3422
Bukott Killer/Morder CD-iro
  • steweee
    tévedés. ellenben az autó átvizsgálásához meg kell indokolni a dolgot, és adott esetben ha a rendőr pusztán szivatásból belenyúlkál az autóba, fel lehet jelenteni hivatali visszaéléssel. ha nagyon parasztul viselkedik, a legjobb ha a 107-en keresztül hívsz másik járőrt, és a központosnak pontosan vázolod a helyzetet és megmondod hogy mit és miért kifogásolsz az intézkedésben. mivel minden hívást rögzítenek, ez egyben bizonyítékként is szolgálhat ha ki akarnak cseszni veled. viszont csak olyan esetben ajánlott huzavonázni a rendőrökkel, ha tényleg nincs mibe belekötniük, mert nagy valószínűséggel a másodjára érkezők a többiek ismerősei, barátai, jókollegái, és úgyis az lesz az első hogy a pártjukra állnak és téged akarnak megszivatni. de ha drága autód van és normális hangnemben, de határozottan lépsz fel velük szemben, akkor ők fognak meghátrálni, hiszen nem tudhatják pontosan kivel is állnak szemben, és ha jogszerűtlenül járnak el, az az állásukba is kerülhet. rendőrnek, pláne sima járőrnek meg nem a fejsze emberek mennek, más állást nem igen fognak találni
  • fifi
    mivel magánterület, tezhát házkutatás súlyú...
  • Frank99
    tudomásom szerint nem vagy köteles megmutatni a kocsidat, ha nem akarod.
    a jármű átvizsgálásához is parancs kell.

Persze jobb nem kötözködni, hátha bedugnak valahova egy kis fehér port..

.-)
  • steweee
    szopjon le bill gates
  • Vlala #2534
    Sziasztok.
    Mentem nyaralni, kifogtam egy közúti ellenőrzést. A rendőr bácsi mindenképpen látni akarta, milyen CD van a hifimben, egy kis prémiumot remélve... megmutattam neki a CD-t, eredeti volt, lefagyott a mosoly az arcáról. Persze mondtam neki, hogy ha nem eredeti lett volna, akkor sem szólhatna semmit, mert magáncélra lemásolhatom bármelyik CD-met. Erre "bosszúból" kipakoltatta velem a csomagteret, (sátor, hálózsák, egy heti ruhanemű, étkészlet, túlélőkészlet, szerszámok, stb.) elővetette velem a kötelező felszereléseket, (na, jóval kezd ez is... találjon már valami kifogásolhatót a jó öreg bádogládán :) ) majd kb. húsz perces vizsgálódás után az mondta: befejeztük, mehet. Visszakérdeztem: hatósági közeg feltartásáért nem fog lecsukni? :)

Kezd elegem lenni a szerzői jogvédelemből. Lassan hallgatni sem szabad, amit megvettél.

Más: mit szóltok hozzá, hogy a Microsoft szabadalmaztatni akarja a szmájlikat?
  • Mardel
    PGP802-PF-W.zip ezta verziót szedtem le edonkeyn, de ez sem ingyenes!
  • Mardel
    És egyszerűen le tudjátok írni, hogy truecryptnél hogyan kell kimenteni az elso 512byteot?
  • Frank99
    az is megoldás.
    a lényeg, hogy okos ember titkosít.
  • Montanosz
    én cd/dvd-ket is truecryptel írom mert a cryptcd lassú és sok helyet foglal a cd/dvd-n titkosításra, nekem a 4,7 dvcd-re csak 3 gigát bírt rányomni a truecrypt 4450megát bír.
  • Frank99
    komplett CD-t pedig CryptCD-vel.(timesavesoftware)

ez fizetős.

de van törése is.

ASTALAVISTA-n
  • Frank99
    PGP

van ingyenes változata, utána kell nézni a neten,a 8-as változatban még volt ingyenes, sajnos kevés helyen van meg.

• Mardel
    oks, és a fájlokat mivel titkosítjátok le, hogy kiírás után is titkos maradjon, és megnyitható? truecrypt?
  • Frank99
    olvass vissza, van ingyenes win és linux alá, és MÜXIK!!!

Compusec...
  • Mardel
    a szöveg nekem túl szakami!
  • tomo
    bios jelszo nem ved az ellen, ha kiveszik a vinyot, es beteszik egy masik gepbe.
    a truecrypttel titkositott partiociokrol ments el az un. header reszt ( elso 512 byte ) lejjeb valahol irtam linket ami leirja hogy kell, de a truecrypt oldalan levo forumon is talalsz infot errol.
  • Mardel
    Értem, köszi!
    Akkor lehet, hogy úgy lesz, hogy felrakoma drivecrypt plust, és egy boot titkosítást csinálok vele, és felteszem a truecryptet, és letitkosítom a partíciókat!

...ha ez túl bonyolult, és biosban is simán lehet jelszót megadni, akkor egy kérdésem lenne, hogy azt hogyan kell?
  • tomo
    egyelore nincs nyilt forraskodu rendszerlemez titkosito. talan valaki majd csinal egyet, bar azt olvastam, hogy nem olyan egyszeru a dolog, mert a windoz bootlasat kell hozza jol ismerni, amit meg nem tesz kozkinncse a microsoft.
  • tudatlanka
    crx melyik szolgáltatót válassztod????
  • Mardel
    Igazából nekem olyan lemez titkosító kéne ami letitkosítja a rendszermeghajtót is, én ebből egyet tudok drivecrypt 3.0 plus "on the fly" módszerrel mükszik a progi, és azt írják róla, hogy az "on the fly" módszere sokkal jobb mint más "on the fly2 titkosítóké, de az a gondom vele, hogy a progi nem nyílt forráskódu! :-/
  • crx
    Persze hogy perelhető.
  • Montanosz
    kérdés:
    ha a lefoglalt vincsin volt a leendő saját könyvem anyaga és a vincsi megsérül, akkor perelhető a rendőrség?

( a jegyző könyvezéskor rögzítettük ezt hogy tartalmazza az anyagot )
  • Montanosz
    feltöltés is számít nem?
    akkor meg azért hamar összejön, főleg nagyobb kapcsolatnál?
  • Dynamic
    Nincs közük, csak ezt az aggódást érzem feleslegesnek."Egészséges" warezolás mellett is bőven elég kell legyen mondjuk 80-100giga.
  • Montanosz
    és ha egész nap demo-kat töltök?
    feltölteni pedig a saját napló programomat akarom amit árulok és naponta 10 embernek is elküldök?
    kinek mi köze hogy mire használom a netet?
  • Skynet85
    Figyelj szerintem ez csak egy kamu szöveg és tuti vmelyik jogvédő szervezet, ha nem is a mi kicsi ASVA-nk, nyomására de felkelett, hogy mondjanak nekik mert szúrta a szemüket gondolom az adatforgalom mert ugye ezek szervzetek nyugottan mérhetik hogy ki és mennyit tölt és lehet nem volt más módja hogy megszabaduljanak tőlük a T-online meg nem akar balhét...
  • crx
    A 3 gb az meg ö se gondolta komolyan korlátlan 3 gb nevetek egész nap rajta ezt a luzert szerintem az se tudta mit mond. Vagy tényleg enyire hülyének nézik az embert hogy nem ért a nethez.
  • crx
    Eben csak az a megkökentö hogy ök hirdetik széles pofával hogy tölcs az online tékájukbol de ha átléped a korlátlant akor kiteszünk. Nem tuja valaki hogy az anyacégnek hogyan küldjek levelet a deutch telének. Hátha észhez térnek. Ezek csak beosztottak a fönöknek kell szolni ezek csak kiröhögnek ha szolok nekik de a fönöktöl általában félnek:))
  • Skynet85
    picit off de ez megfogott ,,havi 3 gigabájtos forgalomra vannak optimalizálva" na már most széles sáv mellett én ennél többet elhasználok csak böngészésre és akkor abban még semmi töltés nincs :D (csak nem félnek ők is a nagytestvértől -->Asva?).:D
  • fifi
    ennek még tuti lesz visszhangja, csak nemtom ki fog jól kiszállni belőle, de sajnos gyanítom hogy a T...
  • figyelnek
    Felmondott a legnagyobb letöltőknek a T-Online

Mondjuk én elég nevetségesnek tartom, mivel hogy egy korlátlan internet előfizetésről beszélnénk... Nem tudom, hogy ehez mennyire volt joguk és nagyon szeretném tudni, hogy a Fogyszató Védelem és Gazdasági Versenyhivatal mit szól az esethez...
  • figyelnek
    Majd ,ha tudsz akkor válaszolj a lenti kérdésemre is, érdekelne, hogy mi történt... jobb előtte felkészülni a dolgokra...

Szerintem elég sok szolgáltató van...,majd átmész máshoz...
  • crx
    igen tul sok volt a letőltés gazdasági okok nekik nem gazdaságos de akor hogy merik hirdetni hogy korlátlan adatforgalom.
  • figyelnek
    Miért mondták le, túl sokat töltöttél...

Most nem azért, de szerintük, miért fizetnek elő az emberek a szélessávú internetre...levelezni modem-es Internettel is lehet... egyszerűen nevetséges.
    Nem véletlenül nincs otthon internettem...
  • figyelnek
    "viszont anyagilag elég tönkre tudják vágni az illetőt."

Erről tudnál bővebben írni, feltételezem a kiadók kezdeményeztek ellened polgáripert. Az állam úgy tudom túl sokra nem szokott megbüntetni, egy ügyem nekem is van ezért kérdezem, bár az én ügyem nem igen vészes.
    Megtudnád írni, hogy kb mi történt, mennyire büntettek, meddig tartott az ügy, hogyan jutottak el hozzád. A kiadók is megkerestek vagy "csak" az állam büntetett meg...
    Én úgy tudom, hogy inkább csak akkor tudnak megfogni, ha szoftvert is találnak,
    mert filmet/zenét elméletileg jogod van letölteni...

A kérdést csak azért tettem fel, mert érdekel + gondolom másokat is...
    Bár az engem is érinthet, hogy mennyire büntethetnek meg...

• Montanosz
    csak nem tom honnan a jó...(moderálva)...
    szerezzek be olyan filmeket legálisan amiket nem lehet kapni?
    pl.A Mi Madre Le Gustan Las Mujeres
    csak dc-ről tudom letölteni!!
  • tudatlanka
    korlátlan adsl......
  • crx
    Amugy nekem is napi 8 10 Gb jön le és csak meg se erőltetem magam.
  • crx
    Ez igy van a t online is korlátoz csak hogy ő felmond neked tök jo fejek.
  • tomo
    te irtal errol a hwsw forumon, vagy tobbekkel is elofordult ez?
    (180 GB ot toltott le az akit kikapcsoltak )
  • akos
    ??