Ha lesz rá idõm kipróbálom, mert nagyon érdekelne!

Resurrection!

Ja hozzá teszem SOHA nem vettem postán és NEM másoltam másnak...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

"Ha õszinte akarok lenni, végül is azt csinálnak veled/velem/velünk, ait akarnak"

Na látod és ez az amitõl félek.Mert perpill egy másolos egyén és a hozzátartzó csoport többet jelent a statisztikákban mint a más esetek.Itt idõben több személy van egyszerre jelen és a probléma szvsz itt van elásva.Mert milyen jól mutat a statisztikákbann hogy x ember másolt dvd,cd-t vett elkövetési érték meg ekkora(a millák ilyen esetekben csak ugy röpködnek).Mondjuk az is hülye aki postán vesz de az igaz a hirdetések meg tele van velük.Kisértésbe esni nagyon könnyû.Nekem az a meghurcoltatás pl mint Frank-ék átmentek nem hiányzik van mit vesztenem.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Abban az esetben tartok tõle nem vagytok egy sulycsoportban...

Montanosz
csak akkor mi van ha tudom a rendõrökrõl hogy õk is onnan szerzik a programikat ahonnan én? elfogultság?

Montanosz
én is használtam a drivecryptet de sokat zabált a dvdrõl helyet(1-2giga) és lassú volt,
ajánlom inkább a truecryptet dvd-t, cd-t írni...
létre hozol egy konténert mondjuk a cica.jpg-re és 4400mega lesz 4600mega foglalt.
azt csak kiírod a cd íro progival éás kész(a cica.jpg-t).
udf formátumban persze mert 2gigánál nagyobb.
ja és fat-ra formázd a cica.jpg-t mert csak azt ismeri fel utólag.
truecryptben van egy parancs amivel létrehoz pár fájlt pluszban(exe), ha azt is rámásolod a dvd-re akkor viheted magaddal nem baj ha havernál nincs feltelepítve, mountolod és már meg is jelenik a tetszõleges virtuális meghajtó.
olvasási sebessége megegyezik a dvdolvasóval.

Sajnos hülyék mindenhol vannak, volt egy eset ott valami több száz emberhez mentek ki,mert aki eladta a lemezeket tételes listát vezetet a rendelõkrõl...
Ilyen esetnél, ha értelmesek lenének az emberek tudnák,hogy mit kell mondani, akkor nem igen lenne semmi……..

--
Hát ezért nem kell eredeti lemezeket venni....
--
Ha õszinte akarok lenni, végül is azt csinálnak veled/velem/velünk, ait akarnak
Ha egy kiadó polgáripert kezdeményez akkor mit tudsz tenni...
Nekik a legjobb ügyvédeik vannak, attól még hogy nincs igazuk attól még nagyon nagy az esély, hogy a bíróságon õk gyõznek:
Lásd USA ut a RIA vagy mi sorba pereli be az embereket, bizonyíték minden nélkül vagy bejön vagy nem.... és ez komoly.
Volt olyan,hogy egy olyan embert pereltek be aki már egy éve meghalt és soha nem is volt számítógépe.........
USA-ban meg aztán tényleg az ügyvéd számít, ha van egy nagyon jó ügyvéded és egy kis szerencséd akkor nagyon sok mindent meglehet úszni......

Nézd ha valaki megbukott a postán megörzött vény is sajna bizonyiték ellened.Tom mert rendõr haver mondotta....meg a sok paraszt aki elad és kis füzetbe vezeti kinek adott fel és megjött-e az a pénz amiért adta erre meg baromi sok példa van.
Egy példa érdekesség képpen hogy miket lehet csinálni legálisan Mo-n.Errõl bizonyitsd be hogy legális.....ha a számlád nincsen meg..

Szerencsére én nem igen kölcsönzöm, egyszerûen nincs értelme, sõt nevetséges is:
drága/kicsi a választék/még én menjek utána/vagy bent van vagy nincs stb.....
--
elég ha a postán megõrzött feladóvevényeket ellenõrzik.....

Az rendben, de ez mit bizonyít? Tudtommal, nem csak CD/DVD lemezt,lehet az országba feladni….
Bár lassan már nem csodálkozom semmin sem, ezért kell egy ügyvéd, még ha sokba is kerül,
De inkább neki fizetek, mint az államnak vagy a kiadóknak (+ õk még többet is kérnének<#circling>)
--
A per az szerintem sem túl okos dolog, csak kérdeztem, a feljelentés szerintem viszont nem hülyeség, de ügyvédemmel természetesen beszélek...
Nélküle már vécére sem merek menni<#rinya>

#2284 tudom sajna csak az alaphelyzet az hogy mindenképp viszik hogy utána hogy s mint az már más tészta...
figyelnek :elég ha a postán megörzött feladóvevényeket ellenörzik.....a pert meg felejds el szvsz õk olyanok mint az elefánt...nehezen tanul de nem felejt a rövidet te huzod mindenképp.És abszolut nem hülyék a közhiedelemmel szemben.
Sõt mondok valamit még ha netalántán arra vetemednél hogy kölcsönzõl dvd-t és lemásolod(elég el nem itélhetõ modon) a kölcsönzõk figyelik hogy mennyit és mennyi idõre vetted ki.Ha gyanus akkor.....többit kitalálhatod,van már rá pár példa.
#2297:az progi egy floppy-n elfér...és valóban bizonyíték.

Ezért kell olyan titkosító ami boot szinten titkosít...<#circling><#wave>

Frank99
a regitry bejegyzés bizonyíték.

van egy registry kiolvasó programjuk, nekem valamikor megvolt, és kilistázza a registryt, és ott szépen le van írva, mik vannak (voltak ) a gépen.
ezért kell néha menuálisan akár kipucolni a feleslegessé vált kulcsokat egy uninstall után...

ha a startmenuben benn egy par parancsikon, ami egy olyan drivera mutat, ami titkositott ( jelszo nelkul mintha nem is lenne ) , akkor azok a parancsikonok, es registry bejegyzesek, hiogy bizonyitanak, hoyg fenn van a program?
sztem max azt bizonyitjak, hogy fenn volt, de nem uninstallal szedted le, hanem csak siman torolted akonyvtarat.

sztem egy parancsikon alapjan nem lehet kiszabni buntetest.

Frank99
nem fog megállni az ügyészség elõtt.
beszélj egy ügyvéddel, mielõtt nekiállsz....

és a feljelentésnek van értelme, hiszen nem követtem el bûncselekmény és eltelt kb. 8 hónap.
Az rendben van,hogy egy szakértõ megnézi, de az nincs rendben, hogy 8 hónap után még semmit sem történt.
Az meg,hogy 8 hónap után nem adtak vissza semmit, azt én lopásnak mondom, ezért is lopás bûntette miatt akarok feljelenést tenni....

Azt nem mondtam, hogy nem fognak miatta kimenni.
Én csak azt írtam, hogy az nem bizonyíték...
Nálam is ez miatt jöttek ki és akkor mi van........
Max. elvisznek pár DVD-t és 1-2 winchestert amin max. film van,de most még az sem…<#wave>
Most épp a szakértõi véleményre várnak, mert semmi sincs ellenem, sõt még mûködõ gépem sem volt az a legdurvább az egészben

Frank99
ok.

Frank99
háát, én nem pereskednék...
<#ejnye1>

Rendben, ismerõsömnek mondom,hogy probálja meg feltörni 😊
Legalább nem fog unatkozni <#circling>

Frank99
dehogynem.
olvass vissza.
sima postai feladóvevényekkel jöttek a rendõrök házkutatni. pedig a fõhõsnél nem találtak SEMMIT!!!
én pl. nem beszéltam rá a srácra. de mégis perbe fogtak és elítéltek, még ha megrovásra is....

Frank99
akinek kell még titkosító, itt nézzen körül:

http://www.disk.fdepot.com/Encryption.asp

Szerintem a postázás sem bizonyíték....
A csomagban csoki is lehetett utólag, hogyan bizonyítják be 😊
Szerintem az esetek 99% valaki megijed és beszél....
Ha valaki óvatos és tudja mit kell mondani akkor nem igen tudnak vele mit kezdeni, legalábbis szerintem + a szoftvereket meg kell venni filmekhez és zenékhez meg nincs közük...

Nálam kb. 8 hónapja volt egy házkutatás, nem találtak semmit, csak DVD filmekes és MP3-makat…..ezekhez meg semmi közük.
Mellékesen jegyezném meg, hogy a szakértõi vélemény még nem készült el….., ami több, mint nevetséges és felháborító……..
Várok még két hónapot utána feljelentem õket.
Szerintetek van értelme polgáripert kezdeményezni, vagy abba inkább nem érdemes bele menni?

Ha valaki letöltések miatt bukik meg azt sajnos nem tudom,hogy mûködik, én nem töltök le, otthon internettem sincs (nem véletlenül)
Bár letölteni tulajdonképpen lehet,tehát ha filmet/zenét töltesz le ahhoz sincs senkinek sem, köze...

A http://maci.org.hu/ oldalon a fórum rovatot is érdemes elolvasnotok fõleg a
"Házkutatás" topicot van ott egy szakértõ aki elég sok érdekes dolgot ír...

Frank99
próbáld meg a windows xp boot cd-vel...

Szia!

Én a DriveCrypt Plus Pack használom, de mielõtt megvettem a programot 3-4 emberrel utána nézettem, mindegyik elég komolyan ért a számítástechnikához, abból az egyik meg igen csak ért hozzá + a hacker dolgokhoz is....
A DriveCrypt Plus Pack boot szinten titkosít, tehát még nem tudod a jelszót addig nem jut el semeddig sem ,csak a BIOS-ba tudsz belépni, de azzal nem érsz semmit.

Az, hogy az XP-t jelszóval levéded az nem ér semmit sem, ezt szerintem mindenki tudja.
A Drivecrypt konténer fájlokat hoz létre,ha jól tudom,de ennek nem igen van értelme,mert attól még azt megmondják,hogy mit telepítettél fel.

Szoftvert én is sokat vettem,de már sajnos rá jöttem,hogy felesleges.
Elég lett volna megvennem a DriveCrypt Plus Pack és el van intézve.
Lakásomban egy install CD van ami illegális,amig beengedem õket 10000 megsemmisítem...
De azt hiszem,hogy + még titkosítani fogom,ha már meg van a program akkor igyekszem ki használni.

A DriveCrypt Plus Pack a világ egyik legjobb titkosító program (legalábbis, ami eljut a civilekhez... a CIA stb. az nyilván jobbat használ,de azt nem is tudod megszerezni...., hidd el eléggé utána néztünk mielõtt megvettem, nem kapkodtam el a vásárlást

Frank99
nem NEKED kell bizonyítani hogy letöltötted, értsd már meg!

nekik kell, hogy nem töltötted le, hanem mondjuk Józsikától vetted.
mert akkor ugye már jogsértõ. Sajnos ha valakihez kimennek (nagy általánosságban) az egy server vagy cd-író gyerek bukása miatt van, és akkor sajnos általában van bizonyíték.

Frank99
na, mondok valamit a Drivecrypt-el kapcsolatban.

nálam az XP-nél a helyreállító konzolon a fixboot és fixmbr parancs helyreállította a jelszóval indított XP-t 2 perc alatt.

ezért nem adok 40.000-et....

nekem jogtiszta a windows-om, és a legtöbb kisebb, általam használt program is, sõt nagyon sok freewaremem van, pl OpenOffice igen jól használható. Szokjatok rá a freeware programokra, egy kis utánjárással pl. Tucows meg lehet találni a megfeleõ alternatívát.

ami meg nem teljesen tiszta, az a Truecrypttel titkosított egész wincsin van, nem érdemes minden xart feltelepíteni, ha nem használod, le kell szedni, és registryt pucolni.

ami meg arra érdemes, hogy kiírjam, a CryptCD-vel titkosítom, ezt én is megvettem. Lejjebb írtam róla, ez a legjobb megoldás.

Szia!

Amit le írtál az úgy van,de nem csak a filmeknél, hanem mindennél ez van sajnos.
Akinek van pénze az szinte bármit megtehet, akinek meg nincs az meg jobb, ha meghúzza magát.
Ügyvéd nélkül meg azt csinálnak veled, amit akarnak, csak sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy ügyvédje legyen (Tehát már itt kezdõdik,hogy Magyarországon nincs egyenlõség...) sajnost ez van, sajnos nem igen tudsz/tudunk mit tenni....
Aki megteheti az elmegy külföldre dolgozni, aki meg nem teheti meg az itt marad...

Az a baj szerintem hogy én mint kis ember rettegnem kell hogy mikor kerülök sorra ki jelenet fel lesz e jóakarom stb.
Mert hiába rendelkezek legális oprendszerrel és jó pár szoftverrel de ha kijönnek biztos találnak vmit amirõl elfelejtkeztem pl netrõl letöltött filmel zenével stb.Jó tudom ez utóbbiakat "legálisan" tölthetem le de ezt hogyan bizonyitom be?????Jogszabályra hivatkozzak ????Ha kiirtam magamnak és elviszik vissza nem kaphatom káromat ki tériti meg???Elvégre a cd,dvd,áram,idõ is mind mind pénz nem is kevés.
És ez a gond hogy mint magánember retteghetek hogy megküldenek anyagilag úgy hogy több éves fizetésemet adhatom oda a semmiért.De kérdem én ha nem lesz pémzem a gyerekeimet ki eteti,ruházza,iskolába járatja...Mert én már lassan mindenrõl lemondok hogy nekik mindenük meg legyen(ruha,kaja,kirándulás stb)Arról ne is beszéljünk hogy az iskolához lassan kötelezõ az internet megléte otthon és az is nagyon sok a fizetésemhez képest...
Szóval ahogy látom sok alternativa nincs.

Sajnos akkor túl sok mindent nem ér,mert ha egy szakértõ kezébe kerül akkor megtudja mondani,hogy mik vannak rá feltelepítve....
Azért kell boot színten titkosítani,mert akkor semmit nem tudnak vele kezdeni...
Én úgy voltam vele,hogy megvettem az említett programot, tudom,hogy nem olyan olcsó,de csak egyszer kell megvenni...

Szia!

Írtad,hogy a lemezeidet is titkosítod,milyen programot használsz,ha pl van egy DVD filmed akkor hogyan tudod megírni, több idõt vesz igénybe a megírása....
Nekem kb 4000 DVD filmem van,ezért kérdezem,lehet,hogy kódolnám õket,bár nincs a lakásomban + nem találnák meg úgy sem ,de jobb a többszörös biztonság.
Amit én használok az tudom,hogy CD/DVD lemezt is tudna kódolni....

http://www.ce-infosys.com/CeiProducts_FREE_compusec.asp
errol azt irjak ingyenes, es boot elotti autentikaciot is tud.
viszont egy budos mukkot nem irnak, milyen titkositast hasznal, csak annyit fast AES... fast hasznalni, vagy fast feltorni?

meg zart forraskodu, szal eleg gyanus a kicsike.
ha valakinek van kedve jarjon utana, nekem nem nagyon tetszik ez a nagy marketing duma, es titkolozas, amit a honlapon talaltam.

Frank99
tudomásom szerint nincs...
ha tud valaki, ne kíméljen bennünket....

maozedong
nincs ingyenes bootos titkosító program?

Resurrection!

Frank99
bezony, ezt irtam nagyjából a 2261-ben...

Frank99
nem

Montanosz
nincs értelme mert kiveszik a wincsit és kész....
windózt rakd rack-re...
van olyan is persze,a pg5(lásd lejjebb valahol) de én elnyomtam egy billentyût és telepíthettem a windózt újra

Egy hajszálon mulott hogy olyan pert kapjon az asva hogy máig emlegetné ugyan õk nem tudják de az elkobzott irott lemezeket visza adták a zsaruk egy kivételével nem volt letitkositva sajnos tõb ijen nem lesz szerencse vagy mázli ezen mulott az asvának a pont. amugy a szakértõ megálapitotta hogy a lemezek használhatatlanok és szépen visza adták. Egy kiadonak okoztam csak kárt kapok egy ejnye bejnyét. egy jot röhögök az egészen. amugy másolt lemezek voltak csak nem törögeték öket ugyhogy semi gáz nincsen rá keret hogy elvigyék a kürt kft hez képzeld kiszámláznak nekik pár millát és megálapitják hogy még partició se volt rajta egyszer se szerinted kire verik rá.😊 A rizikó náluk is nagy.Pl nálam is elviték az irott lemezeket szentül meg volt mindenki gyözödve rola hogy most aztán megint pereskedés lesz mert már volt de nem lesz még az írott lemezeket is visza adták hogy használhatatlan.(Vagyis számukra.😊) )

Szia Sodi!

Jók a hozzászólásaid, a nemnemsoha-n is írtál 1-2 érdekes dolgot 😊
Az oldalad is nagyon jó és tanúlságos..................

Szia!

Köszönöm,majd utána nézek.
Boot szinten is titkosít,mert csak akkor van értelme...?

Montanosz
a truecrypt is legkomolyabb szinten titkosít és ingyenes